- Η Γη ΔΕΝ κινείται - Τα θρησκευτικά ψέμματα της "Επιστήμης" - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Κουράζομαι και μόνο στην ιδέα ότι πρέπει να σε διαβάσω. Χρησιμοποιείς τόσες πολλές λέξεις για να μην μας πεις σχεδόν τίποτα και γράφεις με ταχύτητα μεγαλύτερη από όση είσαι σε θέση να σκεφτείς.
Τα υπόλοιπα θα δοκιμάσω αύριο να τα διαβάσω και αν υπάρχει κάτι που βγάζει νόημα θα σου απαντήσω.
quote:
Πολύ σωστά, οπαδός της Θεολογίας είμαι, αλλά δεν είναι αφέλεια να με ταυτίζεις με το "εκκλησιαστικό κατεστημένο";
Ναι αυτός είναι ο στόχος μου, να δείξω πως η Γη είναι μοναδική (και όχι μια από τις πολλές) και πως ο Θεός την διαμόρφωσε για εμάς, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είμαι "παπάς".
Που και πότε, σε ταύτισα εγώ με το εκκλησιαστικό κατεστημένο; Πότε σε είπα παπά;
Τουλάχιστον εγώ, δεν έχω αντιληφθεί την εκκλησία να περνά επισήμως τέτοια γραμμή, όσο βέβαια αφορά τα περί ακίνητης γης και γεωκεντρικό πλανητικό σύστημα.
Και ακριβώς γι αυτό τον λόγο, έγραψα γενικευμένα για "οπαδούς της Βίβλου" και "οπαδούς της Θεολογίας", για να σταματήσεις αυτό το τροπάριο. Και εννοώ πωρωμένες ομάδες πιστών όλων των Αβρααμικών θρησκειών. Καμιά σχέση με εκκλησία και παπάδες.
Για την ακρίβεια, είχα στο μυαλό μου θρησκευτικές και παραθρησκευτικές ομάδες, χριστιανών και μουσουλμάνων της Αμερικής, οι οποίοι συχνά, πυκνά, πλασάρουν τον παραλογισμό τους σε βιβλία και ιστοσελίδες, με δήθεν μεγάλες αποκαλύψεις και φοβερά σενάρια συνωμοσιολογίας, χρησιμοποιώντας την γνωστή θρησκευτική φλυαρία με τα πονηρά θεολογικά τρικ.
Όσο για σένα; Δεν έχω ιδέα που ανήκεις κι ούτε θέλω να μάθω.
Θα σου πω μόνο, ότι γνωρίζω μέσα από τα γραπτά σου, για να τελειώνουμε μ΄αυτό.
Ξέρω μόνο, ότι είσαι ένας παθιασμένος οπαδός της Βίβλου και γι αυτό έχεις εξοικειωθεί με την αγαθή, γλυκομίλητη και έντεχνα φλύαρη, θρησκευτική πονηριά.
Η ψυχολογία στην θρησκεία λένε, είναι μια σχέση, "χρήστη και προμηθευτή".
Πιστεύω ότι είσαι ένας παθιασμένος χρήστης που βιάζεται να γίνει ένας καλός προμηθευτής. Εισάγοντας στην Ελληνική θρησκευτική κοινότητα και ελλείψει καινούργιων θρησκευτικών κατασκευασμάτων, ένα εξαφανισμένο και πολύ παλιό υλικό, ως πρωτότυπο και καινούργιο.
Ότι ακριβώς δηλαδή, κάνουν ο Μάξιμος και ο Χριστιανός ορθόδοξος.

Edited by - Συνοδινός.1 on 06/07/2013 02:29:06

quote:
Αυτό το animation βέβαια δεν είναι πολύ καλό, γιατί ο πολικός άξονας φαντάζει να αλλάζει προσανατολισμό(όπως στην θεωρία που λέει πως αυτό συμβαίνει σε χιλιάδες χρόνια). Γι' αυτό τον λόγο δεν τον ζωγράφισα.
Φίλε το ήξερα πως είσαι κρυφό ταλέντο, έχεις καμιά συγγένεια με picaso vatto renoir?
Μιλάμε για φοβερό animation, να σε ρωτήσω κάτι, το πρόγραμμα της adobe το έχεις αυθεντικό ή.....ξέρεις piratebay....
Ο καλός χριστιανός απαγορεύεται να κάνει χρήση πειρατικού λογισμικού, το ξέρεις αυτό έτσι?
Και μη κοιτάς τη διαφίμηση που λέει οτι είναι αμαρτία να πληρώνεις, αυτή είναι του Σατανά....![]()
Χαχαχα
Απ' όλους τους συνομιλητές μου, εσένα μου αρέσει να πειράζω.![]()
Σοβαρά, κοίτα να δεις τώρα,
Η Γη...γυρίζει φίλε.
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
Αφού δεν σε απασχολεί που ανήκω, τί κάθεσαι και κάνεις προσωπική ανάλυση του χαρακτήρα μου, μιλώντας για θρησκευτικές πονηριές και αιρετικές οργανώσεις; Ασχολήσου αντικειμενικά με το θέμα, κάνε την πλάκα σου κτλ..
Και επειδή κάποιες απόψεις μου μπορεί να ταυτίζονται με κάποιες θρησκευτικές οργανώσεις πάει να πει πως ανήκω σε αυτές; Καλά ρε συ τί λογικές είναι αυτές; Μπορεί να πιστεύω κάτι που πιστεύουν οι Μάρτυρες του Ιεχωβά, οι Ευαγγελιστές, οι Παλαιοημερολογίτες, οι Μωαμεθανοί, οι Ιουδαίοι. Ε και;
Άκους εκεί παλιό και απαρχαιωμένο. Καλά εσύ δεν είσαι που πιστεύεις στην εξέλιξη; Λες και το γεωκεντρικό μοντέλο τελείωσε με τον Πτολεμαίο ή με τον Τύχωνα Βράχιο... μιλάμε για εξαφανισμένοε είδος δηλαδή σαν τους δεινοσαύρους...
Και αντικειμενικά τώρα... κάνω συζήτηση με άλλους ηλιοκεντριστές σε ξένα φόρουμ και επαναλαμβάνουν τα ίδια με εσάς...
Μου στείλανε κάτι βίντεο και flash animation, όπου "αποδεικνύεται περίτρανα η πλάνη μου ή μάλλον το ψέμα μου".
Να ένα
http://astro.unl.edu/naap/motion1/animations/seasons_ecliptic.html
Γέλασα πολύ με αυτό. Και μετά έχω άδικο όταν εγώ αποκαλώ τον Ηλιοκεντρισμό απατεωνιά έτσι; Αλλά δεν πρόκειται να αποκαλύψω το λάθος, ρίξτε μια ματιά στο animation και βρείτε το μόνοι σας. Γιατί δεν πρέπει να καταπίνουμε ό,τι μας δίνουν, αλλά να το εξετάζουμε.
Καλά λέω εγώ πως πρέπει να ονομαστεί ηλιο-γεωκεντρικό.
Οι άνθρωποι θα εξαφανιστούν, η Γη θα ΜΕΙΝΕΙ.
Αν έχεις την καλωσύνη, να το υποδείξεις....!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Εγκατέστησα ένα παλιό photoshop, δεν ξέρω ακόμη να το χρησιμοποιώ αλλά έφτιαξα στα γρήγορα αυτό. Μην ξεχνάμε πως η Γη είναι τρισδιάστατη.
Κρατάμε λοιπόν τον πολικό άξονα σταθερό και περιστρέφουμε τους άλλους δυο.

quote:
Δεν βρίσκω κανένα λάθος στο animation, που έδωσες.Αν έχεις την καλωσύνη, να το υποδείξεις....!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Στην μικρή εικόνα όπου πέφτουν οι αχτίδες του Ήλιου, η Γη δεν είναι κυρτή, ενώ ο Ήλιος κινείται. Αυτή είναι μια καθαρά γεωκεντρική παρουσίαση.
quote:
Στην μικρή εικόνα όπου πέφτουν οι αχτίδες του Ήλιου, η Γη δεν είναι κυρτή, ενώ ο Ήλιος κινείται. Αυτή είναι μια καθαρά γεωκεντρική παρουσίαση.
Καλά ρε Χριστο, είσαι τόσο αφελής?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.