ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περι αποκαλύψεων Γκιόλβα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Περι αποκαλύψεων Γκιόλβα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ΤΥΦΕΩΝΑΣ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
23/03/2004, 00:03:20
να προσθεσω ακομα οτι αν ειχε κανει την διαδρομη αθηνα θεσσαλονικη δεν θα ειχε εστω μια φωτογραφια απο την ολη διαδικασια?
απο το αυτοκινητου που ειχαν γι αυτο το σκοπο?
δεν θα ειχε δημοσιευτει σε καποια συνεντευξη?

http://www.bet-with-me.gr/ghiolvas.mp3
http://users.acn.gr/p4g8x/foto/gkio.rar
2 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΙΟΛΒΑ

Phantom IIΜέλος
24/03/2004, 03:24:20
Όταν το 2011 έρθουν οι όποιοι για να μας "σώσουν", και αντιμετωπίσουν τους Έλληνες συνδικαλιστοπατέρες, κοματοdogs, ωχαδερφιστές, τηλεπαραθυρατζήδες, μοντέλες-γλάστρες, και τους υπόλοιπους τύπους νεοελλήνων, έχει να πέσει πολύ γέλιο...

Οι διάφοροι περίεργοι που "γνωρίζουν" αλλά δε μας κάνουν την χάρη ενημερώσουν κι εμάς τους ανίκανους να "χειριστούμε την αλήθεια" πληβείους, μάλλον έχουν μεσάνυκτα από τον Ελληνικό τρόπο σκέψης ο οποίος χρησιμοποιεί την Διαλεκτική για ν'ανακαλύψει την "αληθεια", και είναι τελείως ξένος με αλαζονικές συμπεριφορές και μυστικοπάθειες αυτοδιορισμένων ξερόλων...

2011, κάπου στο Ελλαδιστάν
- Ρέ συ Μήτσου, τί είν΄τούτο ρά...?
- Σα να μι φιένετ΄ούτι είν' ιένα ιπτάμενου πούρου...
- Τί λέ ρά? Πάλι ντόρτια ήφερα...? &$#@ το Δία μου! 'Ασ' τα πούρα κι πιέξε... Βάγγο, πιάσι δυού μπύρις κι πές τουτουνού του πουρατζή να πα να το παρκάρει αλλού και να μη κλείσει το τρακτιέρ γιατι θα του σκάσω τα λάστιχα...

Edited by - Phantom II on 24/03/2004 03:26:46

24/03/2004, 22:56:11
Α ρε φίλε Phantom II πόσο δίκιο έχεις;;; Πραγματικά είσαι απίθανος! Πολύ ωραίος ο τρόπος σου! Με δυο λογάκια κατέγραψες ανεπανάληπτα την Ελληνική πραγματικότητα. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Αν και ο Προλέγων αναφερόταν στην έλευση του αντιχρίστου ωστόσο η παρατήρησή σου εύστοχη.

Να ’σαι καλά.

quote:
Εάν προκληθώ και εφόσον το επιθυμώ, δύναμαι να ανακοινώσω περαιτέρω και άλλα τινά σημεία, προς διευκόλυνσην της έρευνας, των ολίγων ομολογώ από εσάς,

Εμ αφού προκλήθηκες, δεν προκλήθηκες; Γιατί δεν ανακοινώνεις περαιτέρω και άλλα τινά σημεία; Εκτός βέβαια και αν δεν το επιθυμείς. Τότε όμως τι νόημα είχε αυτήν η παρέμβαση; Για να θολώσει κι’ άλλο τα νερά;

25/03/2004, 00:18:49
φιλε phantom να υποθεσουμε οτι αναμεσα στους

'Οι διάφοροι περίεργοι που "γνωρίζουν" '

εισαι και εσυ?

25/03/2004, 00:36:27
Και γω αντιπαθώ την "μυστικοπάθεια" ορισμένων. Η γνώμη μου είναι ότι πρόκειται για ένα κολπάκι για να διατηρήσουν το ενδιαφέρον γύρω από το όποιο θέμα και κυρίως γύρω από το ονόμα τους.

Αλήθεια είδε κανείς την χθεσινή εκπομπή του Χαρδαβέλλα;
Μία κοπέλα σε ύπνωση (ο Βουλούκος υπνωτιστής) είδε σε μία
"προηγούμενη ζωή" της ότι πήγαινε-πετούσε προς το Σείριο, εκεί λέει που υπάρχει ο ναός που ήταν το πρότυπο για την κατασκευή του Παρθενώνα (μικρογραφία ο δικός μας βέβαια) και ότι στον Παρθενώνα από κάτω υπάρχει ένας κρύσταλλος που φωτίζεται όταν υπάρχει επαφή με τους εξωγήινους (ή κάτι τέτοιο)...

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

GKEMMAΝέο Μέλος
25/03/2004, 00:46:46
Kalispera se olous….elpizpo na eiste oloi kala….

Simera epese sta xeria mou ena teuxos tou periodikou Ellinorama sto opoio iparxei ena arthro me ton exis titlo : G.Palmos : ‘Omada Epsilon’ Nai iparxei ! Apokaliptei ton rolo tou G.Gkiolva stin omada.

Katafera na scanaro tis selides apo to periodiko kai na tis anevaso kapou (tha einai gia liges meres ston aera mias kai o xoros pou filoxeneite to arthro einai danikos, gia auto an kapios to theli kai den borei na to vrei as epikinonisei me kapion pou tha to exei katevasei na tou to steilei)…elpizo na einai ola ok kai na boresete na ta deite…

To iliko proerxete apo to periodiko Ellinorama – Martios 2004 – Teuxos 4

To link gia einai:

http://www.geocities.com/kanamelina/selides/Ellinorama_teuxos4_Martios2004_Palmos_Gkiolvas.htm

elpizo na douleieu sosta.......

--

Oligo Fos Kai Makrino Se Mega Skotos Ki Ermo -
Kathenas Ki O Kosmos Tou Kathenas Ki O Theos Tou

25/03/2004, 01:17:13
Η σύνδεση δουλεύει...εφόσον όμως υπάρχει σύνθημα τότε γιατί το δημοσιεύουν σε περιοδικό;;;

Κάτι τέτοια περίεργα κάνουν και μας παίρνουν για χαζούς μου φαίνεται...δεν ξέρω εάν ισχύουν αυτά που λέει αλλά...σε κάποια σημεία καταντάει γελοίο...

Ευχαριστούμε όμως που μας το παρέθεσες!

Edited by - Πρίγκιπας on 25/03/2004 01:18:16

panchoΝέο Μέλος
25/03/2004, 03:24:59
Χαιρετώ όλους τους συμμετέχοντες στο forum.

Αν και γράφω πρώτη φορά εδώ νοίωθω ότι βρίσκομαι καιρό στην παρέα αυτή καθώς έχω διαβάσει μία προς μία όλες τις δημοσιεύσεις.

Θα ήθελα αρχικά να αναφέρω εκτός από τον χαιρετισμό μου κάποιες πληροφορίες σχετικά με απορίες που δημοσιεύθηκαν στον χώρο αυτό.

α. Τα βιβλία
<<ΚΟΣΜΟΣΚΑΦΟΣ ΣΤΑ-ΓΥΡΩ ΕΨΙΛΟΝ>> ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ <<ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΡΓΑΝΟΝ>>
του κ. Λευκοφρύδη όπως και το
<<Η αληθινή Προϊστορία>> του κ. Πασσά μπορείτε να τα βρείτε στο βιβλιοπωλείο ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΙΣ το οποίο βρίσκεται στην οδό Ιπποκράτους 112.

β. Όσον αφορά γιά κάποιο πολύ ενδιαφέρων άτομο το οποίο πολλοί από εσας θα θέλατε να συναντήσετε και να μιλήσετε μαζί του, γίνεται κάθε Παρασκευή βράδυ μιά συνάντηση σε κάποιο μέρος στην Αθήνα. Εαν και εφόσον ο κύριος αυτός παρακολουθεί την συζήτηση αυτή και πιστεύει ότι πρέπει να γνωστοποιηθούν οι συναντήσεις αυτές ας απαντήσει ό ίδιος (υποψιάζομαι ότι ο κύριος αυτός είναι ο Προλέγων, εαν σφάλλω ζητώ ταπεινώς συγγνώμη).

Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μην παρεξηγηθεί η αναφορά μου στο συγκεκριμένο βιβλιοπωλείο. Δεν σχετίζομαι με το εν λόγω βιβλιοπωλείο παρα μόνο ως πελάτης. Απλά πιστεύω ότι η αγορά ενός βιβλίου ή κάποιων βιβλίων κάθε μήνα είναι προτιμότερη από την αγορά δεκάδων η και εκατοντάδων αλλών δήθεν αναγκαίων αγαθών. Άλλως τε από εκει ξεκινά και ο δρόμος της "όποιας" γνώσης.

Τέλος θα ήθελα απλώς να αναφερθώ στον συνομιλητή με το όνομα 29-5-1453. Πέρα από λόγους (νεοελληνικού)εντυπωσιασμού τι θέλει να προάγει χρησιμοποιώντας αυτήν την ημερομηνία.

Σας χαιρετώ

Pancho Villa

ΕΨΙΛΟΝΝέο Μέλος
25/03/2004, 03:52:41
ΜΗΝ ΑΠΑΡΝΗΣΤΕ ΑΤΟΜΑ ΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΩΣ Ο κ.ΓΚΙΟΛΒΑΣ...

ΤΟΝ ΔΙΑ ΘΑ ΥΜΝΗΣΩ
ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ Κ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ
ΤΟΝ ΠΑΜΠΤΕΠΟΠΤΗ,ΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟ,ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΙ
ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ
ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑ ΜΕ ΤΗ ΘΕΤΙΔΑ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ,
ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΡΟ ΤΟΥ.
ΑΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΣ Σ'ΕΜΑΣ,ΠΑΝΤΕΠΟΠΤΗ ΓΙΕ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ,
ΠΑΝΕΝΔΟΞΕ ΚΑΙ ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΕ!!!3Ε!!!

ΕΡΧΟΝΤΕ ΩΡΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΥΡΙΟ!!!
ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΥΣΗΧΟΙ!!!

ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΙΩΝ...

25/03/2004, 04:00:18
Τον Γκιόλβα τον αναγνωρίζω φίλε Έψιλον, κάποια σημεία των κειμένων δεν παίρνω σοβαρά!

25/03/2004, 05:50:34
quote:

β. Όσον αφορά γιά κάποιο πολύ ενδιαφέρων άτομο το οποίο πολλοί από εσας θα θέλατε να συναντήσετε και να μιλήσετε μαζί του, γίνεται κάθε Παρασκευή βράδυ μιά συνάντηση σε κάποιο μέρος στην Αθήνα. Εαν και εφόσον ο κύριος αυτός παρακολουθεί την συζήτηση αυτή και πιστεύει ότι πρέπει να γνωστοποιηθούν οι συναντήσεις αυτές ας απαντήσει ό ίδιος (υποψιάζομαι ότι ο κύριος αυτός είναι ο Προλέγων, εαν σφάλλω ζητώ ταπεινώς συγγνώμη).

φιλε pancho αν εχεις θαρρος με το ατομο το οποιο αναφερεσαι μετεφερε του οτι θα θελαμε πολυ να τον γνωρισουμε και να μας πει καποια πραγματα η τουλαχιστον να μας εξηγησει τις αποριες μας.
ειλικρινα αν ακουγομαστε μερικες φορες αποτομοι ειναι γιατι πολυ μπαινουν και αντι να βοηθησουν την ερευνα εστω και με μια ερωτηση τους λενε πραγματα που θελω να πιστευω οι περισσοτεροι τα βλεπουμε επιφυλακτικα.
ελπιζω να μην παρεξηγηθουμε απο κανεναν , δεν ειμαστε ουτε παντογνωστες ουτε 'μυστες' αλλα παρα το γεγονος οτι εχουμε μικρες γνωσεις τις μοιραζομαστε απλοχερα και νομιζω οτι αυτος ειναι ενας ευγενης σκοπος.
οχι να μαθεις μονος σου αλλα να μοιραστεις και αυτα που εμαθες.

εντελως φιλικα γιωργος.

panchoΝέο Μέλος
25/03/2004, 12:05:41
Φίλε Τυφεώνα, υπόλοιπη παρέα,

Θα φροντίσω εάν μου δοθεί η δυαντότητα να ρωτήσω αύριο το βράδυ το εν λογω άτομο και θα σας απαντήσω το συντομότερο δυνατόν

Φιλικά

Pancho Villa

aktinoΝέο Μέλος
25/03/2004, 12:14:54
Αγαπητοί φίλοι
Εγώ έχω ΔΙΑΒΑΣΕΙ το βιβλίο του κου. Γιόλβα ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ ολική επαναφορά 2011.
Η γνώμη μου είναι οτι ο συγραφέας ΔΕΝ ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Είναι πολλά απο αυτά που λέει ένα σύνολο αυθαιρεσίες, ενώ οι συλογισμοί που καταλήγει σε αυτά τα συμπεράσματα αστείοι.
π.χ. γράφει: " ... οι Έλληνες ως φωτοχημικές ενώσεις (ι-όντα ή όντα)....."
Τουλάχιστον πρόχειρος ο συλογισμός ι-όντα => όντα...
πιστεύω επίσης οτι το πνευμα του βιβλίου διακατέχεται απο μίσος προς τους Εβραίους και την Χριστιανική θρησκεία, έμεσα και άμεσα μερικές φορές.
Εγώ δεν το προτείνω σαν βιβλίο, είναι πολύ αφελές και γενικόλογο όπως επίσης και πολύ ακριβό.
Ο συγραφέας δεν με πείθει και δεν έχει επιστημονικό συλογισμό.

GKEMMAΝέο Μέλος
25/03/2004, 14:14:54
kalispera...
to link pou exo parapano den iparxei pleon....opos sas eipa o xoros itan danikos pou iperxe...

-------------------

Oligo Fos Kai Makrino Se Mega Skotos Ki Ermo -
Kathenas Ki O Kosmos Tou Kathenas Ki O Theos Tou

nemoΝέο Μέλος
25/03/2004, 15:10:35
ΑΙΑΝΤΑ αναφέρεις πιο πριν ότι η Σερβία ισοπεδώθηκε χωρίς αντίσταση. Από τις δημοσιεύσεις του Τύπου μετά τον πόλεμο της Σερβίας θύμαμαι ότι αν και η βιομηχανία της Σερβίας πραγματικά ισοπεδώθηκε δεν υπήρξε κάποιο ουσιαστικό πλήγμα στον στρατό της χώρας, το μόνο σημαντικό πλήγμα από αυτά που θυμάμαι ήταν η καταστροφή ενός πρόχειρου και αυτοσχέδιου συστήματος εκτόξευσης των πυραύλων S300(η Σερβία είχε πυραύλους αυτού του τύπου αλλά δεν είχε προλάβει να παραλάβει το σύστημα εκτόξευσης τους).Ακόμα ας μην ξεχνάμε την κατάριψη του <<αόρατου>> αεροπλάνου των Αμερικανών καθώς και πως ποτέ δεν τόλμησαν να εισβάλλουν χερσαίες δυνάμεις.Οι αιτίες που τα προκάλεσαν αυτά μπορεί να μην έχουν καμμία σχέση με τον αείμνηστο Γκιόλβα, μπορεί όμως και να έχουν.Προσωπικά πιστεύω ότι η κατάριψη του αεροπλάνου μπορεί να εμπεριέχει αρκετή δόση τύχης όπως και ότι η μη εισβολή των Αμερικανών ίσως να οφείλεται στη μορφολογία του εδάφους της Σερβίας που ευνοεί τον ανταρτοπόλεμο στον οποίο είναι καλά εξασκημένοι οι Σέρβοι.

25/03/2004, 18:28:16
quote:

Αγαπητοί φίλοι
Εγώ έχω ΔΙΑΒΑΣΕΙ το βιβλίο του κου. Γιόλβα ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ ολική επαναφορά 2011.
Η γνώμη μου είναι οτι ο συγραφέας ΔΕΝ ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Είναι πολλά απο αυτά που λέει ένα σύνολο αυθαιρεσίες, ενώ οι συλογισμοί που καταλήγει σε αυτά τα συμπεράσματα αστείοι.
π.χ. γράφει: " ... οι Έλληνες ως φωτοχημικές ενώσεις (ι-όντα ή όντα)....."
Τουλάχιστον πρόχειρος ο συλογισμός ι-όντα => όντα...
πιστεύω επίσης οτι το πνευμα του βιβλίου διακατέχεται απο μίσος προς τους Εβραίους και την Χριστιανική θρησκεία, έμεσα και άμεσα μερικές φορές.
Εγώ δεν το προτείνω σαν βιβλίο, είναι πολύ αφελές και γενικόλογο όπως επίσης και πολύ ακριβό.
Ο συγραφέας δεν με πείθει και δεν έχει επιστημονικό συλογισμό.

εννοεις τον δημητριο γκιολβα ?

αν ναι να ξερεις οτι δεν ειναι ο ιδιος και απο οτι εχω ακουσει ειναι ψευδωνυμο καποιου συγγραφεα και οχι πραγματικο ονομα.
νομιζω του κεραμυδα αλλα δεν ειμαι σιγουρος.
απο οσο ξερω ο Γεωργιος δεν εχει δημοσιευσει βιβλιο.
σε καποιο τοπικ εδω μεσα το ειχα διαβασει απο καποιον που φαινεται οτι γνωριζε τον κεραμυδα και τους υπολοιπους.

Phantom IIΜέλος
26/03/2004, 04:43:24
Φίλε Τυφεώνα, όχι δεν είμαι απο τους γνωρίζοντες, αλλωστε δεν τα πάω καλά με παντός είδους μύστες. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω αυτην τη νοοτροπία οτι: "εμείς είμαστε οι 'εκλεκτοί' που 'γνωρίζουμε', αλλα δε σας λέμε γιατί εσείς δεν είστε ικανοί να καταλάβετε" κλπ κλπ...

Ούτε πρόκειται να φοβηθώ ποτέ μου όποιους συνωμοτούν εναντίον μας, γιατι α) τούς έχω γραμμένους anyway, και β) ότι και να κάνουν, όσο και να χτυπιούνται, ποτέ δεν πρόκειται να καταφέρουν τίποτα όσο υπάρχει ο φύσει αντιεξουσιαστής Έλληνας. Η αμφισβήτηση είναι στο αίμα μας, και οι "Ε" μπορούν να πάνε να κουρεύονται, δεν πρόκειται ποτέ να κάτσουμε να μας..."σώσουν"

Ο Έλληνας τον Δία δεν τον"υμνεί" μόνο, αλλά βγάζει κι εκφράσεις όπως αυτή που ανέφερα στο προηγούμενο ποστ μου. Όχι μόνο δεν είναι υποτιμητικό, αλλα ακριβώς για να τονίσω το πόσο αντιεξουσιαστές είμασταν πάντα την ανέφερα... Σε μας τους Δωριείς-Πόντιους, η έκφραση "&%$@έθεν ο Δίας" είναι τόσο οικεία, όσο και χαρακτηριστική, κι έρχεται απο τα βάθη των αιώνων... Τον "Δία" δεν τον φοβόμαστε... Τον έχουμε φίλο, οικείο, και τον μπινελικώνουμε κατά βούληση και παίζουμε και σφαλιάρες αμα τον πετύχουμε πουθενά...

Δέν περιμένουμε να μας σώσει...

26/03/2004, 18:15:40
Φίλε GKEMMA ενδιαφέρον το άρθρο, αλλά έλειπε μία σελίδα (η 5η).
Αν μπορείς, στείλτην μου στο μέϊλ, please.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

aktinoΝέο Μέλος
26/03/2004, 18:36:07
Όντως το βιβλίο είναι του Δημήτριου Γιόλβα, οπότε το σχόλιο που έκανα μοιάζει άστοχο...

26/03/2004, 19:07:31
Δυστυχώς ακόμη και ύστερα από μερικές εκατοντάδες μηνύματα το τοπίο είναι ακόμη σχετικά θολό..
Το ποιος ήταν πράγματι ο γ. γκιολβας παραμένει ακόμη μυστήριο. Όλα ανεξαιρέτως τα στοιχεία που κατατέθηκαν προέρχονται έμμεσα ή άμεσα από τις γνωστές πήγες.
(Γνωστές πηγές = βιβλία του λεγόμενου ελληνοκεντρισμού και οι διαδυκτιακες τους προβολές)
Κανένα στοιχείο που να μην πηγάζει από αυτές λοιπόν τις πηγές δεν έχει παρατεθεί σχετικά με την ταυτότητα του κ. γκιολβα. Κοινώς δεν υπάρχει καμία άλλη ένδειξη ότι ο κ. γκιολβας υπήρξε όντως καινοτόμος επιστήμονας, ούτε καν απλός επιστήμων.
Π.χ. το που ο κ. γκιολβας σπούδασε και τι έχει εφεύρει το ξέρουμε μόνο από τους γνωστούς αναλυτές-συγγραφείς και από τα λεγόμενα του ιδίου σε συνεντεύξεις σε περιοδικά που φυσικά κανείς δεν μπορεί να πάρει στα σοβαρά Κανείς επιστήμων δεν θα έδινε ποτέ συνέντευξη στο Πεντχαουζ και ούτε φυσικά θα πήγαινε στην πάνια να γίνει παρατράγουδο.. Αν μου πείτε ότι απλά ήθελε να ακουστεί κάπου, σας διαβεβαιώ ότι ένας πραγματικός επιστήμων μπορεί να ακουστεί (και σε κοινό που μπορεί να τον καταλάβει πραγματικά) μέσα από τις υπάρχουσες ακαδημαϊκές δομές.

Απ’ότι φαίνεται αυτά τα στοιχεία μάλλον είναι δύσκολο να βρεθούν και αυτή η ανυπαρξία αξιόπιστων στοιχείων θα έπρεπε να προβληματίζει κάθε λογικά σκεπτόμενο άνθρωπο. Ας μας εξηγήσουν οι οπαδοί των εμπνευσμένων αυτών κειμένων, που οφείλεται αυτή η ανυπαρξία αξιόπιστων στοιχείων. Εκτός πια αν το κριτικό και αναλυτικό τους πνεύμα περιορίζεται και αρκείται σε αποστηθίσεις του πεντχαουζ και των εκπομπών της ερευνήτριας πάνιας. Πως δηλαδή πιστεύουν δογματικά ότι γράφουν οι «συγγραφείς»? Δεν προσπάθησαν να διασταυρώσουν στοιχεία που προέρχονται από άλλες πηγές (έλα που δεν υπάρχουν..)?

Τελικά ίσως κάποια άκρη βρεθεί μέσω του φημισμένου κέντρου ερευνών του κ. γκιολβα. Θα ήθελα τα ορισμένα σκεπτόμενα άτομα αυτού του φόρουμ που θα κάνουν επίσκεψη εκεί, να συλλέξουν και να παραθέσουν τις παρακάτω πληροφορίες που θα ξεδιαλύνουν το μυστήριο του επιστημονικού κύρους του γκιολβα σε κάποιο βαθμό.
- Εκτός από το καβουρντιστήρι για τα τσιγάρα τι αλλά προτζεκτς βρίσκονται σε εξέλιξη εκεί?
- Που προσανατολίζονται οι έρευνες του κέντρου? Στην φυσική σωματιδίων? Σε αντί-βαρύτητα? Σε αερο-δυναμική? (Γιατί δεν γίνεται σε όλα μαζι..για ευνόητους λόγους…)
- Ποιος είναι ο προτζεκτ μάνατζερ αυτή την στιγμή στο κέντρο και ποιο το βιογραφικό του?
- Συζητείστε λίγο με το επιστημονικό προσωπικό για τις σπουδές τους, τους τίτλους των διατριβών τους, την προϋπηρεσία τους, σε ποιους συλλόγους μηχανικών-φυσικών ανήκουν, σε ποιες βάσεις δεδομένων βρίσκονται οι επιστημονικές δημοσιεύσεις τους...

Αν αυτές οι απλές ερωτήσεις απαντηθούν ικανοποιητικά (επαληθευσιμες απαντήσεις), τότε μπορούμε να είμαστε πιο σίγουροι για το επιστημονικό κύρος του κέντρου και του κ. γκιολβα κατά συνέπεια. Έως τότε χωρίς απτά στοιχεία η όλη συζήτηση είναι καταδικασμένη να κινείται στην σφαίρα της παραφιλολογίας και της επιστημονικής φαντασίας..

Εκτος κι αν πρεπει να ασπαζομαστε το γνωστο "πιστευε και μη ερευνα"...