ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Δαρβίνος vs Θρησκείας - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Δαρβίνος vs Θρησκείας - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

trexagireve60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
23/11/2010, 18:15:38
θα τα πουμε το βραδυ, πρεπει να φυγω για μια δουλεια..
strangerz2Μέλος
23/11/2010, 18:17:47
quote:
Δεν παίζεσαι με τίποτα...το στομάχι μου , πανάθεμάσε σε...

Δεν ήταν και τόσο αστείο ρε φίλε.

strangerz2Μέλος
23/11/2010, 18:19:31
quote:

Οχι, μην με αφήνεις μόνο μου,τώρα πώς θα αντιμετοπίσω δύο άρχοντες σιθ μόνος μου?

Άνακιν που είσαι?

Edited by - strangerz2 on 23/11/2010 18:21:10

23/11/2010, 18:20:54
quote:

quote:
Δεν παίζεσαι με τίποτα...το στομάχι μου , πανάθεμάσε σε...

Δεν ήταν και τόσο αστείο ρε φίλε.

Έλα ρε σύ Άλεξ σε παρακαλώ...εγώ έτσι το είδα , ως "αστείο"...δεν υπάρχει καμμιά μομφή για κανέναν , απλά η διατύπωση ήταν όμορφη και μου προκάλεσε το γέλιο...όλα καλά , μην αρπαζόμαστε...

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
23/11/2010, 18:22:23
quote:

quote:

Οχι, μην με αφήνεις μόνο μου,τώρα πώς θα αντιμετοπίσω δύο άρχοντες σιθ μόνος μου?

Άνακιν που είσαι?

Edited by - strangerz2 on 23/11/2010 18:21:10

Τζεντάϊ παρακαλώ , μην μας μπερδεύετε...

Edited by - Εαρινός on 23/11/2010 18:22:48

strangerz2Μέλος
23/11/2010, 18:22:50
Οχι δεν το είπα για να αρπαχτούμε....Αρχοντα Ντούκου.
strangerz2Μέλος
23/11/2010, 18:23:54
quote:
Τζεντάϊ παρακαλώ , μην μας μπερδεύετε..

Οι Τζεντάι πιστεύουν στην δύναμη....

Edited by - strangerz2 on 23/11/2010 18:25:03

23/11/2010, 18:24:12
quote:

Οχι δεν το είπα για να αρπαχτούμε....Αρχοντα Ντούκου.

Μωρέ Ντούκου και ντούκου-ντούκου είμαι γώ...

23/11/2010, 18:25:15
quote:

quote:
Τζεντάϊ παρακαλώ , μην μας μπερδεύετε..

Οι Τζεντάι έχουν πιστέυουν στην δύναμη....

Και στο καλό φίλε μου...και στο καλό..

23/11/2010, 18:32:14
quote:
Ρε εσύ Γιώργο,δεν σου λέω να τα πιστέψεις,σου λέω να αμφισβιτήσεις αυτά που ξέρεις για να εξελίξεις τις γνώσεις σου,δηλαδή μήν έχεις τίποτα ώς δεδομένο.Είναι δύσκολο,αλλά για φαντάσου να μήν έχεις για δεδομένο την θεωρία της εξέλιξης.Μπορεί να υπάρχει εξέλιξη αλλα να μήν είναι ακριβώς έτσι όπως την ξέρουμε.Μπορεί να υπάρχει και κάτι άλλο που αγνοούμε.Δεν είναι μόνο τα επιστημονικά στοιχεία που δείχνουν την αλήθεια.Πάνω απ'όλα είναι η κρίση του ανθρώπου.Μόνο ένα ρομπότ θα ακολουθούσε μόνο και μόνο τα στοιχεία,όχι ένας σκεπτόμενος άνθρωπος.

Να ξαναπώ ΠΑΛΙ τα ίδια; ΤΙΠΟΤΑ, ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ στην επιστήμη δεν είναι "θέσφατο" ή "δεδομένο". Ούτε υπάρχει ΑΠΟΛΥΤΗ αλήθεια (φιλοσοφικά). Απλώς στη δεδομένη χρονική στιγμή, τα στοιχεία πού έχουμε συνηγορούν σε μια κατεύθυνση η οποία αποτελεί τη βέλτιστη προσέγγιση της αλήθειας. Είναι λάθος να πω εγώ ότι κάτι είναι δεδομένο τη στιγμή που κάτι τέτοιο ΔΕΝ υπάρχει στην επιστήμη. Και φυσικά η γόνιμη κριτική και αμφισβήτηση είναι ευπρόσδεκτες, ακριβώς επειδή μπορεί να υπάρχει κάτι που αγνοούμε με τη διαφορά ότι δεν εννοώ το υπερφυσικό

Η ένστασή μου είναι ΑΛΛΟΥ. Ότι δεν πρέπει να παραβιάζεται η ακαδημαϊκή ελευθερία. Ότι τα παιδιά πρέπει να διδάσκονται τα πορίσματα της επιστήμης ως έχουν χωρίς παρεμβάσεις και εμπόδια από θεοκρατικούς κύκλους. Ότι, ένας άνθρωπος που ΔΗΛΩΝΕΙ δημοσιογράφος που ενδιαφέρεται για την αλήθεια ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ συστηματικά σε ένα φόρουμ ελεύθερου διαλόγου. Δεν υπάρχει θέμα γόνιμης αμφισβήτησης αλλά κάποιων που θέλουν να εμποδίσουν την αλήθεια και την επιστήμη να κάνουν τη δουλειά τους ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ γιατί συγκρούεται με τα σάπια πιστεύω τους. Ότι προσπαθούν να επηρεάσουν τους πολίτες....

Ο συνδυασμός κρίσης και στοιχείων με οδήγησε σε αυτά που πιστεύω. Σε αντίθεση με τον τρέχα ή εσένα δε βρήκα μια ιστοσελίδα ή ένα βιβλίο που έχει την "απόλυτη" αλήθεια αλλά διασταύρωσα τη γνώση. Έχω διαβάσει και βιβλία δημιουργιστών και δεν έπεισαν. Τα επιχειρήματά τους ένα προς ένα καταρρίπτονται. Εγώ δεν έχω "φοβίες" να διαβάσω ένα βιβλίο όπως ο τρέχα. Αν διαβάσεις κανά 2 βιβλία από κάθε όχθη θα σχηματίσεις σφαιρική άποψη...

GEORGE DΜέλος
15/11/2003, 23:53:10
ΟΠΟΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠ`ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΚΛΑΙΜΕ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ

Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΦΟΡΜΕ

ΑΑΧ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ CHAMPIONS LEAGE

ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ.......

<<ΕΧΩ ΑΓΩΝΑ ΑΥΡΙΟ>>

ΤΑ ΛΕΜΕ

AnounakisΜέλος
16/11/2003, 05:21:28
quote:
<<ΕΧΩ ΑΓΩΝΑ ΑΥΡΙΟ>>

Το αντίθετο είναι το πρόβλημα

ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΓΩΝΑ ΑΥΡΙΟ....

Λόγω εθνικής (δεν πήγε και άσχημα με την Πορτογαλία) , αύριο δεν έχει αγώνες ποδοσφαίρου...

Μια φορά θα μπορούσα να καθήσω παραπάνω και εγώ - πάντα πρώτος φεύγω , στις απογευματινές συναντήσεις- αλλά τζίφος....

marilineΜέλος
16/11/2003, 21:34:59
GEIA SAS PAIDIA EIMAI XANIA SE ENA NET-CAFE SORRY GIA TOYS LATINIKOYS XARAKTHRES POY POTE DEN XRHSHMOPOIW ALLA EDW ANAGKASTKA!

TI KANETE?

MOU LEIPSATE

AP' OTI KATALABA DEN YPHRXE SYNANTHSH SHMERA, LOIPON THN ALLH KYRIAKH ELPIZW NA BRETHOYME E?

THA ATHELA AKOMA NA EYXARISTISW KAI EGW AN KAI LIGO ARGA GIA TO WRAIO APOGEYMATAKI POY PERASAME MAZI KAI EPETE KAI SYNEXEIA...

THA PERIMENW KAI MALLON TELOS THE EBDOMADAS THA MPW MESA GIA NA DW TO RADEVOU DIAFORETIKA THA ANAGASTW NA ENOXLISW TON GEORGE D H TON KUBO POY EXW TO KINHTA TOYS.

PAW NA DW TI GINETE KAI STA ALLA THEMATA TWRA...

SAS FILW...

AnounakisΜέλος
16/11/2003, 23:43:43
ΕΣΥ ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΡΑΚΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΡΧΕΣΑΙ...

ΦΕΡΤΗΝ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΝΟΥΜΣ ΕΜΕΙΣ

Φιλικά , Ορέστης Μακρής...

16/11/2003, 23:51:50
mariline :)))))))))))))))))))))))))))

ηντα κανεις ;;;; :)))))))))))))))))))))

περασες απο την ιεραπετρα ;;;;;;;;

τσικουδιεεεεεεεεςςςςςς ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι φερε μπολικες θα το καψουμε με μπαλωθιες χαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχ

γιαντα δωσεις στον αννουνακι ολα τα μπουκαλακια θα διαμαρτυρεται ο κυβος μετα χαχααχαχχαχαχαχααχαχχααχχααχχααχαχαχαχαχαχαχ

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

AnounakisΜέλος
17/11/2003, 00:22:24
ήντα θες τώρα , ωρε Μάνο και δίνεις τση ρακί μου στον Κύβο;
Έπαε δεν τα σηκώνουμε αυτά κοπέλι...
Εγώ την είπα πρώτος... εγώ θα την πιω.
Αντε μην σου παίξω καμιά μπαλοθιά.
Θα σε σιδερώσω ωρέ.

17/11/2003, 00:35:20
μη γινει των βροντατσιδων και των φουρτουνατσιδων επαε γιαντα δε σε σωνει τσιποτις τσις 1 θα σε περιμενω τση σαμαριας το φαρατζι να πιουμε τση κουβεντες μας και να λυσουμε τση διαφορες μας

χαχαχαχαχαχαχαχχχαχχαχχααχχαχχχααχαχαχαχαχχαχααχαχ (ο θεος η mariline .. χαχαχααχχααχχαχααχαχαχαχαχχααχ) τα εχω ξεχασει ο κουζουλος αν και πιστευω οτι οι μπαλωθιες μου σκοτωσαν οσα ειχαν απομεινει απο αυτα που θυμομουν αχαχχαχχαχαχαχαχαχχααχχααχαχαχχχαχ

....και η mara ξερουν τι λεω ...,που εισαστε να μας πειτε αν τα λεμε σωστα και να μας διορθωσετε χαχααχαχχαχααχχα

Edited by - manos on 17/11/2003 00:35:57

Edited by - manos on 17/11/2003 00:37:11

Edited by - manos on 17/11/2003 00:38:52

Edited by - manos on 17/11/2003 00:51:21

AnounakisΜέλος
17/11/2003, 01:59:16

Και για να ξεκαθαρίσουμε κάτι,
ΚΡΗΤΗ είναι από τα Φαλάσερνα μέχρι τον Μυλοπόταμο
(Χανιά και Ρέθυμνο για όσους δεν γνωρίζουν)
Από εκεί και πέρα είναι Ευρωπαική Ένωση.
Από εκεί και πέρα
(Ηράκλειο και Αγιος Νικόλαος)
Έχει έρθει ο πολιτισμός.
Και οι συνηθιές του...
(Νυφικά κτλ , ξέρετε...)

17/11/2003, 06:58:43
Αχ αχ αχ !!!

Ήντα ‘παθες μωρέ πονάς ;
Πονάν τα παλικάρια ωρέ Μανωλιό;

Ο κακός λύκος

Edited by - Ramoglou on 17/11/2003 06:59:25

17/11/2003, 10:15:33
Ramoglou :))))))))))))))))))))))

μοναχα τση καρδια πονανε τα κοπελια,μοναχα εκει ..θανατος δε τα φοβεριζει ,ουτε λαβωματια απο μπαλωθιες ..καλιω να πεσανω απο βολι παρα απο γυναικας απονια