ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 12 STRAND DNA ACTIVATION+INDIGO - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- 12 STRAND DNA ACTIVATION+INDIGO - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

jonniebegood60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
MercuryΜέλος
28/10/2006, 15:08:11
Καλημέρα,

Και εγώ χαίρομαι πολύ που ο φίλος μας ο Pano αποφάσισε επιτέλους να γράψει στην Ελληνική γλώσσα εξασφαλίζοντας μας με αυτό τον τρόπο μια ευανάγνωστη μετάφραση του "Keylontic Dictionary"

http://www.keylonticdictionary.org/

(παρεπιπτόντως πολύ ωραία η προσευχούλα/mantra στην εισαγωγική σελίδα,φίλε Pano)

της Βίβλου δηλαδή της "Επιστήμης του Φωτός",μιας θρησκευτικού τύπου οργάνωσης, που όπως εκατοντάδες άλλες αμερικάνικου τύπου "new age" ομάδες βασίζουν την ύπαρξη τους στις διδασκαλίες κάποιου πεφωτισμένου/ης, ο/η οποίος/α συνήθως με τη σειρά του/ης μεταφέρουν στην ανθρωπότητα τα μηνύματα και τις αποκαλύψεις κάποιας εξωκόσμιας "Ανώτερης Οντότητας","Αρχαίου Πνεύματος","Φύλακα",ή όπως αλλιώς ονομάζουν τους θεούς τους. Εννοείται βέβαια ότι για να μπορέσει μια νέα θρησκεία να επιτελέσει το σκοπό της,να εδραιωθεί και να διαδωθεί δηλαδή,δεν μπορεί να έχει ως πηγή των διδαχών της έναν άνθρωπο με σάρκα και οστά,κάποιον που πηγαίνει στο σούπερ μάρκετ για ψώνια,στήνεται στην ουρά για να πληρώσει λογαριασμούς,και πάει για την "ανάγκη" του στην τουαλέτα,έστω και αν αυτός αυτοαποκαλείται "ίντιγκο"...Ο "πελάτης" υποψήφιος πιστός χρειάζεται κάτι το άυλο,κάτι το εξωκόσμιο για να εντυπωσιαστεί. Και αυτό μόνο κάποιου είδους "πνευμα" μπορεί να του το προσφέρει...Τώρα βέβαια το ότι ο κάθε ένας "Διδάσκαλος", "Πνεύμα" και οι αντίστοιχες "Βίβλοι" τους λένε τα δικά τους τα οποία είναι ασύμβατα και αντικρουόμενα με αυτά που λένε ο καθένας από τους υπόλοιπους,είναι μια μικρη λεπτομέρεια καθώς φαίνεται...

Οι άνθρωποι που στήνουν αυτές τις επιχειρήσεις/θρησκείες, χρησιμοποιώντας πλέον κατα κόρο τις σύγχρονες τεχνολογίες, απλά εκμεταλεύονται την ανάγκη των ανθρώπων να πιστευουν σε κατι,σε κάτι το οποίο απαντά και καλύπτει τα υπαρξιακά τους ερωτήματα και τις μεταφυσικές τους ανησυχίες...Ακοπα,χωρίς έρευνα,χωρίς προσωπικο ψάξιμο...Στην εποχή όμως της κβαντομηχανικης,της διαστημικής έρευνας και της υψηλής τεχνολογιας θρησκείες όπως ο Χριστιανισμός,ο Ισλαμισμός,ή ο ακατανόητος για το δυτικό νου Βουδισμός,Ινδουισμός κλπ είναι καταδικασμένες...Θρησκευτικά δόγματα όπως αυτό της Ανάστασης ή της Μετενσάρκωσης ακούγονται πλέον τόσο απλοικά..."Εκεί έξω" (χα) υπάρχει πλέον ένας μεγάλος και συνεχώς αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων που αναζητά κάτι πιο "εξελιγμένο"...κάτι με ολίγον απο Αστροφυσική,ολίγον από Κβαντομηχανική,ολίγον από Γεννετική και γενικά ολίγον "απο όλα"...Αυτή την ανάγκη έρχονται να καλύψουν αυτοί οι άνθρωποι και αυτής της ανάγκης προιον είναι και η θρησκεία του φίλου Pano...Δεν είναι κάποιος ερευνητής με ανορθόδοξες απόψεις ο φίλος Pano.Mακάρι να ήταν έτσι...Για μένα ο άνθρωπος αυτός είναι ιεροκήρυκας της θρησκέιας του της Keylontic Science,της "Επιστήμης του Φωτός" (ή του μαυρου σκότους θα έλεγα εγώ)...Τα μισά λινκ απο αυτά που μας έχει παραθέσει (όταν δεν μας στέλνει βιντεάκια του ταχυδακτυλουργού Criss Angel για να μας πείσει ότι μπορούμε να αλλάξουμε την "πραγματικότητα") οδηγούν σε σελίδες του σαιτ αυτής της οργάνωσης...Και όταν ακόμα δεν παραθέτει αυτές τις σελίδες,λέει πράγματα τα οποία τα βρίσκει κανεις πάλι στις ίδιες σελίδες...Φυσικά οι άνθρωποι που έχουν στήσει αυτές τις σελίδες έχουν φροντίσει εκ των προτέρων να καλύψουν όλες τις πιθανές ερωτήσεις...Κυριολεκτικά έχουν μια απάντηση για όλα...

Όπως είπα και πιο πάνω υπάρχει πλέον ένα μεγάλο μέρος του Δυτικού κόσμου το οποίο αναζητά μια θρησκεία η οποία να περιλαμβάνει και "ισχυρές επιστημονικές αποδείξεις"...Όμως ο ίδιος αυτός κόσμος δεν έχει τη δυνατότητα να εκτιμήσει και να αξιολογήσει την εγκυρότητα και αξιοπιστία των "επιστημονικών αποδείξεων" που τους παρέχουν θρησκείες του τύπου της Keylontic Science. Και πως να την έχει άλλωστε....Ο όγκος των πληροφοριών που παρέχει πλέον η επιστημονική έρευνα είναι απίστευτος. Ακόμα και αν κάποιος είναι καλός γνώστης Αστροφυσικής δεν θα ξέρει απο Γεννετική,αν κάποιος ξέρει Κβαντομηχανική δεν θα ξέρει τι λένε τα αρχαία Ινδικά κείμενα τα οποία επικαλείτε ο Pano και η θρησκεία του...

Εκμεταλευομενοι λοιπόν αυτό οι ιεραπόστολοι/ίντιγκο μπορούν να κερδίζουν άνετα στο "παιχνίδι των εντυπώσεων" (και όχι της ουσίας) ξεφτιλίζοντας κυριολεκτικά τα πάντα και ισχυριζόμενοι ότι τους κατέβει πλέον.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα
Λέει ο φίλος Pano

quote:

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΕΞΩΛΟΚΛΥΡΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΜΥΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΕΡΑΣΤΕΙΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΤΡΥΠΩΝ ΑΠΟΡΟΦΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΜΥΤΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ.

Tου απαντά ο Johny

quote:

θα σηκωθει ο Στηβεν Χωκινς να σε βαρεσει με το καροτσακι του, μ αυτα που γραφεις...

O Pano υποστηρίζει κάτι για τις μαυρες τρύπες που είναι τελείως αστήρικτο και ο Johnybegood απαντά επικαλούμενος ΤΗΝ αυθεντία της
Αστροφυσικής υπονοώντας ότι ΦΥΣΙΚΑ ο Stephen Hawking θα έσκαγε στα γέλια με τον ισχυρισμό του Pano.

Πως λειτουργεί τώρα ο Pano? Πρέπει να βγάλει τον Hawking άχρηστο, να μας πει ότι δεν ξέρει τι του γίνεται.Δεν μπορεί ένας κάποιος Hawking τώρα να αμφισβητεί τις διδαχες της Ashayana Deane,των πνευμάτων και των "πανάρχαιων ινδικών κειμένων".

Πάει λοιπόν στο www.google.com γράφει δυο κατάλληλες λέξεις κλειδιά Hawking+wrong ας πούμε διαλέγει τη σελίδα όπου ο Hawking σαν μεγάλος επιστήμονας που είναι παραδέχεται κάποιο λάθος σε κάποιους υπολογισμούς του (και οι μεγαλύτερες αυθεντίες έχουν κάνει λάθη), και μας την πετάει εδώ.Πάει και ο Hawking λοιπόν...Αφού "αχρήστεψε" τον Hawking λοιπόν ο Pano έχει τώρα κάθε δικαίωμα να μας πει

quote:
ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΧΟΡΔΩΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 11 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ

Αφού την ξέρεις τόσο καλά την Θεωρία των Υπερχορδών αγαπητέ Pano Νανόπουλε γιατί δεν πας σε ένα Φόρουμ Φυσικής να μιλήσεις στους Επαγγελματίες Φυσικούς για τις Χρονικές Μήτρες και τις απορροφήσεις Μαυρων Τρυπών απο σκοτεινές οντότητες? Πάρε τα αρχαία Ινδικά κείμενα που μιλάν για μαυρες τρύπες και DNA,πάρε τα κόλπα του Criss Angel,πάρε τις ιστοσελίδες των συνωμοσιολόγων για τους Ανουνάκηδες και λοιπούς διαβόλους και πήγαινε σε επιστημονικά φόρουμ γεννετιστών και αστροφυσικών να τους βάλεις τα γυαλιά...Αντε να σε χαρώ...Ή μόνο εδώ σε παίρνει να λες αυτές τις μπαρούφες? Πανεπιστήμονες μέσω google υπάρχουν πολλοί ξέρεις...Και αν δεν σε καταλαβαίνουν στείλε τους το "audio υλικο" για να εκπαιδεύσουν (=κάνουν κιμά) τους δικούς τους εγκεφάλους στο Θέτα επίπεδο...

"The most beautiful thing we can experience is the mysterious.
It is the source of all true art and all science.

28/10/2006, 15:55:12

quote:

Mercury

Πως λειτουργεί τώρα ο Pano? Πρέπει να βγάλει τον Hawking άχρηστο, να μας πει ότι δεν ξέρει τι του γίνεται.Δεν μπορεί ένας κάποιος Hawking τώρα να αμφισβητεί τις διδαχες της Ashayana Deane,των πνευμάτων και των "πανάρχαιων ινδικών κειμένων".

Πάει λοιπόν στο www.google.com γράφει δυο κατάλληλες λέξεις κλειδιά Hawking+wrong ας πούμε διαλέγει τη σελίδα όπου ο Hawking σαν μεγάλος επιστήμονας που είναι παραδέχεται κάποιο λάθος σε κάποιους υπολογισμούς του (και οι μεγαλύτερες αυθεντίες έχουν κάνει λάθη), και μας την πετάει εδώ.Πάει και ο Hawking λοιπόν...

τα ειπες ψυχραιμα και ξεκαθαρα φιλε Mercury

απλα θα προσπαθησω να αποκαταστησω () τον Χωκιν και την παραδοχη του σφαλματος που εκανε

Σύμφωνα με τη νεότερη θεώρηση του διάσημου φυσικού, ίσως υπάρχουν πληροφορίες που καταφέρνουν να αποδράσουν από την καταστροφική έλξη των μαύρων οπών. Την άποψή του αυτή αναμένεται να εκθέσει στο 17ο Διεθνές Συνέδριο Γενικής Σχετικότητας και Βαρύτητας στην Ιρλανδία, στις 21 Ιουλίου.

http://news.pathfinder.gr/periscopio/hawking_black_holes.html

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

28/10/2006, 17:01:50
ΦΙΛΕ ΠΑΝΟ.

ΡΙΞΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΨΕΥΔΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ Hawking ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ.

Hawking ;;;;;;

ΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ;;;;

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΦΙΜ ΙΝΤΙΚΓΟ ;;;;;

ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ;;;;;

ΜΗΠΩΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΦΙΛΗ ΕΓΚΥΡΟΦΙΜ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΜ ;;;;;

Edited by - ellovos on 28/10/2006 17:04:26

ALOSΜέλος
28/10/2006, 17:57:37
Αγαπητέ PaNo

1)

[a]Διαφωνώ οτι η φύση του ανθρώπινου dna έχει ηλεκτρική υπόσταση, ή
ιερή γεωμετρία, εθυέων γραμμών, όπως το ηλεκτρικό ρεύμα. Πουθενά
στην φύση δεν υπάρχει ευθεία γραμμή πλήν του τεχνητού ηλεκτρικού
ρεύματος, που εδρεύουν όπως λέγεται οντότητες χαμηλότερης
συχνότητας-2ης διάστασης. O άνθρωπος είναι τουλάχιστον τρισδιάστατος,
και η έκπτωσή του απο ανώτερες διαστάσεις οφείλεται στις μεθοδεύσεις
τέτοιων ενεργειακών γραμμών.

[b] τα κείμενα και οι εικόνες που παραθέτεις εικονίζουν μια ενέργεια
ανθρώπινων ενεργειακών κέντρων που αντιτείθεται στην γύρω φύση.
Αυτές οι αναφορές λέγεται οτι έρχονται απο την έκπτωτη ιεραρχία του
Μελτσιζέντεκ, και οτι αυτά πλέον στην καινούρια εποχή έχουν πάψει να
ισχύουν αφού και η Γαία αλλάζει energy patterns.

2) Aφού αναρωτηθώ γιατί ονομάζεται Maharic η μέθοδος, που προϋποθέτει
αυτοσυγκέντρωση, κάτι που δυσκολεύομαι σαν indigo αφού το attention
deficite disorder έχει την μή συγκέντρωσή μου σε κάτι αδύνατη,
αναρωτιέμαι άν ένας ανηχοϊκός θάλαμος θα έκανε δουλειά αφού μιλάμε
για ακουστικές συχνότητες κάποιων Hz...Για να ακυρώνει λοιπόν το
Χάρπ το Μαχάρικ κάρεντ, πρέπει να έχει σε 3η διάσταση ακουστική
συχνότητα ακύρωσης φάσης των 7 ή 8 Hz σωστά;

3) Κάθε κείμενο το οποίο συζητάς, είτε λέγεται αποκάλυψη του Ιωάννη,
είτε χρησμός της Πυθίας, είναι αποτέλεσμα "ομιλίας", αυτόματης γραφής,
μέσω διαμέσου που γίνεται ο άνθρωπος που το καταγράφει. Το όν που
λέει οτι βρίσκεται σε μία πχ. 5000η διάσταση θα μπορούσε να είναι
κάποιο κατώτερο όν 5ης μόνο, και να σε παρασύρει σε ένα ενεργειακό
μεθοδευμένο downfall.

Ότι αναφορά μου κάνεις δεν καταλήγει σε κάποιο φυσικό πρόσωπο που
μέσω λογικής ανακάλυψε κάποιες λύσεις κάποιων καθημερινών προβλημάτων,
αλλα είναι αποτέλεσμα μιας "απόκοσμης", και αλλόχρονης πραγματικότητας
που δεν συχνοτίζεται διόλου με την καθημερινή όχι πραγματικότητα της
σημερινής 3ης αλλα και πολλών ascended masters.

H ερώτησή μου λοιπόν παραμένει, εκτός και άν το θέμα βρίσκεται σε
κάποια προσωπικά πιστεύω που πλήρως σέβομαι και όχι κάποια σημεία που
αναγνωρίζεις με κάποιο τρόπο οτι έτσι είναι, όπως πχ. πώς είναι
δυνατόν να γνωρίζεις οτι η ιστορία με τις πλάκες ισχύει.

4) Πώς γνωρίζεις οτι αυτά που λές λοιπόν δεν έρχονται απο "έκπτωτους"?

5) Χωρίς να έχω χρόνο θα το ξαναψάξω και θα σε ρωτήσω...

6) Η τεχνική σου πάλι αναφέρεται και σε 6 σημεία αστεριού,
αντιτείθεται στα διασταυρώμένα σημερινά ascension κείμενα

8) & 9)
Aμφισβητείς την ύπαρξη ανώτερων αθιθμού ελίκων dna όπως πχ 1024 ???
και ενεργειακών συχνοτήτων ανώτερων της "unconditional love" ?

10) όπως ?

Διευκρίνηση προς το φιλοθεάμον κοινό
οι ερωτήσεις είναι σχετικές κ σύμφωνα κατα τας "Γραφάς" σχετικών ή
παρεμφερών άλλων θεμάτων, και ουδεμία σχέση έχουν με την καθημερινή
πραγματικότητα του γραφόντος, όπως επίσης και με τα εγγενή
ενδιαφέροντα του τα οποία, μερικώς 'ξωκείλουν σε μουσικά φωτογραφικά
κ.α. Οι όποιες διαφωνίες έχουν να κάνουν με την λογική επεξεργασία των
άλλων κειμένων που δείχνουν να έχουν μια μεγαλύτερη (το δυνατόν),
βάση συζήτησης κατα τα πιο ρεαλιστικά δεδόμενα, που είναι και αυτά
που σχετίζονται με την καθημερινή των ανθρώπων πραγματικότητα.

Edited by - ALOS on 28/10/2006 18:07:37

ΑναζητητήςΝέο Μέλος
29/10/2006, 00:43:25
Λοιπόν φίλε Πάνο, καταρχάς σε ευχαριστώ για την περίληψη.

Θα διαφωνήσω κάθετα-οριζόντια-πλάγια-σταυρωτά και όπως μπορεί να φανταστείς σε αυτό :

quote:
Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΘΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΝΣΚΛΑΒΩΣΗ ΜΑΣ. ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΘΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟ 2012.

Αν ισχύουν τα όσα λες, ο καλύτερος τρόπος άμυνας είναι η ΔΡΑΣΗ και όχι η σκέψη. Η νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων είναι εδώ πράγματι, με τα microchips και την "τρομοκρατία" αλλά το να καθόμαστε να οραματιζόμαστε ένα καλύτερο αύριο ΔΕΝ θα λύσει κανένα πρόβλημα. ΔΕΝ θέλουμε σωτήρες φίλε μου, μπορούμε και μόνοι μας να σωθούμε. Όλα αυτά συμβαίνουν γιατί είμαστε και ήμασταν "ωχαδερφιστές". Λέμε απλώς ένα "και τι με νοιάζει εμένα" και τελειώνει η ιστορία. Και μη νομίζεις ότι η "αφύπνιση" που αναφέρεις είναι θέμα μιας τεχνικής ή μιας σκέψης. Πώς να "αφυπνισθεί" ο άλλος όταν το μόνο που τον νοιάζει είναι πως θα βγάλει πιο πολλά λεφτά, πως θα πάρει πιο γρήγορο αμάξι και πως θα πάει με πιο πολλές γυναίκες; Ο Νεοέλληνας φίλε μου (για να μιλήσουμε συγκεκριμένα) ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να αφυπνιστεί. Είναι φυλακισμένος στη δημοκρατική δικτατορία των ΜΜΕ, στη λογική "Εγώ θα σώσω τον κόσμο;;;;" και στον άκρατο υλισμό. Θες να σου δώσω ένα παράδειγμα; Δες τα καινούρια τραγούδια που βγαίνουν και γίνονται 17 φορές πλατινένια με στίχους που ούτε ένα τρίχρονο δε θα γραφε. Θες άλλο παράδειγμα; Κάνε ένα γκαλοπ και ρώτα το απλούστατο "ποιός έχτισε τον Παρθενωνα;" και θα πάρεις 90% λανθασμένες απαντήσεις.

Θα με ρωτήσεις τι σχέση έχουν αυτά; Ο πολιτισμός ενός έθνους δείχνει το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται. Σε ρωτώ λοιπόν, υπάρχει πολιτισμός σήμερα; Υπάρχει το υπόβαθρο για να ξεκινήσει η "αφύπνιση" από κάπου; ΟΧΙ. Από κει πρέπει να ξεκινήσει η προσπάθεια για την περίφημη Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων. Πρώτα κάνεις την επανάσταση στον εαυτό σου και μετά στον υπόλοιπο κόσμο, φίλε μου.

Αυτά για τώρα...

PaNoΜέλος
29/10/2006, 00:57:39
Truthseeker TV Presents...The Brandon Corey Story
http://video.google.com/videoplay?docid=-2899123154102706793&q=The+Brandon+Corey+Story

~:LOVE:~AND~:LIGHT:~

PaNo

29/10/2006, 01:58:30

και ο PaNo το βιολι του...

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

29/10/2006, 02:43:04

ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΩΣ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ;;;;;;

29/10/2006, 04:34:14
ALOS σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου (αν και με τα λινκς που παρέθεσες, αυτό που εισέπραξα ήταν ένα μπέρδεμα γύρω από την όλη υπόθεση και μία εμμονή κάποιων ανθρώπων, ότι όλα θα τελειώσουν το 2012! Μπρρρρ... Ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω...)
ALOS:
quote:
έσα στα κείμενά που παραθέτει παραπάνω ο PaNo λείπει σχεδόν τελείως,
η έννοια της πνευματικής δοκιμασίας, των πνευματικών λαθών, των αρετών,
των ανθρώπινων ευ- της εσωτερικής ενδοσκόπησης, αυτό που μπορεί να
πραγματεύεται ίσως ο εσωτερισμός.

Συμφωνώ και επαυξάνω με τα παραπάνω λεγόμενά σου, καθώς και σε γενικότερες γραμμές με το υπόλοιπο κείμενό σου περί πνευματικότητας.

Αλήθεια PaNo, εκτός από τις θετικές σκεπτομορφές, ότι "δε θα χάσουμε το βαπόρι του 2012" - δε μας μένει και πολύς χρόνος ε; - πως θα έπρεπε να διαχειριστούμε την καθημερινότητά μας;

Γράφεις:
"Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΘΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΝΣΚΛΑΒΩΣΗ ΜΑΣ. ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΘΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟ 2012."
Θα συμφωνήσω με τον Αναζητητή.
Με το να δημιουργήσουμε απλά σκέψεις για την επιτυχία μιας μετάβασης - που για μένα τουλάχιστον ως υπόθεση είναι υπερβολικά αμφίβολη - τι θα καταφέρει κάθε ένας από εμάς; Να ενεργοποιήσει το DNA του; Να χαλάσει τα σχέδια των δρακονιανών επικυρίαρχων;
Ακόμα κι αν ίσχυαν όλα τούτα, μπορεί ο κόσμος να αλλάξει εάν δημιουργηθεί ένα βαθύ πιστεύω, πως η μετάβαση θα είναι επιτυχής;
Λίγο απλοϊκό μου φαίνεται.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

ALOSΜέλος
29/10/2006, 05:52:44
Αγαπητέ PaNo

Και απο το video που παρακολούθησα, καταλήγω ολοένα στο συμπέρασμα
οτι μέσα σου έχει δημιουργηθεί ένας φόβος που αυξάνει, και με το να
τον μεταδίδεις γύρω σου, τελικά δεν σε βοηθάει. Όποια τεχνική και να
δουλέψεις, "αυτοί", θα είναι πάντα ένα βήμα πιο μπροστά απο εσένα.

Εκτός και άν δεν τους δώσεις τον φόβο σου, την ενέργειά σου, και
κοιτάξεις εσωτερικά, εκεί οπου και εσύ κάπου λές οτι όλα είναι μέσα
μας. Ο φόβος λοιπόν βρίσκεται μέσα σου, και δεν τον διώχνεις, αλλα τον
αυξάνεις. Όλες οι τεχνικές που αναφέρεις το νοιώθεις οτι δεν είναι
αρκετές, γι'αυτό δεν έχεις ειρήνη μέσα σου.

Μακάρι να βρείς την ειρήνη μέσα σου, καθώς την ενέργεια που θα
μεταδώσεις στον κόσμο, θα είναι και αυτή ειρηνική, και έτσι θα
βοηθήσεις (πιστεύω), συλλογικά τον πλανήτη...

Edited by - ALOS on 29/10/2006 06:16:50

08/09/2010, 22:04:29
quote:

Εαρινέ εάν διάβαζες τι είπε ο Μέγας Βασίλειος, θα έβλεπες ότι εξηγεί "το γιατί" σε αυτά που σωστά είπε ο seirios12a, τον οποίο συνεχάρεις κιόλας, αλλά εσύ δυστυχώς δεν διαβάζεις τι λέει κάποιος.....αλλά ποιος το λέει.......και μένεις εκεί!.....φτωχέ Εαρινέ!

Μικρασιατική καταστροφή-Ξυλούρης-Γαργανουράκης

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ

Edited by - europaios2 on 08/09/2010 18:44:11

Φίλε Ευρωπαίε καλησπέρα!!!

Το τι λέει ο καθένας και πως το λέει αλλα και για πιο σκοπό το λέει...ασφαλώς και το λαμβάνω υπ'οψιν μου...

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα απο την αρχή...

Ασφαλώς σε όλη την διαδρομή της ανθρωπότητας πολλοί ΕΙΠΑΝ...και ασφαλώς πολλοί είπαν και κατέθεσαν "πρωτογενείς σκέψεις-γνώσεις"...άλλοι διαισθητικά και άλλοι με αποδείξεις...

Κάποιοι στην συνέχεια , ΕΙΠΑΝ και κεινοι , είτε τροποποιώντας "πρωτογενείς αποψεις-γνώσεις"...είτε προσθέτοντας στις ήδη υπάρχουσες και κάτι νέο....

Εκείνοι που "πρόσθεσαν και προσθέτουν" υπήρξαν οι μεγάλοι αμφισβητίες...περιθωριοποιημένοι πολλές φορές...αιρετικοί..ή ακόμα και αμαρτωλοί , μέχρι και άπιστοι...

Εσύ πέραν κάθε αμφιβολλίας εντάσσεσαι στους δογματικούς και τους ήδη με απόλυτο τρόπο "γνωρίζοντες" και ουδεμία αμφισβήτηση για σένα υπάρχει επι των θέσεών σου...είναι αδιαπραγμάτευτες...και η μόνη αλήθεια....

Η αλήθεια είναι ότι εμένα , αυτού του είδους οι άνθρωποι "κάτι" μου κάνουν...και με θέτουν απέναντί τους , διότι θεωρώ ότι εκφράζουν την στασιμότητα και την απραξία...και θα μείνω εδώ και αυτό επειδή ως άνθρωπο πραγματικά σε σέβομαι....!!!

Πουθενά δεν είδα και σε καμμιά τοποθέτησή σου ή άποψή σου την επισήμανση:"Έχω την αίσθηση...ότι..."....με απόλυτο τρόπο καταθέτεις ότι κάθε φορά καταθέτεις μη αποδεχόμενος την περίπτωση του να κάνεις λάθος...!!!

Ο Άγιος Βασίλειος και ο κάθε "Άγιος Βασίλειος" ασφαλώς είπε κάποια πράματα και απόψεις αλλα αυτό δεν αποτελεί πανάκεια...και μη επιδεχόμενα κριτικής ή βελτίωσης...ωστόσο θα ήθελα να μου πείς ποιές είναι οι "πρωτογενείς του" απόψεις...και με χαρά μου θα σου απαντήσω...!!!

Αν με πείσεις -εμένα ή τον οποιοδήποτε άλλο- ακόμα έναν πιο "πλούσιο" θα έχεις δημιουργήσει...

Δεν είπα πουθενά , ότι ΚΑΙ στον χώρο του Χριστιανισμού και της κάθε Θρησκείας , ότι δεν υπήρξαν "φωτισμένα μυαλά" και μορφωμένοι άνθρωποι...και με καλές προθέσεις -αν θές- ορισμένοι απο αυτούς και αυτό διότι το ένα δεν συνηγορεί με το άλλο απαραίτητα...ΑΛΛΑ...υπάρχει αυτό το "ΑΛΛΑ" φίλε μου...

Οι καλές προθέσεις ΟΜΩΣ φίλε μου ή και η καλοσύνη έστω ΠΟΤΕ δεν μπόρεσαν να παράξουν εργο ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ...χρειάζονται πολλά πράματα και κυρίως αληθινή γνώση...τώρα να αναφερθώ και πάλι στις Θρησκείες και στον Χριστιανισμό και τους "επαϊοντές" του...όχι δεν θα το κάνω...ήδη γνωρίζεις τις θέσεις μου...

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
08/09/2010, 22:28:06
quote:
Εαρινός:
Πουθενά δεν είδα και σε καμμιά τοποθέτησή σου ή άποψή σου την επισήμανση:"Έχω την αίσθηση...ότι..."....με απόλυτο τρόπο καταθέτεις ότι κάθε φορά καταθέτεις μη αποδεχόμενος την περίπτωση του να κάνεις λάθος...!!!

Καλά....ας προσπαθήσω να κάνω αυτό που λες.

"Έχω την αίσθηση ότι σύμφωνα με αυτά που λέει η θρησκεία μου, πρέπει να σεβόμαστε τους γονείς μας, να μην κλέβουμε, να μη λέμε ψέματα, να μη σκοτώνουμε, να μην αδικούμε και να βοηθούμε όταν μπορούμε.
Όμως επειδή η θρησκεία μου μπορεί να κάνει λάθος, δεν είμαι σίγουρος..."

Τώρα Εαρινέ? .....ευχαριστημένος?

quote:
Εαρινός:
Ο Άγιος Βασίλειος και ο κάθε "Άγιος Βασίλειος" ασφαλώς είπε κάποια πράματα και απόψεις αλλα αυτό δεν αποτελεί πανάκεια...και μη επιδεχόμενα κριτικής ή βελτίωσης...ωστόσο θα ήθελα να μου πείς ποιές είναι οι "πρωτογενείς του" απόψεις...και με χαρά μου θα σου απαντήσω...!!!

Μα ο Άγιος Βασίλειος απλά ένδυσε φιλοσοφικά αυτά που ο seirios12a έγραψε.......κι εσύ, ενώ χειροκρότησες τον seirios12a, ειρωνεύτηκε τον Μέγα Βασίλειο....άρα ή δεν μπήκες καν στον κόπο να διαβάσεις τι είπε ο Καππαδόκης Πατέρας και μόνο και μόνο η υπογραφή του ήταν αρκετή για να τηρήσεις απέναντί του αρνητική στάση.....ή κάτι δεν πάει καλά.....και πλέον είναι δικό σου πρόβλημα.
Αν πάλι θες να μάθεις τις πρωτογενείς του απόψεις δεν έχεις παρά ή να αγοράσεις ένα βιβλίο με τον Μέγα Βασίλειο ή να ψάξεις στο διαδίκτυο και να κοιτάξεις μέσα στις φιλοχριστιανικές σελίδες, στις οποίες θα βρεις ολόκληρες τις πληροφορίες γι΄αυτόν.

quote:
Εαρινός:
Αν με πείσεις -εμένα ή τον οποιοδήποτε άλλο- ακόμα έναν πιο "πλούσιο" θα έχεις δημιουργήσει..

Δεν θέλω να πείσω κανέναν, να υπερασπίσω θέλω.
Ο καθένας ας πλουτίσει μόνος του.
Δικά του τα γένια δικά του και τα χτένια.

quote:
Εαρινός:
Δεν είπα πουθενά , ότι ΚΑΙ στον χώρο του Χριστιανισμού και της κάθε Θρησκείας , ότι δεν υπήρξαν "φωτισμένα μυαλά" και μορφωμένοι άνθρωποι...και με καλές προθέσεις -αν θές- ορισμένοι απο αυτούς και αυτό διότι το ένα δεν συνηγορεί με το άλλο απαραίτητα...ΑΛΛΑ...υπάρχει αυτό το "ΑΛΛΑ" φίλε μου..

ΑΛΛΑ! δεν πείθεις δύστυχε και αγαπητέ συνάμα Εαρινέ!

quote:
Εαρινός:
Οι καλές προθέσεις ΟΜΩΣ φίλε μου ή και η καλοσύνη έστω ΠΟΤΕ δεν μπόρεσαν να παράξουν εργο ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ...χρειάζονται πολλά πράματα και κυρίως αληθινή γνώση...τώρα να αναφερθώ και πάλι στις Θρησκείες και στον Χριστιανισμό και τους "επαϊοντές" του...όχι δεν θα το κάνω...ήδη γνωρίζεις τις θέσεις μου...

Χρειάζεται αγάπη για τον άνθρωπο και την φύση ταυτόγχρονα, εάν δεν αγαπάς τη φύση, ποτέ σου δε θα αγαπήσεις τον άνθρωπο και το ανάποδο βέβαια, εάν δεν αγαπάς τον άνθρωπο, ποτέ σου δε θα αγαπήσεις τη φύση, ........και βλέπουμε όλοι σήμερα τις σχέσεις ανάμεσα στους ανθρώπους και φυσικά τη σχέση ανάμεσα στον άνθρωπο και τη φύση!

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

08/09/2010, 23:01:16
Διάβασε λιγάκι για τον Αινστάιν τον Χριστιανό και τα ξαναλέμε...

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
geostatΜέλος
08/09/2010, 23:14:26
Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
3550 Μηνύματα
Και δεν εχεις υποπεσει ουτε σε ενα σφαλμα...τρομερο τρομαρα μου!
Αυτη η εΦη ποια ειναι;

geostatΜέλος
08/09/2010, 23:18:17
Ριξτο στο μπαρμπουτι καλυτερα,
υπαρχει περιπτωση να βγαλεις και κανενα φραγκο!
09/09/2010, 00:46:06
quote:
Εαρινός:
Διάβασε λιγάκι για τον Αινστάιν τον Χριστιανό και τα ξαναλέμε..

Διάβασα αρκετά.
Γεννήθηκε Εβραίος, προτίμησε καθολικό σχολείο και όχι Ιουδαϊκό, στην αρχή ήταν ένθεος και προς το τέλος σύμφωνα με μία επιστολή που έστειλε συνάγεται ότι δεν πίστευε σε κάποιο Θεό.

Αν και κάποιος φίλος και συνάδελφός του καθηγητής Πανεπιστημίου, υποστήριξε ότι εκνευριζόταν όταν τον έλεγαν άθεο, ο ίδιος με βάση μία επιστολή του, η οποία βρέθηκε κάπου ξεχασμένη και που θα έμπαινε σε Δημοπρασία στο Λονδίνο τον Μάιο του 2008 για περίπου 10.000€, δηλώνει εμμέσως πλην σαφώς άθεος.

Τελικά μπήκε όμως σε Δημοπρασία? υπήρξε όντως η επιστολή αυτή? κάποια άλλη πηγή υπάρχει που να επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές?

42NAΜέλος
09/09/2010, 01:21:10

...ολα μεσα στο μυαλο ειναι !!!

42NAΜέλος
09/09/2010, 01:28:48
...αυτην την επιστολη εννοεις ;;;; (μεταφρασμενη στα Αγγλικα)

Letter to Eric Gutkind (partial)
Albert Einstein (1954)
May 16, 2008. Letter sold
at auction for $404,000.00
Translated here from the German
by Joan Stambaugh

... The word God is for me nothing more than the expression and product of human weaknesses, the Bible a collection of honorable, but still primitive legends which are nevertheless pretty childish. No interpretation no matter how subtle can (for me) change this. These subtilized interpretations are highly manifold according to their nature and have almost nothing to do with the original text. For me the Jewish religion like all other religions is an incarnation of the most childish superstitions. And the Jewish people to whom I gladly belong and with whose mentality I have a deep affinity have no different quality for me than all other people. As far as my experience goes, they are also no better than other human groups, although they are protected from the worst cancers by a lack of power. Otherwise I cannot see anything "chosen" about them.

In general I find it painful that you claim a privileged position and try to defend it by two walls of pride, an external one as a man and an internal one as a Jew. As a man you claim, so to speak, a dispensation from causality otherwise accepted; as a Jew the privilege of monotheism. But a limited causality is no longer a causality at all, as our wonderful Spinoza recognized with all incision, probably as the first one. And the animistic interpretations of the religions of nature are in principle not annulled by monopolization. With such walls we can only attain a certain self-deception, but our moral efforts are not furthered by them. On the contrary.

Now that I have quite openly stated our differences in intellectual convictions it is still clear to me that we are quite close to each other in essential things, ie in our evaluations of human behavior. What separates us are only intellectual "props" and "rationalization" in Freud's language. Therefore I think that we would understand each other quite well if we talked about concrete things.

With friendly thanks and best wishes.

Yours,

A. Einstein

09/09/2010, 02:36:00
άψογος 42ΝΑ.

Τι θα γίνει τώρα; Μάλλον θα υποβιβαστεί από το επίπεδο του λαμπρού επιστήμονα στο επίπεδο του αντιγραφέα του Καραθεοδωρή...Τον έχουν τον άσο στο τσεπάκι τους οι χριστιανικοί "εγκέφαλοι".

Γενικώς μην ψάχνετε πολλά σπουδαία μυαλά που να είναι πιστοί... Όσο ανεβαίνει ο δείκτης ευφυΐας τόσο μειώνεται η πίστη...Το λένε οι στατιστικές...

42NAΜέλος
09/09/2010, 03:42:47
2 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ 14 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΝΤΡΟΠΗΣ !!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=HXfygaAwEfM