ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Φιλοσοφια της ευτυχιας ! - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Φιλοσοφια της ευτυχιας ! - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

KpK25 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
mystery flowerΜέλος
08/12/2011, 17:07:24
Διάβασα τις απαντήσεις σας και μου γεννήθηκε το εξής ερώτημα: Συνδέετε την ευτυχία με την αγάπη, και συμφωνώ, αλλά έχω δει ανθρώπους στον περίγυρό μου που δεν έχουν αγάπη, αλλά είναι ευτυχισμένοι με άλλα πράγματα πέρα από την αγάπη και απορώ. Είναι δυνατόν να είναι μόνοι και να λένε ότι είναι ευτυχισμένοι; Από πού παίρνουν δύναμη και λένε ότι αυτή η ζωή τους ικανοποιεί; Για μένα ευτυχία είναι να δώσω και να πάρω αγάπη. Αυτό γιατί δεν γίνεται σε όλους τους ανθρώπους;

Ταξίδι στο άγνωστο

YUGI-OHΜέλος
08/12/2011, 17:44:09
Συμβαίνει και σε αυτούς που νομίζουν και υποστηρίζουν ότι έχουν και δίνουν αγάπη.

Συμβαίνει σε όλους μας.

Συμβαίνει γιατί στους περισσότερους απο εμάς, αν και για τον εαυτό μας υποστηρίζουμε το αντίθετο, μέσα μας υπάρχει...ΤΡΕΛΟΣ ΕΓΩΙΣΜΟΣ

Δεν αποκλείεται απαραίτητα οι φαινομενικά μόνοι άνθρωποι να έχουν βρεί τι σημαίνει πραγματικά αγάπη.
Η μοναχικότητα δε σημαίνει απαραίτητα και μοναξιά (εσωτερική).

to puzzle ths xilietias
emre aydın-Hoşçakal

08/12/2011, 17:48:40
YUGI-OH

Συνεχίζει ακάθεκτη!
Και όπως είπε ο Aitherovamon,μόλις φθάσει στο <Παράξενο>,φίδι που μας έφαγε...!!!

Οχι τίποτα άλλο,αλλά τα...μαργαριτάρια θα χάσουν την αξία τους στην ελεύθερη αγορά!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

YUGI-OHΜέλος
08/12/2011, 20:52:05
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ

νον-στοπ ακάθεκτα και απάλευτα!
Απο την ώρα που το γραψες και μετά δέκα θέματα στη σειρά
Σωστό τραίνο!!!

Σωστά το πρόβλεψε για το παράξενο, απ' ότι βλέπω τώρα έπεσε μέσα!

to puzzle ths xilietias
emre aydın-Hoşçakal

09/12/2011, 11:34:10
quote:

Διάβασα τις απαντήσεις σας και μου γεννήθηκε το εξής ερώτημα: Συνδέετε την ευτυχία με την αγάπη, και συμφωνώ, αλλά έχω δει ανθρώπους στον περίγυρό μου που δεν έχουν αγάπη, αλλά είναι ευτυχισμένοι με άλλα πράγματα πέρα από την αγάπη και απορώ. Είναι δυνατόν να είναι μόνοι και να λένε ότι είναι ευτυχισμένοι; Από πού παίρνουν δύναμη και λένε ότι αυτή η ζωή τους ικανοποιεί; Για μένα ευτυχία είναι να δώσω και να πάρω αγάπη. Αυτό γιατί δεν γίνεται σε όλους τους ανθρώπους;

Ταξίδι στο άγνωστο

Διότι-όπως γράφτηκε παραπάνω- την ευτυχία την καθορίζουμε εμείς με βάση τις δικές μα αξίες... Δηλαδή κάτι που κάνει εσένα ευτυχισμένη, μπορεί να είναι αδιάφορο για κάποιον άλλον και το αντίστροφο. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του.