- ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΙΣ ΤΣΙΓΓΑΝΕΣ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Όχι επειδή είναι αντίθετα όλα αυτά με την ιδεολογία των Χριστιανών αλλά γιατί δεν πιστεύω ούτε στα μάγια ούτε πχ οτι μπορεί να προβλέπουν το μέλλον σου.
Άλλωστε, εμείς καθορίζουμε το μέλλον μας...

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
Ήμουν με μια κοπέλα, πρώτο ραντεβού σε μια καφετέρια στην Καστέλλα όταν μας πλησίασε μια τσιγγάνα. Αν θυμάμαι καλά, εμένα μου είπε ότι με ζηλεύουν και στην κοπέλα ότι υπάρχει κάποιος που θέλει το κακό της. Της ζήτησα ευγενικά να φύγει, δεν ενδιαφερόμαστε κι εκείνη έβγαλε κι έκανε το γνωστό κόλπο με τα χαρτομάντηλα σε μένα. Χωρίς να το καταλάβω, της έδωσα 20 ευρώ, έγινα ρεζίλι και στην κοπέλα. Μάλιστα την πίστεψα όταν μου είπε ότι "μέχρι το βράδυ τα λεφτά θα έχουν ξαναγυρίσει στην τσέπη σου.". Δεν υπάρχει κάτι ανεξήγητο στην ιστορία, εκτός ίσως από το ποσο εύκολα έδωσα τα λεφτα... Τώρα μάλιστα που διάβασα ανάλογα περιστατικά, προβληματίζομαι έντονα. Γιατί έδωσα εκείνα τα λεφτά; Ούτε εγώ δε ξέρω... Τι να πω, τα σχόλια σας ευπρόσδεκτα.
Εμένα μία φορά πήγε να μου τύχει κάτι ανάλογο αλλά την έστειλα από εκεί που ήρθε.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
Το να βγαίνουν κάποιες φορές "αληθινά" αυτά που μας λένε, βγαίνουν γιατί εμείς τα επιδιώκουμε, έστω και υποσυνείδητα.
Enjoy the web
Πέτυχα κι εγώ μία, χρόνια αργότερα, στον Πειραιά στο λιμάνι, ερχόταν απο μακριά και φώναζε "κορίτσι μου σου έχουν κάνει μάγια, θα σε βοηθήσω μπλά μπλά" βγάζει μια χαρτοπετσέτα να μου τη δώσει και της λέω γελώντας "ποιό, το κόλπο με το κουκούτσι θα μου κάνεις;". Δεν την κράτησα τη χαρτοπετσέτα, καθώς έφευγε αυτή είδα που μουρμούριζε κάτι λόγια, κατάρες προφανώς, αλλά δεν έπαθα τίποτα.
Γενικά, μην τους μιλάτε κάν.
Πάντως άμα θέλετε να δείτε ταινία με κατάρα τσιγγάνας πάρτε το drag me to hell. Aστείο σε κάποια σημεία αλλά η ουσία είναι η τσιγγάνα.
quote:
Είχα ακούσει για το κόλπο, αλλά με κουκούτσι. Δηλαδή σου έδινε να κρατήσεις κάτι, σακούλα, χαρτομάντηλο, έλεγε κάτι λόγια και όταν άνοιγες την παλάμη σου έβλεπες κάτι σαν κουκούτσι ελιάς.
Πέτυχα κι εγώ μία, χρόνια αργότερα, στον Πειραιά στο λιμάνι, ερχόταν απο μακριά και φώναζε "κορίτσι μου σου έχουν κάνει μάγια, θα σε βοηθήσω μπλά μπλά" βγάζει μια χαρτοπετσέτα να μου τη δώσει και της λέω γελώντας "ποιό, το κόλπο με το κουκούτσι θα μου κάνεις;". Δεν την κράτησα τη χαρτοπετσέτα, καθώς έφευγε αυτή είδα που μουρμούριζε κάτι λόγια, κατάρες προφανώς, αλλά δεν έπαθα τίποτα.
Γενικά, μην τους μιλάτε κάν.
Πάντως άμα θέλετε να δείτε ταινία με κατάρα τσιγγάνας πάρτε το drag me to hell. Aστείο σε κάποια σημεία αλλά η ουσία είναι η τσιγγάνα.
Την είδα την ταινία. Πράγματι, σε μερικά σημεία ήταν τόσο γελοία, που νόμιζα πως έβλεπα scary movie.
Το καλό είναι να αποφεύγετε επαφή με τέτοια άτομα, γιατί μονάχα δόλο και αρνητικότητα μπορούν να σας δώσουν. Αν είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου και εχεις ένα σύμβολο, μια ιδέα κάτι που σε προστατεύει όπως ένας σταυρός, ένα πέτρωμα κάτι που το πιστεύεις βαθιά μέσα σου κανείς και τίποτα δεν σε πειράζει. Αυτό που κάνουν είναι να σου βάζουν τον σπόρο της φοβίας και επειδή σε βρίσκουν ευάλωτο και τόσα έργα που έχουμε δει κάνουμε χιλιάδες φαντασιες με το μυαλό μας, στο τέλος ο σπόρος αυτός γίνεται αρνητικότητα που σε κυριεύει και έτσι νομίζεις ότι σε καταράστηκε. Απλώς μη δώσετε την παραμικρή σημασία σε ότι κι αν λέει και ούτε καν να κάτσε να πείτε σε κανέναν για τέτοια αρνητικά άτομα. Έτσι τρέφονται και πλουτίζουν.
Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.
Ταξίδι στο άγνωστο
Edited by - mystery flower on 09/12/2011 13:28:46
www.angelfire.com/mi/dinosaurs/images/merkat.jpg
Μια και μιλάτε για ανόητη ευπιστία των Χριστιανών, δεν κοιτάτε τα δικά σας χάλια που λέτε ότι "γνωρίζετε" βασιζόμενοι στην υποτιθέμενη γνώση άλλων; Εσείς οι ίδιοι δεν μιλούσατε για συνωμοσίες εξωγήινων και γνώση που αποκρύπτεται;
Χεχε σοφοί πτυχιούχοι δεν ξέρετε τί πιστεύετε και τί γνωρίζετε. Ρε αφήστε τους Χριστιανούς και γνώθι σαυτόν πρώτα.
Αν οχι, καλό θα είναι να ηρεμήσεις, και να μην προκαλείς συνεχώς τους συνομιλητές σου.
Είδες τι καλό παιδί που είμαι όταν θέλω?
Δεν τον άρχισα στα Γαλλικά.
Δεν χρειάζεται, είναι αυτο-αναλώσιμος!![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
killuminati σκέφτεσαι να αλλάξεις πάλι nickname?
Αν οχι, καλό θα είναι να ηρεμήσεις, και να μην προκαλείς συνεχώς τους συνομιλητές σου.
Μπα; Για πήγαινε λίγα μυνήματα πιο πριν να δούμε ποιος προκαλεί "παρεμβολές".
Μακάρι να υπήρχαν συνομιλητές ακόμη και αν διαφωνούσαν απόλυτα.
Αν δεν μπορούν να απαντήσουν σε συγκεκριμένα επιχείρηματα, καλύτερα να μην ξεσπούν σε συκοφαντίες και ψέμματα περί "άκρατης θρησκοληψίας" και "συνομιλητή που δεν γίνεται να πάρουμε στα σοβαρά". Ούτε σε ύπουλες κατηγορίες περί "ζημιάς στον Χριστιανισμό"(την στιγμή που εύχονται τον αφανισμό του), για να στρέψουν χριστιανούς εναντίον μου.
Οι ερωτήσεις ήταν συγκεκριμένες. Η απάντηση ήταν μια σκέτη συκοφαντία και μια υποτιμητική υπεκφυγή.
Όποτε ζητήθηκε η άποψή του, δεν δόθηκε ποτέ. Μόνο ειρωνείες και links που υποτίθεται πως απαντούν.
Δεν λειτουργεί όμως ένας διάλογος με φράσεις του τύπου "αυτά έχουν απαντηθεί ήδη, είναι κουραστικό να επιστρέφουμε" και με ειρωνείες υποτίμησης του συνομιλητή και των πιστεύω του, του τύπου "μάταιος διάλογος, χαμηλό iq").
Το να κάνεις διάλογο δεν σημαίνει πως πρέπει να συμφωνήσεις και να δεχθείς τί λέει ο άλλος με το ζόρι. Αλλά δυστυχώς η άκρατη θρησκοληψία και ο φανατισμός του Σέσοστρι και των φίλων του, αυτό απαιτεί...
Η εικόνα δεν είναι προϊόν μοντάζ, με ειρωνικούς σκοπούς,
αλλά αληθινή και βρίσκετε στο Βυζαντινό μουσείο Αθηνών,
ομοίως κυνοκέφαλος και ο Άγιος Σκύλος Αντρωνίου.
Δεν τα βγάζει απο το (ανθρώπινο) κεφάλι του ο Sesostris
Και να το λήξουμε εδώ.
..Και πρόκειται περι "καλού" Νεφελίμ, σύμφωνα με τον ειδήμονα Δημοσθένη Λιακόπουλο
quote:
Δεν σε προλαβαίνω...Η εικόνα δεν είναι προϊόν μοντάζ, με ειρωνικούς σκοπούς,
αλλά αληθινή και βρίσκετε στο Βυζαντινό μουσείο Αθηνών,
ομοίως κυνοκέφαλος και ο Άγιος Σκύλος Αντρωνίου.
Δεν τα βγάζει απο το (ανθρώπινο) κεφάλι του ο SesostrisΚαι να το λήξουμε εδώ.
Μίλησα για το μύνημα που περιέχει και την εικόνα, όχι απλώς την φωτογραφία. Η φωτογραφία είναι το λιγότερο.
Το μύνημα περιέχει
1)προσβολή προσωπικότητας, υπεκφυγή μέσω υποβάθμισης συνομιλητή, προφανώς για να γλυτώσει το βάρος της απάντησης στις ερωτήσεις
2) λαϊκισμούς και ύπουλες κατηγορίες για να προκαλέσει έριδα μεταξύ χριστιανών.
Δεν ζητάμε απόδοση δικαιοσύνης, δεν κλαίμε για ban ούτε we want to be a martyr(μάλλον αυτό το θέλουν οι "σοφοί" του σάιτ που μαρτυρούν με την παρουσία των "σκοταδιστών" χριστιανών στο σάιτ). Θέλουμε απλώς την ελευθερία να καταθέτουμε την άποψή μας, ακόμη και αν αυτή περιλαμβάνει και προσβολές χαρακτήρων.
Δεν θέλουμε σχολιασμούς για προσβολές, την στιγμή που λαβαίνουμε και εμείς μπόλικες και κανείς δεν λέει. Αν απαιτούν σεβασμό, τότε ας δείχνουν και σεβασμό. Αλλιώς ας μην γκαρίζουν την στιγμή που έχουν και την υποστήριξη της Δ.Ο
Who wants to be a martyr? Ανοησίες