ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Νέα Ακρόπολη... Νο.2 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Νέα Ακρόπολη... Νο.2 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

γαραντζώτης γιάννης52 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
23/02/2012, 00:36:52
Δηλαδή σε ένα τέτοιο σύστημα είτε γράφεις ελευθέρα ότι πιστεύεις, είτε είσαι ομοφυλόφιλος, θα σε καταλήξουν σε ίδρυμα.
Εκτός αν αποδεχτείς ελεύθερα να σου κανουν λοβοτομή.

23/02/2012, 00:38:16
Ή θεωρήσουν πιο χρήσιμο να...σε κάνουν σαπούνι.

πρώην αρχηγός ΝΑ Θεσσαλονίκης

23/02/2012, 01:17:34
γαραντζώτης γιάννης,την Ν.Α ποιος την χρηματοδοτει,γιατι ως οργανωση εχει και εξοδα λειτουργιες κ.λ.π.,θα μου πεις απο τα μελη της που συνεισφερουν αλλα δεν νομίζω να καλυπτουν της παγιες και διαρκεις αναγκες τους.

23/02/2012, 01:35:28
quote:
γαραντζώτης γιάννης - Απεστάλη: 22/02/2012, 23:11:46

Λοιπόν, όπως βλέπετε...είναι αρκετά εύκολο να γελοιοποιήσουμε το θέμα.

Άσε γαραντζώτης γιάννης, δε χρειάζεται να προσπαθείς. Το θέμα το έχεις ήδη γελοιοποιήσει εσύ εδώ και ένα τρίμηνο...

Πρόσφατο δείγμα γελοιοποίησής του είναι το μήνυμά σου της προηγούμενης σελίδας (Απεστάλη: 22/02/2012, 21:58:28) όπου πριν καλά καλά περάσει μια ώρα από τη δημοσίευση του εκτός θέματος μηνύματος από τον Αίολο (Απεστάλη: 22/02/2012, 21:02:50) σχετικά με τις off shore εταιρίες, έσπευσες να μας καταδείξεις αμέλεια - κοινώς περίμενες στη γωνία μην τυχόν και χάσεις την ευκαιρία!!!

(και μάλλον θεωρείς τα μέλη και τους υπόλοιπους αναγνώστες χαζούς, ότι δε θα κοιτάξουν καν τους χρόνους δημοσίευσης, αλλά θα σταθούν στις δημαγωγίες σου που θα τους εντυπωσιάσουν...)

quote:
γαραντζώτης γιάννης - Απεστάλη: 22/02/2012, 21:58:28

Όλα τα πιο πάνω, ισχύουν πάντοτε, εκτός από τις περιπτώσεις που δεν ισχύουν. Αυτές είναι περιπτώσεις που, εξυπηρετούν ειδικούς σκοπούς, όπως...αναφορές (εκτός θέματος) των διαχειριστών και των συντονιστών, βίντεο (εκτός θέματος) που έχουν την χρησιμότητα να υποβαθμίζουν την σημασία του θέματος, αναφορές σε άσχετα θέματα, οι οποίες όμως έχουν εξαιρετική χρησιμότητα στο να αποπροσανατολίζουν το θέμα και να κουράζουν τους αναγνώστες. Με άλλα λόγια, όλα τα πιο πάνω (από την αμαλία) ήταν για να έχουμε να λέμε... και για να εξυπηρετούν συγκεκριμένες πολιτικές...

Το ίδιο, ιδιαίτερα κουραστικό, τροπάριο που ακολουθείς εδώ και 45 περίπου σελίδες συμμετοχής σου στο παρόν και στο προηγούμενο θέμα (Νέα Ακρόπολη... Νο.1). Με υπονοούμενα, προσπάθειες χειραγώγησης, τεράστια copy-paste από (σχετιικά και άσχετα) κείμενα που τα έχεις παραθέσει και σε πλείστα άλλα φόρουμς, άκριτη στοχοποίηση του εσωτερισμού σε πολλές περιπτώσεις, προκλήσεις στους συνομιλητές σου, διπλά και τριπλά παιχνίδια με λογαριασμούς-κλώνους, κ.ο.κ.

Και μιας και η συζήτηση ήρθε στον... "Πόλεμο των Κλώνων",
να υπενθυμίσω ότι έχουμε αναφέρει πως η συμμετοχή του ανθρώπου που έγραφε με τον λογαριασμό pantelis1 στα forums είναι ανεπιθύμητη για τους λόγους που έχουμε γράψει στη 2η σελίδα του παρόντος.
Επειδή ο λογαριασμός Μυρμιδόνας μας φαίνεται ότι πιθανότατα είναι της ίδιας προέλευσης, καταβάλλοντας μάλιστα και προσπάθεια να υποδυθεί κάτι εντελώς διαφορετικό παραπλανώντας τους αναγνώστες, επί του παρόντος, θα ρωτήσουμε ευθέως:

Ισχύει αυτό;

23/02/2012, 01:56:41
Και μιας και έγραψα στο θέμα,
θα ήθελα να ρωτήσω τη nays σχετικά με μια εκκρεμότητα που είχε μείνει από προηγούμενη συζήτησή μας:

Στην 4η σελίδα, απαντώντας σε μήνυμά μου (17/02/2012, 16:13:16) σχετικά με τις παλαιότερες σελίδες του Νο.1 θέματος, είχες γράψει:

quote:
nays - Απεστάλη: 17/02/2012, 16:54:29

amalia,
και μόνο το γεγονος ότι χαιρετούν χιτλερικά μου φτάνει
και δε χρειαζεται να διαβασω περισσότερα όταν (όπως ανεφερα σε προηγούμενο μήνυμά μου στον Μυρμιδόνα) διαβασα από μελος τους πριν περίπου 2 χρόνια να μιλάει στο esoterica τυφλωμένο από μίσος και να λέει! "υπανθρωποι ερχεται το τελος σας..." και "μπασταρδοι" και αλλά πολλά που εμένα μου φέρανε στο μυαλό χρυσαυγίτες!

γι αυτο και δεν ξαναμπήκα στο esoterica για τουλαχιστον 1 χρονο

Αντιλαμβάνομαι ότι μιλάς για κάποιο μέλος της Ν.Α. το οποίο συμμετείχε στην τότε συζήτηση
Ναι ή όχι;
Επειδή το συγκεκριμένο που ανέφερες είναι αρκετά βαρύ (σου δημιούργησε κι εσένα τόσο μεγάλη εντύπωση), θα πρέπει να μας αναφέρεις σε ποιο μήνυμα έχει γραφτεί αυτό ώστε να το ελέγξουμε.

23/02/2012, 02:10:38
Αμαλία όχι, δεν ισχύει αυτό. Δεν προσπαθώ δηλαδή να παραπλανήσω κάποιον. Εγώ δεν πρόσβαλα κανέναν στο φόρουμ για με δυσφημείς έτσι. Επίσης τη δυσφήμιση που μου κάνεις αυτήν την στιγμή, πως σκοπεύεις να την διορθώσεις;

Edited by - Μυρμιδόνας on 23/02/2012 02:15:51

23/02/2012, 02:24:29
Η ερώτηση είναι πολύ απλή:

Είσαι ή δεν είσαι ο pantelis1;

Έχετε πάντως την ίδια ψηφιακή υπογραφή:

"Edited by - "

23/02/2012, 02:28:43
Και η απάντηση ήταν ξεκάθαρη."Δεν ισχύει αυτό".Όχι.
Συνεχίζεις να με δυσφημείς!

23/02/2012, 03:34:44
Μάλλον μας περνάς για χαζούς...

23/02/2012, 03:46:57
quote:

Μάλλον μας περνάς για χαζούς...

Όχι δεν σας περνάω για χαζούς!
Άλλος είναι ο Pantelis1 και άλλος είναι ο Μυρμιδόνας.
Για ποιον λόγο επιμένεις. Σε πρόσβαλα με το φέρσιμό μου και επιμένεις τόσο. Αφού δεν δημιουργώ προβλήματα!

oneiric1Μέλος
26/10/2004, 09:05:52
Φίλη Ostria

Για άλλη μια φορά σ' ευχαριστώ για τις πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες!

Να 'σαι καλα!

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

26/10/2004, 10:41:09
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ tpt ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ..

quote:
ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΡΙΝ 5000 ΧΡΟΝΙΑ...ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ?

ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΑΥΤΟ ????

ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙ ΤΡΙΩΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΩΝ...
ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ 10,000 ΠΧ.
(ΒΛΕΠΕ ΠΛΑΤΩΝΑ)..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

26/10/2004, 10:55:23
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΥΓΓΝΩΜΗ....

ΘΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΣΩ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΟΓΩ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΔΙΩΡΘΩΣΗΣ ΑΚΟΜΑ).

ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦEΡΘΩ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΦΙΛΗΣ Ostria ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΟΔΗΜΗΤΙΚΩΝ ΠΤΗΝΩΝ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΠΤΗΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΟΡΕΙΕΣ.
ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ.

ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ.

Α- ΗΛΙΑΚΕΣ ΚΗΛΙΔΕΣ..
Β- ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΜΑΓΜΑΤΟΣ..
Γ- Η ΠΛΗΘΩΡΑ ΤΩΝ ΗΛΕΚΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

27/10/2004, 10:06:17
Φίλε tpt η επιστημονική έρευνα έχει δείξει ότι η ιστορία (της γης, της ζωής και του ανθρώπου) είναι πολύ παλιότερη από τα 5000 χρόνια που αναφέρονται στην Βίβλιο.

Ενα καλό site πάνω στην διαμάχη
http://www.talkorigins.org

Αγαπητή oneiric σε ευχαριστώ!

Αγαπητέ Avatar συμφωνώ.

quote:
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΠΤΗΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΟΡΕΙΕΣ. ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ.

Αλλά προφανώς τα πτηνά δεν αλλάζουν τόσο εύκολα πορείες. Τουλάχιστον δεν άλλαζαν τόσο εύκολα στο παρελθόν, αλλιώς οι τωρινές αλλαγές δεν θα έκαναν τόση εντύπωση στους σχετικούς επιστήμονες, έτσι ώστε να το ψάχνουν πιό μεθοδικά.

Απ ότι έχω καταλάβει οι περισσότεροι αναφέρουν ως πιθανότερο αίτιο αυτής της αλλαγής στην συμπεριφορά των ζώων το "φαινόμενο του θερμοκηπίου".

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

lamogioΜέλος
27/10/2004, 11:07:26
Γιατί τα πουλιά αλλάζουν κάθε τόσο κατεύθυνση:

http://www.htmlland.com/fileupload/uploads/arkas_birds2_1.jpg

snikolaidisΜέλος
27/10/2004, 14:08:28
Τι σημαίνει "τα πουλιά αλλάζουν κατεύθυνση";

--
Στράτος. Ετσι απλά.

Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση των πραγμάτων, είναι να ζουν έκπτωτοι.

27/10/2004, 14:28:18
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΩ ΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙKΩΝ ΠΤΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΣΥΧΝΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ.

ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 5-6 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΤΗΣ Κ.ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΗΤΑΝ 100 ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ 1000 (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ)ΜΕ ΙΣΧΥ ΒΕΒΑΙΑ 100 ΠΛΑΣΙΑ.

ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

27/10/2004, 22:04:10
LOL lamogio νομίζω ότι αυτή είναι η καλύτερη απάντηση!

Φίλε Στράτο απ' ότι έχω καταλάβει και γω τα πουλιά είτε μπερδεύονται κατά την πλοήγηση, είτε δεν εμφανίζονται στα μέρη όπου συνήθως μεταναστεύουν την άνοιξη και το φθινόπωρο.

Αγαπητέ Avatar καμία αντίρρηση! Αυτά που λες είναι πολύ λογικά και σίγουρα επιδέχονται έρευνα. Και όχι μόνο για την επίδραση που μπορεί να έχουν στα πουλιά ή στα άλλα ζώα αλλά και στους ανθρώπους.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

29/04/2005, 12:12:40
Ξαναφέρνω το θέμα μπροστά.

Μπορεί το φαινόμενο των βατράχων που σκάνε να έχει σχέση, μπορεί και όχι. Θα ψάξω να βρω αν υπάρχουν και άλλα νέα για το τελευταίο 6μηνο του 2004 και τους πρώτους μήνες του 2005.

-Arthur C. Clarke-

29/04/2005, 23:39:58
Υποχώρηση των παγετώνων της Ανταρκτικής
Πηγή: BBC, 22 Απριλίου 2005

Στις 22 Απριλίου, την Παγκόσμια Ημέρα της Γης, ανακοινώθηκε αφ' ενός η σημαντική υποχώρηση των παγετώνων της Ανταρκτικής και αφ' ετέρου οι έντονες ανησυχίες Αμερικανών περιβαλλοντολόγων για αποδυνάμωση του κινήματος προστασίας του περιβάλλοντος. Σύμφωνα με έρευνα Βρετανών και Αμερικανών επιστημόνων, που δημοσιεύεται στην επιστημονική επιθεώρηση Science, το 90% των παγετώνων λιώνουν σταδιακά, με αποτέλεσμα να μειώνεται ο όγκος τους.

Αλλά οι συντάκτες της έκθεσης - μια ομάδα από βρετανούς και αμερικανούς επιστήμονες που εξετάζουν τους πάγους της Ανταρκτικής - λένε ότι αυτή η τήξη του πάγου θα μπορούσε να έχει διάφορες και σύνθετες αιτίες. Στην ανακοίνωση τους αναφέρεται ότι συνολικά οι παγετώνες της Ανταρκτικής έχουν κατά μέσο όρο υποχωρήσει κατά 600 μ. τα τελευταία 50 χρόνια. Οι επιστήμονες μελέτησαν 244 παγωμένους όγκους, που βρίσκονται στις δυτικές περιοχές της Ανταρκτικής και φθάνουν ως τον ωκεανό

Αν και είναι ένας παράγοντας οι υψηλότερες θερμοκρασίες του αέρα, λένε, η πλήρης εικόνα μπορεί να υπερβαίνει την απλή παγκόσμια αύξηση της θερμοκρασίας λόγω του φαινομένου του θερμοκηπίου. Δηλαδή η μεταβολή φαίνεται να οφείλεται σε τοπική θέρμανση και δεν είναι γνωστό αν συνδέεται με την παγκόσμια κλιματική αλλαγή.

Ολο το άρθρο
http://www.physics4u.gr/news/2005/scnews1924.html

-Arthur C. Clarke-