- Ιησούς Χριστός είναι...... - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Οπως ειπα ομως,δεν ανακαλυπτεις το θειο με αναζητηση θαυματων,αλλα με πνευματικη αναζητηση και αγνη ψυχη!
Kυρίως με αγνή ψυχή skorpina αλλά με πραγματικά αγνή ψυχή..
Για φανταστείτε για πήγαινε κάποιος στον Ιησού και να του ελεγε.
Εγώ σήμερα ελέησα 5 φτωχούς, εδωσα χρήματα , αγάπη απλόχερα, προσευχήθηκα, δεν εχω πειράξει κανέναν , πράττω μόνο το καλό,
θα πάω στον παράδεισο???
Μα ολα αυτά τα έκανες για να πάς στον παράδεισο???
Τόσο πολύ σε ενδιαφέρει να ζήσεις αιώνια???
Ακολούθα με εχεις πολλά να μάθεις ακόμα???
Η ψυχή σου δεν είναι αγνή ακόμα...
quote:
Οσο για το αν δεν θελω θαυμα για να πιστεψω,που ξερεις ισως να εχω βιωσει κι εγω το δικο μου προσωπικο θαυμα
Σε ακούω.
Οσο για αναφορες σε περισσοτερα θαυματα εχω κανει σε αναλογα τοπικ,εκει μπορεις να βρεις περισσοτερα!
Δεν είχε ειρωνική πρόθεση...
Κάθε αλλο...
Επρεπε να το φανταστώ και να μην ζητήσω κάτι τέτοιο.
sorry.
quote:
Φίλτατε Odyseas,λές λοιπόν: "Θαυμάζω την υπομονή σου να αναλώνεις τόσες ώρες και τόσα επιχειρήματα για να αποδείξεις σε μας τους αποχαυνομένους την δική σου άποψη και μάλιστα χωρίς να αντιπροτείνεις κάτι καλύτερο!"
πρώτα πρέπει φίλε μου ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΜΕΣΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΩΝ "ΕΥΑΓΓΕΛΙΩΝ", ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΗΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ, ΜΙΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΥΛΑΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝΕ ΑΡΚΕΤΟΙ.
Να καταλάβει λοιπόν ο πλανεμένος κοσμάκης ΠΡΩΤΑ, τί θέατρο παίζεται στην καμπούρα του, και με ελεύθερο μυαλό σίγουρα θα δούνε με περισσότερη κατανόηση και αγάπη ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
Οι μεσσιανιστικές αισχατολογίες να πάνε ήτε απο εκεί που ήρθανε (στην έρημο) ήτε να λάμψει Η ΑΛΗΘΕΙΑ, και όχι ο κρατικός καισαροπαπισμός που επαγγέλονται εδώ και 17 αιώνες, οι.......δήθεν "Πατέρες" και "Άγιοι"!!
ΟΥΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ
Φίλε μου Schwabe
Για άλλη μια φορά σε προκάλεσα να πάρεις θέση και για άλλη μια φορά απέφυγες επιδέξια να αποκαλύψεις τις θέσεις σου.
Απ΄ ότι φαίνεται βολεύεσαι με το να στέκεσαι στα σκοτεινά και να πετάς πέτρες.
Αυτή η τακτική μόνο ύποπτη μπορεί να χαρακτηριστεί γιατί ενώ υπάρχουν τόσες και τόσες μάσκες που θα μπορούσες να φορέσεις (άθεος, αναρχικός, μαρξιστής, ουμανιστής κ.λπ.) εσύ επιλέγεις αυτήν του Τούρκου Μουσουλμάνου κατάσκοπου (αυθαίρετη δική μου προσαγόρευσή σου, αφού εσύ δεν αυτοπροσδιορίζεσαι) που σκοπό έχει την διαφθορά της Ελληνικής νεολαίας από τα χριστά ήθη.
Φυσικά αστειεύομαι, αλλά θέλω να σου δείξω ότι είναι εύκολο να πετάς λάσπη στον ανεμιστήρα.
Φιλικά Οδυσσέας
Εν οίδα,
ότι ουδέν οίδα
quote:
ΤΕΛΙΚΑ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΌ; ΠΟΤΕ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ; ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μα τί κάνετε εδώ εσεις??? Τι ζητάτε??? Αλλοι θέλετε θαύματα
αλλοι ζητάτε ιστορικές πηγές... αλλοι θέλετε δημόσια εμφάνιση του Θεού.
Ας υποθέσουμε οτι ο Υιός του Δημιουργού ξαναέρχεται με το όνομα Σπύρος γυρνάει στους δρόμους της Αθήνας μιλά για τους μετανάστες για τον πόλεμο, για τη φτώχεια, για τους νεόπλουτους που δεν δίνουν μισό Ευρώ στα παιδιά στα φανάρια, πλήθος απο ταλαίπωρους θα τρέχει απο πίσω του.
Θα του ζητήσουμε να κάνει θαύματα?? θα θέλουμε πιστοποιητικά για το ποιός είναι ?? Σίγουρα θα πούμε μερικοί καλά αυτά που λέει αλλά κρεμάστετον.
Μα...κάποιος που γεννήθηκε απο ΦΩΣ, έφερε ΦΩΣ και πέθανε στο ΦΩΣ δεν έχει τίποτε να φοβηθεί -όπως και τόσοι άλλοι όπως ο Ιησούς...
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you
πιστευω στο θεο,πιστευω οτι καπου ειναι και αυτος και οτι καποιος
τα δημιουργησε ολα αυτα τελοςπαντων.Δεν πιστευω οτι ειμαστε μονοι
μας.Προσευχομαι κιολας!!:)Απλα δεν ξερω αν πρεπει να πιστεψω στον τροπο
μεσω του οποιου μας παρουσιαζονται ολα αυτα απο τον χριστιανισμο
(συμπεριλαμβανωμενων και αλλων θρησκειων..)απλα λεω για τον χριστιανισμο
γιατι χριστιανοι ειμαστε.Ισως απλα καποιου του αρεσε να παρουσιασει
τον Θεο ετσι και εφτιαξε τον χριστιανισμο.Ο οποιος κατα την αποψη
μου ειναι και η πιο ολοκληρωμενη σαν θρησκεια. Αυτο εννοω...
quote:
Ισως απλα καποιου του αρεσε να παρουσιασει
τον Θεο ετσι και εφτιαξε τον χριστιανισμο.
Δηλαδή; Πως παρουσιάζεται ο Θεός; Δώσε καμμία εξήγηση γιατί με μπέρδεψες φίλε μου.
με πολύ αγάπη... ![]()
quote:
Ωραίος allzzaro, μόνο που αυτός ο "Σπύρος" θα κάνει κι άλλα πολλά περί αγάπης και στο όνομα αυτής θα τον ξαναματασταυρώσουν...
Γειά σου Γρηγόρη..χαθήκαμε...
Δεν ξέρω σε ποιό ονομα θα τον σταυρώσουν αλλά θα τον σταυρώσουν σίγουρα.