ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις των δύο φύλων; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις των δύο φύλων; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Asteri tou Vorra31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
21/05/2005, 12:38:50
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Δεν υπάρχουν πράγματα που περιμένουν τα αγόρια από τα κορίτσια και αντίστοιχα.
--------------------------------------------------------------------------------

ΚΙ ΟΜΩΣ...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ...ΤΟ ΣΙΝΙΑΛΟ...ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Eννοείται καλέ μου pixeldream - ίσα ίσα όλο απαιτήσεις είμαστε ο ένας για τον άλλο. Δεν ξέρω πως βρέθηκε εκεί εκείνο το

δεν . Μάλλον ο δαίμων τοu forum... Θα έχει αρκετούς φαίνεται....

Η φωτιά και το ρόδο είναι ένα.
T.S.Eliot

21/05/2005, 12:42:53
quote:
quote:

ΚΙ ΟΜΩΣ...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ...ΤΟ ΣΙΝΙΑΛΟ...ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Eννοείται καλέ μου pixeldream - ίσα ίσα όλο απαιτήσεις είμαστε ο ένας για τον άλλο. Δεν ξέρω πως βρέθηκε εκεί εκείνο το δεν . Μάλλον ο δαίμων τοu forum... Θα έχει αρκετούς φαίνεται.... !!!!!!!

ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ!!!

T.S.Eliot

21/05/2005, 16:01:49
Asteri tou Vorra
quote:
ίσα ίσα όλο απαιτήσεις είμαστε ο ένας για τον άλλο.

ΣΩΣΤΑ...ΟΜΩΣ...ΓΙΑΤΙ;...ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ...ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΓΕΜΑΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΙΑΣ ΣΧΕΣΗΣ...ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ...ΙΣΩΣ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ...ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ...ΜΗΠΩΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ;

Asteri tou Vorra

quote:
ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ!!!

ΛΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟ;.

ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ...ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ...ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ...ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ...

quote:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ;
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ;

Isidora

quote:
Ακόμα μου κάνει εντύπωση, πως σε ένα τόσο καυτό θέμα, έχει τόσο μικρή συμμετοχή μελών.

ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ.

..

23/05/2005, 21:14:37
Αγαπητοί φίλοι, ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας.
quote:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ;
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ;

Αγαπητέ pixeldream , έχεις δίκιο. Στον κόσμο αυτό της πολλαπλότητας όλα ισχύουν κάποια στιγμή...
Ίσα - ίσα που πήγαινα να σε ρωτήσω τι εννοείς όταν απαντάς στην Ισιδώρα
quote:
Isidora

quote:
Ακόμα μου κάνει εντύπωση, πως σε ένα τόσο καυτό θέμα, έχει τόσο μικρή συμμετοχή μελών.

ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ.

έπεσα σε ένα ψιλαμπάχαλο σε παρόμοιο θέμα.

Πτού πτού .. μακριά από μας...
Αν θέλεις όμως λές τι εννοείς.
Γενικά βλέπω πως είναι δύσκολο κάποιος να δεχτεί την άλλη γνώμη. Ειδικά τα φύλα μεταξύ μας.. έχομε πολλά τραύματα...

Ιsidora

quote:
Όσο για τις διαφορές μεταξύ των δύο φύλων, πιστεύω και εγώ, πως σε πολλά πράγματα είναι ανύπαρκτες, σε κάποια άλλα όμως πρέπει όχι απλά να υπάρχουν, αλλά να είναι και σημαντικές...

Δεν θεωρώ ότι είναι καλό το ότι, σε κάποιες περιπτώσεις, οι ρόλοι έχουν μπλεχτεί και κατά συνέπεια χαθεί...
Πιστεύω πως αυτό δεν βοηθά σε τίποτα, αλλά αντίθετα τα δυσκολεύει περισσότερο τα πράγματα.

θέλεις να γίνεις πιο συγκεκριμένη;;

Ας προσπαθήσουμε να θέσουμε το θέμα πιο συγκεκριμένα μπας και αποδώσει καλύτερα.
Για παράδειγμα. Τι θα μπορούσε σήμερα να περιμένει ένας άντρας από μία γυναίκα και τι μια γυναίκα από έναν άντρα.
Πολλοί λένε ότι δεν υπάρχει διαφορά. Οκ. Περίπου συμφωνώ. Τι γίνεται όμως με τα παραμύθια που ακόμα κυκλοφορούνε στο συλλογικό ασυνείδητο;;; έχουν ένταση και ισχύ μέσα μας;;;
Είναι τόσο αντιφατικά τα ερεθίσματα που πέφτουν βροχή στο είναι μας.
Αν πχ δεν είσαι ιδιαίτερα ωραίος;, αν δεν είσαι ιδιαίτερα έξυπνος, άν δεν έχεις ευχέρεια στην επικοινωνία;;
Όλο και περισσότερο αυτή η κοινωνία λειτουργεί με αποκλεισμούς και ομογενοποίηση. Ωστόσο ιισχύει και η άλλη πλευρά. Όλο και περισσότερο σου δίνει την ευχέρεια να αναδύσεις από μέσα σου τον εαυτό σου. Να ψάξεις τα γιατί και να ανδρωθείς εσωτερικά, να λύνεις ζητήματα που ποροκύπτουν και να ενώνεις αντιφάσεις. Υπάρχει πάντοτε βέβαια και η άλλη πλευρά. Να πεις με τσαμπουκά θα επιβληθώ, θα υπάρχω και να θεωρήσεις δεδομένο ότι ότι και αν είσαι πρέπει να επιβληθεί στους άλλους.
Φίλοι μου αυτή η ζωή είναι όλο αντιθέσεις. Ακροβατούμε κάθε στιγμή ανάμεσα στους αντίθετους δρόμους.
Δε νομίζω να επιλέγομε το μονοπάτι που ενώνει, συνήθως είμαστε χαμένοι ανάμεσα στις ακραίες όψεις του κάθε μονοπατιού. ΓΙ αυτό και τόσο δύσκολα προχωράμε.....Γι αυτό και δεν στεκόμαστε ισοροπημένοι αλλά μας τραβάει πότε η μια και πότε άλλη πλευρά του εαυτού μας.....
Εύχομαι να μην τα έγραψα πολύ μπερδεμένα και να δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσει ο προβληματισμός.
Να είστε καλά.

T.S.Eliot

24/05/2005, 02:30:57
Asteri tou Vorra
quote:
Αν θέλεις όμως λές τι εννοείς.

ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ:

ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ FORUM...ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ...ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ...ΕΙΝΑΙ "ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ" ΟΙ ΜΕΡΕΣ...ΣΧΟΛΙΚΕΣ.

ΣΧΕΣΗ,ΑΓΑΠΗ,ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΤΛ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΣΥΖΗΤΗΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ...ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΛΗ.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΑΛΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ.

ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΑΚΡΥΑ Η ΒΑΛΙΤΣΑ...ΜΗΝ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑ...ΘΑ ΒΑΡΥΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ.

quote:
συνήθως είμαστε χαμένοι ανάμεσα στις ακραίες όψεις του κάθε μονοπατιού.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΚΡΑΙΟΣ...ΑΠΛΑ...Η ΠΡΩΤΗ ΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ.

quote:
Όλο και περισσότερο αυτή η κοινωνία λειτουργεί με αποκλεισμούς και ομογενοποίηση. Ωστόσο ιισχύει και η άλλη πλευρά. Όλο και περισσότερο σου δίνει την ευχέρεια να αναδύσεις από μέσα σου τον εαυτό σου. Να ψάξεις τα γιατί και να ανδρωθείς εσωτερικά, να λύνεις ζητήματα που ποροκύπτουν και να ενώνεις αντιφάσεις.

ΣΩΣΤΑ...ΟΜΩΣ...Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ...ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΩΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ...ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ...Η ΑΠΟΡΙΨΗ ΦΕΡΝΕΙ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ...ΚΑΚΕΣ...ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

quote:
Γενικά βλέπω πως είναι δύσκολο κάποιος να δεχτεί την άλλη γνώμη. Ειδικά τα φύλα μεταξύ μας.. έχομε πολλά τραύματα...

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΙΣΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑ ΣΕ ΠΟΛΥΝΕΚΡΟ ΝΑ ΕΞΗΓΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .

..

24/05/2005, 02:58:45
ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.

--ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ--

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.

24/05/2005, 03:27:15
ΜΗΠΩΣ...ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ;

..

24/05/2005, 03:34:13
ΚΑΙ ΑΥΤΗ.
ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΗ.
ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.

AyaleeΝέο Μέλος
24/05/2005, 14:47:23
Γεια σας

Σύμφωνο απόλυτος σ'αuτό ...από μια σκέψη αρχίζουν όλα ... οποτε ας τις προσέξουμε πρισσότερα και με περισσότερη συνείδησης ( συνείδησης λέγεται?)
Κι ας πάρουμε τον απέναντι μας έτσι όπως είναι ...χωρίς να θέλουμε να τον η να την αλλάξουμε κτλ.,γιατί όσο αφορά την επικοινωνία , εκείνη αρχίζει και στο να πάρουμε τον άλλο/ την άλλη έτσι όπως είναι ,έτσι όπως αισθάνεται άνετα, χωρίς ένα "ναι ,αλλα..."

@pixeldream:

quote:
ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΙ ΕΓΩ...ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ...ΓΕΝΙΚΗ ΕΛΕΙΨΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...ΚΑΙ ΕΛΕΙΨΗ "ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ" ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Σύμφωνο.. θέλουμε να αλλάξουμε κάτι? Ας αρχίσουμε στους εαυτούς μας .. δεν μας αρέσει η επικοινωνία ? Ας κοιτάξουμε πρώτα πως επικοινωνούμε κι εμείς με άλλους κι -βασικό κι αυτό-πως επικοινωνούμε με τους εαυτούς μας ... Δεν θέλω να πω μ'αυτό ότι εδώ δεν υπάρχει καλή επικοινωνία ... το εννοώ γενικός .

@Asteri tou Vorra:

quote:
Ομολογώ ότι μου έδωσες μια εκπληκτική ιδέα .
Μέχρι σήμερα πολλές φορές το είχα σκεφτεί, το είχα πει περισσότερες, αλλά δεν είχα αρκετά συνειδητοποιήσει πόσο οι σχέσεις εξουσίας ανάμεσα στα φύλα μπορεί να αποτελούν το βασικότερο αίτιο για τον πόλεμο, τον ανταγωνισμό και το χάος. Ειλικρινά σ'ευχαριστώ που με έκανες να το συνειδητοποιήσω με αυτό τον τρόπο (τα καλά της επικοινωνίας ).

Χαίρομαι ... για μένα προσωπικά αυτό είναι ένα από τα βασικά στοιχεια σε μια σχέση όσο και σε μια ερωτική σχέση... Δεν γίνετε να έχει ο ένας η η άλλη το πάνω χέρι χωρίς να γίνει κάποια στιγμή κάποια παρεξήγηση.
Από αγάπη υπάρχει μια σχέση οποτε γιατί να κάνει κάποιος κουμάντο .. Στο κάτω κάτω κανένας δεν ανήκει σε κανέναν...

Προσωπικό παράδειγμα .. ο πρώην μου άρχιζε κάποια στιγμή να μου πει ,πως δεν γουστάρει άμα βγαίνω μονη μου με τις φιλενάδες μου (αυτό πριν 5 χρονια)... Το ρώταγα γιατί να μην βγω εφόσον βγαίνει κι εκείνος με την παρέα του κτλ. Όταν γνώρισα κάποια στιγμή και την οικογένεια του είδα και κατάλαβα ότι μεγάλωσε σε ένα παραδοσιακό σύστημα, όπου υπάρχουνε οι κλασσική ρολοι τις γυναικας και του άνδρα. E, αυτό δεν το ήθελα με τίποτα γιατί είναι δικια μου η ζωή και δεν μου λέει κανένας πως να τι ζω. Ιδέες ,πρότασης κτλ. ναι ,κουμάντο χωρίς όρια όχι ..Αλλα αυτό δεν το καταλάβαινε ,σημασία είχε να έχει το πάνω χέρι και η δικη του γνώμη να "μετραιε" ...
Τέτοιες κατάστασης έχω δει και σε άλλους γνωστούς και φίλοι... και καταλήγω πάλι σε αυτό που προανάφερα είδη :Η σχέση, η ερωτική σχέση είναι μια ένωση ... ένα team .. και μαζί ,με τι σωστή επικοινωνία και συζήτηση όλα λύνονται.
Και βασικά ,δεν είναι πολύπλοκο θέμα ..απλώς εμείς το κάνουμε πολύπλοκο .
Κι όταν κάτι δεν σου αρέσει ,γιατί δεν το λες απλά.. αφού μονο έτσι θα βρεθεί μια λύση κι όχι άμα το κρατάς μέσα σου και το θέμα μεγαλώνει και μεγαλώνει εκεί μέσα σου και μαζεύεις κι αλλα από πάνω μέχρι που κυριολεκτικά θα κανεις μπαμ ...Και τι θα βγει από αυτό ..καυγάς .. δεν θα' τανε πολύ πιο απλά να είχε γίνει μια συζήτηση από την αρχή ,πριν γίνουν όλα τόσο περίπλοκα ?
Για αυτό λέω ότι εμείς το κάνουμε πολύπλοκο.. κι αυτό ήτανε μονο ένα από τα πολλά παραδείγματα που μπορούν να τύχουνε.

Φιλικά
Ayalee

24/05/2005, 17:47:59
quote:
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΨΕΜΑ, ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΛΑΝΗ.
ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ.
ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΙΛΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΔΟΘΟΥΜΕ.
ΕΧΩ ΒΙΩΣΕΙ ΧΩΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΕΛΥΣΕ.

Kανένας χωρισμός δεν είναι αναίμακτος.
Θα πρέπει να είμαστε δυνατοί και να επωμιζόμαστε τις ευθύνες μας φίλη Αφροδίτη.
Καταλαβαίνω πως εχεις καεί στο χυλό και φυσάς και το γιαούρτι..
Καλά κάνεις.. αλλά μην το γενικεύεις.
Ρίξε για γροθιά στη θολή αυτή ανάμνηση ώστε να σπάσει κυριολεκτικά.
Θα κοπείς , ίσως να σπάσεις και το χέρι σου αλλά στο τέλος θα θεραπευτείς.. Οσο υπάρχει αυτή η θολή ανάμνηση τόσο θα πληγώνεσαι ..
Σορρυ αν σε τυχόν αλλα τόπικ εχω αλλες αντιλήψεις.. το κάνω με χιούμορ.. εδώ ομως οχι ...

Ρίξτη .. και σπάστο... με μίσος...

Mετά απο καιρό θα έρθει και η γιατρειά.. αλλά ΠΡΟΣΕΞΕ ΠΟΛΥ...

Οταν ξαναέρθει η ώρα .. δώσε οτι θέλεις.. εκείνο που δεν θα δώσεις ΠΟΤΕ θα είναι η καρδιά σου.. αυτή κράτησε τη για σένα για την Αφροδίτη.. .. ετσι ομως και την δώσεις .. θα την ξαναπάρεις πίσω στο ιδιο χάλι..

Edited by - allzzaro on 24/05/2005 17:57:23

25/05/2005, 01:24:27
ΦΩΤΙΑ.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ...ΑΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΜΩΣ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.

..