ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

trexagireve54 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
comerΜέλος
16/03/2008, 13:26:14
Αγίου Μεθοδίου Πατάρων.
Έζησε τέλη 3ου αιώνα, άνδρας λόγιος Ελληνικής Φιλοσοφίας. Μεταξύ πολλών άλλων προφητειών για άλλα Έθνη, προλέγει για το Ξανθό Γένος (τη Ρωσία) που θα καταλάβει την Κων/πολη και θα διορίσουν μια τριμελή επιτροπή για την διακυβέρνησή της. Εδώ αναφέρει Δυτικές Δυνάμεις που θα συνασπισθούν για να εκδιώξουν τους Ρώσους (18 συνολικά έθνη) και θα γίνει ο πιό άγριος και λυσσαλέος πόλεμος που έγινε ποτέ, με ποταμό αίματος!
Και καταλήγει στη Θεϊκή επέμβαση που θα υποδείξει το Νέο Ηγέτη που θα ειρηνεύσει το κόσμο. Τον αποκαλεί μάλιστα Ιωάννη. Και εδώ μιλάει ο άγιος για ειρήνη που τα πολεμικά εργαλεία μετά θα γίνουν γεωργικά... Θα βασιλεύσει 35 χρόνια και τέλος μιλά για τους διαδόχους του.

Αγίου Ταρασίου Πατριάρχου Κων/πόλεως.
Ανήλθε στο Πατριαρχικό θρόνο το 784 μ.Χ., συγκάλεσε την Ζ' Οικουμενική Σύνοδο για την αναστήλωση των Αγίων Εικόνων το 787 μ.Χ. Κοιμήθηκε το 806 μ.Χ. Μιλά για τον Μωάμεθ, ηγούμενο των Τούρκων που θα κυριεύσει τη πόλη του Βύζαντος. Προβλέπει αργότερα την καταστροφή τους. Και καταλήγει στην Θεϊκή επέμβαση με τον Νέο Ηγέτη που η αρχή του όνοματός του είναι <<Ι>> και στο τέλος το <<Σ>> (δηλ. ο Ιωάννης). Ο οποίος και θα ελευθερώσει τον κόσμο.

Προφητεία του Αυτοκράτορα Λέοντος του Σοφού.

Βασίλευσε τα έτη 886-912 μ.Χ. Υιός του αυτοκράτορος Βασιλείου Α! του Μακεδόνος. Επειδή ασχολείτο με την Φιλοσοφία και Θεολογία και έγραφε ποιήματα, συγγράμματα και εκκλησιαστικούς Ύμνους, ονομάσθη σοφός. Μερικοί ερευνητές δεν συμφωνούν ότι έγραψε ο ίδιος τους χρησμούς, αλλά άλλοι αποδεικνύουν ότι είναι πράγματι τόσοι παλαιοί.
Αναφέρονται λοιπόν στους <<χρησμούς>> του, τα εξής:
Μετά την ολοκληρωτική καταστροφή των Τούρκων, θα υπάρχει μεγάλη σύγχυσις και στενοχώρια παντού και θα παρουσιασθεί με ουράνια σημεία (τριήμερο αστέρι πάνω από την Πόλη, με φως ως ο ήλιος, κατακόκκινος σταυρός από κάτω του και ένα ουράνιο τόξο) ο νέος πλέον Ηγέτης που θα οδηγήσει την ανθρωπότητα σε πραγματικά νέα τάξη, ηθική και αρεστή στο Κύριο και που κανείς δεν θα μπορέσει να τον αμφισβητήσει ή να μην τον υπακούσει.

Αγίου Ανδρέου δια Χριστόν Σαλού.
Έζησε κατά τα έτη 450-515 μ.Χ. Είναι ο Άγιος που είδε την Παναγία να σκέπη την Αγία Σοφία και εορτάζουμε την Αγία Σκέπη στις 28 Οκτωβρίου.
Αφού προβλέπει τους Αγαρηνούς να κυριεύσουν την Πόλη, σφάζοντας πολλούς Χριστιανούς και καταστρέφοντας ανεκτίμητους πνευματικούς και υλικούς θησαυρούς της, δεν θα χάσει οριστικά την σκέπη της Θεοτόκου, αλλά αργότερα, κάνει λόγο για το ξανθό γένος που θα ελευθερώσει την Πόλη και ξεκινά από το 17ο γράμμα της αλφαβήτου (Ρώσοι).
Όμως το ξανθό γένος θα υποστεί <<Ρομφαίας, κινήσεις πολεμικάς από αέρος..>> και αλλοίμονο τι θα γίνει με περιγραφή πολεμικών όπλων της εποχής μας!
Κατόπιν αντιπαρέρχεται την θαυμαστή επέμβαση του Θείου και πάει στο (νέο Μεγάλο Αναμορφωτή Άγιο Ηγέτη) που μετά την κατάπαυση του πολέμου και καταστροφή των Τούρκων, ολόκληρος ο κόσμος θα αλλάξει πνευματικά, οικονομικά, κοινωνικά. Θα παύσουν οι πόλεμοι και θα επικρατήσει πραγματική είρήνη. Και καταλήγει ότι θα είναι ευτυχής όποιος ζήσει τότε.

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Η ΕΓΚΑΘΡΥΔΙΣΗ ΒΑΣΙΛΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΔΕΙΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ (ΠΝ 9)

ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΑΥΤΟΝ .ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ.

"ΤΗΝ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ ΦΩΝΗΝ "

stavros77Μέλος
16/03/2008, 14:13:33
Έτσι φίλε Comer, μπράβο.

Χαίρομαι που παρέθεσες μαζί όλες τις προφητείες των αναγνωρισμένων αγίων της Εκκλησίας σχετικά με την βασιλεία του Ιωάννη μετά τον Γενικό (Γ' Παγκόσμιο) πόλεμο. Προφητείες με τις οποίες συμφωνούν και έχουν μιλήσει τόσο ο γέροντας Εφραίμ ο Αριζόνας όσο και άλλοι χαρισματικοί γέροντες.
Φυσικά όλα αυτά στηρίζονται στην Αγία γραφή (την οποία και οι Άγιοι ερμηνεύσαν έχοντας τον φωτισμό του Αγίου Πνεύματος με το χάρισμα της προφητείας).

Έτσι διαλύεται οποιαδήποτε αμφιβολία για το αν ήρθε η όχι ο Αντίχριστος. Έχουμε ακόμα αρκετό δρόμο για την έλευση του καταστροφέα. Πρέπει πρώτα να έρθει η θεία αυτή βασιλεία και έπειτα κάποιες άλλες πιο σύντομες. Ο Θεός να δώσει σε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται να ζήσει τα ευλογημένα εκείνα χρόνια του Ιωάννη.

Είπεν άφρων εν καρδία αυτού, ουκ έστι Θεός.
Ουκ έστιν εν τω θανάτω ο μνημονεύων σου. Εν δε τω άδη τις εξομολογήσεταί σοι;

ROMIOSΜέλος
16/03/2008, 14:32:06

Έτσι διαλύεται οποιαδήποτε αμφιβολία για το αν ήρθε η όχι ο Αντίχριστος. Έχουμε ακόμα αρκετό δρόμο για την έλευση του καταστροφέα. Πρέπει πρώτα να έρθει η θεία αυτή βασιλεία και έπειτα κάποιες άλλες πιο σύντομες. Ο Θεός να δώσει σε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται να ζήσει τα ευλογημένα εκείνα χρόνια του Ιωάννη.

Παρακαλώ την αγάπη σου όπως κάνω γνωστό τοις πασι, επωφελούμενος της τοποθετησεώς σου,(Δια μακρύ χρονικό διάστημα) οτι ΟΛΙΓΟΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΄΄ΛΥΚΟΣ΄΄.

Ο Αντίχριστος ουδεμίαν σχέση έχει με τον ψευδοπροφήτη Μετρέγια.

ΕΡΧΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΣΤΑΘΗΝΑΙ...............

Edited by - ROMIOS on 16/03/2008 14:37:59

ROMIOSΜέλος
16/03/2008, 14:40:44
ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΜΠΟΥΣ?

Κύκλοι προσκείμενοι στον Λευκό Οίκο, μιλούν γιά "θαύμα", που δείχνει ότι κάποια άγια μορφή επικροτεί τις αποφάσεις και τις ενέργειες του πρόεδρου.
http://www.kalami.net/2005/ellada/xristod_usa.html

stavros77Μέλος
16/03/2008, 15:05:21
Καλά Romios έχεις δίκαιο. Δεν θα περάσει πολύς χρόνος από το τέλος της βασιλείας του Ιωάννη μέχρι να έρθει ο Αντίχριστος. Μετά πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Τώρα για το πόσα χρόνια....ο Θεός ξέρει μόνο. Αυτό που ξέρουμε πάντως είναι ότι η βασιλεία του Ιωάννη θα κρατήσει 32-35 χρόνια και μετά τον θάνατο του μια εκ των σύντομων βασιλειών άλλα 12 χρόνια. Όλα αυτά πριν την έλευση του αντιχρίστου υπενθυμίζω (κατά τους άγιους Ανδρέα, Ταράσιο και Μεθόδιο).

Άρα και φέτος να γίνουνε τα γεγονότα, ο καταστροφέας δεν θα έρθει πριν περάσουν περίπου 5 δεκατετίες. Αυτό το λένε οι Άγιοι όχι εγώ.

Dimitris213Μέλος
16/03/2008, 17:18:52
Συμφωνώ ,πολύ ωραία τα τοποθετήσατε τα γεγονότα και μοιάζει η λογικότερη όλως σειρά βάσει προφητειών , ερμηνειών και πραγματικότητας.

Στέλνω πιο πολύ για να "μαλώσω" τον φίλο τρέχαγύρευε.

Ενω θα μπορούσες να είσαι εξαιρετικός συνομιλητής και να μας διαφωτίσεις αρκετά με τις γνώσεις σου , παρα ταύτα επιμένεις να λογομαχείς με τον Σταύρο77 που στο κάτω κάτω ποτέ δεν σου μίλησε (έγραψε) άσχημα.
Εγώ προσωπικά αν άκουγα αυτά που του σέρνεις και τις σπόντες που πετάς θα είχα προσβληθεί.Καλό είναι λοιπόν και θα σε παρακαλούσα να κατεβάσεις τους τόνους απεναντί του.

Συγγνώμη που παίρνω θέση δικηγόρου ανάμεσα σε 2 που αντιδικούν αλλα αισθάνομαι πως αν ήμουν στη θέση του Σταύρου θα ένοιωθα άβολα να ξαναγράψω στο τόπικ....

Φίλε τρέχαγύρευε σε θαυμάζω όσο και τους υπόλοιπους εδω μέσα και θα ήθελα να συνεχίσεις να γράφεις γιατί βοηθάς όταν θες στη σωστή και ενδιαφέρουσα ροή του θέματος.

"Του ανδρειωμένου ο θάνατος
...θάνατος δεν λογιέται "

ROMIOSΜέλος
16/03/2008, 20:39:21
ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΤΑΥΡΟ.

Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΣΚΕΥΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.....
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ΔΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟΝ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΘΑ ΣΥΜΒΑΣΙΛΕΥΣΟΥΝ....
και ειδον τον ουρανον ηνεωγμενον και ιδου ιππος λευκος και ο καθημενος επ αυτον πιστος [καλουμενος] και αληθινος και εν δικαιοσυνη κρινει και πολεμει

12οι δε οφθαλμοι αυτου φλοξ πυρος και επι την κεφαλην αυτου διαδηματα πολλα εχων ονομα γεγραμμενον ο ουδεις οιδεν ει μη αυτος

13και περιβεβλημενος ιματιον ρεραντισμενον αιματι και κεκληται το ονομα αυτου ο λογος του θεου

14και τα στρατευματα τα εν τω ουρανω ηκολουθει αυτω εφ ιπποις λευκοις ενδεδυμενοι βυσσινον λευκον καθαρον

15και εκ του στοματος αυτου εκπορευεται ρομφαια οξεια ινα εν αυτη παταξη τα εθνη και αυτος ποιμανει αυτους εν ραβδω σιδηρα και αυτος πατει την ληνον του οινου του θυμου της οργης του θεου του παντοκρατορος

16και εχει επι το ιματιον και επι τον μηρον αυτου ονομα γεγραμμενον βασιλευς βασιλεων και κυριος κυριων

17και ειδον ενα αγγελον εστωτα εν τω ηλιω και εκραξεν [εν] φωνη μεγαλη λεγων πασιν τοις ορνεοις τοις πετομενοις εν μεσουρανηματι δευτε συναχθητε εις το δειπνον το μεγα του θεου

18ινα φαγητε σαρκας βασιλεων και σαρκας χιλιαρχων και σαρκας ισχυρων και σαρκας ιππων και των καθημενων επ αυτους και σαρκας παντων ελευθερων τε και δουλων και μικρων και μεγαλων

19και ειδον το θηριον και τους βασιλεις της γης και τα στρατευματα αυτων συνηγμενα ποιησαι τον πολεμον μετα του καθημενου επι του ιππου και μετα του στρατευματος αυτου

20και επιασθη το θηριον και μετ αυτου ο ψευδοπροφητης ο ποιησας τα σημεια ενωπιον αυτου εν οις επλανησεν τους λαβοντας το χαραγμα του θηριου και τους προσκυνουντας τη εικονι αυτου ζωντες εβληθησαν οι δυο εις την λιμνην του πυρος της καιομενης εν θειω

21και οι λοιποι απεκτανθησαν εν τη ρομφαια του καθημενου επι του ιππου τη εξελθουση εκ του στοματος αυτου και παντα τα ορνεα εχορτασθησαν εκ των σαρκων αυτων

HeartbrokenΝέο Μέλος
16/03/2008, 21:00:38
Μπορει καποιος να μεταφραζει γιατι εχω να κανω αρχαια απο την 3η γυμνασιου και στο επαλ δεν εχουμαι αρχαια.Δεν ημουν και καλος στα αρχαια...

Κhttp://img362.imageshack.us/img362/6331/mkf3co4.jpg

comerΜέλος
16/03/2008, 21:25:48
admin θα σε παρακαλεσω να τοποθετηθης και να πεις ποια nick διπλογραφουν ,ειναι φανερο οτι καποιοι εχουν δυο nick.Ευκολα με την url,kai to ip μπορεις να μας διαφωτισεις,δεν ειναι ωραιο αυτο που συμβαινη.

ευχαριστω.

"ΤΗΝ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ ΦΩΝΗΝ "

stavros77Μέλος
16/03/2008, 22:54:16
Φίλε Romios νομίζω ότι οι Άγιοι είναι ξεκάθαροι. Ο βασιλέας Ιωάννης θα πεθάνει ειρηνικά πριν την έλευση του αντιχρίστου. Εδώ διαφωνούμε απόλυτα.
Που στηρίζεις την άποψη ότι ο καθήμενος επί λευκού ίππου αντιπροσωπεύει τον βασιλέα Ιωάννη? Έχεις βασιστεί σε κάποια ερμηνεία αγίου ή είναι δική σου ερμηνεία?

Όπως είπα, δεν θέλω να εμπλακώ σε μια συζήτηση για τον αντίχριστο. Υπάρχουν άφθονα topics που φιλοξενούν τέτοιες συζητήσεις. Θα σε παρακαλούσα να ασχοληθούμε με τα γεγονότα της Πόλης.

HelenakiΜέλος
29/09/2005, 09:43:26
Καλημέρα στους μικρούς εξερευνητές του διαδικτύου!
Λοιπόν πολλές φορές συναντώ άτομα στον δρόμο που μου θυμίζουν πολύ άλλα πρόσωπα που ξέρω. Έχουν ίδια κατασκευή π.χ κρανίου και τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους είναι παρόμοια . Πιστεύετε λοιπόν ότι αυτά τα άτομα έχουν και παρόμοια συμπεριφορά?
Μια φίλη μου μια φορά μου είχε πει μια ιστορία για μια θεία της. Αυτή λοιπόν ήταν παντρεμένη με έναν Έλληνα ο οποίος ήταν πολύ οξύθυμος , φώναζε, ζήλευε πάρα πολύ νομίζω της έδινε και καμιά σφαλιάρα. Χώρισε που λέτε με αυτόν και μετά γνώρισε έναν ξένο (δεν θυμάμαι από ποια χώρα ήταν) που έμοιαζε εξωτερικά με τον πρώην σύζυγό της και είχε την ίδια συμπεριφορά πολλές συνήθειες τους ήταν έμοιαζαν . Τώρα τι να πω μπορεί να είναι και σύμπτωση. Αλλά ίσως μπορεί να έχει κάποια σχέση με τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Πολλές φορές λέμε ότι φαινόμαστε από τα μάτια μας τι άνθρωποι είμαστε.
Δεν ξέρω πείτε μου γνώμες να το συζητήσουμε.

"Η μεγαλύτερή μας έκπληξη είναι ο ίδιος μας ο εαυτός..."

29/09/2005, 09:49:16
΄Ισως γιατί τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής.
΄Ατομα που μοιάζουν στα εξωτερικά χαρακτηριστικά μπορεί να έχουν παρόμοια συμπεριφορά μπορεί και όχι. Πάντα υπάρχει και το παιχνίδι των συμπτώσεων στην ζωή.
Ο καθένας είναι μοναδικός έτσι δεν λέμε; Μιά λάθος και σωστή συμπεριφορά καθορίζει τα πάντα. Πόσο μάλλον τα βήματά μας...
Ο χαρακτήρας μας καλώς ή κακώς είναι η μοίρα μας.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Στο βαθμό που γνωρίζετε την αγάπη γίνεστε η αγάπη!Η αγάπη είναι κάτι παραπάνω από ένα συναίσθημα!Είναι μία φυσική δύναμη και πρέπει συνεπώς να περικλείει την αλήθεια.

29/09/2005, 10:01:48
Καλημέρα και στις δυο σας!
Παρατηρώ οτι στα θέματα που απαντώ στην κατηγορία "Η Ψυχή" περιβάλλομαι από γυναίκες, ως επί το πλείστον.
Ας νιώσω τυχερός λοιπόν!
Helenaki, πιστεύω πως υπάρχουν άνθρωποι που μοιάζουν μεταξύ τους κι ας μη γνωρίζονται μεταξύ τους.
Πιστεύω, όπως δήλωσε κι η Αφροδίτη, οτι ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός κι αυτό μας κάνει όλους μας ξεχωριστούς.
Έχω γνωρίσει πχ δίδυμα αδέρφια με εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης και χαρακτήρα.
Αν κι ομολογώ πως τα δίδυμα αδέρφια έχουν ένα πολύ ισχυρό δέσιμο μεταξύ τους κι ίσως κάποια μορφή τηλεπάθειας.
Σχετικά με τους 2 συζύγους της θείας σου ίσως να πρόκειται περί σύμπτωσης και μόνο.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

HelenakiΜέλος
29/09/2005, 11:11:37
Ας το γενικεύσουμε λίγο κ να κάνω αλλιώς το ερώτημα. Σας ευχαριστώ πολύ και τους 2 πάντως. Πιστεύετε ότι χαρακτηριστικά του προσώπου μας προδίδουν και κάποια στοιχεία του χαρακτήρα μας? π.χ άτομα με μεγάλα μάτια είναι συνήθως άτομα ανοιχτά και καλόκαρδα. Πολλές φορές αυτό το λένε και για τα ζώδια. δηλ. ότι π.χ οι Τοξότες (που έιμαι εγώ) έχουν μεγάλα μάτια και έντονα χαρακτηριστικά προσώπου. Το έμπλεξα λίγο το θέμα. αλλά κάπου εδώ γύρω γυρνάει το αφεντικό μου και γράφω άλλα ντάλων

29/09/2005, 11:54:12
Όχι, δεν το πιστεύω.
Πιστεύω πως ο χαρακτήρας του καθενός μας διαμορφώνεται από εξωτερικούς παράγοντες όπως κοινωνικούς, οικονομικούς, πολιτισμικούς, οικογενειακούς.
Δε μπορεί λοιπόν αυτοί οι παράγοντες να είναι κοινοί για όλους τους ανθρώπους.
Για παράδειγμα, αν ήμουν Τοξότης κι εγώ, όπως εσύ, θα είχα άλλο χαρακτήρα από σένα επειδή μεγαλώσαμε υπό άλλες συνθήκες.
Εσένα δηλαδή οι γονείς σου μπορεί να σε δίδαξαν με Χ αξίες ενώ εμένα με Ψ.
Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ...

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

HelenakiΜέλος
29/09/2005, 12:00:21
οχι συγνώμη. Τα μπερδεψα λιγάκι. αυτό με τα ζώδια είναι ανεξάρτητο από το άλλο θέμα. Λένε ότι τα αναλόγως το ζώδιο που είσαι μπορεί να φαίνεσαι κ από το πρόσωπο σου. όχι οτι μοιάζεις εξωτερικά με κάποιον.

29/09/2005, 15:07:03
quote:

Ας το γενικεύσουμε λίγο κ να κάνω αλλιώς το ερώτημα. Σας ευχαριστώ πολύ και τους 2 πάντως. Πιστεύετε ότι χαρακτηριστικά του προσώπου μας προδίδουν και κάποια στοιχεία του χαρακτήρα μας? π.χ άτομα με μεγάλα μάτια είναι συνήθως άτομα ανοιχτά και καλόκαρδα. Πολλές φορές αυτό το λένε και για τα ζώδια. δηλ. ότι π.χ οι Τοξότες (που έιμαι εγώ) έχουν μεγάλα μάτια και έντονα χαρακτηριστικά προσώπου. Το έμπλεξα λίγο το θέμα. αλλά κάπου εδώ γύρω γυρνάει το αφεντικό μου και γράφω άλλα ντάλων

Ελενάκι, Τοξοτάκι είσαι καρδούλα μου; Αν πιστέψω λοιπόν πως κι εγώ είμαι Τοξότης και σαν Τοξότης, έχω μεγάλα μάτια κι είμαι ανοιχτόχρωμη ανοιχτόκαρδη και καλόκαρδη -έτσι λένε- τότε κάποιοι άνθρωποι μοιάζουμε μεταξύ μας αλλά είμαστε και τόσο διαφορετικοί συνάμα.
Στην ψυχολογία στο θυμό, στις εντάσεις, στα χαρακτηριστικά στον τρόπο λειτουργίας, άμυνας, επίθεσης. Σε όλα.

Ο καθένας μας κουβαλάει ένα μικρό-απέραντο κόσμο. Απλά λένε πως οι άνθρωποι που σε κυττούν όταν μιλάς, με ευθύτητα στα μάτια και δεν αποφεύγουν το βλέμμα σου, έχουν μεγαλύτερη καθαρότητα, και σαφώς σε προσέχουν. Σε παρατηρούν. Σε διαβάζουν.

Στο παράδειγμα που αναφέρεις με το άτομο αυτό το συγγενικό, και το προηγούμενο πρόσωπο, μάλλον πρόκειται γιά σύμπτωση.
Καλή δουλειά. Το αφεντικό δαγκώνει;

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Στο βαθμό που γνωρίζετε την αγάπη γίνεστε η αγάπη!Η αγάπη είναι κάτι παραπάνω από ένα συναίσθημα!Είναι μία φυσική δύναμη και πρέπει συνεπώς να περικλείει την αλήθεια.

29/09/2005, 15:14:16
quote:

Πιστεύω πως ο χαρακτήρας του καθενός μας διαμορφώνεται από εξωτερικούς παράγοντες όπως κοινωνικούς, οικονομικούς, πολιτισμικούς, οικογενειακούς.

Πλάθεται ο χαρακτήρας.
Απλά σκεφτόμουν σήμερα, εκεί που έπινα το καφεδάκι μου, περιμένοντας μιά φίλη, και διαβάζοντας ένα βιβλίο του ΕΜΜΕΤ ΦΟΞ, πως υπάρχει πάντα μιά μυστική δύναμη παντού και πάντα, ικανή να μεταμορφώνει τη ζωή μου τη ζωή σου τη ζωή μας. Η δύναμη αυτή μπορεί να μας διδάξει ότι έχουμε ανάγκη να μάθουμε... Αυτή η δύναμη είναι αληθινά η πρωταρχική δύναμη του όντος κι όποιος την ανακαλύψει ζει μία θεία γέννηση εντός του.
΄Οσο ζούμε μαθαίνουμε. ΄Οπως η εξωτερική εμφάνιση είναι τόσο διαφορετική σε όλους μας, έτσι και ο [έσω] κόσμος μας είναι απίστευτα διαφορετικός. Αλλά είναι μαγικό να ανακαλύπτεις κοινά στοιχεία με τον άλλον. Με τη φίλη που περίμενα να έρθει πήγαμε σε ένα σεμινάριο αυτογνωσίας. Βγήκαμε άλλοι άνθρωποι. Ακόμα και τα βήματά μου με οδηγούσαν σε γαλήνια μονοπάτια έστω κι αν σεργιανούσα στην φίλτατη Πανεπιστημίου, με τους θορύβους τις εντάσεις και τα πήγαινε-έλα των αυτοκινήτων.
΄Ισως καλή μου κανείς απόλυτα δεν έχει παρόμοια συμπεριφορά με κανέναν. Αγαπώ τους ανθρώπους γιά τον πλούτο που κρατούν εντός τους, και βοηθώ εκείνους -αν με αφήσουν- που ψάχνουν να βρουν το φως και την ηρεμία. Το φως δεν το έχω ανακαλύψει σε όλη του την ένταση. Την ηρεμία όμως την κρατώ. Και το κλειδί αυτής υπομονή επιμονή.
Σε φιλώ.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]

HelenakiΜέλος
29/09/2005, 15:14:51
χα χα! Χάρηκα πολύ Αφροδίτη μου. Πάλι καλά δεν είναι εδώ τώρα το boss οπότε απαντάω πιο καλά ... ελπίζω να βγάζετε νόημα με όσα λέω. Τοξοτίνα λοιπόν ε? αυτό που λες ισχύει. ναι σίγουρα το κάθε άτομο έχει έναν δικό του κόσμο. ¨ομως κάποια γενικά ισχύουν.

29/09/2005, 16:53:17
quote:

χα χα! Χάρηκα πολύ Αφροδίτη μου. Πάλι καλά δεν είναι εδώ τώρα το boss οπότε απαντάω πιο καλά ... ελπίζω να βγάζετε νόημα με όσα λέω. Τοξοτίνα λοιπόν ε? αυτό που λες ισχύει. ναι σίγουρα το κάθε άτομο έχει έναν δικό του κόσμο. ¨ομως κάποια γενικά ισχύουν.

Και με το παραπάνω ισχύουν. Αν είμαστε ο εαυτός μας το παιχνίδι παίζεται καλά. Σίγουρα βγάζουμε νόημα. ΄Εχεις μιά δροσιά που μου πάει. Να είσαι καλά. Το boss αν δαγκώνει βάλε του φίμωτρο.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]