ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Α Ν Θ Ο Λ Ο Γ Ι Ο Α Γ Α Π Η Σ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Α Ν Θ Ο Λ Ο Γ Ι Ο Α Γ Α Π Η Σ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

alfa-omega41 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
19/11/2005, 00:45:57
quote:

Μας πικραίνουν οι άνθρωποι σίγουρα.
Αλλοιώς φαίνονται κι αλλοιώς είναι.
Μπορείς εσύ ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ να πάψεις να είσαι αυτός που γεννήθηκες;
΄Οχι.
Θα είσαι θα είμαστε πάντοτε ίδιοι. ΄Οσο κι αν συνθλίβει.
Ακόμα κι αν σπάμε τα χαριτωμένα όμορφα μούτρα μας.
΄Ετσι θα γεράσουμε, έτσι θα χαθούμε έτσι θα ανασαίνουμε ως την τελευταία στιγμή.
Ευάλωτοι και ανίσχυροι να αγαπήσουν ενίοτε.
Κουρασμένοι από τα λάθη και τις σκιές του παρελθόντος.
Ξεχασμένοι στο ψέμα και την απάτη. Τις πλεκτάνες και τα μαχαιρώματα.
Ανθρώπινο θα μου πεις. Η τελειότητα ανήκει στον Θεό. Τους Θεούς.
΄Ισως.
΄Οσο πιό δυνατός είσαι όσο πιό πολύ ξεχωρίζεις όσο πιό πολύ αγαπάς, τόσο δηλητηριάζεσαι δοκιμάζεσαι ταλαιπωρείσαι γεννιέσαι κομματιάζεσαι και όμως ζεις, αγωνίζεσαι, πέφτεις και σηκώνεσαι. Με λίγα τραύματα μόνο. Χωρίς θραύσματα ψυχής όμως.
Χτυπάνε τα δέντρα που έχουν καρπούς. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ.
Αιώνες τώρα τούτο ισχύει.
Κι οι λίγοι ακλόνητοι.
Προχώρα.
Κι ας μας πικραίνουν οι άνθρωποι σίγουρα.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-Τίγρης&Δράκος.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.

Μια προσθήκη, η αν θες διευκρίνηση θα κάνω αγαπητή ΑΦΡΟΔΙΤΗ ,στα όσα υπέροχα έγραψες :

Ο άνθρωπος γεννιέται δεν γίνεται , συμφωνείς

19/11/2005, 00:50:25
Πόσοι και πόσοι δεν πουλιούνται, δεν συννεφιάζουν μέσα σε λάθη και πάντα χάνονται σκορπίζονται στην αθέατη πλευρά του φεγγαριού;
Περπατούν δεν ξέρουν που πάνε γιατί ζουν, πόσα θα δώσουν τι θα προσφέρουν.
Λόγια, που κουράζονται πιά τα χείλη να προφέρουν. Υποσχέσεις κούφιες σχέσεις αιώνιες αγάπες που μαραίνονται εγωισμός.
Γιατί να ανασαίνει μόνον ο εγωισμός;
Και τι να αλλάξουν οι λίγοι; Πόσο γρήγορα.
Γεννιόμαστε πεθαίνουμε αλλά μαθαίνουμε. Παθαίνουμε. Και ξανά τα ίδια σφάλματα.
Κενό.
Αδιέξοδο.
Κι η αγάπη να ξεπλένεται πεταμένη στα απόνερα μόνη κι αβοήθητη φιλαράκι, με ένα σύννεφο στα μάτια και έναν ήλιο κρυμμένο βαθύτατα. Τόσο βαθειά που κανείς δεν θέλει να τον δει.
Κι η αγάπη να ξεπλένεται στα λασπόνερα, σαν κάτι ελπίδες που δεν θυμούνται πιά πότε άρχισαν να χαμογελούν να ονειρεύονται.
΄Οσο βλέπω ψυχές δακρυσμένες πονάω. Μάτια κλαμμένα πόσο εύκολα ξεχωρίζεις!!! Ψυχές όμως;
Κι όταν τις εντοπίσεις κλαις διπλά που δεν μπορείς να τις γιατρέψεις να σκουπίσεις με ένα χαρτομάντηλο τους λυγμούς. Εκεί καμμιά χαρτοπετσέτα δεν εισέρχεται φιλαράκι. Εκεί θέλει το χάδι του θεού, και των απλών ταπεινών ανθρώπων την αλήθεια γιά να αρχίσει το άτομο να ζει. Ξανά.
Αν ήταν εύκολη η ζωή θα κράταγε αιώνες. ΄Ετσι λέει το τραγούδι. ΄Ετσι έλεγε.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-Τίγρης&Δράκος.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.

19/11/2005, 00:53:16
quote:

quote:

Αλλοιώς φαίνονται κι αλλοιώς είναι.
Μπορείς εσύ ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ να πάψεις να είσαι αυτός που γεννήθηκες;
΄Οχι.
Θα είσαι θα είμαστε πάντοτε ίδιοι. ΄Οσο κι αν συνθλίβει.
Ακόμα κι αν σπάμε τα χαριτωμένα όμορφα μούτρα μας.
΄Ετσι θα γεράσουμε, έτσι θα χαθούμε έτσι θα ανασαίνουμε ως την τελευταία στιγμή.
Ευάλωτοι και ανίσχυροι να αγαπήσουν ενίοτε.
Κουρασμένοι από τα λάθη και τις σκιές του παρελθόντος.
Ξεχασμένοι στο ψέμα και την απάτη. Τις πλεκτάνες και τα μαχαιρώματα.
Ανθρώπινο θα μου πεις. Η τελειότητα ανήκει στον Θεό. Τους Θεούς.
΄Ισως.
΄Οσο πιό δυνατός είσαι όσο πιό πολύ ξεχωρίζεις όσο πιό πολύ αγαπάς, τόσο δηλητηριάζεσαι δοκιμάζεσαι ταλαιπωρείσαι γεννιέσαι κομματιάζεσαι και όμως ζεις, αγωνίζεσαι, πέφτεις και σηκώνεσαι. Με λίγα τραύματα μόνο. Χωρίς θραύσματα ψυχής όμως.
Χτυπάνε τα δέντρα που έχουν καρπούς. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ.
Αιώνες τώρα τούτο ισχύει.
Κι οι λίγοι ακλόνητοι.
Προχώρα.
Κι ας μας πικραίνουν οι άνθρωποι σίγουρα.

Μια προσθήκη, η αν θες διευκρίνηση θα κάνω αγαπητή ΑΦΡΟΔΙΤΗ ,στα όσα υπέροχα έγραψες :

Ο άνθρωπος γεννιέται δεν γίνεται , συμφωνείς

Γεννιέται και πλάθεται, σιγά σιγά. Δημιουργεί η καταστρέφει.
Ραγίζει η ενώνει. Θρυμματίζει ή χαιδεύει. ΄Ολα είναι τόσο αληθινά τόσο ξάστερα. Κάνουμε πως δεν τα κυττάμε. Αλλά δεν μπορείς να κλείσεις τα μάτια στον ήλιο του Αυγούστου καταμεσήμερο. Καίει καίει πολύ. Σαν τα ψεύτικα συναισθήματα, σάπια συνθήματα των δήθεν γενναίων καιρών. ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ ΜΟΥ, ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΓΕΝΝΑΙΩΝ ΚΑΙΡΩΝ.

19/11/2005, 01:10:36
Τώρα που μου ζέστανες την ψυχή , ποιος άλλος ο συνήθης ύποπτος ,ενοείτε η γλυκιά αφροδίτη θα γράψω και άλλα .

Γεννιόμαστε άνθρωποι .
Το επαναλαμβάνει καθημερινά η ζωή .

Το αθώα πλασματάκια , που έρχονται στην ζωή , είναι άγγελοι, αυτούς δεν ψάχνεις αφροδίτη μου ;;;

Γιατί λες ότι δεν υπάρχουνε άγγελοι ;;;

Κατάλαβα , ψάχνεις για μαντράχαλους άγγελους .

Είναι λίγοι και όμως υπάρχουνε .

Απορώ βρε συ πως δεν έπεσε κανένας στην διάβα σου .

Όχι ψέμματα λύθηκε η απορία μου , πρέπει να γίνεις πρώτα εσύ άγγελος , να καθαρίσει η ψυχή σου τελείως .
Να μην περιέχει κακία και μετά θα τους βλέπεις όλους τους μαντράχαλους για αγέλλους .

Κάνε το εξής κόλπο :
Προσπάθησε όλους αυτούς που σε προδώσανε, σε πικράνανε να τους φέρεσαι σαν να είναι άγγελοι , έχει πλάκα ξέρεις .
Σε περνάνε για αθώα παριστάνουσα περιστερά .
Προσπαθούνε μετά να σε βγάλουνε απο αυτόν τον ρόλο, να τελειώσουνε την παράστασή σου με την πονηριά τους .

Μην ανταποκρίνεσε συνέχισε το αγγελικό σου έργο και θα δεις ότι :
Μπορείς να τα καταφέρεις , γίνεται πρέπει όμως να το θέλεις πάρα πολλύ.
Αλλά είπαμε κάποιες φορές μας μετετρέπουνε οι συνάνθρωποί μας , σε ,εσένα σε φαντάζομαι σαν έναν μικρό άκακο χαριτωμένο διαολάκο .

Αλήθεια , πως είσαι όταν σε φέρνουνε κάποιοι στο αμήν

Βγάλε αν θες μια φωτογραφία , παριστάνοντας την φάση και δημοσιευσέ την εδώ.
Μην φοβού το ίματζ σου δεν θα υποστεί καμιά φθορά, έχεις κάνει αναλοίωτη κατάθεση ψυχής , έτσι πιστεύω .

19/11/2005, 01:28:55
Δεν φθείρεται η ψυχή απο τίποτα .

Είναι θεικιά αλλά πως να το αποδείξω ;;;

Μπα δεν μπαίνω στην διαδικασία αυτή .

Με βλέπεται εμένα, με διαβάζεται θέλα να πω, ε τότε κρίντε με κιόλας κατακρίνετετεμε,εν πάση περιπτώση αλλά :
Αλλά αν δεν το βαστάει, αντέχει η ακαρδιά σας , ενδώστε απαελευθερωθείτε απο όλα όσα έχεται μέσα σας .

Κάντε το με τον τρόπο , που τόσο καιρό περιγράφουμε εδώ στο ανθολόγιο και θα ανασάνει η μπουκωμένη σας ψυχή.

Βρε το ονειρεμένο όνειρό μου , που να είναι άραγε πως τα περνάει

Μας σκέφτεται, η μας έχει ήδη ξεχάσει

Ας είναι καλά εκεί που είναι και εύχομαι να περνάει ονειρεμένα , το αξίζει νομίζω .
Γράψε ρε όνειρό μου κάτι , σε πεθύμισα .

Αλήθεια μέχρι που μπορεί να φτάσει η καλοσύνη σου αφροδίτη
Ανάθεμα , μου μπήκε η περιέργια στο μυαλό και άντε να την βγάλω .

19/11/2005, 01:38:39
Όταν με απογουτεύει η ζωή με την ασχήμια της τι κάνω ;;;

Φέρνω στην μνήμη του μυαλού μου , παλιές πανέμορφες σκηνές , που είναι να τις ρουφήξεις με το καλαμάκι .

Διαβάζω τις καταθέσεις σας, εδώ στο ανθολόγιο φίλοι μου και φέρνω πίσω τις στιγμές που αγγίξατε την ψυχή μου και είναι σαν και τότε , συγκινούμε και αφήνωμε στο όμορφο συναίσθημα σαν να ήτανε η πρώτη φορά που τα διάβασα .

Όμορφη που είναι η ζωή ετούτη την μοναδική στιγμή .

Σας ευχαριστώ .

19/11/2005, 11:55:26
Η ομορφιά της ζωής βρίσκεται μέσα στην απλότητα .
Με αυτήν πλησιάζεις στην ουσία της υπάρξεώς σου .

Και όμως είναι ότι ποιο δύσκολο μπορούμε να φαντασθούμε , είναι αδύνατον .
Για να το υλοποιήσω , Θα πρέπει να εγκαταλείψω τον πολιτισμό και να επιστρέψω ξανά πίσω στην φύση .
Εκεί από όπου κάποτε ξεκίνησαν όλα , πίσω στις ρίζες μου .

Δεν πειράζει είμαστε αρκετοί αυτοί που νοιαζόμαστε για το κοινό καλό .
Και το ποιο ωραίο, είναι ότι :
Προσπαθούμε να το διαδώσουμε με την μεγαλύτερη δύναμη , που υπάρχει στον πλανήτη μας , την αγάπη .

Ότι και αν φαντασθείτε ( προσπαθήστε το ) από αυτήν ξεκινάει και σε αυτήν πάλι καταλήγει .

Βρείτε μου ένα θέμα που να μην πηγάζει, να έχει τις ρίζες του στην αγάπη .
Δεν υπάρχει φίλοι μου .
Η φιλία , ο σεβασμός , η πίστη , τα όνειρα ,η φαντασία , ο έρωτας , η ζωή, τα βάσανα ,
οι στεναχώριες ,η χαρά, η ευτυχία ,η λύπη , το χρήμα , η δόξα ,η εκτίμηση ,η τρυφερότητα , η γνώση , η σοφία , η αυτογνωσία , η συνείδηση, το υποσυνείδητο, η λογική, ο παραλογισμός …….όλα εκεί καταλήγουνε .

Και όμως δεν την τιμάμε αρκετά .
Αυτό φαίνεται από την πλειοψηφία του κόσμου, που αγάπη λέει και δεν γνωρίζει :
Την σημασία της .

Καλά είναι έτσι .
Αν δεν είχαμε προβλήματα να λύσουμε σε αυτόν τον κόσμο , θα ήτανε περιττή η αγάπη .

19/11/2005, 16:26:10
quote:

Τώρα που μου ζέστανες την ψυχή , ποιος άλλος ο συνήθης ύποπτος ,ενοείτε η γλυκιά αφροδίτη θα γράψω και άλλα .

Aν τούτα, καλέ μου ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ, τα διάβαζα χθες, ειλικρινά θα μου ζέσταιναν και εμένα διπλά την καρδούλα που δεν ήταν στα καλά της. Σήμερα παρά τις αρνητικές βροχερές καιρικές συνθήκες επαναλάμποντας όπως θα έλεγε και η καλή μου ΑΤΜΑ, νιώθω μαγικά κι όμορφα, ωστόσο τούτα τα λόγια σου με αγγίζουν ακόμα, το ίδιο υπέροχα μεστά και αγαπημένα.

΄Οταν με φέρνουνε στο ΑΜΗΝ, το προσπερνώ και βαδίζω παρακάτω. Βγαίνω εκτός εαυτού αλλά κρατά τόσο λίγο. ΄Ισως γι΄αυτό στους κύκλους μου να είμαι τόσο αγαπητή. ΙΣΩΣ...

Α.Ρ.
ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ
ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΑΝΟΔΙΚΗ, ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΛΑΘΟΝΤΑΣ,
ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΝΟΔΟΥ ΠΙΑΝΟΝΤΑΣ,
ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑΣ ΦΩΤΟΣ...

19/11/2005, 17:01:15

Παίρνω δίνω κάθε ημέρα .
Καθαρή υλική ανταλαγή .

Στο τέλος της ημέρας , άντε να βγάλω και το κομπιουτεράκι μου να κάνω απόσβεση των εσώδων εξόδων .

Βγαίνει ένα πόρισμα χρήσιμο, ποιο είναι αυτό ;;;

Πόσο σπάταλος είμαι .
ΑΚόμη πόσο συμμετέχω στο καθημερινά αυξανόμενο καταναλωτικό όργιο , που μας πολιορκεί στενά .

Εντάξει μπορώ να το υπολογήσω, έχω έναν καλό μαθηματικό επεξεργαστεί .

Τι γίνεται τώρα με τα συναισθήματα , με την αγάπη ;;;

Που μπορώ να αγοράσω ένα μετρητή αισθημάτων ;;;

Τι δεν υπάρχει ;;; τότε θα περιμένω ώσπου να βγει ένα στην αγορά .
Όλα και όλα , αν δώσω περισσότερα απο όσα πήρα , θα μπω μέσα, θα χάσω και δεν μου αρέσει η χασούρα .

Τρίχες κατσαρές .
Στα συναισθήματα δεν υπάρχει υπολογισμός .

Ψάχνεις μια πηγή ενέργιας που είναι αστήρευτη .
Υπάρχει ;;;

Μα φυσικώτατα και υπάρχει .
Οι αισθήσεις μας , αναπαραγάγουνε χιλιάδες πληροφορίες την ημέρα για το μυαλό μας .
Αυτές τις μετατρέπει σε συναιδθήματα .
Άλλα είναι γνωστά , άλλα άχρηστα και άλλα σημαντικά .

Με ποια όμως κριτήρια θα επιλέξουμε ;;;

ΧΜΜΜΜΜ δύσκολο .
Το βρήκα όχι δεν είναι δύσκολο και να πως τα καταφέρνω εγώ .
Δεν μετράω τα συναισθήματα που δίνω ,ούτε αυτά που παίρνω .

Απλά δίνω γιατί η ψυχή αντέχει και δεν κουράζεται ποτέ .
Όμως θα πρέπει να είναι άδεια .
Αν κουβαλάω συναισθήματα , υπο την μορφή μπαγιάτικων πληροφοριών της μνήμης του μυαλού μου ,θα με επηρεάσουνε .

Μπα δεν γίνεται έτσι δουλειά .
Καθαρίζω την μνήμη μου καθημερινά όταν ξεκινάω την ημέρα μου .
Έτσι τα καινούργια συναισθήματά μου που θα δημιουργηθούνε θα είναι φρέσκα .
Αυτό είναι που λένε ότι τα φρέσκα συναισθήματα , σε κάνουνε να νιώθεις ,αισθάνεσαι και να γεύεσαι τις καθημερινές τυπικές στιγμές της ζωής ως μοναδικές .
Γίνεται αλλά θέλει εξάσκηση .
Κατεβάζω την αυτόματη ασφάλεια της μνήμης και αυτό είναι όλο .

Δεν ξέρω αν καταλάβατε τίποτα απο αυτά όλα που έγραψα αλλά :

Ο τρόπος αυτός δίνει σε εμένα το αληθινό αίσθημα της ζωής .
Αν θέλεται δοκιμάστε το , ίσως να βρείτε και εσείς κάτι ωφέλιμο σε αυτό .

Άντε βρε επιστήμονες , βγάλτε επιτέλους έναν μετρητή συναισθημάτων στην ελληνική αγορά ,όχι για εμένα :
Για τους τσιγγούνηδες και τους σπαγγοραμένους .

19/11/2005, 17:10:08
Milko έχω την έκτη αίσθηση ότι :
Μπαίνεις στο ανθολόγιο , διαβάζεις τις καταθέσεις μας και την κάνεις , δίχως να συμμετέχεις .

Άντε ρε συ , θα σου βάλουμε πολλές απουσίες , τι δηλαδή επειδή το θέμα μας είναι η αγάπη ,μπορούμε να είμαστε όπως θέλουμε .

Η αγάπη θέλει και θυσίες , εργασία , κόπο , ανιδιοτελή προσφορά.

Άντε κοριτσάκι της αγάπης , ρίξε κανένα λιθαράκι και εσύ , καιρός είναι .

Αφού το γνωρίζω καλά :
Έχεις μια ψυχή σκέτη μάλαμα , άντε άργησες ............

19/11/2005, 17:22:12
quote:

quote:

Aν τούτα, καλέ μου ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ, τα διάβαζα χθες, ειλικρινά θα μου ζέσταιναν και εμένα διπλά την καρδούλα που δεν ήταν στα καλά της. Σήμερα παρά τις αρνητικές βροχερές καιρικές συνθήκες επαναλάμποντας όπως θα έλεγε και η καλή μου ΑΤΜΑ, νιώθω μαγικά κι όμορφα, ωστόσο τούτα τα λόγια σου με αγγίζουν ακόμα, το ίδιο υπέροχα μεστά και αγαπημένα.

΄Οταν με φέρνουνε στο ΑΜΗΝ, το προσπερνώ και βαδίζω παρακάτω. Βγαίνω εκτός εαυτού αλλά κρατά τόσο λίγο. ΄Ισως γι΄αυτό στους κύκλους μου να είμαι τόσο αγαπητή. ΙΣΩΣ...

Α.Ρ.
ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ
ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΑΝΟΔΙΚΗ, ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΛΑΘΟΝΤΑΣ,
ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΝΟΔΟΥ ΠΙΑΝΟΝΤΑΣ,
ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑΣ ΦΩΤΟΣ...

O.k ( ΌΛΑ ΚΑΛΆ ).
Τώρα ρίξε μερικά ζεστά διαφημηστκά μυνήματα (ανιδιοτελούς) αγάπης στο ανθολόγιό της , ξέρεις εσύ .
Αν θυμάμαι καλά εργάσθηκες σε ραδιοφωνικό σταθμό .

Αλήθεια με τι ασχολείσαι επαγγελματικά , μάτια των οφθαλμών μου πανέμορφα αθώα ματάκια μου, παλμέ της ψυχής μου , βασίλισα των ονειρεμένων μου ονείρων , θεά αφροδίτη ,γυναίκα με τα όλα της ,
καλή μου φίλη, αρχόντισα της καρδιάς μου , πουλί ξενειτεμένο ,
Αγάπη γλυκειά ..και ...και ...και ..και λοιπά .-
Ρίχτα λεβέντισα .

19/11/2005, 17:23:41
quote:

Milko έχω την έκτη αίσθηση ότι :
Μπαίνεις στο ανθολόγιο , διαβάζεις τις καταθέσεις μας και την κάνεις , δίχως να συμμετέχεις .

Άντε ρε συ , θα σου βάλουμε πολλές απουσίες , τι δηλαδή επειδή το θέμα μας είναι η αγάπη ,μπορούμε να είμαστε όπως θέλουμε .

Η αγάπη θέλει και θυσίες , εργασία , κόπο , ανιδιοτελή προσφορά.

Άντε κοριτσάκι της αγάπης , ρίξε κανένα λιθαράκι και εσύ , καιρός είναι .

Αφού το γνωρίζω καλά :
Έχεις μια ψυχή σκέτη μάλαμα , άντε άργησες ............

Θέλει κυνήγι η Milko Θα την μαλώσουμε παρέα. Ωστόσο σε λίγο σκάω μύτη με ένα ερωτικό ποιήμα αγάπης. Να επανέλθουμε στο ανθολόγιό μας. Το ημερολόγιο ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;;

19/11/2005, 17:32:03
Ας ντύσουμε τις στιγμές μας με αγάπη.
Δεν είναι μιά συνηθισμένη λέξη.
Παλεύει χρόνια με τις αντιξοόητες.
Μάχεται.
Και στο τέλος νικά.

19/11/2005, 17:46:53
Υπάρχει ήδη ένα και είναι καλό .

Τίτλος :

Κάτι σαν ημερολόγιο , θεματοδέτης , η Valnta .

Φιλοξενεί και δικές σου απόψεις .

Νομίζω ότι Θα πρέπει να ζητήσουμε την ευγενική της άδεια και ίσως και απο τους αγαπητούς συντονιστές .

Αν γίνουνε όλα αυτά , προτείνω να το ανοίξεις εσύ εγώ σε σΤηρίζω ανεπυφύλακτα και με μπόλικη :

Α Γ Α Π Η .

Τώρα έχω εργασία , σε αφήνω για λίγο .

MilkoΝέο Μέλος
19/11/2005, 21:16:09
Καλησπέρα παιδιά, Αφροδιτάκι και ALPHA - OMEGA!

Χίλια συγνώμη που χάθηκα για λίγο. Alpha – Omega έχεις δίκιο. Μπαίνω όλη την ώρα για να διαβάσω όλα αυτά τα υπέροχα πραγματάκια που γράφετε όλοι σας, χωρίς ωστόσο να γράψω και εγώ κάτι. Είμαι ασυγχώρητη, έχετε δίκιο.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι πολύ καλά τελευταία, ενώ ο ψυχικός και ο συναισθηματικός μου κόσμος βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση. Τέλος πάντων αυτή την στιγμή είμαι κάπως καλύτερα και επιστρέφω δριμύτερη!!

Η Αγάπη, η προσφορά και τα συναισθήματα δεν μπορούν να υπολογιστούν, να μετρηθούν, ούτε να τα βγάλουμε σε ποσοστά. Δεν υπάρχει ‘αγαπάω λίγο, αγαπάω πολύ, σε αγαπάω 10% ενώ τον άλλον 30%, τρεις μέρες αγαπάω και 2 όχι και πάει λέγοντας. Αυτό είναι, κατά την ταπεινή μου πάντα γνώμη, άτοπο. Η ΑΓΑΠΗ είναι ΜΙΑ και είναι για όλους τους ανθρώπους το ίδιο.

Θεωρώ πως είναι λογικό να κουβαλάμε μαζί μας, μέσα βαθιά στο μυαλό και στην καρδιά μας, συναισθήματα για τον καθένα που βρίσκεται πλάι μας.

Το καλό και εύλογο είναι να μένουν τα ωραία συναισθήματα μέσα μας και να σκοτώνουμε τα άσχημα, τα οποία είναι σίγουρο πως μας πάνε πίσω.

Έτσι αφού δεν υπάρχουν πια άσχημα συναισθήματα, ξεκινάμε από την αρχή με κάποιους ανθρώπους, καταστάσεις η οτιδήποτε άλλο, και πάντα με την καλύτερη προοπτική. Αυτό είναι ένα παιχνίδι του μυαλού, το οποίο πιστεύω πως βοηθάει στην πραγματικά καλή συμβίωση μεταξύ των ανθρώπων.
Βέβαια η διαφορά εδώ έγκειται στο ότι ΔΕΝ προσποιούμαστε, αλλά πραγματικά προσπαθούμε να ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΜΕ όλους όσους μας έχουν φερθεί άσχημα. Ο τρόπος με τον οποίο θα τους αντιμετωπίσουμε, δίνει ένα παράδειγμα, το οποίο σίγουρα θα τους αγγίξει και πιθανών να τους αλλάξει τον μετέπειτα τρόπο ζωής. Αυτό είναι πολύ δύσκολο αλλά όχι αδύνατο! Και αν ποτέ συμβεί έστω και σε έναν, τότε λοιπόν φίλοι μου θα κατακλειστείτε από μία απίστευτη και απερίγραπτη χαρά.

Τι σημαίνει αυτό;

Βοηθήσατε στο να αναγνωρίσει κάποιος από το περιβάλλον γύρω σας την πραγματική έννοια της λέξης ΑΓΑΠΗ. Και αυτό είναι αν μη τι άλλο το ζητούμενο…

Χαιρετώ γλυκά όλους σας!

19/11/2005, 23:38:18
ΣΥΜΦΩΝΩ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΣΑΙ. Ο ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΓΛΥΚΟ MILKO MAΣ.

Απόψε είχε ένα φεγγάρι τρέλλα.
Μαγεία αληθινή.
Μπορούσα να το κυττώ ώρες και να ενθουσιάζομαι
να αφήνομαι να ξεχνιέμαι.
΄Ομορφη ζωή όταν καις από συναισθήματα, όταν το περίσσευμα καρδιάς μοσχομυρίζει και σε βοηθάει αν αρμενίζεις σε πελάγη φωτός.
΄Οσο το δυνατόν με λιγότερες τρικυμίες.

Α.Ρ.

stadyoΜέλος
20/11/2005, 00:00:55
Σαν του μεσημεριού το βότσαλο
έξω απ` το κύμα
με τον κάματο του ήλιου στο κορμί σου
έν` απ` τα χίλια
Δεν ήσουν τ` ομορφότερο απ` τ` άλλα
Τι μ` έκαμε κι έσκυψα σε σένα
ούτε που σκέφτηκα ποτέ
Ξέρω μόνο πως σ` έχω μαζί μου
σ` έκαμα θάλασσα και κύμα μου

Ετσι σ` αγάπησα
σαν μιαν αγάπη έτοιμη από χρόνια

Για την αγάπη γκρέμισα πολλές φορές τα τείχη μου.Ποτέ δεν τα ξανάφτιαξα όπως ήταν.SokZ

20/11/2005, 00:06:03
Κύματα άπειρα και χρώματα παράξενα απροσδιόριστα σχεδόν,
μιάς αγάπης που μοσχοβολάει ακόμα ζωή.
Σε κρατώ στα χέρια
σαν πολύτιμο θησαυρό.
Κανείς δεν θα πονέσει αυτά
τα όμορφα μάτια.
Κανείς δεν θα ραγίσει το χαμόγελο
τούτων των χειλιών.
Αγαπώ σημαίνει νοιάζομαι προστατεύω
αγγίζω μεθώ συνυπάρχω.
Τόσο όμορφα τόσο αγνά...
Stadyo καλησπέρα.
Και καληνύχτα.

MilkoΝέο Μέλος
20/11/2005, 00:09:26
quote:

Απόψε είχε ένα φεγγάρι τρέλλα.
Μαγεία αληθινή.
Μπορούσα να το κυττώ ώρες και να ενθουσιάζομαι
να αφήνομαι να ξεχνιέμαι.
΄Ομορφη ζωή όταν καις από συναισθήματα, όταν το περίσσευμα καρδιάς μοσχομυρίζει και σε βοηθάει αν αρμενίζεις σε πελάγη φωτός.

Ναι, απόψε όντως έχει τέλειο φεγγάρι! Κάθομαι στο μπαλκόνι μου και το κοιτάζω παρέα .... με την μοναξιά μου...

20/11/2005, 10:41:02
Καλημέρα σε όλο το σύμπαν .
Πρώτα στο αίτιο που υπάρχει ( προσωπική αντίληψη ) και κατά δεύτερον ,σε όλους όσους υπάρχουμε μέσα σε αυτό.

Πάμε στα δύσκολα , στα βαθειά νερά της αγάπης , εκεί που αρμενείζουνε οι μεγάλες ψυχές .

Αλήθεια που αρμενείζουνε ,έχεται βρει το λιμάνι της

Το βλέπουμε άραγε , η το προσπερνάμε ασυνείδητα

Όλοι το βλέπουμε .

Όμως :
Δεν είναι το ίδιο .
Καλά και πως συμβαίνει αυτό

Είναι απλό πολύ απλό , γιατί δεν έχουμε κοινή ενότητα .

Αυτή προυποθέτει κοινή αντίληψη της αγάπης μας .

Εμείς οι λίγοι ,που ήρθαμε εδώ στο ανθολόγιό ( λιμάνι της ) , δεν έχουμε ίδιο ψυχικό μέγεθος .

Εγώ για παράδειγμα είμαι μέσα σε αυτό το λιμάνι μια μικρή βαρκούλα .

Βαρκούλα, βαρκούλα, βαρκούλα του ψαρά , τι όμορφο άσμα ε, δεν είναι

Η αφροδίτη ένα μεγάλο καράβι , η milko ένα υπερωκειάνειο και λοιπά .

Πρέπει λοιπόν να συμπλεύσουμε , προσαράξουμε .
Βλέπω εγώ η βαρκούλα το μέγεθος της αφροδίτης και λέω :
Ουι μάναμ ,τι μεγάλο σκαρί είναι τούτο

Η milko πάλι βλέπει εμάς και λέει :
Μην αγχώνεστε και εγώ μια βαρκούλα είμουνα κάποτε ,κοιτάξτε όμως που έφτασα

Έτσι πρέπει να είναι το λιμάνι της αγάπης .
Να μας χωράει όλους , μικρούς και big.

Καλά πάμε ,προχωράμε και ο ένας παίρνει κουράγιο και πνευματική τροφή απο τον άλλο .

Εγώ ( η μικρή βαρκούλα , με δυό κουπιά ) το γεύομαι και το απολαμβάνω ,αυτό το αίσθημα εσείς

Στην ουσία τώρα .
Πως θα προσελκύσουμε και άλλα πλεούμενα ,που απέχουνε απο το μαγικό λιμάνι μας

Με την αγάπη μας .
Θα την κάνουμε ακόμη ποιο δυνατή .
Θα γίνουμε ένα και το αυτό .

Όλοι ίσοι μπροστά της .
Δεν θα υπάρχει πρώτος μα ούτε και τελευταίος .
Καπετάνιος η ίδια η αγάπη .
Και θα έρθουνε και άλλοι σε τα μας .
Να μου το θυμάστε , θα έρθουνε και άλλοι προς εμάς .

Θα αργήσει λιγάκι ,αλλά θα έρθει η τέλεια αυτή στιγμή .
Κάποιες ψυχές ψάχνονται ακόμη ,ας τις αφήσουμε χρονικά περιθώρια ,δεν χάθηκε ο κόσμος .

Εμείς εδώ βράχοι ακλόνητοι .
Οι μικρές ασυμφωνίες ,αντιζηλίες ( ειδικά του αλήτη alfa-omega ) ,δεν θα μας λυγίσουνε , όχι :
Θα μας κάνουνε ακόμη ποιο δυνατούς , ισχυρούς .

Το πιστεύω και το γνωρίζω και αν δεν είναι έτσι τότε :
Να μην αξιωθώ να απολαύσω άλλη μια υπέροχη ημέρα σε αυτόν τον τέλειο κόσμο , που με έφερε μια ανώτερη δύναμη απο αυτήν του ανθρώπου .

Milko μου μην απελπίζεσαι ,σου δίνω έναυσμα και καθαρή πνευματική τροφή σοκολατένια μου:

Η ψυχή σου ήτανε κάποτε θεική , το ξέχασες

Πίστεψε μωρέ ότι , πάλι με τον καιρό εκεί θα εξελιχθεί.

Άσε την γνώση στην άκρη προς το παρών ,αυτή κάποια στιγμή θα ακολουθήσει .

Είναι έτσι η ,έχω δίκαιο