- «Το αχαλίνωτο...», ο Κακός Βριλ & η εισβολή των Ελ από το Νίλα-Γου. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Δεν είναι πρόβλημα να μην καταλαβαίνεις τι λέω. Όλοι κάνουμε λάθη, έτσι και εγώ έκανα λάθος που νόμιζα ότι θα το καταλάβεις. Διαφαίνεται ότι γνωρίζω καλύτερα τον εαυτό σου από ότι εσύ? Αυτό πρέπει να σε ανησυχεί όχι να σε χαροποιεί. Και όχι βέβαια γιατί κάτι έχεις να φοβηθείς από μένα.
Όσον αφορά για τις νύξεις με το θέμα συντονισμού και της ησυχίας, τι να σου πω, πρώτη φορά βλέπω άτομο που θέλει να λέει ότι είναι σε αναζήτηση για κάτι, να λογοκρίνει κάποιον, να του λέει ότι δεν πρέπει να μιλάει.
Το πρόβλημα νομίζω ότι εντοπίζεται στο ότι πιστεύεις ότι γνωρίζεις πολλά, το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχουν και όλοι οι "δάσκαλοι". Μην παίρνεις τόσο στα σοβαρά δηλώσεις περί φώτισης.
Τέλοσπάντων κάνε ότι καταλαβαίνεις.
quote:
Αχ βρε ryche, γράφεις για να διαβάζεις όσα λες και να νοιώθεις καλά.
Χμ,ετσι ακριβως θα μιλαγε ενας "δασκαλος" που πιστευει οτι ξερει πολλα
ακομα και ολους τους αλλους.Τελικα ναι Eσυ τα ξερεις Ολα.
quote:
Δεν είναι πρόβλημα να μην καταλαβαίνεις τι λέω. Όλοι κάνουμε λάθη, έτσι και εγώ έκανα λάθος που νόμιζα ότι θα το καταλάβεις. Διαφαίνεται ότι γνωρίζω καλύτερα τον εαυτό σου από ότι εσύ? Αυτό πρέπει να σε ανησυχεί όχι να σε χαροποιεί.
Δεν καταλαβες παλι.Σε ειρωνευτηκα.Μιλας για μενα λες και με γνωριζεις λες και γνωριζεις τους σκοπους μου,τα κινητρα μου σχεδον τα παντα για μενα.Και μετα λες αυτο :
quote:
Το πρόβλημα νομίζω ότι εντοπίζεται στο ότι πιστεύεις ότι γνωρίζεις πολλά, το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχουν και όλοι οι "δάσκαλοι". Μην παίρνεις τόσο στα σοβαρά δηλώσεις περί φώτισης.
Bλεπεις τι κανεις;Παρακολουθεις τον εαυτο σου τι κανει;
Eγω σου εθεσα καποια ερωτηματα και δεν απαντησες σε κανενα.
Που υπαρχουν δηλωσεις περι φωτισης;Ποιος τις εκανε;
Γιατι δεν συζητας;Πετας οτι να ναι,και οταν σε ρωταω κανεις την κινεζα.Ποιος μιλησε για δασκαλους;Mημπως μεταφερεις στον εν λογο τοπικ πραγματα που θα ηθελες να μου πεις αλλου;
Εγω εδω ειμαι και σε Ρωταω ξανα:
Ποιος ειναι ο σκοπος μου;Ποιος με βγαζει απο τον δρομο μου;
Aντε απαντα!
αλλιως θα πρεπει να σου ξαναπω οτι Κανε ησυχια,θα ακουσεις περισσοτερα.
Μην λες για να λες.
quote:
Όσον αφορά για τις νύξεις με το θέμα συντονισμού και της ησυχίας, τι να σου πω, πρώτη φορά βλέπω άτομο που θέλει να λέει ότι είναι σε αναζήτηση για κάτι, να λογοκρίνει κάποιον, να του λέει ότι δεν πρέπει να μιλάει.
ψιτ,αυτα τα εντυπωσιακα πεστα αλλου.
Δεν σε λογοκρινα.Ουτε σου ειπα οτι δεν πρεπει να μιλας.
Ξαναδιαβασε με.
quote:
Τέλοσπάντων κάνε ότι καταλαβαίνεις.
Αυτο κανω.
Εσυ τι στο καλο κανεις με μενα;
Tι θες;
Γιατι δεν μιλας καθαρα;
Ryche..
Last Post in esoterica
Edited by - ryche on 27/09/2005 16:28:13
Εάν κάπου σε προσβάλω υπέδειξέ το μου να σταματήσω.
quote:
(Αχ βρε ryche, γράφεις για να διαβάζεις όσα λες και να νοιώθεις καλά.)Χμ,ετσι ακριβως θα μιλαγε ενας "δασκαλος" που πιστευει οτι ξερει πολλα ακομα και ολους τους αλλους.Τελικα ναι Eσυ τα ξερεις Ολα.
Δεν μιλάω ως γνώστης, ως αδαής μιλάω. Τι άλλο θα μπορούσα να πω σε κάποιον που μου λέει:
quote:
Πας καλα;
Ryche..
quote:Μα και βέβαια το κατάλαβα, εσύ δεν κατάλαβες τι θέλω να σου πω με την απάντησή μου.
Δεν καταλαβες παλι.Σε ειρωνευτηκα.
quote:Και ποιά είναι ακριβώς τα ερωτήματα που μου έθεσες? να στα καταγράψω αμέσως
Eγω σου εθεσα καποια ερωτηματα και δεν απαντησες σε κανενα.
-Αν δεν υπαρχει τιποτα αγνωστο τι δουλεια εχεις σε ενα φορουμ αναζητησης;
-Δεν θυμαμαι να απευθηνθηκα σε εσενα,εκτος και αν εισαι στην συντονιστικη ομαδα.Εισαι;Ή μημπως θα θελες να εισαι και τα γραφεις αυτα;
-Ποιος με αλλαζει;Πως γνωριζεις Ποιος ειναι ο στοχος μου;
Eν κατακλειδι:Πας καλα;
Σου κάνω quote και τις απαντήσεις με την ίδια σειρά που κατέγραψα τις ερωτήσεις
quote:
Δεν είναι πρόβλημα να μην καταλαβαίνεις τι λέω. Όλοι κάνουμε λάθη, έτσι και εγώ έκανα λάθος που νόμιζα ότι θα το καταλάβεις.
quote:
quote:
Αχ βρε ryche, γράφεις για να διαβάζεις όσα λες και να νοιώθεις καλά.
Στην τρίτη ερώτηση λογικό μου φαίνεται που απάντησα στο "εν κατακλείδι". Για μένα βέβαια είναι δύο διαφορετικά πράγματα, οι δύο ερωτήσεις σου που περιλαμβάνονται στο Νο 3, αλλά δεν έχει σημασία τι πιστεύω εγώ αλλά τι πιστεύεις εσύ και σε τι απαιτείς απάντηση.
Να απαντήσω τώρα και σε ότι νέο με ρώτησες στο τελευταίο σου post
quote:
Ποιος ειναι ο σκοπος μου;Ποιος με βγαζει απο τον δρομο μου;
Aντε απαντα!
Ο σκοπός σου είναι να εξελιχθείς πνευματικά, τώρα το ποιός σε βγάζει από τον δρόμο σου, εσύ το ξέρεις τι ρωτάς εμένα. Εγώ έκρινα από τα post σου ότι βγαίνεις από τον δρόμο σου και στο είπα.
Όσον αφορά τις δηλώσεις περί φώτισης, κανείς δεν το είπε, αλλά δεν θα σου απαντήσω.
Δεν είναι εντυπωσιακά όσα λέω και δεν χρειάζεται να σε ξαναδιαβάσω.
quote:
Ο σκοπός σου είναι να εξελιχθείς πνευματικά, τώρα το ποιός σε βγάζει από τον δρόμο σου, εσύ το ξέρεις τι ρωτάς εμένα. Εγώ έκρινα από τα post σου ότι βγαίνεις από τον δρόμο σου και στο είπα.
Λαθος δεν θελω να εξελιχθω πνευματικα ουτε και εχω δηλωσει πουθενα κατι τετοιο.Αυτο ειναι ισως δικος σου σκοπος.Μην καθρεφτιζεσαι.
Ειδες που μιλας σαν να με ξερεις;
Να σαι καλα.
Ryche..
Όμως που καθρεφτίζομαι? εννοείς εσένα? ο καθρέφτης δείχνει δύο ίδια πράγματα.
Εκτός εάν εννοείς την μεταβίβαση.
Ή μπορεί και να εννοείς κάτι άλλο που δεν κατάλαβα. Δεν με πειράζει που δεν κατάλαβα, δεν θέλω να φτάσω κάπου με άλματα, προτιμώ σιγά σιγά.
Επίσης, να είσαι και εσύ καλά.
Γνωριζουμε και οι δυο οτι τα μερικα απο τα ποστ μου μπορει να παραβαινουν τους κανονισμους του φορουμ αλλα γνωριζουμε και οι δυο επισης οτι ομιλω την Αληθεια.
Θα σου συστήσω πολύ απλά να κρατήσεις τις οποιεσδήποτε εικασίες σου για το τι προσωπικά γνωρίζω, τι νομίζω, τι θεωρώ κ.ο.κ. για τους ιδιωτικούς σου Στοχασμούς(όπως έγραψα και στον Vril σε ένα άλλο πρόσφατο μήνυμα...) και να μην τους εκθέτεις δημόσια. Έχεις μόνον το δικαίωμα να υποθέσεις μέσα στις Συζητήσεις για την γνώμη των άλλων και αυτό φυσικά με κάθε επιφύλαξη και με μεγάλη προσοχή. Αλλά αυτά θα πρέπει να είναι ήδη εις γνώσιν σου, τόσο καιρό τώρα Συμμετοχής στα Forums του ESOTERICA...
Εγώ πάντως δεν νομίζω καθόλου πως Ομιλείς την Γλώσσα της Αλήθειας. Εάν θέλεις να ξέρεις, κατάλαβα τελευταίως μία άλλη εκφρασμένη αλήθεια(που όμως Αλήθεια δεν είναι) από τα όσα απευθύνεις και προς το πρόσωπό μου, και προς άλλους Ανθρώπους, Μέλη της Ομάδας των Συνεργατών του ESOTERICA καθώς και προς Καλοπροαίρετους Συνομιλητές που όπως έχω δει δεν κάνουν κάτι διαφορετικό παρά να προσπαθούν να σε βοηθήσουν στην κατανόησή σου, πραγμάτων, που προφανώς, δεν βρίσκεσαι είτε σε θέση, είτε σε φάση να τα αντιληφθείς... ακόμη και πραγμάτων που αφορούν εσένα τον ίδιο.
Θα σου υπενθυμίσω ένα μόνον ψήγμα αυτής της "άλλης" αλήθειας σου(από τα πολλά που έχεις σκορπίσει στο διάβα σου τελευταία):
"Συλλαμβανω εκ μερους της συντονιστικης ομαδας εναν φοβο για συνωμοσια απεναντι στο εσωτερικα λες και θελουμε να το καταστρεψουμε(οχι πως δεν θα μπορουσαμε) ..." (τα bold και τα αποσιωπητικά δικά μου)
Εμένα προσωπικά, αυτή η "άλλη" αλήθεια μου φέρνει αρκετά γνωστά πράγματα στο μυαλό, πράγματα που έχω δει να συμβαίνουν αρκετές φορές και, κατά κάποιον τρόπο, έχω βιώσει τη δυστυχία(με εσωτερικούς όρους) με την οποία "συνοδοιπορούν". Ο κοινός παρονομαστής ένας... πάντα: η εσφαλμένη αντίληψη για τον εαυτό. Πολύ συχνά από το ένα άκρο του εκκρεμούς κατευθείαν στο άλλο... χωρίς Μέση Οδό, χωρίς Αρμονία και Ισορροπία.
"Αυτός που πιστεύει ότι είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που πραγματικά είναι, αυτός που θεωρεί πως έχει φτάσει, πως είναι κάτι το ξεχωριστό χωρίς τίποτε το ξεχωριστό να έχει κατακτήσει ακόμη, χτίζει σιγά-σιγά ένα γερό τείχος γύρω από τον εαυτό του. Ένα τείχος που, όταν γίνει αρκετά ψηλό, δεν του επιτρέπει να κάνει καμία υπέρβαση προς τον πραγματικό του εαυτό και τις άπειρες δυνατότητές του - ή κάνει ένα τέτοιο έργο σχεδόν ακατόρθωτο... Ένα τείχος που όταν φτάσει και ξεπεράσει τα μάτια του, τον αφήνει πλέον πραγματικά τυφλό και οδηγεί στη... Λησμονιά του Είναι"
Θα σου πω και μία δική μου αλήθεια, που μάλλον την έχεις ήδη αντιληφθεί: Τα μοναδικά παιγνίδια που μου αρέσουν είναι... τα "Σοφά Παιγνίδια".
------------------
Η ερώτηση που σου απεύθυνα στο προηγούμενο μήνυμα ήταν πραγματικά πολύ απλή και συγκεκριμένη... Σε ρώτησα, ορμώμενος από την απορία μου για τα συμπεράσματά σου, από που και πώς προήλθαν. Δε θέλεις να μου λύσεις την απορία... Με ρωτάς εάν "νομίζω πως κάποιος σου τα λέει"... Τι να σου πω... Εάν το νόμιζα και εάν πίστευα ότι υπήρχε ένα κακοπροαίρετο κίνητρο που θέτει σε κάποιον κίνδυνο Συζητήσεις ή Μέλη σαφώς και θα το έλεγα. Εγώ απλά σε ρώτησα... Το ότι ο ίδιος και χωρίς κανείς άλλος να το αναφέρει φέρνεις στη Συζήτηση αυτή την εκδοχή, θεωρώ πως δίνει σε αυτήν ακριβώς την εκδοχή μία ισχυρή πιθανότητα.
Αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα που λες...
Όπως το ότι τουλάχιστον δύο φορές έως τώρα έχεις(με καμάρι;;) τονίσει ότι εις γνώση σου(και μάλλον κατ'επιλογή σου) παραβαίνεις τους Κανονισμούς Λειτουργίας των Ομάδων Συζήτησης του ESOTERICA.
Πέρα από οτιδήποτε θα πίστευα ή πιστεύω εγώ, παραμένει αυτό που εσύ ο ίδιος θεωρείς για τον εαυτό σου... καθώς και οι συνέπειές του. Πριν από οτιδήποτε θα μπορούσα να επιλέξω εγώ υπάρχει αυτό που ο ίδιος επιλέγεις για τον εαυτό σου.
Θα περιμένω λοιπόν, για λίγο, να μου προτείνεις εσύ ο ίδιος τη "Λύτρωση" που επιθυμείς για τις παραβάσεις που εσύ ο ίδιος "γνωρίζεις" πως έχεις κάνει. Εσύ ο ίδιος ασκείς το Δικαίωμα του Αυτο-Ελέγχου για σφάλματά σου... οπότε πραγματικά σου αξίζει και το Δικαίωμα της Πρότασης για την(ή τις) ενέργειες που θα πίστευες ότι μπορούν να δράσουν αντιρροπιστικά, επιστρέφοντας τα "οφειλούμενα" εκεί από όπου αποστερήθηκαν...
Νομίζω ότι γνωρίζεις την γκάμα αυτών των πιθανών ενεργειών, χρονικές απενεργοποιήσεις λογαριασμού διαφόρων διαστημάτων, οριστική απενεργοποίηση λογαριασμού, παντελής απαγόρευση εισόδου στα Forums με οποιονδήποτε λογαριασμό... ίσως βέβαια υπάρχουν και άλλες "εκδοχές" που δεν είμαι σε θέση να σκεφτώ...
Θα περιμένω λοιπόν την πρότασή σου.
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
.
τυχαια αριστουργηματα της ενατης τεχνης (photoShop aRt)
χωρις λογια φυσικα...

.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:
"Συλλαμβανω εκ μερους της συντονιστικης ομαδας εναν φοβο για συνωμοσια απεναντι στο εσωτερικα λες και θελουμε να το καταστρεψουμε(οχι πως δεν θα μπορουσαμε) ..." (τα bold και τα αποσιωπητικά δικά μου)Εμένα προσωπικά, αυτή η "άλλη" αλήθεια μου φέρνει αρκετά γνωστά πράγματα στο μυαλό, πράγματα που έχω δει να συμβαίνουν αρκετές φορές και, κατά κάποιον τρόπο, έχω βιώσει τη δυστυχία(με εσωτερικούς όρους) με την οποία "συνοδοιπορούν". Ο κοινός παρονομαστής ένας... πάντα: η εσφαλμένη αντίληψη για τον εαυτό. Πολύ συχνά από το ένα άκρο του εκκρεμούς κατευθείαν στο άλλο... χωρίς Μέση Οδό, χωρίς Αρμονία και Ισορροπία.
Κρατα την μεση οδο,την αρμονια και την ισορροπια που ιδιαιτερα τωρα τελευταια σε χαρακτηριζει και ασε με εμενα να σου λεω με την Εσφαλμενη αντιληψη που εχω για τον Εαυτο οτι Εσυ με την σταση σου κανεις "κακο" στο Εσωτερικα.Προσωπικα αδιαφορω.Δικο σου ειναι φορουμ καντο οτι θες.Απλα μην το χρεωνεις σε αλλους.
quote:
"Αυτός που πιστεύει ότι είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που πραγματικά είναι, αυτός που θεωρεί πως έχει φτάσει, πως είναι κάτι το ξεχωριστό χωρίς τίποτε το ξεχωριστό να έχει κατακτήσει ακόμη, χτίζει σιγά-σιγά ένα γερό τείχος γύρω από τον εαυτό του. Ένα τείχος που, όταν γίνει αρκετά ψηλό, δεν του επιτρέπει να κάνει καμία υπέρβαση προς τον πραγματικό του εαυτό και τις άπειρες δυνατότητές του - ή κάνει ένα τέτοιο έργο σχεδόν ακατόρθωτο... Ένα τείχος που όταν φτάσει και ξεπεράσει τα μάτια του, τον αφήνει πλέον πραγματικά τυφλό και οδηγεί στη... Λησμονιά του Είναι"
Μπραβο με εντυπωσιασες τωρα.
Αυτα να τα πεις στις Συγκεντρωσεις σου.
Δεν θελησα να κανω καμμια υπερβαση,ουτε θελησα να φτασω πουθενα.Θα μεινω πισω απο το Γερο τοιχος που εχτισα για τον Εαυτο μου
και θα κοιταω(τηλεπαθητικα,Γιατι ειμαι και τυφλος οπως ειπες),Εσενα με τις απειρες δυνατοτητες του Πραγματικου σου Εαυτου να μπουρλοτιαζει αξιολογα θεματα Βγαζοντας την ουρα του απεξου εχοντας Λησμονισει τους κανονες που το Ιδιο του το Ειναι δημιουργησε.
ΑDMIN πουλα την Τρελα σου Αλλου.Εγω εχω μπολικη.Δεν θελω αλλη.
Και σου ξαναλεω οτι ειμαι μαλλον αρκετα διαισθητικος γιατι καταλαβαινω απο την ατμοσφαιρα που αφηνεις στα ποστ σου και απ ολη την ενεργεια που λαμβανω απο τον τροπο που κινουνται οι διαχειριστες Οτι εχεις φαγωθει να μαθεις ποιος ειναι ο Μοz.NAI ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ.
ΕΧΕΙΣ ΦΑΓΩΘΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΖ.
Ξερω,παρολη την Αρμονια σου φρικαρεις οταν το γραφω αυτο,απλα και μονο
γιατι ειναι η αληθεια.Εγω στην ειπα και θα στην λεω καθε φορα που θα μου απευθηνεις τον λογο.Οτι εγραψες Ειναι για τους Αλλους.Ναι,ειμαι σιγουρος οτι τους εντυπωσιασες.Αλλα σε εμενα δεν ειπες τιποτα ρε γμτ!![]()
quote:
Αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα που λες...
Όπως το ότι τουλάχιστον δύο φορές έως τώρα έχεις(με καμάρι;;) τονίσει ότι εις γνώση σου(και μάλλον κατ'επιλογή σου) παραβαίνεις τους Κανονισμούς Λειτουργίας των Ομάδων Συζήτησης του ESOTERICA.Πέρα από οτιδήποτε θα πίστευα ή πιστεύω εγώ, παραμένει αυτό που εσύ ο ίδιος θεωρείς για τον εαυτό σου... καθώς και οι συνέπειές του. Πριν από οτιδήποτε θα μπορούσα να επιλέξω εγώ υπάρχει αυτό που ο ίδιος επιλέγεις για τον εαυτό σου.
Θα περιμένω λοιπόν, για λίγο, να μου προτείνεις εσύ ο ίδιος τη "Λύτρωση" που επιθυμείς για τις παραβάσεις που εσύ ο ίδιος "γνωρίζεις" πως έχεις κάνει. Εσύ ο ίδιος ασκείς το Δικαίωμα του Αυτο-Ελέγχου για σφάλματά σου... οπότε πραγματικά σου αξίζει και το Δικαίωμα της Πρότασης για την(ή τις) ενέργειες που θα πίστευες ότι μπορούν να δράσουν αντιρροπιστικά, επιστρέφοντας τα "οφειλούμενα" εκεί από όπου αποστερήθηκαν...
Νομίζω ότι γνωρίζεις την γκάμα αυτών των πιθανών ενεργειών, χρονικές απενεργοποιήσεις λογαριασμού διαφόρων διαστημάτων, οριστική απενεργοποίηση λογαριασμού, παντελής απαγόρευση εισόδου στα Forums με οποιονδήποτε λογαριασμό... ίσως βέβαια υπάρχουν και άλλες "εκδοχές" που δεν είμαι σε θέση να σκεφτώ...
Θα περιμένω λοιπόν την πρότασή σου.
Μολις τιμωρησεις τον Εαυτο σου για το εμπρηστικο σου ποστ στο εν λογω τοπικ τοτε και μονο τοτε να μου απευθηνθεις για τιμωριες και τα συναφη.
Αν παλι,αποφασισεις οτι δεν Παραβαινεις τους κανονισμους και ασχοληθεις μαζι μου σου εχω μοναχα μια προταση.
Κανε μου οτι γουσταρεις.Δεν μπορεις να τιμωρησεις Εμενα,κατι MB θα τιμωρησεις.Ξυπνα!!
quote:
Θα σου πω και μία δική μου αλήθεια, που μάλλον την έχεις ήδη αντιληφθεί: Τα μοναδικά παιγνίδια που μου αρέσουν είναι... τα "Σοφά Παιγνίδια".
Εμενα μου αρεσουν ολα τα παιγνιδια κυριε Σοφε.
Αυτο κανω και τωρα κυριε Σοφε.Παιζω.
Αντε τωρα,κανε συμβουλιο με τους αλλους Σοφους και στειλε καποιον απο αυτους να με κανει Ντα και να μου μαθει οτι τα σοφα παιγνιδια ειναι τα μονα που πρεπει να παιζει ενα παιδι που συμφωνουν με τον Ολυμπιο Σοφο Αdmin.
Eγω εδω Γελαω και εσυ εκει Ιδρωνεις.
Μακια
αααααααααα
και για να μην ξεχνιομαστε:
ΕΧΕΙΣ ΦΑΓΩΘΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΖ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/font=Georgia]
Ryche...
A God who Failed![]()
![]()