ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η λατρεία των ειδώλων - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Η λατρεία των ειδώλων - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

ΣΕΡΑΠΙΣ46 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
16/07/2014, 23:27:24
Το ποιός συνεχίζει να κάνει τον Αλέκο είναι ολοφάνερο .
Στην πραγματικότητα δηλαδή απο την αρχή αυτής της συζήτησης ένας μόνο ήταν αυτός που έκανε συνέχεια τον Αλέκο, γιατί ήθελε να υπερασπιστεί τα ψεμματα και τα εγκλήματα της εκκλησίας του και φυσικά αφού τα γεγονότα ήταν αδιαμφισβήτητα δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο παρα τον Αλέκο .
Αλλα να μου λες κι ολας οτι εγω δεν απαντω ,ενω εσυ εχεις κανει γαργάρα όλα οσα καταμαρτυρούνται στην αθλια εκκλησία σου , θέλει πολύ θράσος.

.

Ο λατρεύων τους θεούς λατρεύει τον θεόν
Κάθε υπόσταση προθεσιακά φέρεται μεθεκτικά πρός την ανώτερή της ώστε να καταστεί εντελέστερη

16/07/2014, 23:29:47
Σε πονάει που βγαίνουν στη φόρα οι βρωμιές και η δυσωδία των παπάδων σου έτσι;
Ο πόνος κανει καλό
Σε απαλλάσει απο ψευδαισθήσεις

.

Κάθε υπόσταση προθεσιακά φέρεται μεθεκτικά πρός την ανώτερή της ώστε να καταστεί εντελέστερη

Edited by - ΣΕΡΑΠΙΣ on 16/07/2014 23:30:31

17/07/2014, 10:41:48
quote:
Ψηλός
Τώρα δεν ξέρω αν αυτή την τακτική την ξεσηκώσατε εσείς από τους Ιεχωβάδες ή εκείνοι την πήραν από σας;

Δεν απάντησες όμως σε εκείνα που ρώτησα. Συνέχισε να κάνεις τον Αλέκο.

Πώς είπαμε το λένε το μαγαζάκι σας;

Ο τελευταίος που έχει το δικαίωμα να μιλάη για τακτικές και μαγαζάκια Ψηλέ είσαι εσύ, γιατί δεν είχες το ηθικό ανάστημα να ζητήσης συγνώμη για τα όσα συκοφαντικά έγραψες για μένα στο μήνυμά σου της σελίδας 9 στις 15/07/2014, 21:23:02. Έκανες υποκριτικά πως δεν είδες την απάντησή μου. Δυστυχώς δεν διαφέρεις από τους άλλους, γιατί ελάχιστοι είναι οι ουσιαστικοί χριστιανοί όπως ο Italos και ο Χριστιανός Ορθόδοξος. Οι περισσότεροι που γράφετε εδώ μέσα είσαστε ψεύτες, υποκριτές, και χριστιανοί κατ' όνομα.

*]

17/07/2014, 10:42:58
quote:

Σε πονάει που βγαίνουν στη φόρα οι βρωμιές και η δυσωδία των παπάδων σου έτσι;
Ο πόνος κανει καλό
Σε απαλλάσει απο ψευδαισθήσεις

...

Πάλι παραμιλάς - εσύ υπέβαλλες τα "σέβη" σου στους "αξιοσέβαστους" σήμερα; Ή αλλού τη δυσωδία την αντιλαμβάνεσαι μοσχοβολιά;

...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ

17/07/2014, 11:50:17
quote:

quote:
Ψηλός
Τώρα δεν ξέρω αν αυτή την τακτική την ξεσηκώσατε εσείς από τους Ιεχωβάδες ή εκείνοι την πήραν από σας;

Ο τελευταίος που έχει το δικαίωμα να μιλάη για τακτικές και μαγαζάκια Ψηλέ είσαι εσύ, γιατί δεν είχες το ηθικό ανάστημα να ζητήσης συγνώμη για τα όσα συκοφαντικά έγραψες για μένα στο μήνυμά σου της σελίδας 9 στις 15/07/2014, 21:23:02. Έκανες υποκριτικά πως δεν είδες την απάντησή μου. Δυστυχώς δεν διαφέρεις από τους άλλους, γιατί ελάχιστοι είναι οι ουσιαστικοί χριστιανοί όπως ο Italos και ο Χριστιανός Ορθόδοξος. Οι περισσότεροι που γράφετε εδώ μέσα είσαστε ψεύτες, υποκριτές, και χριστιανοί κατ' όνομα.

*]

Δυστυχώς έτσι είναι φίλε Sesostris.
Δυστυχώς όμως είναι περισσότερο για λύπηση παρά για θυμό.
Κακόμοιρα ανθρωπάκια που δεν εχουν το θάρρος και τη δύναμη να ψάξουν για λίγο μόνοι τους να δουν αν αυτά που τους λένε οι ψευτοπαπάδες τους είναι όντως αλήθεια η όχι .
Βολεύονται στα παραμύθια και τα ψέμματα γιατί τους απαλλάσουν απο το κόπο να σκεφτούν μόνοι τους οι τεμπέληδες , και όποιος τους φανερώνει τα παραμύθια που πιστεύουν , επειδή καταρρέει ο κόσμος τους τον συκοφαντούν ,τον λασπολογούν και τον υβρίζουν.

.

17/07/2014, 15:35:39
quote:

quote:
Ψηλός

*]

Μπαρμπα Σωτήρη, τι συκοφανιτκό έγραψα;
Ό, τι έγραψα είναι αλήθεια.

Εφόσον όμως το αναφέρεις, υποχρεούσαι να το γράψεις και εδώ μέσα για να δουν περί τίνος πρόκειται, όσοι μας διαβάζουν.

**Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις κωλοτούμπες που σε έβαλε να κάνεις ο μάτσεντον, όταν σε μια ανταλλαγή απόψεων, είχαμε συμφωνήσει σε κάτι και, με την παρεμβολή του μάτσεντον, αφεντικό γαρ, άρχισες τις κωλοτούμπες και τα τσαλιμάκια.

Αν θυμάσαι, σου το είχα χτυπήσει πολύ τότε γιατί μου είχε κακοφανεί. Δεν με ενδιαφέρει το τι πιστεύεις και το ότι μισείς το Χριστιανισμό. Αλλά εκεί ξεβρακώθηκες τελείως και εκεί ήταν που έχασες πολλούς πόντους.
Βέβαια, δεν παύω να σέβομαι την ηλικία σου, αλλά κατά τα άλλα ....... άσε.

17/07/2014, 20:28:13
Σου το έγραψα μια φορά Ψηλέ και δεν πρόκειται να το επαναλάβω. Δεν έχεις το ηθικό ανάστημα να ζητήσης συγνώμη για τα όσα συκοφαντικά έγραψες για μένα στο μήνυμά σου της σελίδας 9 στις 15/07/2014, 21:23:02. . Όλα τα άλλα είναι φτηνές υπεκφυγές.

*

17/07/2014, 23:14:28
και πιστεύω ότι η έκφραση "μπαρμπα σωτήρη" δείχνει χλευασμό και μικροπρέπεια
Είπαμε είσαι μικροπρεπής ,απαιδευτος και αγενής αλλα μην το διαλαλείς κιόλας.

.

18/07/2014, 10:05:48
quote:

Τους άλλους μια χαρά τους χαρακτηρίζεις στον καθρέφτη δεν κοιτάς λιγάκι. Υπέβαλες τα σέβη σου σήμερα;

18/07/2014, 18:29:54
quote:

quote:

Τους άλλους μια χαρά τους χαρακτηρίζεις στον καθρέφτη δεν κοιτάς λιγάκι. Υπέβαλες τα σέβη σου σήμερα;

Έλα, άστο το καϋμένο.
Δεν βλέπεις πως υπάρχει πρόβλημα; Έχει φάει κόλλημα από μικρό.

Μπα!!!! δεν το βλέπω να επανέρχεται!

Ό, τι πεις εσύ αγόρι μου.

18/07/2014, 18:33:27
quote:

Σου το έγραψα μια φορά Ψηλέ και δεν πρόκειται να το επαναλάβω. Δεν έχεις το ηθικό ανάστημα να ζητήσης συγνώμη για τα όσα συκοφαντικά έγραψες για μένα στο μήνυμά σου της σελίδας 9 στις 15/07/2014, 21:23:02. . Όλα τα άλλα είναι φτηνές υπεκφυγές.

*

Μπα σε καλό σου. Αφού το θες τόσο πολύ αυτό το συγνώμη, άιντε να σου το πω να ησυχάσεις.
Συγνώμη μπαρμπα Σωτήρη.
**είδες; το έβαλα και σε έντονο για να φαίνεται καλύτερα.

Θα μου εξηγήσεις όμως τώρα για ποιο λόγο σου ζήτησα συγνώμη;

18/07/2014, 21:28:39
Μπράβο έτσι , να δείχνεις το ποιόν σου και το ήθος σου
Οσο και να το ξέρουμε ήδη δεν βλάπτει να μας το επιβεβαιώνεις πιο συχνά.
Βλέπω ότι σε βοήθησε η θρησκεία σου τα μέγιστα στην δημιουργία χαρακτήρα και ήθους .
Οσο πιο πολύ γραφεις τόσο περισσότερο με επιβεβαιώνεις.

.

Λατρέψτε λοιπόν το κάλλος του αρχαιοελληνικού πολιτισμού.

Και περισσότερα Σόδομα και Γόμορρα για τους αρχαιολάτρες. Αληθινά πουτσογλέντια.

Edited by - Εβραίος κομμουνιστής on 29/08/2014 11:17:05

Shadow_DancerΜέλος
29/08/2014, 23:06:04
Έλα.....μεγάλε ακόλουθε της Βίβλου.....βλακο Ελ.

Εδώ ο Λωτ κάνει δουλίτσα.....με τις κορούλες του.

Πάρε κι ένα ωραίο βιντεάκι, δώρο απο τη νέα τάξη που σε ποδοπατάει, βλακάκο.

http://buddhathumb.com/link/193974

The truth of Ninja will prevail.

Η αλήθεια των Νίτζα θα θριαμβεύσει.

Shadow_DancerΜέλος
29/08/2014, 23:07:36
Πάρε και λίγο τέχνη

Shadow_DancerΜέλος
29/08/2014, 23:09:45
Εδώ, εδώ...

http://www.zazzle.co.uk/lot_and_his_daughters_c_1630_oil_on_canvas_tile-227235597992067995

28/10/2014, 17:22:42
Φίλτατοι, ψάχνω ένα απόσπασμα απο αρχαίους συγγραφείς που αναφέρει περίπου:

"θα έρθουν εποχές που οι άνθρωποι θα λένε οτι εμείς λατρεύαμε είδωλα"

όποιος μπορεί να επαληθεύσει οτι υπάρχει κάποιο τέτοιο απόσπασμα στην αρχαία γραμματεία και να μου πει (αν θυμάται) και το πού, θα τον κεράσω μια διαδικτυακή μπύρα

ThounthounΝέο Μέλος
12/09/2004, 01:41:34
Geia sas!!
Ixa akousi stin tileorasi oti oi olimpoioi theoi elegan oti iparxi kapoios anoteros ston opio pisteuan autoi kai oti autos tha erxotan sti gi kai tha stauronotan gia xari mas.Autos den itan allos apo To Χριστό!!!
Tha ithela na rotiso an auto pisteuete oti ine alithia kai an exete perisotera stoixia gia auto.
Euxaristo gia ton xrono sas.

An expert at anything was once a beginner

12/09/2004, 15:49:57
Φίλε Thounthoun καλώς ήρθες στα forums!

Σε ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόησή σου στην παράκλησή μας, να προσπαθήσεις να γράφεις στα ελληνικά κι όχι στα greeklish!

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!