- "Ancient Aliens" - τηλεοπτική σειρά του History channel - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Σκεψου,απ οταν εφυγαν οι <<θεοι>>,μερικες χιλιδες χρονια
πριν,η ανθρωποτητα δεν εχει αλλαξει στο ελαχιστο.
Μονο τεχνολογικα και ονομαστικα εχει αλλαξει.
Οι ηγεμονες εγιναν πρωθυπουργοι,οι ευγενεις κεφαλαιοκρατες
κ.λ.π.Και η μαλακια παει συννεφο στον αιωνα τον απαντα.
Συνεχεια πολεμους και διεκδικησεις και ηλιθιοτητα μεγίστη.
Ας ΕΡΘΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΛΙ ΟΙ <<ΘΕΟΙ>> ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑΞΗ.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
απο τα λεγόμενα σου ειναι οι πρώτες σου επαφές με αυτούς τους κόσμους
και πρέπει να είσαι προσεκτικός/η για το τι ακούς (και τι βλέπεις)
γιατί για το κάθε θέμα υπάρχουν εκατοντάδες θεωρίες πολλές απο αυτές αντικρουόμενες μεταξύ, τους σε βαθμό άσπρου μαύρου,
γι αυτο θα είναι λίγο δύσκολο στην αρχή να αντιληφθείς τι κινείται στα πλαίσια της "λογικής" και τι στη σφαίρα της (παράλογης) φαντασίας,
επίσης πολύ σωστά αυτά που είπε και ο LordThomas παραπάνω.
Τωρα οσο για το αν η Ελληνες (ερασιτέχνες) ερευνητές είναι υποψιασμένοι περισσότερο απο τους Αμερικάνους, εδω επέτρεψε μου να διαφωνήσω η "γνώση" και η ικανότητα φιλτραρίσματος είναι σε πολύ μεγαλύτερο επίπεδο
και το μόνο σίγουρο είναι ότι είμαστε σε θέση να ξεχωρίσουμε τι "λάμπει" στον ουρανό, και να μη βλέπουμε μόνο ΑΤΙΑ ![]()

και τι κοροιδευουμε,εσυ Αιθεροβαμων θεωρεις τα ΑΤΙΑ φαντασια
ή πραγματικοτητα?
Προσεξε να απαντησεις στην ερωτηση με την καρδια σου και οχι
με την λογικη των αλλων.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Τώρα με αυτό που είπες νικομαχο με έβαλες σε σκέψεις
ΙοΙ
Έχουν φύγει οι θεοί; Ή πράγματι είναι εδώ ήδη και βάζουν τάξη; ![]()
Γιατί αν πάρουμε την ιστορία της κιβωτός του νώε, τότε τους αρέσουν πάρα πολύ τα ζώα 0.ο... και χμμ... να καθαρίζουνε κοσμάκι...
οκ, υπερβολή, υπερβολή... ![]()
Όμως παρατήρησα ότι στην ουσία το ντοκυμαντέρ δεν έδειξε ούτε ένα ούφο. Νομίζω τα περισότερα ήταν εφε, γλυπτά και πίνακες ζωγραφικής... ίσως κάποια πλάνα από ιπτάμενους δίσκους,
αλλά μπορεί να ήταν εφέ και το γνωστό φυσικά ρόσγουελ, αλλά μόνο αυτό! ψάχνω να θυμηθώ, αλλά δεν θυμάμαι άλλα...
Edited by - lula on 29/03/2011 18:58:33
Edited by - lula on 29/03/2011 19:04:31
Ξεκίνησες με ένα θέμα που έχει ένθερμους υποστηρικτές ένθεν κακείθεν.
Κράτα γερά άμυνα, και μικρά καλάθια.
Μην απογοητεύεσαι
Έρχομαι τώρα σε αυτά που αναφέρεις.
Στον Όλυμπο ΔΕΝ υπάρχει “αστροδρόμιο”. Έχω πάει “ποδαράτα” και το έχω διαπιστώσει.
ΔΕΝ υπάρχει το ελάχιστο στοιχείο που να μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως οι θεοί του Ολύμπου ήταν εξωγήινοι. ΔΕΝ υπήρχαν καν οι θεοί του Ολύμπου.
Η Ατλαντίδα ΔΕΝ ανυψώθηκε στον ουρανό.
ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ στοιχείο που να μας οδηγεί στην επιβεβαίωση του μύθου της Ατλαντίδας.
Το φεγγάρι είναι πράγματι ένα “ψόφιο-νεκρό” ουράνιο σώμα (με την έννοια ότι δεν έχει ρευστό πυρήνα και σεισμική δραστηριότητα)
ΔΕΝ είναι διαστημόπλοιο.
Επηρεάζει την γη ΜΟΝΟ με την βαρυτική του έλξη .
Καλά έκανες αρχικά, και κακώς θα κάνεις όψιμα, να “ανακαλύψεις” τους εξωγήινους.
Οι Αμερικάνοι είναι ΠΟΛΥ ευφάνταστοι και στην πλειοψηφία τους ΑΚΡΩΣ συντηρητικοί
(Σαν λαός – όχι σαν επιστημονική κοινότητα-)..
Μην τους εμπιστεύεσαι.
Πριν 60-70 εβδομήντα χρόνια είχαν πειστεί από μια απλή ραδιοφωνική παραγωγή (με το Όρσον Γουέλς) ότι δεχόμαστε επίθεση Αριανών και είχαν οδηγηθεί σε μαζικό παροξυσμό.
Γέλαγε ΟΛΗ η Ευρώπη μαζί τους.
ΕΙΝΑΙ μπαρούφα ότι η επιστημονική κοινότητα είναι διχασμένη σχετικά με την άποψη ότι μας έχουν επισκεφτεί στο παρελθόν εξωγήινοι.
ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ στοιχείο που να συνηγορεί σε αυτή την άποψη.
Αυτά όλα είναι τα ΔΕΝ.
Τώρα αν υπάρχει ζωή αλλού, σε κάποιο άλλο πλανήτη στο σύμπαν, δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά.
Αυτό που μπορώ να υποθέσω είναι, αναλογιζόμενος το πλήθος των άστρων που μπορεί να έχουν πλανήτες, και την συχνότητα που μπορούν αυτοί να βρίσκονται, θα έλεγα πως ίσως να υπάρχουν μερικές χιλιάδες πλανήτες που να φιλοξενούν κάποια μορφή ζωής στην επιφάνειά τους.
Αναλογιζόμενος πάλι πως στην γη χρειάστηκαν 4,5 δις χρόνια από τον σχηματισμό της, για να εξελιχτεί η ζωή σε νοήμονα ζώα, σαν τον άνθρωπο, θα έλεγα πως η πιθανότητες ύπαρξης ζωής ανάλογης με την δική μας στον γαλαξία μας περιορίζονται σε ΠΟΛΥ μεγάλο βαθμό
ΠΡΟΣΟΧΗ όμως
Αυτά στα λέω εγώ.
Και εγώ είμαι κατ' όνομα ψεύτης.
Αν θες τα σκέφτεσαι, αν θες τα πετάς και κρατάς τις αλήθειες των κατ΄επάγγελμα-ψευτών
του πλανητη απο ακρη σε ακρη,που αναφερουν τους <<θεους>>
και τα ιπταμενα οχηματα τους!
Ρε χασισι που κυκλοφορουσε πριν 10.000 χρονια!!!
Τι συμπτωση ρε παιδι μου,οι παραδοσεις ολων των λαων να λενε
τα ιδια!Αλλα οπως μας διαβεβαιωνουν οι <<ειδικοι>> με τα σχετικα
<<χαρτια>>,αυτα ειναι μπαρουφες.Εξηγειται με το οτι ο ενας λαος αντεγραφε τον αλλον και ας μην ειχαν ακομη ανακαλυφθει,οι ηπειροι!
Πρεπει να το δεχθουμε αδιαμαρτυρητα.Τελος.Δεν υπαρχουν αλλοι.
Ειμαστε μονοι μας,τα καημενα και απροστατευτα.
Δεν υπηρχαν ιπταμενα οχηματα στην αρχαιοτητα,τελεια και παυλα!
Μα κυριε αρχαιολογε,υπαρχουν χαραγμενα τετοια οχηματα σε μνημεια!
-Σκασε ρε εσυ,τι ξερεις!Λατρευτικα σχεδια ειναι!
-Μαλιστα κυριε καθηγητα,οτι πειτε!
Αυτα και αλλα πολλα αν καποιος θελει να ψαξει και να ερευνησει
θα βρει σημαδια αν οχι εξωγηινης προελευσης,τουλαχιστον περιεργα
και ανεξηγητα.Παντελως ανεξηγητα.
Αυτη η πεδιαδα της Ναζκα στο Περου τι να ειναι αραγε?
-Λατρευτικοι διαδρομοι,παιδι μου!
-Μα κυριε αρχαιολογε,υπαρχουν διαδρομοι και σχηματα που ειναι
ορατα μονο απο καποιο υψος που προυποθετει ιπταμενο οχημα!
-Σκασε αγραμματε,εγω ειμαι ο ειδικος και λεω οτι ηταν περιεργη
λατρεια των αρχαιων.
-Μαλιστα κυριε καθηγητα,αλλα μας πρηξατε στην μακακια!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Δηλαδη για να ξεκαθαρισουμε τι λεμε στην πραγματικοτητα
και τι κοροιδευουμε,εσυ Αιθεροβαμων θεωρεις τα ΑΤΙΑ φαντασια
ή πραγματικοτητα?
Προσεξε να απαντησεις στην ερωτηση με την καρδια σου και οχι
με την λογικη των αλλων.
Κατ'αρχην αν ήξερα ή είχα καταλήξει κάπου με σιγουριά,
δεν θα βρισκόμουν εδώ .
Όταν χρησιμοποιώ τον όρο ΑΤΙΑ το κάνω συνειδητά, μια και τεκμηριωμένα υπάρχουν αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα
τώρα αν αυτά είναι γήινα ? (εκεί υπάρχει θέμα)
Αν επεκτείνω το ερώτημα σου και στη γενικότερη θεωρία περί εξωγήινων
εκεί είμαι "κάθετα" θετικός (στο ότι το σύμπαν κατοικείτε)
το αν έχουν έρθει σε επαφή με το ανθρώπινο είδος είναι (ακόμα) ζητούμενο ,
αν και είμαι οπαδός της "παρεμβατικής εξέλιξης"
δε μπορώ να την δεχτώ "αμάσητη" ...
Γηράσκω αεί διδασκόμενος ...
Κατι αλλο γιατρέ μου ? ![]()

“Γιατί αν πάρουμε την ιστορία της κιβωτός του νώε, τότε τους αρέσουν πάρα πολύ τα ζώα 0.ο... και χμμ... να καθαρίζουνε κοσμάκι... “
Κάτσε ρε συ Λουλα.
Ένα ένα τα θέματα. Μην μπλέκουμε και την κιβωτό του Νώε.
Αυτή είναι άλλη ...... “πονεμένη” ιστοριούλα
Ας ξεκαθαρίσουμε πρώτα με τα UFO.
Πολλά μας τριγυρνάναι
Όσο πάνε και αυγαταίνουν τελευταία
τιποτα αλλο.
Με καλυψες αξιοπρεπως.
Ειμαι απολυτα συμφωνος μαζι σου,στο οτι ολα
ειναι υπο ερευνα και τιποτα δεν ειναι απολυτα αρνητικο
ή απολυτα θετικο.Η αληθεια ειναι καπου στη μεση και υποκειται
σε καποιους περιορισμους που αφορουν την παρουσα γνωση μας
και την πιθανη εξελιξη της επιστημονικης μας αντιληψης.
Προς το παρον,ομως μπορουμε να κανουμε υποθεσεις,ειτε υπερ
ειτε κατα της εξωγηινης ζωης και της επισκεψιμοτητας στον πλανητη μας.
Παντα υπο το πρισμα των πιθανοτητων,οσο ακραιες και αν φαινονται
αυτες.Λαμβανουμε ως ενδειξεις,τα ανεξηγητα μυστηρια της Γης,που
εχουν γινει με ανθρωπινη παρεμβαση,μη εξηγησιμη ομως,με την
τεχνογνωσια της εκαστοτε εποχης.
Εγω δεν δεχομαι την ευκολη και πιθανολογουμενη εξηγηση των <<ειδικων>>
οταν αυτη μπαζει,οχι απο πολλα,αλλα και απο ενα και μονο σημειο.
Αν υπαρχει εστω και ενα περιθωριο λαθους ή αλλης εξηγησης για
καποιο αμφισβητουμενο θεμα της αρχαιοτητας,εγω θα ακολουθησω και
αλλους δρομους ερμηνειας.
Οσο για την παρεμβατικη εξελιξη ειμαι κι εγω οπαδος της.
Αλλα υπαρχει αυτο το κατι που δεν με αφηνει να την δεχθω με
απολυτη σιγουρια.Απο την αλλη η συμβατικη εξελιξη μπαζει και αυτη.
Αρα ειναι υπο διερευνηση ακομη,τουλαχιστον για μενα!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Οπότε το θέμα σηκώνει συζήτηση .
Όσο για το βιολογικό κείμενο του φίλου ΟΑΝΝΗΣΕΑ δεν θα το σχολιάσω γιατί με έβγαλε από τον κόπο ο jonniebegood. Η άποψη του περί γενετικής και της μορφής με εκφράζει πλήρως.
Δεν είχα σκοπό να συνεχίσω τη κουβέντα με το αγαλματίδιο αλλά ο ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ είναι μεγάλος. Μετά από μερικές ερωτήσεις σε κάποιους υπαλήλους του μουσείου της Λευκωσίας (μένω προσωρινά εκεί για δουλειές) το αγαλματίδιο μάλλον υπάρχει. Αν όχι του μοιάζει καταπληκτικά. Και είναι από τους εθνικούς θησαυρούς που οι αρχαιοκάπηλοι φρόντισαν να μας απαλλάξουν . Αλλά γιατί δεν μας λες φίλε μου και τη γνώμη σου για το άλλο (αυτό το είδα από πολύ πολύ κοντά) με τι σου φαίνεται ότι μοιάζει ; Εμένα ; Μάλλον με ΑΤΙΑ της εποχής!!!
Υπάρχουν πολλά που πρέπει να μας προβληματίσουν σοβαρά από την αρχαιότητα μέχρι και τις μέρες μας.
Με το ποιο κάτω Link (αν βέβαια καταφέρω να το βάλω) θέλω να πω ότι και εγώ σιμερήζομαι την άποψη ότι σχεδόν όλα τα ΑΤΙΑ είναι γήινα. Αλλά … εκκρεμεί ένα μεγάλο αλλά.
Για να φτάσει η ανθρώπινη τεχνολογία από το ξύλινο δόρυ στους ιππότες του μεσαίωνα χρειάστηκαν χιλιάδες χρόνια σωστά ; Πως λιπών από την ανακάλυψη του αεροπλάνου τον αδελφών ΡΑΙΤ μέσα σε λιγότερο από εκατό χρόνια φτάσαμε στο φεγγάρι… και ακόμα ποιο πέρα ;
Και αν η φώτο είναι αληθινή (είμαι σίγουρος ότι ο PREDATOR θα ξέρει ) από πού εμπνεύστηκαν τον ιπτάμενο δίσκο Αμερικάνοι και Ρώσοι ;;;
ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ;
http://www.blackstate.gr/aporrita.htm
ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ
Κριος
Για να φτάσει η ανθρώπινη τεχνολογία από το ξύλινο δόρυ στους ιππότες του μεσαίωνα χρειάστηκαν χιλιάδες χρόνια σωστά ; Πως λιπών από την ανακάλυψη του αεροπλάνου τον αδελφών ΡΑΙΤ μέσα σε λιγότερο από εκατό χρόνια φτάσαμε στο φεγγάρι… και ακόμα ποιο πέρα ;
Και αν η φώτο είναι αληθινή (είμαι σίγουρος ότι ο PREDATOR θα ξέρει ) από πού εμπνεύστηκαν τον ιπτάμενο δίσκο Αμερικάνοι και Ρώσοι ;;;
ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ;
Αν κοιτάξεις το σχήμα των στελθ αεροσκαφών θα προσέξεις πως είναι ομογενές. (Β2, F117). Και αυτό γιατί η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία πρέπει να <φεύγει ομαλά προς όλες τις κατευθύνσεις>. Ε λοιπόν δε υπάρχει πιο ομογενές σχήμα από το δίσκό!!
Και εν των παντων εν, και εξ ενος πάντα (Ηράκλειτος)
Αν κοιτάξεις το σχήμα των στελθ αεροσκαφών θα προσέξεις πως είναι ομογενές. (Β2, F117). Και αυτό γιατί η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία πρέπει να <φεύγει ομαλά προς όλες τις κατευθύνσεις>. Ε λοιπόν δε υπάρχει πιο ομογενές σχήμα από το δίσκό!!
Και εν των παντων εν, και εξ ενος πάντα (Ηράκλειτος)
Τα παρακάτω βίντεο είναι απατεωνιές αλλά απολαύστε τα με μπυρίτσα και τσιγαράκι όπως κάνω εγώ τώρα και θα διασκεδάσετε αρκετά.
Το διάσημο βίντεο με τα μεξικανόπουλα που παίζουν μπάλα και ο ΕΤ κρυμένος πίσω από μία κολόνα τους κόβει το αίμα (αυτό δεν έχει αποδειχτεί ακόμα 100% ότι είναι μεξικανιά
)
http://www.youtube.com/watch?v=SQ4sAD8QC2U&mode=related&search=
Οι απανταχού ΕΤ....
http://www.youtube.com/watch?v=AYjzB9qm6wA
Εξωγήινοι κάνουν επίθεση σε αμερικάνικη οικογένεια που γράφει το περιστατικό σε βίντεο
http://www.youtube.com/watch?v=5BjoELpec3c
Σοβαρά τώρα.
Φίλε Κριός τι εννοείς ότι μάλλον υπάρχει; Η υπάρχει ή δεν υπάρχει.
Πάντως εγώ δεν το αμφισβητώ ότι υπάρχει απλά η γνώμη μου είναι πως δεν έχει να κάνει με τίποτα εξωγήινο. Απλά η γνώμη μου έτσι, δεν επιμένω. Αν μπορείς όμως να μας δώσεις κάποια στοιχεία για το που βρίσκεται θα σας βρω αρκετές πληροφορίες γι'αυτό.
Κάποιες ενδιαφέρουσες φωτογραφίες από την ιστορία των ΑΤΙΑ
1)Φωτογραφία από ένα Αμερικανό coast guard το 1952.
Πιθανή εξήγηση: αντανάκλαση από φώτα στο τζάμι. Αλλιώς ποιό αεροσκάφος είχε τέτοιο σχήμα το 1952;
2) Το σύννεφο (ΑΤΙΑ?) δακτύλιος στην Βιρτζίνια το 1957. Εντυπωσιακό αν δεν είναι παράξενος σχηματισμός από σύννεφο.
http://www.ufocasebook.com/1957ringcloudufophotographs.html
3) Ένα από τα ανεξήγητα περιστατικά από το project Blue Book.
Τα Lubbock Lights του 1951.
http://www.ufocasebook.com/lubbocklights.html
Αυτό ρε παιδιά σας παρακαλώ να το δείτε. Ή ΑΤΙΑ ή φυσικό φαινόμενο (μάλλον πουλιά). Αρκετά παράξενες φωτογραφίες όμως.

Για κάτσε βρε παιδί μου. Οι ΙΔΙΟΙ οι υπάλληλοι του μουσείου της λευκωσίας ΔΕΝ θυμούνται εάν είχαν ποτέ ένα παρόμοιο έκθεμα; Υπάρχουν ξέρεις και τα αρχεία... Μάλλον υπάρχει - του μοιάζει καταπληκτικά, τελικά τι υφήσταται; Από γερμανικό μουσείο καμία επιβεβαίωση;
Όπως πάντα θα πρέπει να κάτσω να γράψω ένα κείμενο για την ικανότητα τεχνολογικής εξέλιξης του εκάστοτε είδους και δη των ανθρώπων. Για να συζητάμε σε κάποια βάση και όχι με ανοησίες του τύπου "οι εξωγήινοι τα έκαναν όλα - οι εξωγήινοι". Βέβαια από τα ραντάρ μέχρι το χαρτί τουαλέτας - φαντάζεστε τι θα κάναμε εάν δεν μας είχαν δώσει οι εξωγήινοι το χαρτί τουαλέτας;
Αλήθεια Krios, για την βάση της συζήτησης, είμαι μηχανολόγος, σχεδιαστής μηχανημάτων και γραμμών παραγωγής, εσύ τι επαγγέλεσαι και είσαι στην μεγαλόνησο για δουλειές;
Αυτο φαινεται ως ενα σημειο στα Δελταπτερυγα Αεροσκαφη (Mirage, Eurofighter, Rafale, Saab Grippen, αλλα και ποιο παλια αεροσκαφη, οπως το F-102 Deltariger, που υπηρετησε στην Ελληνικη Π.Α)
Ισως να ειναι τα αεροσκαφη του μελλοντος, που ομως εδω και 70+ χρονια δοκιμαζονται, κατω απο ακρα μυστικοτητα, γιατι δεν ειναι μονο το "σχεδιο" αλλα και η τεχνολογια, που εχει ξεφυγει παρα πολυ και πρεπει να το παραδεχτουμε...
Δεν υπαρχει περιπτωση, τα περισσοτερα απο τα ΑΤΙΑ να μην ειναι ανθρωπινα, και ας το αρνουνται οσοι θελουν...
Και κατι ακομα... το 1900 οταν δεν υπηρχαν τα αεροσκαφη, γιατι (συμφωνα με καποιους, που βιωσαν θεαση με ΑΤΙΑ) εμοιαζαν με τα τοτε Αεροπλοια? Και οσο περνουσαν οι Δεκαετιες, αλλαζαν και "σχεδια" τα ΑΤΙΑ??? Μηπως αυτο μαρτυραει κατι?
GENUS PANTHERAS FELIDAE
...and the Predators will prevail...
Εγώ ένας απλός πολητής είμαι και δεν τρέπομαι για αυτό. Ούτε και νομίζω πως δεν πρέπει να έχουν άποψη οι κατώτεροι θνητοί. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .
GENUS PANTHERAS FELIDAE
...and the Predators will prevail...