ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

trexagireve54 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
29/09/2005, 17:58:45
γειά σας φίλοι μου , να 'μαι και εγώ μόλις κατεύθασα απο τη δουλεία,
που λέτε και εγώ το έιχα σκεφτεί αυτό εχω την εντύπωση πως υπάρχουν καλούπια ανθρώπων και ο καθένας μας μοιάζει σε κάποιο απο αυτά π.χ.
υπάρχουν οι ξανθοί οι καστανοί και οι μελαχρηνοί που φτάχνουν κάποια καλούπια π.χ. οι ξανθές κοκαλιάρικες γυναίκες με ανηχτή λίγο λεκάνη γαλανά ή πράσινα μάτια και λευκή επιδερμήδα είναι ενα καλούπη στο οποίο μοιάζουν πολές γυναίκες σίγουρα όμως είναι η όποια ομοιότητα είναι μόνον εξωτερική νομίζω o Dying_Incubus το εξιγή αυτο μια χαρά.
Επείτα υπάρχουν και ομοίοτητες εξωτερικές ανά φυλή π.χ. οι Εληνες έχουν κάποια χαρακτηριστικά ως Εληνες όπως πανέμορφη

ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ

29/09/2005, 18:09:49
quote:
Επείτα υπάρχουν και ομοίοτητες εξωτερικές ανά φυλή π.χ. οι Εληνες έχουν κάποια χαρακτηριστικά ως Εληνες όπως πανέμορφη

χμ... τώρα ή εγώ δεν κατάλαβα ακριβώς τι θες να πεις, ή η πρότασή σου έμεινε ανολοκλήρωτη ή...

κατάλαβα καλά, κ αν είναι έτσι αυτό πάλι είναι κάτι καινούργιο....

Θες να πεις ότι ως έλληνες, είμαστε πανέμορφοι;
εγώ νόμιζα πως ήμασταν απλώς εξωγήινοι... --κακό χιούμορ//

---ας μην υπερβάλλουμε//πανέμορφοι είναι το 10% (κ πολύ λέω)
εκτός αν το είπες μέσα στον ενθουσιασμό σου + ποιητική αδεία...

--όσο για το ερώτημα που θέτει το Helenaki...
θα μπορούσε ίσως να ισχύει κάτι τέτοιο σ'ένα βαθμό--
οι "φυσιογνωμιστές" τι έχουν να πουν γι'αυτό;

29/09/2005, 18:16:59
παιδιά sorry έστειλα κατά λάθος το μηνυμα δεν προλαβα ούτε την ορθογραφία μου να τσεκάρω

ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ

HelenakiΜέλος
30/09/2005, 15:21:29
Τριανταφυλλιά πιστύω κι εγώ σε αυτά τα πρότυπα ανθρώπων όπως λες. Υπάρχουν κάποια καλούπια που έχουν σχέση με την εξωτερική εμφάνιση. Τώρα ομως όσον αφορά για θέματα συμπεριφορας?

Αφροδίτη μου...χιχιιχιχ έιδες το αφεντικό μου αν και κάπου εδώ γύρω προσπαθώ να συμμετέχω. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια συν-Ζωδιακή ύπαρξη. (Ουπς....βρήκα νέα λέξη)

"Η μεγαλύτερή μας έκπληξη είναι ο ίδιος μας ο εαυτός..."

morpheausΜέλος
30/09/2005, 15:22:43
Καλησπέρα σε όλους
Βρε πολλά τοξοτάκια μαζευτήκαμε εδώ, κι εγω μια απο τα ίδια είμαι.
Πίστευω πως μπορεί να έχουν κάποια κοινα χαρακτηριστικά του τύπου,
όπως ανέφαιρε η Αφροδίτη να είναι καλόκαρδη, όχι όμως και στον χαρακτήρα,
προσοχή, αλλο τα χαρακτηριστικά και άλλο ο χαρακτήρας, άλλο τα εμφανισιακά χαρακτηριστικά και άλλο τα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα, εχει σημασία να κατανοήσουμε τους ορισμούς κάποιον λέξεων που μοιάζουν αλλα δεν έχουν την ίδια έννοια, ελπίζω να μην σας μπέρδεψα.
φιλικά πάντα

Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντος και οδηγός του μέλλοντος

allisfullofloveΝέο Μέλος
04/10/2005, 03:55:01
Αφού μαζεύτηκαν πολλοί Τοξότες, ήρθα κι εγώ να ρίξω κανα βέλος.

Δεν γνωρίζετε οτι τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής?
Καθρέφτης επίσης είναι και το πρόσωπο αλλά και η κινησιολογία και το βάδισμα ενος ανθρώπου.

Υπάρχουν πολλά μηνύματα τα οποία "στέλνει" κάποιος άνθρωπος ακόμα και όταν δεν μιλά και αυτός που ξέρει πως να τα "διαβάζει" παρατηρεί πως βλέποντας κάποια γενικά χαρακτηριστικά, καταλαβαίνει και τι περίπου άνθρωπος βρίσκεται απέναντί του.
Προσωπικά με ενδιαφέρει πάρα πολύ να παρατηρώ τους ανθρώπους γύρω μου, κυρίως εν σιωπή.

Τα σώματά τους έχουν τόσα πολλά να πουν μερικές φορές, όσα το στόμα τους ίσως ποτέ δεν θα εκφράσει.

If you cannot change the world,change yourself.
Yes,if you cannot change the world,change yourself.
But...if you cannot change yourself,then change the world

Edited by - allisfulloflove on 04/10/2005 03:56:29

HelenakiΜέλος
04/10/2005, 09:47:35
Καλημέρα πρώτα πρώτα στα Τοξοτάκια του site... (λειτουργούμε λίγο σαν σύντεκνοι εμείς οι Τοξότες) καθώς και σε όλους σας!
Αllisfulloflove
το κάνω κι εγώ αυτό το να παρατηρώ τους ανθρώπους γύρω μου. Μου αρέσει να ξεψαγνίζω το καθετί στην κίνησή τους στις αντιδράσεις τους. Και σίγουρα κάποια χαρακτηριστικά δηλώνουν την ψυχοσύνθεση του καθενός μας.

"Η μεγαλύτερή μας έκπληξη είναι ο ίδιος μας ο εαυτός..."

04/10/2005, 10:22:12
Κι εγώ τείνω να "κόβω" ανθρώπους από κινήσεις, από συμπεριφορές κτλ.
Πολλές φορές έχω βγάλει έτσι συμπεράσματα για διάφορους χωρίς να έχουμε συνομιλήσει ποτέ.
Το ευχάριστο ή δυσάρεστο είναι οτι όταν αρχίσουμε να συνομιλούμε κάποτε, επιβεβαιώνονται τα πορίσματα μου...

In anticipation of my resurrection...

JayaΜέλος
04/10/2005, 11:49:49
quote:

Αν πιστέψω λοιπόν πως κι εγώ είμαι Τοξότης και σαν Τοξότης, έχω μεγάλα μάτια κι είμαι ανοιχτόχρωμη ανοιχτόκαρδη και καλόκαρδη -έτσι λένε- τότε κάποιοι άνθρωποι μοιάζουμε μεταξύ μας αλλά είμαστε και τόσο διαφορετικοί συνάμα.

quote:

Και που να κλείσεις και τα μάτια σου… Τότε να δεις πόσα πράγματα φαίνονται…

Η απάντηση βρίσκεται μέσα σου…

04/10/2005, 23:56:58

.

"Άραγε άτομα που μοιάζουν στα εξωτερικά χαρακτηριστικά , έχουν και παρόμοια συμπεριφορά?"

δεν το νομιζω, αλλα τα ατομα που μοιαζουν εσωτερικα, δειχνουν σαν να μοιαζουν και εξωτερικα, στα ματια των αλλων ανθρωπων.

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

05/10/2005, 17:52:38
quote:

δεν το νομιζω, αλλα τα ατομα που μοιαζουν εσωτερικα, δειχνουν σαν να μοιαζουν και εξωτερικα, στα ματια των αλλων ανθρωπων.

συμφωνώ και έπ' αυξάνω με τον καλό μου συχνά μας περνούν για αδέρφια
ελπίζω μετά απο χρόνια και καιρούς να μην καταντήσουμε και σαν αδέρφια!

ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ

05/10/2005, 20:02:50
quote:

quote:

συμφωνώ και έπ' αυξάνω με τον καλό μου συχνά μας περνούν για αδέρφια
ελπίζω μετά απο χρόνια και καιρούς να μην καταντήσουμε και σαν αδέρφια!

ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ

Ουπς!!! Μιά στάση εδώ.
΄Οχι κι αδέλφια. Δώσε και καμιά ευχή. Να είστε γεροί ευτυχισμένοι ταυτισμένοι με κοινά και λίγες διαφορές.
Τα αντίθετα έλκονται. Το έζησα... ΄Ασε...
Ας χαρούμε τη ζωή μας... Με σωστές αρεστές συμπεριφορές.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Στο βαθμό που γνωρίζετε την αγάπη γίνεστε η αγάπη!Η αγάπη είναι κάτι παραπάνω από ένα συναίσθημα!Είναι μία φυσική δύναμη και πρέπει συνεπώς να περικλείει την αλήθεια.

morpheausΜέλος
07/10/2005, 01:57:26
quote:

Πολλές φορές έχω βγάλει έτσι συμπεράσματα για διάφορους χωρίς να έχουμε συνομιλήσει ποτέ.
Το ευχάριστο ή δυσάρεστο είναι οτι όταν αρχίσουμε να συνομιλούμε κάποτε, επιβεβαιώνονται τα πορίσματα μου...

In anticipation of my resurrection...

Θα συμφωνήσω
και θα πω πως και μου έχει φανεί πολύ χρήσιμο και εχω βοηθήσει πολλόυςφίλουο και φίλες στις σχέσεις τους αλλα και ότι πολλες φορές με νευριάζει που είχα δίκιο

Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντος και οδηγός του μέλλοντος

LOGOSΜέλος
12/10/2005, 19:36:50
Για συσχέτιση μεταξύ εξωτερικής μορφολογίας και χαρακτήρα δεν έχω ακούσει κάτι...Ωστόσο σύμφωνα με τον Ψυχίατρο-ψυχοθεραπευτή Μίλτον Έρικσον...άτομα που έχουν όμοια στάση σώματος βιώνουν-αισθάνονται και ομοειδή πράγματα...και μάλιστα οι υποστηρικτές αυτής της θεωρίας το προχωρούν ακόμα παραπέρα λέγοντας οτι αν θές να καταλάβεις τι ακριβώς αισθάνεται αυτός που βρίσκεται απέναντι σου...μιμήσου την στάση του σώματος σου,τον τρόπο που αναπνέει,τον τρόπο που κοιτάει κτλ...