ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

samuel197461 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
mimosaΜέλος
06/02/2009, 17:55:49
Ναι υπάρχουν πράγματα να βρείς αν ξεκινήσεις να ψάχνεις ΤΩΡΑ.
Αν μείνεις "κουκουλωμένος" στο κρεβάτι να φοβάσαι δεν κάνεις τίποτα.
Οι "αδύναμες παρουσίες" συνήθως φεύγουν με μια προσευχούλα. Έχεις δοκιμάσει να πείς το Πάτερ Ημών; Ή οποιαδήποτε άλλη νιώθεις οτι σε βοηθάει. Δεν μπορούν να σε βλάψουν, μόνο να σε εξαντλήσουν ενεργειακά.
Όσο περισσότερο φοβάσαι τόσο πιο δυνατές γίνονται.
Αυτό συμβαίνει στο διάστημα μεταξύ ξύπνιου και ύπνου, ή μπορεί να ξυπνήσεις μέσα στο ονειρό σου. Όταν δηλαδή είσαι σε επαφή με το ασυνείδητό σου και "ανοίγεις πορτούλες". Οι πορτούλες αυτές μπορεί να κρύβουν οτιδήποτε. Εξαρτάται, τι έχεις κρύψει! Μόνος σου θα μάθεις να διαβάζεις τα μηνύματά τους, να τα επεξεργάζεσαι, να τα αναλύεις.

mimosaΜέλος
06/02/2009, 18:12:15
Πάντως καλό είναι να ανοίγουν οι πορτούλες και να μη μένουν κλειστές. Μην το βλέπεις σαν κακό αυτό.
Θα τα αντιμετωπίσεις με θάρρος και θράσος.

Edited by - mimosa on 06/02/2009 18:14:59

06/02/2009, 19:30:43
quote:
open mind...hello!! :P άμαν. τα φοβάμαι όλα αυτά εγώ αλλά πάλι ψάχνω απάντηση. τα θέλει ο κ.... και εμένα ;)βασικά...οι γραμμή που κρατούσαν οι μορφές και έρχονταν πάνω μου ευθυγραμμιζόταν με το κοιμητήριο του χωριού μου που είναι λίγο πιο πάνω απο το σπίτι μου. σαν εμπειρία το έχω ξεχάσει, τουλάχιστον προσπαθώ. αυτό που αναφέρω είναι άλλο. διάβασε ξανά, αν θες και θα καταλάβεις. ;)

Κοιτά να δεις αυτό με την άσπρη παρουσία που περιέγραψα παραπάνω προσωπικά
Το άφησα να ξεχαστεί και δεν ξαναείδα παρομοια εμπειρία τώρα τα αλλα που λες
Εγώ πολλές φόρες καταλαβαίνω ότι βλέπω όνειρο και αν είναι άσχημο λέω στον
Εαυτό μου την ώρα που κοιμάμαι ότι είναι όνειρο και μην ανησυχείς και η προσπαθώ
Να το αλλάξω η λέω στον εαυτό μου να ξυπνήσει δηλαδή θέλω να σου πω μην σε
Πιάνει πανικός αφού καταλαβαίνεις ότι είναι όνειρο προσπάθησε να είσαι ήρεμος
Προσωπικά την χρησιμοποιώ θετικά αυτή την ικανότητα καθώς μπορώ να αποφύγω έναν
Εφιάλτη είτε ξυπνώντας ειτε αλλάζοντας το όνειρο .
Αυτό δεν πιστεύω ότι είναι κάτι μεταφυσικό αλλα πρόκειται για ικανότητα του μυαλού
Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις θετικά αυτό .

Τώρα αν έχεις κρίσεις άγχους όπως λες με ταχυκαρδίες κτλ συμβουλέψου έναν ειδικό
Γιατρό Μπορεί να σου πει κάποιες τεχνικές που να το ισορροπείς .

mimosaΜέλος
06/02/2009, 20:18:08
Open Mind
Μήπως χαλάρωσες υπερβολικά για μια στιγμή;
3-4 δευτερόλεπτα αρκούν, πίστεψέ με.
behind_dreamsΝέο Μέλος
06/02/2009, 20:42:02
ευχαριστώ παιδιά για την βοή8εια. δεν ξέρω τι γίνετε. ακόμη να καταλάβω. ευτυχώς έχει καιρό να το ξαναπάθω και ηρέμησα. απλά το θυμήθηκα γιατί το παθαίνει ο ξάδερφος μου τώρα. βασικά απο παλια και επανήλθαν πάλι. το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω τι είναι και πως θα είναι και φοβάμαι να το αντιμετωπίσω. δεν ξέρω με τι θα' ρθώ αντιμέτωπος μετά.οκ! θα προσπαθήσω να κάνω κάτι. σίγουρο αυτό. απλά ευτυχώς ή δυστυχώς τα πράγματικα ηρέμησαν προς το παρόν. τώρα να δούμε μετά τι θα γίνει. προσευχή δεν δοκίμασα, αν και πιστεύω σε αυτά. εννοείς ότι κάποια πράγματα κρυμμένα-ξεχασμένα και τα ξέθαψα καταλάθως? υπάρχουν κάποια πράγματα που προσπαθώ να θάψω αλλά συνεχώς βγαίνουν και τα ξαναθάβω. γενικά ψυχολογικά πιέζομαι, είχα και κατάθλιψη και συνεχώς το μυαλό μου ταξιδεύει και η σκέψη μου τρέχει υπερβολικα. δεν ξέρω όμως. ξέρει μήπως κάποιος/κάποια απο εσάς που μπορώ να ωρώ λύση σε αυτό το θέμα. ψάχνω αλλά μάταια. ψυχολόγο δεν θέλω να πάω γιατί δεν μου αρέσει να μιλάω και πολύ για εμένα. άσχετο τώρα γιατί δεν γνωριζόμαστε. παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι να με βοηθήσει. ευχαριστώ και πάλι.
mimosaΜέλος
06/02/2009, 20:54:55
Μα, ξαναβγαίνουν γιατί τα θάβεις. Ανοίγεις την πορτούλα, το βλέπεις, τρομάζεις και την κλείνεις! Γιατί; αφού δεν μπορεί να σου κάνει κακό. Ούτε θα σε δείρει, ούτε θα σε σκοτώσει.
Σκέψουν ότι μπορεί να είναι ο πιο ηλίθιος φόβος που είχες κάποτε (π.χ οτι οι νεκροί στο νεκροταφείο μπορεί να γίνουν ζόμπι)... εμεινε μέσα στο μυαλό σου, του έφτιαξες και μια μορφή και το ξέχασες. Ε, αυτός ο ηλίθιος φόβος έχει γίνει τερατούργημα τώρα πια.
Παράδειγμα λέω!
behind_dreamsΝέο Μέλος
06/02/2009, 21:07:25
mimosa, ειλικρινά...δεν ξέρω! ναι, κάποια πράγματα τα θάβω γιατί η ψυχολογία μου δεν μπορει να σηκώσει όλο αυτό το βάρος. φόβους...έχω πολλούς. βασικά...ότι μπορώ και θέλω το αποφεύγω. ίσως αυτό με καταστρέφει.πως μπορώ να βρώ μια λύση σε όλα αυτά?
07/02/2009, 11:50:05
quote:
ψυχολόγο δεν θέλω να πάω γιατί δεν μου αρέσει να μιλάω και πολύ για εμένα. άσχετο τώρα γιατί δεν γνωριζόμαστε. παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι να με βοηθήσει. ευχαριστώ και πάλι.

Έλα βρε δεν είναι τίποτα να πας στον ψυχολόγο στην αρχή μπορεί να νιώθεις έτσι όπως
Λες αλλα μετά ανοίγεσαι και τον έχεις σαν δικό σου άνθρωπο άλλωστε υπάρχει το ιατρικό
Απόρρητο ότι πεις θα μείνει μεταξύ σας εγώ θα σε συμβούλευα να επισπευτείς ένα ψυχολόγο αφού όπως λες πιέζεσαι ψυχολογικά και πιστεύεις ότι έχεις κατάθλιψη
Το καλύτερο είναι να πας θα σε βοηθήσει .
quote:
Open Mind
Μήπως χαλάρωσες υπερβολικά για μια στιγμή;
3-4 δευτερόλεπτα αρκούν, πίστεψέ με.

Δεν νομίζω γιατι έβλεπα έργο βεβαία έχουν περάσει 25 χρονια από τότε οποτε δεν μπορώ
Να είμαι και σίγουρος αλλα ανέλυσε την σκέψη σου γιατι αρκούν 4 δευτερόλεπτα χαλάρωσης? Τι μπορεί να συμβεί δηλαδή ?.
behind_dreamsΝέο Μέλος
07/02/2009, 15:05:11
δεν εμπιστεύομαι και πολύ. το σκέφτομαι που και που να πάω. ελπίζω μια μέρα να το αποφασίσω τελικά και να πάω. θα προσπαθήσω αν είναι η μόνη μου ευκαιρία.
mimosaΜέλος
09/02/2009, 17:30:31
Η ταχύτητα του Νου είναι ασύλληπτη.
Αρκεί 1 δευτερόλεπτο να χαλαρώσεις και να κλείσεις τα μάτια σου, 1 δευτερόλεπτο (και λιγότερο) να δεις την 'εικόνα' να έρχεται κατά πάνω σου, 1 δευτερόλεπτο να συνέλθεις και άλλο 1 να συνηδειτοποιήσεις τι είδες και να αρχίσεις να τρέχεις.

quote:
φόβους...έχω πολλούς

Βαλ' τους κάτω και αξιολόγησε τους. Μετά κάνε ΄,οτι θέλεις. 100 άνθρωποι, 100 γνώμες... εσύ θα βρείς τη λύση.
10/12/2005, 12:44:54
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ESOTERICA.gr ΗΛΘΑΜΕ ΟΡΜΟΜΕΝΟΙ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ) ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ H AKOMA NA MAΣ ΠOYN..

ΚΑΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ ,ΚΑΤΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ,ΚΑΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ....

Η ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ????
ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΣΑΝ ΤΟ ΘΗΣΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ ΤΟΝ ΜΙΤΟ ????

ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ Ο ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ (ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ,ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟ,ΔΥΣΝΟΗΤΟ-ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΤΟΥ-ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΥ-ΧΩΡΑΦΑ) ΕΙΝΑΙ Η ΘΗΤΕΙΑ (ΜΑΘΗΤΕΙΑ-ΘΗΣΕΑΣ) ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ/ΑΝΑΖΗΤΗΤΗΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ?????

ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΘΗΤΕΥΟΥΜΕ ?????
ΜΑΘΗΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙ ???
ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ ΤΙ ???

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

10/12/2005, 12:52:01
ΘΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΣΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΑΣΚΟΠΕΣ ????

ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ???
ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ???

Η ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΟΔΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ????

ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

10/12/2005, 12:55:51
O Σιδηρόπουλος ιωάννης , με το ψευδώνυμο alfa-omega επιδιώκει :

Την αληθινή ζωή .

Μέσα απο το esoterica , παίρνει σε τακτικά χρονικά διαστήματα ,
Πολύτιμες απόψεις ,ερεθίσματα ,πληροφορίες και οτιδήποτε άλλο μπορεί :

Να του χρησιμεύσει , για την επιδίωξή του αυτή .

morpheausΜέλος
10/12/2005, 13:47:05
Καθέ μέρα αλάζει
Καθε μέρα ψάχνω για κάτι διαφορετικό...
Πάντα νοιώθω κενός...
Τίποτα δεν με γεμίζει...
Ψάχνω αυτό που θα με γεμίσει και θα με κάνει να νοιώσω την απούτη
ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΕΥΤΙΧΙΑ ΨΥΧΗΣ

Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντος και οδηγός του μέλλοντος

judas priestΜέλος
10/12/2005, 15:24:09
Φίλε Avatargr ,εγώ βρίσκομαι εδώ γιατί τα θέματα σου ΜΕΤΡΑΝ...
Δε γνωριζόμαστε από κοντά, άλλα οι απόψεις & γνώμες όλων είναι ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ & ΑΚΡΙΒΕΣ.....
Σίγουρα πιότερο ακριβές από τα πρόσωπα αυτά τα ΦΤΗΝΑ που παίζουν τα media ,& η TV.....
Ηρθα εδώ σαν αντιδραστικός,γιά να εναντιωθώ στο βήμα ανταλλαγών ιδεών που προσφέρει ο παγκόσμιος ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ που έγινε λεωφόρος...
Ομως στην Ελλάδα μόνο το 15% του πληθυσμού εχει πρόσβαση στο ιντερνετ..
Το υπόλοιπο 85% ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ, ΠΩΛΕΙΤΑΙ, ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΤΑΙ γιατί οι ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ είναι που χαλάνε τη ΣΥΝΤΑΓΗ και γίνονται ΠΕΤΙΝΟΙ....
Ο στραγγαλισμός των πετινών είναι πρωταρχικός σκοπός ΕΠΙΒΟΛΗΣ,ΥΠΟΒΟΛΗΣ της μη διακοπής του ΛΗΘΑΡΓΟΥ ,και της ΥΠΝΟΒΑΣΙΑΣ των μαζικοποιημένων ,ΠΑΓΚΟΣΜΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ σύγχρονων ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ....που βολοδέρνουν ,βελάζοντας με σκημένα τα κεφάλια, αισθανόμενοι μεμονωμένα ώς μηδενικά............
Η θεραπεία δεν μπορεί να χορηγηθεί με ιατρική συνταγή κατά περίπτωση,ΟΤΑΝ η ΑΣΘΕΝΕΙΑ δεν αναγνωριστεί πρωτίστων από τον ιδιο που ΝΟΣΕΙ και είναι ασθενής....
Γιατί και ο Ναπολέων που είναι κλεισμένος στο Δαφνί,όταν ερωτηθεί θα πεί -είστε όλοι εσείς οι υπόλοιποι τρελλοί....και εγώ είμαι ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ.....
Εδώ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ στα έγκατα της γης ,η φωνή αντιλαλεί σα σε βάραθρο ΒΑΘΥ,που δεν ΗΧΕΙ όμως ποτέ ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ.....
Μόνο όταν οι καμπάνες σημάνουνε ΠΕΝΘΙΜΑ και ΒΑΡΥΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ σαν της Μεγάλης Παρασκευής της ΤΑΦΗΣ, μπορούμε να δούμε την ΑΝΑΣΤΑΣΗ της μέρας τη ΛΑΜΠΡΗ.....

Open mind for a different view....

10/12/2005, 16:27:27
Χμμμ!
Αγαπητέ AVATARGR, ωραίο topic άνοιξες...
Θέτεις το ερώτημα μήπως μαθητεύουμε μέσα σε ένα λαβύρινθο, μήπως είμαστε μαθητές σαν τον Θησέα...
Να σου πώ την αλήθεια πιστεύω πως αναζητούμε να βρούμε κάτι το οποίο ήδη γνωρίζουμε, κάτι το οποίο ενυπάρχει μέσα μας.
Ο λαβύρινθος είναι ο δρόμος που πρέπει να διαβούμε για να φτάσουμε στον τελικό προορισμό μας.
Ο λαβύρινθος όμως αυτός είναι ξεχωριστός για τον καθένα και διαφοροποιείται ανάλογα με τους προσωπικούς μας περιορισμούς, ενδοιασμούς, αμφιβολίες.
Το τι αναζητούμε όμως είναι και πάλι προσωπικό μας θέμα, έχει να κάνει με τις ανάγκες μας, με τις επιθυμίες μας και με αυτό που θέλουμε κι είμαστε σε θέση να γνωρίσουμε.
Η αναζήτηση μας λοιπόν δεν είναι άσκοπη όταν έχουμε καταλάβει τι είναι αυτό που αναζητούμε, έστω όταν έχουμε μια γενική εικόνα του.

In anticipation of my resurrection...

NemesiΜέλος
10/12/2005, 22:02:54
Καλέ μου φίλε AVATARGR, πράγματι πολύ ωραίο το θέμα σου. Και για μένα (όπως γράφει και ο καλός μου φίλο Dying_Incubus), η ατραπός της αναζήτησης είναι προσωπική για τον καθένα μας, διαφορετική, όπως και αυτό που ψάχνει ο καθένας μας είναι διαφορετικό. Συζητώντας όμως εδώ μέσα, και όχι μόνο ίσως, βλέπουμε διαφορετικές απόψεις, γνώμες, γνώσεις, και από αυτά προσπαθούμε να βρούμε ίσως κάτι που μας λείπει, κάτι που δεν ξέρουμε, κάτι που ψάχνουμε. Για μένα αυτό που ψάχνω μέσα μου, είναι ο ανώτερος εαυτός μου, το φως, και η ατραπός (όποια και αν είναι αυτή για τον καθένα μας), όπως ξέρουμε, είναι δύσκολη.

"Once you have tasted the secrets, you will have a strong desire to understand them"

11/12/2005, 12:53:52
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΣΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΣΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ..

ΕΒΑΛΑ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΜΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΘΗΣΕΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ Η ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ (Η ΑΚΟΜΑ) ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΩΝ...

ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΕ ΤΑΞΗ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΜΙΑΛΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ)..

ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΜΑΣ ?????

Ο ΦΙΛΟΣ alfa-omega ΕΒΑΛΕ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ "Την αληθινή ζωή ."
Ο ΦΙΛΟΣ morpheaus ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ "ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΨΥΧΗΣ"
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ judas priest ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΝΑ...

Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΟΥ

quote:
Το υπόλοιπο 85% ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ, ΠΩΛΕΙΤΑΙ, ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΤΑΙ γιατί οι ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ είναι που χαλάνε τη ΣΥΝΤΑΓΗ και γίνονται ΠΕΤΙΝΟΙ....
Ο στραγγαλισμός των πετινών είναι πρωταρχικός σκοπός ΕΠΙΒΟΛΗΣ,ΥΠΟΒΟΛΗΣ της μη διακοπής του ΛΗΘΑΡΓΟΥ ,και της ΥΠΝΟΒΑΣΙΑΣ των μαζικοποιημένων ,ΠΑΓΚΟΣΜΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ σύγχρονων ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ....που βολοδέρνουν ,βελάζοντας με σκημένα τα κεφάλια, αισθανόμενοι μεμονωμένα ώς μηδενικά............
Η θεραπεία δεν μπορεί να χορηγηθεί με ιατρική συνταγή κατά περίπτωση,ΟΤΑΝ η ΑΣΘΕΝΕΙΑ δεν αναγνωριστεί πρωτίστων από τον ιδιο που ΝΟΣΕΙ και είναι ασθενής....

ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ/ΑΥΤΟΙ/ΕΜΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΤΙΣ ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΜΑΣ...

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ Dying_Incubus ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ

quote:
Να σου πώ την αλήθεια πιστεύω πως αναζητούμε να βρούμε κάτι το οποίο ήδη γνωρίζουμε, κάτι το οποίο ενυπάρχει μέσα μας.
Ο λαβύρινθος είναι ο δρόμος που πρέπει να διαβούμε για να φτάσουμε στον τελικό προορισμό μας.
Ο λαβύρινθος όμως αυτός είναι ξεχωριστός για τον καθένα και διαφοροποιείται ανάλογα με τους προσωπικούς μας περιορισμούς, ενδοιασμούς, αμφιβολίες.
Το τι αναζητούμε όμως είναι και πάλι προσωπικό μας θέμα, έχει να κάνει με τις ανάγκες μας, με τις επιθυμίες μας και με αυτό που θέλουμε κι είμαστε σε θέση να γνωρίσουμε.
Η αναζήτηση μας λοιπόν δεν είναι άσκοπη όταν έχουμε καταλάβει τι είναι αυτό που αναζητούμε, έστω όταν έχουμε μια γενική εικόνα του.
Ο ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ, Ο ΜΙΤΟΣ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΝΙΘΟ... (ΙΣΩΣ)

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ Nemesi ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Dying_Incubus ΠΩΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ...

ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΟΙΝΟ...
ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ (ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ) ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΥΤΟ...

Η ΑΤΡΑΠΟΣ (ΜΟΝΟΔΡΟΜΙ-ΜΟΝΟΠΑΤΙ) ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΧΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ...

Η ΣΥΝΑΝΤΙΣΗ ΜΑΣ ΕΔΩ "ΣΤΟ ESOTERICA.gr" EINAI ΕΝΑ ΠΛΑΤΥΣΚΑΛΟ ΝΑ ΞΑΠΟΣΤΑΣΟΥΜΕ...
ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ..
ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΓΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ...

...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛI ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΡΑΠΟ ΜΑΣ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

11/12/2005, 15:17:17
quote:

Η ΣΥΝΑΝΤΙΣΗ ΜΑΣ ΕΔΩ "ΣΤΟ ESOTERICA.gr" EINAI ΕΝΑ ΠΛΑΤΥΣΚΑΛΟ ΝΑ ΞΑΠΟΣΤΑΣΟΥΜΕ...
ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ..
ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΓΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ...

...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛI ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΡΑΠΟ ΜΑΣ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Το είπες πολύ όμορφα, φίλε AVATARGR...

Άθελά μας ίσως, συχνά, στον τόπο αυτό διδασκόμαστε αλλά και διδάσκουμε...

Το τελευταίο όμως που πρέπει να περιμένει κανείς να βρει εδώ είναι "έτοιμες λύσεις" και "εντατικές ασκήσεις επιφοίτησης"...Όταν κάποιος το καταλάβει αυτό, τότε κάνει και την παρουσία του στο χώρο, αλλά και το προσωπικό του μονοπάτι...αποδοτικότερο...

11/12/2005, 15:19:21
Φίλε μου AVATARGR, αναφέρεις:

quote:
Ο ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ, Ο ΜΙΤΟΣ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΝΙΘΟ... (ΙΣΩΣ)

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ Nemesi ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Dying_Incubus ΠΩΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ...

ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΟΙΝΟ...
ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ (ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ) ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΥΤΟ...

Σωστά, όλοι μας έχουμε αυτό το κοινό γνώρισμα.
Οτι όλοι ψάχνουμε κάτι, αναζητάμε συνεχώς κάτι το οποίο ικανοποιεί τις ανάγκες μας, όλοι αποζητούμε κάτι.
Αυτό που μας διαφοροποιεί είναι το ΤΙ αποζητούμε.
Η αναζήτηση μας περιστρέφεται γύρω από την απόκτηση κάποιων υλικών αγαθών?
Από την αναζήτηση της αληθινής αγάπης?
Από την αναζήτηση της Γνώσης?
Από την αναζήτηση ιδεών που δεν τις κατέχουμε αλλά είμαστε εν δυνάμει κάτοχοι τους?

In anticipation of my resurrection...