- ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ BIG BANG - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Νομίζει κανείς οτι είναι καινούργιες οι θεωρίες τους αυτές ή οτι τις σκέφτηκαν μόνοι τους ?Copy paste είναι μάγκες...
Επίσης να τονίσω κάτι... Πόλεμο θα είχαμε αν και εμείς (εμείς οι Χριστιανοί) λέγαμε θεωρίες,διαστρεβλώσεις και κακίες εναντίον της θρησκείας καποιανού άλλου κάτι τι οποίο δεν θα το βρείτε όσο και να ψάξετε.
Εμείς απλά αρεσκόμαστε να κάνουμε χάζι...
Και αυτή είναι η διαφορά μας. Εμείς δεν έχουμε άγχος να πείσουμε κανέναν. Δεν έχω δεί ούτε ένα post που να λέει "ελάτε στο Χριστούλη", τίποτα απολύτως προσυλητιστικό, εμπαθές και κακό.
Απο την άλλη ακούμε οτι είμαστε αδερφές,εβραιόδουλοι,σκοταδιστές, οτι φοράμε ζαρτιέρες και άλλα τετοια ωραία.
Πριν κανα χρόνο ο Χέλιος γνωστός τότε και σαν serpentpan έβαλε μέχρι και λινκ με τσόντες στο εσοτερικα και επειδή του την είπα άρχισε να μας κατηγορεί οτι είμαστε αδελφές,πουριτανοί,σκοταδιστές και άλλα τέτοια ωραία...
Λοιπόν πόλεμο έχουν οι κύριοι με τον εαυτό τους. Εγώ σαν πράξη αγάπης ένα μόνο έχω να τους πώ. Αν κατηγορούν και βλασφημούν το όνομα του Κυρίου το οποίο το παραδέχτηκαν αλλόθρησκοι,ισλαμιστές,βουδιστές,ινδουιστές με πραγματική εμπάθεια και όχι επειδή αισθάνονται ένα είδος (δικαιολογημένης για εμένα) "αδικίας" απο το φέρσιμο της επίσημης εκκλησίας ΤΟΤΕ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ δεν χαρακτηρίζει τον Ελληνα.
Αυτά.-
αραγε ειναι αλλος ΑΙΟΝ που ποσταρει ειρωνικα και επιθετα του στυλ ¨μπουμπουκι μου", "ηλιθιε", "αναγωγε", "αυθαδη", "πονηρε"....
Δεν πειράζει άγνωστε φίλε, τι και αν έχουμε το ίδιο ονοματεπώνυμο και σε παρεξήγησαν όπως λες?
Το e-mail μου το άλλαξα, έβαλα και υπογραφή να το βλέπουν. Το όνομα μου δυστυχώς(!!!) δεν γίνετε να το αλλάξω.
Η αλήθεια είναι ότι περνάμε ωραία εδώ στο esoterica. Από τον καιρό που μπήκα, κατάφερα επι τέλους να οικονομηθώ.
Φς. . .φς. . . με χίλιες δυό τριγυρνούσα
Άσε που μερικοί μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε.
Ελεύθερος
quote:
Εχουμε Πόλεμο?
Ε όχι και πόλεμο....
κάτι ψιλες πέφτουν...

quote:
Πόλεμος πάντων πατήρΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
Όπου πόλεμος η αιώνια σύγκρουση των αντιθέτων που υπάρχει παντού στον κόσμο, από οπου προέρχεται η αρμονία τού σύμπαντος.
Ο πόλεμος κυριαρχεί στον κόσμο και ο κόσμος υπάρχει χάρη στην "έριδα", δηλαδή στις συγκρούσεις και τον ανταγωνισμό που στην πραγματικότητα είναι δικαιοσύνη, αφού επιβάλλεται μεταξύ των αντιπάλων δυνάμεων εξισορροπώντας τις σχέσεις τους.
Φίλτατε Πλωτίνε …
(σε έχω πάρει στο κυνήγι σήμερα μου φαίνεται
)
Σεβαστή η άποψη του Ηρακλείτου (η μετάφραση είναι εκτός έννοιας)… μα οι σύντεχνοι του και όσοι συμμετείχαν στην ελληνική παιδεία ήξεραν καλά την τέχνη του διάλογου. Δεν διαπληκτίζονταν συνδιαλέγονταν.
Διάλογος -> συζήτηση, συνομιλία.
Διαπληκτισμός -> Αψιμαχία, φιλονικία.
Είναι σαν να μπερδεύουμε τον ανταγωνισμό με την άμιλλα. Και η αρχαίοι θεωρούσαν τον ανταγωνισμό στοιχείο τον Βαρβάρων.
Από τα πρώτα απόβαρα που πρέπει να ξεφορτωθεί ο ειλικρινής αναζητητής, κατά την ταπεινή μου άποψη φυσικά, είναι η αυταρέσκεια, ο δογματισμός και η ισχυρογνωμοσύνη.
Λένε πως τα μάτια είναι οι καθρέπτες της ψυχής … ο λόγος όμως είναι η ρίζα της.
Edited by - Binational on 03/12/2003 21:57:25
"ΌΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΥΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ , ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ"
ΑΙΣΩΠΟΣ(550π.Χ.)

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»
polla omorfa kerasakia...elpizo ohi halasmena...
den einai dynaton pantou kai panta,se ola ta topics aneksartitws thematos,na kataligoume panta sto simeio :"emeis oi agnoi ellhnes,eseis oi ebraioi" h kati antistrofo.
exei paraginei to kako pisteyw.
synexeia ta idia epixeirimata,mia aneleiti anakyklwsh gia na peisei o enas ton allon les kai prepei swnei kai kala kapoios na peistei i na apodeiksei to dikio tou.
ετσι νομιζω και εγω

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
quote:
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ...ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ..ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ..
συμφωνω 100%!!! (αν και 1700 χρονια ειναι που ακουμε τη μια παραταξη)
Δεν πειράζει άγνωστε φίλε, τι και αν έχουμε το ίδιο ονοματεπώνυμο και σε παρεξήγησαν όπως λες?
Το e-mail μου το άλλαξα, έβαλα και υπογραφή να το βλέπουν. Το όνομα μου δυστυχώς(!!!) δεν γίνετε να το αλλάξω.
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
και των αιρεσεων του,τι να κανουμε τωρα?
Να κανουμε οτι προσπαθουσε με το αιμα να κανει η εβραιοχριστινικη
συναγωγη-εκκλησια,
να προσκυνησουμε τα ιουδαιοχριστιανικα ειδωλα?
Να πουμε,ενταξει παιδια,οι ναοι πεσαν απο τους σεισμους,
ε! λιγο και το καυσαεριο,παρ'τους κατω,
τα χειρογραφα πηραν φωτια μονα τους,
επειδη ολη η Αρχαιοελληνικη γραμματεια ηταν
προαγγελος τη ιουδαικης-χριστιανικης,
και μολις εσκασε μυτη ο Χριστουλης,αυτοαναφλεχτηκε
απο ταπεινοτητα?
Να πουμε οτι τα μαθηματικα τα εφτιαξε ο ιουδαιος βοσκος,
και καθως βελαζαν ολα μαζι τα γιδια-οπως μερικα συνεχιζουν και σημερα,
εμπνευστηκε το θεατρο,το δραμα και τα επη?
Και καθως κυνηγουσε τις γιδες,του βγηκε στα πουρναρια
ο απειροστικος λογισμος?
Η μηπως,πηρε εργολαβια ,την αναζητηση της θεοτητας,
και ολο κι ολο το τσαρδι που ακουει στο ονομα ναος του Μαγου Σολωμοντος,
εγινε το αρχετυπο αναζητησης της θεοτητας,σ'ολη την οικουμενη,
οταν,ο απεναντι λαος,πλημμυριζε απο Μυστηρια,Τεχνες,Επιστημες,
Καλος-και οχι εγκεφαλικους δογματικους καλους-και Αρμονια...
Και ειχαν το ΘΡΑΣΟΣ,ΝΑ ΑΥΤΟΧΡΙΣΘΟΥΝ,ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ,
ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΙΜΗΣΗΣ,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ,
ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ-ΚΥΡΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ-
και να μεταλλαξουν ξεδιαντροπα και ασυδοτα τα Διονυσιακα Μυστηρια,
σε Χριστιανικα Μυστηρια...
και πληθος οι ιεροκυρηκες,
οι τρελλαμενοι προφητες,
οι κοινοι -αγιοι-εγκληματιες,
και ο Χριστουλης στη μεση του παρανοικου χορου,
να τραβαει τα μαλλια του,με το κατορθωμα του,
να φτιαξει εναν ωραιο και ξεγυρισμενο Μεσαιωνα,
της ΑΓΑΠΗΣ καλε!-αλλα που να τα καταλαβεις αυτα
τα βαθεια νοηματα εσυ βεβηλε αντιχριστε...
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ,ΟΣΟ Η ΑΠΑΤΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ,
ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΘΑ ΑΚΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΑΡΙ...
ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΡΕΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ...
Edited by - Helios on 08/12/2003 22:55:19