ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΙΣ ΤΣΙΓΓΑΝΕΣ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΙΣ ΤΣΙΓΓΑΝΕΣ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

mindtrap61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
31/07/2005, 02:28:07
Ούτε εγώ πιστεύω στις Τσιγγάνες.
Όχι επειδή είναι αντίθετα όλα αυτά με την ιδεολογία των Χριστιανών αλλά γιατί δεν πιστεύω ούτε στα μάγια ούτε πχ οτι μπορεί να προβλέπουν το μέλλον σου.
Άλλωστε, εμείς καθορίζουμε το μέλλον μας...

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

ΑναζητητήςΝέο Μέλος
31/07/2005, 16:41:31
Καλησπέρα παιδιά! Πολύ ενδιαφέρον το θέμα σας. Ας καταθέσω κι εγώ την εμπειρία μου, για την οποία δεν είμαι καθόλου υπερήφανος...
Ήμουν με μια κοπέλα, πρώτο ραντεβού σε μια καφετέρια στην Καστέλλα όταν μας πλησίασε μια τσιγγάνα. Αν θυμάμαι καλά, εμένα μου είπε ότι με ζηλεύουν και στην κοπέλα ότι υπάρχει κάποιος που θέλει το κακό της. Της ζήτησα ευγενικά να φύγει, δεν ενδιαφερόμαστε κι εκείνη έβγαλε κι έκανε το γνωστό κόλπο με τα χαρτομάντηλα σε μένα. Χωρίς να το καταλάβω, της έδωσα 20 ευρώ, έγινα ρεζίλι και στην κοπέλα. Μάλιστα την πίστεψα όταν μου είπε ότι "μέχρι το βράδυ τα λεφτά θα έχουν ξαναγυρίσει στην τσέπη σου.". Δεν υπάρχει κάτι ανεξήγητο στην ιστορία, εκτός ίσως από το ποσο εύκολα έδωσα τα λεφτα... Τώρα μάλιστα που διάβασα ανάλογα περιστατικά, προβληματίζομαι έντονα. Γιατί έδωσα εκείνα τα λεφτά; Ούτε εγώ δε ξέρω... Τι να πω, τα σχόλια σας ευπρόσδεκτα.
31/07/2005, 17:03:06
Αναζητητή, πολλοί την έχουν πατήσει από Τσιγγάνες. Νομίζω πως έχουν ένα τρόπο να σε "μαγεύουν" και να σε κάνουν να τις πιστεύεις.
Εμένα μία φορά πήγε να μου τύχει κάτι ανάλογο αλλά την έστειλα από εκεί που ήρθε.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

xmavidisΝέο Μέλος
01/08/2005, 09:56:53
Δε πιστεύω σε τσιγγάνες, αστρολογία και γενικά στο ότι προβλέπει το μέλλον διότι πιστεύω ότι ο άνθρωπος και τα υπόλοιπα όντα καθορίζει αυτός το μέλλον του.

Το να βγαίνουν κάποιες φορές "αληθινά" αυτά που μας λένε, βγαίνουν γιατί εμείς τα επιδιώκουμε, έστω και υποσυνείδητα.

Enjoy the web

natasha_22Νέο Μέλος
07/06/2011, 21:28:31
Γεια σε ολους!!!! Λοιπον...σημερα κι ολας...ειχα κ εγω την εμπειρια μου με 2 τσιγγανες!!!Αρχικα να πω πως πιστευω γενικα....! Ξεκιναω που λετε το πρωι να παω στη καθιερωμενη σταση απεναντι απο τον ΟΛΠ στον πειραια, να παρω το λεωφορειο για Ομονοια,να παω στη σχολη μου...στεκομαι σε μια γωνια κ ερχεται αυτη η τσιγγανα να μου πουλησει τι αλλο..? ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑ!!! της λεω οχι...δε θελω, κ μου λεει δεν πειραζει...θα σου πω τη μοιρα σου..το μελλον σου ουτε που θυμαμαι...(ενθουσιαστικα κι ολας!!!) κ πριν αρχισει..μου λεει Δημητρης και Γιωργος! (παθαινω σοκ...) τους ξερεις? ΝΑΙ ΤΗς λεω..(και τα 2 αυτα ονοματα-ατομα, τον τελευταιο καιρο...ειναι ''εντονα'' στη ζωη μου..)συνεχιζει και μ λεει...εγω θα σε ξεματιασω...κλπ κλπ...και οτι 2 γυναικες σε ζηλευουν..κ 1 εχει φωτογραφια σου και την εχει μελετησει...να περασεις ολο τον μηνα σε νοσοκομειο...(πραγματι...ολο τον ιουνιο πρεπει να πηγαινω κααθε βδομαδα σε δερματολογο..) μ ειπε επισης οτι ετρεχα σε γιατρους-νοσοκομεια τον προηγουμενο καιρο..πραγμα που ισχυει...κ μου κανει το κλασσικο κολπο με τ χαρτι...μμ το δινει...το σκιζω...το βαζω στο χερι μ...το ανοιγω...και τσααακ! ολοκληρο παλι..!Μετα ερχεται αλλη μια..και μ αρχιζουν το θεμα με τα λεφτα...α...να πω, πως δε θυμαμαι τιιιιποτα απ οσα επαναλαμβανα(ευχες..)!...με παει πιο περα κ μ λεει ποσα λεφτα εχεις..λεω 5ε...βλεπω κι αλλα μ ελεγε...(με ειχε πιασει μια μανια εκεινη τη στιγμη..να βρω λεφτα...) βρισκω αλλα 10 της τα δινω....κ μ λεει απ οσο θυμαμαι...θα τα βαλεις στη χαρτοπετσετα...(δε θυμαμαι για ποιο λογο...χαχα) και μ τα βαζει μεσα απο την μπλουζα...παω να τα βγαλω....πουθενα τα λεφτα! --π ειναι τα λεφτα της λεω??εγα τα 15ε θελω..οχι την χαρτοπετσετα! κ μ λεει...τα λεφτα, θα τα βρεις στο δρομο σου..πες μου που πας...και θα μελετησω εγω να τα βρεις μπροστα σ!...ααα επισης μ λεει...αν τα βρεις, θα μου δωσεις τα 5ε την επομενη φορα που θα με δεις???αμα τα βρω της λεω....! τελοσπαντων...εφυγα....πουθενα τα λεφτα μεχρι στιγμης!! χαχαχ Συμπερασμα δικο μου! ολη τη μερα σκεφτομαι 2 πραγματα...1ο..το πως μαντεψε τα 2 αυτα ονοματα, ενω καλλιστα 8α μπορουσε να πετυχει το 1 απο τα 2...και 2ον...πιστευ πως αυτο με τα λεφτα ειναι σιιιγουρα Τ Ρ Ι Κ...γιατι εφ οσον στην αρχη τους λες δεν εχεις..και αυτες σου λενε δεν πειραζει...λεγοντας σου καποια πραγματα (ειτε αληθινα, ειτε οχι..) σε κανουν απο μονο σου να δωσεις κατι...και στο τελος..σ τα παιρνουν ολα!!!! θα χαρω πολυ να ακουσω γνωμες...ειδικα για τα ονοματα...εχω φαει κολλημα με τα ονοματα πιο πολυ..παρα με τα λεφτα που εχασα...! ευχαριστω!

mimosaΜέλος
08/06/2011, 02:53:33
Είχα ακούσει για το κόλπο, αλλά με κουκούτσι. Δηλαδή σου έδινε να κρατήσεις κάτι, σακούλα, χαρτομάντηλο, έλεγε κάτι λόγια και όταν άνοιγες την παλάμη σου έβλεπες κάτι σαν κουκούτσι ελιάς.
Πέτυχα κι εγώ μία, χρόνια αργότερα, στον Πειραιά στο λιμάνι, ερχόταν απο μακριά και φώναζε "κορίτσι μου σου έχουν κάνει μάγια, θα σε βοηθήσω μπλά μπλά" βγάζει μια χαρτοπετσέτα να μου τη δώσει και της λέω γελώντας "ποιό, το κόλπο με το κουκούτσι θα μου κάνεις;". Δεν την κράτησα τη χαρτοπετσέτα, καθώς έφευγε αυτή είδα που μουρμούριζε κάτι λόγια, κατάρες προφανώς, αλλά δεν έπαθα τίποτα.
Γενικά, μην τους μιλάτε κάν.
Πάντως άμα θέλετε να δείτε ταινία με κατάρα τσιγγάνας πάρτε το drag me to hell. Aστείο σε κάποια σημεία αλλά η ουσία είναι η τσιγγάνα.
mimosaΜέλος
08/06/2011, 02:58:33
Και γενικά παρατήρησα ότι ανοιγόκλεινε το στόμα της επιδεικτικά, για να καταλάβω ότι εκείνη τη στιγμή καταριέται ενώ μπορεί να έλεγε το περνά περνά η μέλισσα απο μέσα της.
violent kingΜέλος
09/06/2011, 01:39:28
απορω γιατι φοβαστε τοσο φτηνα κολπα

10/06/2011, 19:30:32
quote:

Είχα ακούσει για το κόλπο, αλλά με κουκούτσι. Δηλαδή σου έδινε να κρατήσεις κάτι, σακούλα, χαρτομάντηλο, έλεγε κάτι λόγια και όταν άνοιγες την παλάμη σου έβλεπες κάτι σαν κουκούτσι ελιάς.
Πέτυχα κι εγώ μία, χρόνια αργότερα, στον Πειραιά στο λιμάνι, ερχόταν απο μακριά και φώναζε "κορίτσι μου σου έχουν κάνει μάγια, θα σε βοηθήσω μπλά μπλά" βγάζει μια χαρτοπετσέτα να μου τη δώσει και της λέω γελώντας "ποιό, το κόλπο με το κουκούτσι θα μου κάνεις;". Δεν την κράτησα τη χαρτοπετσέτα, καθώς έφευγε αυτή είδα που μουρμούριζε κάτι λόγια, κατάρες προφανώς, αλλά δεν έπαθα τίποτα.
Γενικά, μην τους μιλάτε κάν.
Πάντως άμα θέλετε να δείτε ταινία με κατάρα τσιγγάνας πάρτε το drag me to hell. Aστείο σε κάποια σημεία αλλά η ουσία είναι η τσιγγάνα.

Την είδα την ταινία. Πράγματι, σε μερικά σημεία ήταν τόσο γελοία, που νόμιζα πως έβλεπα scary movie.

14/06/2011, 22:34:15
Πραγματικά εκμεταλλεύονται τον φόβο ορισμένων ανθρώπων για το μέλλον και την άγνοια. Σε καθηλώνουν με τα στοχευμένα λόγια τους που στοχεύουν σε ψυχολογικό καταναγκασμό της στιγμής. Δεν βλέπουν το μέλλον απλώς όσες δεν σε πλησιάζουν μόνο για εξαπάτηση και τα λεφτά, έχουν ασχοληθεί με μαύρη μαγεία και αυτά τα λόγια που βάζουν τα άτομα να πούνε είναι πιθανόν κάποια επίκληση ή προσευχή και στο μόνο που έχουν πρόσβαση είναι το παρελθόν και παρόν σου. Σκέψου ότι κάτι που είναι για εσένα μέλλον είναι παρελθόν ή παρόν για κάποιον άλλον. Δεν αναφέρομαι σε τίποτα το παραφυσικό ή χωροχρονικά φαινομένα απλώς ας πούμε ότι την δευτέρα 1 του μηνός πεθαίνει ένας θείος σου στην Αμερική και σου αφήνει κληρονομιά αρκετά λεφτά, εσύ όμως δεν το έχεις μάθει. Πετυχαίνεις μια τσιγγάνα την τρίτη 2 του μηνός και σου λέει ότι στο κοντινό μέλλον θα αποκτήσεις ξαφνικά πολλά λεφτά και ότι θα μάθεις κάτι λυπηρό για συγγενικό πρόσωπο. Την παρασκευή 5 του μηνός επικοινωνούν μαζί σου συγγενείς και σε ενημερώνουν για τον θάνατο και μετά από καιρό σε καλεί ο συμβολαιογράφος για να σου πεί για την διαθήκη. Και εσύ νομίζεις ότι είδε το μέλλον σου και χαίρεσαι και λες χαλάλι τα 100 ευρώ που της έδωσα.
Το καλό είναι να αποφεύγετε επαφή με τέτοια άτομα, γιατί μονάχα δόλο και αρνητικότητα μπορούν να σας δώσουν. Αν είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου και εχεις ένα σύμβολο, μια ιδέα κάτι που σε προστατεύει όπως ένας σταυρός, ένα πέτρωμα κάτι που το πιστεύεις βαθιά μέσα σου κανείς και τίποτα δεν σε πειράζει. Αυτό που κάνουν είναι να σου βάζουν τον σπόρο της φοβίας και επειδή σε βρίσκουν ευάλωτο και τόσα έργα που έχουμε δει κάνουμε χιλιάδες φαντασιες με το μυαλό μας, στο τέλος ο σπόρος αυτός γίνεται αρνητικότητα που σε κυριεύει και έτσι νομίζεις ότι σε καταράστηκε. Απλώς μη δώσετε την παραμικρή σημασία σε ότι κι αν λέει και ούτε καν να κάτσε να πείτε σε κανέναν για τέτοια αρνητικά άτομα. Έτσι τρέφονται και πλουτίζουν.

Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.

mystery flowerΜέλος
09/12/2011, 13:26:09
Για μένα αυτή η φυλή είναι αξιοθαύμαστη, τη λατρεύω. Και λυπάμαι να βλέπω ανθρώπους να φέρονται υποτιμητικά σ' αυτούς τους ανθρώπους και ρατσιστικά. Είναι άνθρωποι με ιδιαίτερες δυνάμεις. Μπορώ να σας βεβαιώσω ότι έχω δει με τα μάτια μου να κάνουν μάγια, να λύνουν μάγια. Τους θαυμάζω! Όχι, δεν είμαι τσιγγάνα, λόγω τιμής, αλλά υπάρχει ιδιαίτερος λόγος που τους θαυμάζω. Άρα, πιστεύω σ' αυτούς.

Ταξίδι στο άγνωστο

Edited by - mystery flower on 09/12/2011 13:28:46

29/03/2014, 20:21:02
ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ
www.angelfire.com/mi/dinosaurs/images/merkat.jpg

Μια και μιλάτε για ανόητη ευπιστία των Χριστιανών, δεν κοιτάτε τα δικά σας χάλια που λέτε ότι "γνωρίζετε" βασιζόμενοι στην υποτιθέμενη γνώση άλλων; Εσείς οι ίδιοι δεν μιλούσατε για συνωμοσίες εξωγήινων και γνώση που αποκρύπτεται;

Χεχε σοφοί πτυχιούχοι δεν ξέρετε τί πιστεύετε και τί γνωρίζετε. Ρε αφήστε τους Χριστιανούς και γνώθι σαυτόν πρώτα.

29/03/2014, 22:42:55
killuminati σκέφτεσαι να αλλάξεις πάλι nickname?
Αν οχι, καλό θα είναι να ηρεμήσεις, και να μην προκαλείς συνεχώς τους συνομιλητές σου.
29/03/2014, 22:52:24
Αιθηρ

Είδες τι καλό παιδί που είμαι όταν θέλω?
Δεν τον άρχισα στα Γαλλικά.
Δεν χρειάζεται, είναι αυτο-αναλώσιμος!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

29/03/2014, 22:54:58
quote:

killuminati σκέφτεσαι να αλλάξεις πάλι nickname?
Αν οχι, καλό θα είναι να ηρεμήσεις, και να μην προκαλείς συνεχώς τους συνομιλητές σου.

Μπα; Για πήγαινε λίγα μυνήματα πιο πριν να δούμε ποιος προκαλεί "παρεμβολές".

Μακάρι να υπήρχαν συνομιλητές ακόμη και αν διαφωνούσαν απόλυτα.

29/03/2014, 23:06:26
Για βοήθεια πήγαινε στην σελίδα 6 και διάβασε ΟΛΟ το μύνημα που περιέχει και μια εικόνα με κυνοκέφαλο άγιο.

Αν δεν μπορούν να απαντήσουν σε συγκεκριμένα επιχείρηματα, καλύτερα να μην ξεσπούν σε συκοφαντίες και ψέμματα περί "άκρατης θρησκοληψίας" και "συνομιλητή που δεν γίνεται να πάρουμε στα σοβαρά". Ούτε σε ύπουλες κατηγορίες περί "ζημιάς στον Χριστιανισμό"(την στιγμή που εύχονται τον αφανισμό του), για να στρέψουν χριστιανούς εναντίον μου.

Οι ερωτήσεις ήταν συγκεκριμένες. Η απάντηση ήταν μια σκέτη συκοφαντία και μια υποτιμητική υπεκφυγή.

29/03/2014, 23:13:15
Βασικά θα συμφωνήσω απόλυτα με τον PanosT πως το μόνο που κάνει ο Σέσοστρις είναι μια ξεπατικούρα copy paste των ίδιων links.

Όποτε ζητήθηκε η άποψή του, δεν δόθηκε ποτέ. Μόνο ειρωνείες και links που υποτίθεται πως απαντούν.

Δεν λειτουργεί όμως ένας διάλογος με φράσεις του τύπου "αυτά έχουν απαντηθεί ήδη, είναι κουραστικό να επιστρέφουμε" και με ειρωνείες υποτίμησης του συνομιλητή και των πιστεύω του, του τύπου "μάταιος διάλογος, χαμηλό iq").

Το να κάνεις διάλογο δεν σημαίνει πως πρέπει να συμφωνήσεις και να δεχθείς τί λέει ο άλλος με το ζόρι. Αλλά δυστυχώς η άκρατη θρησκοληψία και ο φανατισμός του Σέσοστρι και των φίλων του, αυτό απαιτεί...

29/03/2014, 23:33:56
Δεν σε προλαβαίνω...

Η εικόνα δεν είναι προϊόν μοντάζ, με ειρωνικούς σκοπούς,
αλλά αληθινή και βρίσκετε στο Βυζαντινό μουσείο Αθηνών,
ομοίως κυνοκέφαλος και ο Άγιος Σκύλος Αντρωνίου.
Δεν τα βγάζει απο το (ανθρώπινο) κεφάλι του ο Sesostris

Και να το λήξουμε εδώ.

30/03/2014, 00:40:13
Όπως σου είπε ήδη ο φίλος AitheroVamon η εικόνα του κυνοκέφαλου αγίου είναι πραγματική..

..Και πρόκειται περι "καλού" Νεφελίμ, σύμφωνα με τον ειδήμονα Δημοσθένη Λιακόπουλο

30/03/2014, 06:26:14
quote:

Δεν σε προλαβαίνω...

Η εικόνα δεν είναι προϊόν μοντάζ, με ειρωνικούς σκοπούς,
αλλά αληθινή και βρίσκετε στο Βυζαντινό μουσείο Αθηνών,
ομοίως κυνοκέφαλος και ο Άγιος Σκύλος Αντρωνίου.
Δεν τα βγάζει απο το (ανθρώπινο) κεφάλι του ο Sesostris

Και να το λήξουμε εδώ.

Μίλησα για το μύνημα που περιέχει και την εικόνα, όχι απλώς την φωτογραφία. Η φωτογραφία είναι το λιγότερο.

Το μύνημα περιέχει

1)προσβολή προσωπικότητας, υπεκφυγή μέσω υποβάθμισης συνομιλητή, προφανώς για να γλυτώσει το βάρος της απάντησης στις ερωτήσεις

2) λαϊκισμούς και ύπουλες κατηγορίες για να προκαλέσει έριδα μεταξύ χριστιανών.

Δεν ζητάμε απόδοση δικαιοσύνης, δεν κλαίμε για ban ούτε we want to be a martyr(μάλλον αυτό το θέλουν οι "σοφοί" του σάιτ που μαρτυρούν με την παρουσία των "σκοταδιστών" χριστιανών στο σάιτ). Θέλουμε απλώς την ελευθερία να καταθέτουμε την άποψή μας, ακόμη και αν αυτή περιλαμβάνει και προσβολές χαρακτήρων.

Δεν θέλουμε σχολιασμούς για προσβολές, την στιγμή που λαβαίνουμε και εμείς μπόλικες και κανείς δεν λέει. Αν απαιτούν σεβασμό, τότε ας δείχνουν και σεβασμό. Αλλιώς ας μην γκαρίζουν την στιγμή που έχουν και την υποστήριξη της Δ.Ο

Who wants to be a martyr? Ανοησίες