ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΟΙΟΙ? ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΙΧΑΝ,ΕΧΟΥΝ ?!ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ?? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΠΟΙΟΙ? ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΙΧΑΝ,ΕΧΟΥΝ ?!ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ?? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

dimitris230 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
dimitris2Μέλος
19/02/2005, 23:56:12
Το πως ορίζω τον έλληνα σου απάντησα νομίζω παραπάνω με τα λόγια του Ομήρου. Φυσικά έχεις δίκιο περί κοινής θρησκείας και ελληνισμού.
Αλλά υπόβαθρο της τότε θρησκείας ήταν και η μυθολογία. Οταν λέει η μυθολογία ότι το παιδί του πελασγού πήγε στην ιταλία, τι να πούμε ότι δεν πήγε? Αφού, πήγε.
Τι να πούμε ότι στην Ιταλία ζούσε λαός αυτόχθων όταν οι χρονογράφοι μας λένε ότι πάντα υπήρχε αλιβρίσι με ελλάδα?
Δεν κατώκοισε ο Δημάρατος με Κορίνθιους στη Ρώμη?
Φυσικά και υπάρχουν διαφορές στην γλώσσα αλλά έχουν και ελληνική ρίζα.
πχ, το λιμάνι της ρώμης το έλεγαν ωστια. = θύρα= πόρτα= port.
Αλλά ωστια δεν είναι βαρβαρική λέξη, αλλά υπάρχουν και ελληνικές με την ίδια ρίζα.
Αν και ρώμη, είναι ελληνικότατο όνομα, έχουμε περι την ρώμην πολλές πόλεις που έχουν πάλι ελληνικά όνόματα(τότε). Όπως και πόλεις με βαρβαρικά.
Γραφουν οι αρχαίοι ότι στην Ιταλία πήγαν Αρκάδες, Κορίνθιοι και άλλες φυλές .
Υπήρχε η Μεγάλη Ελλάδα.
Αλλά δεν έγραψε κάποιος ιστορικός ότι τα σύνορα της μεγάλης ελλάδας ήταν η νότια ιταλία και μόνο.
Αν πάρεις σήμερα τηλέφωνο σε δημαρχείο της Νότιας ιταλίας θα απαντήσει ο τηλεφωνητής πρώτα, ελληνικά και μετά ιταλικά.
Αυτοί είναι έλληνες.
Καλύτερα να προσπαθούμε να προσαρμόσουμε περισσότερα κομμάτια στην ελλάδα παρα να περικόψουμε.

ΑreiosΜέλος
20/02/2005, 18:37:57
quote:
Αν πάρεις σήμερα τηλέφωνο σε δημαρχείο της Νότιας ιταλίας θα απαντήσει ο τηλεφωνητής πρώτα, ελληνικά και μετά ιταλικά.

ρε Δημητρη.. εχω ζησει στην κατω ιταλια!
ξερω απο πρωτο χερι λοιπον. Εσυ αυτα που λες σε ποιο βιβλιο τα διαβασες
ή εστω σε ποια εκπομπη τα παρακολουθησες; Παντως τον Λιακοπουλος δεν τον ξερεις ειπες. τεσπα περιμενω για να μαθω και γω ποιον να ρωτησω για να παρω τηλεφωνο..

Οσο για το "ωστια", Επινειο της Ρωμης ειναι η Οστια. Στα ιταλικα οστια ονομαζουν επισης τη θυσια και τον "αγιο αρτο" των καθολικων (ειναι αντι της μεταληψης των ορθοδοξων.
Λατινιστι "ostium" ειναι η πυλη, η εκβολη και απο κει παιρνει και το ονομα της. (εκβολη του Τιβερη)
Πες μου εσυ μια ελληνικη λεξη που να εχει τετοια ριζα..
τι σχεσει εχει με την porta=θυρα και portus=λιμην ;

Καπου τα εχεις διαβασει αλλα δεν μας λες που..

ΑΝΕΡΓΕ ΠΕΙΝΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ!

AZΩΕΛΜέλος
20/02/2005, 20:40:25

ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ…

1) ΠΟΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Ο ‘ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ;

2) ΠΟΙΟΙ ΒΑΠΤΙΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΤΟΥ;

3) ΠΩΣ… ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ, ΕΞΑΠΛΩΘΗΚΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ;

4) ΠΟΙΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ; ΠΟΙΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ; ΠΟΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΙΔΡΥΤΩΝ Η’ ΠΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ; ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ;

5) ΠΟΙΟΣ Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ;

6) ΤΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ;

7) ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ;

"ΟΥΚ ΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΠΛΑ ΟΥΔΕ ΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ ΟΠΟΥ ΑΝ ΣΤΟΙΧΗΣΩ ΑΜΥΝΩ ΔΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΛΕΙΩ ΔΕ ΚΑΙ ΑΡΕΙΩ.........."

dimitris2Μέλος
20/02/2005, 21:40:06
Areie,
χαίρομαι που έχεις ζήσει κάτω ιταλία. Μαφιόζος? Υπάρχουν εκεί τίποτα απομεινάρια απ τις σχολές των φιλοσόφων?
Στο θέμα.

Πάντα φέρνω εδάφια, άλλοι δεν φέρνουν , και δε λέω για σένα .

“Πλέουσι εις Δικαιάρχειαν και τα Ωστια της Ρώμης επίνειον.” Έτσι ακριβώς το γράφει ο Στράβων στα γεωγραφικά με ωμέγα.(Στρ. Γεωγ. 3.2.6)

Ωστίζω σημαίνει σπρώχνω προς βάδισμα (Ηρωδιανός περί ορθογραφίας 3.2.610)
Επειδή έσπρωχναν τα πλεούμενα να μπουν στην θάλασσα για να “βαδίσουν” στο πέλαγος βρήκαν την καταλληλότερη ελληνική λέξη.
Αλλη εκδοχή.
Το λεξικό σούδα, μας γράφει ότι ωστία σημαίνει πόρτα, “παρά το εξωθείν τον επερχόμενον.
Ωστιάριος ο κρατών τας θύρας και ωθίζων τον εισεχόμενον.

Ο αριστοφάνης στον Πλούτο: “δεινόν τριωβόλου ένεκα ωστιζόμεθ εκάστοτε εν τη εκκλησία”
Δηλαδή από κει βγαίνει η λέξη συνωστισμός που δεν μοιάζει με ξένη. Ωστιζόμεθα = συνωστιζόμεθα.

Grom HellscreamΜέλος
13/03/2005, 11:13:28
Ως Έλληνες, θαυμάζετε τον Μ.Αλέξανδρο(και εγώ τον θαυμάζω) για τις εκστρατείες του που βοήθησαν την εξάπλωση του Ελληνισμού. Από την άλλη φτύνετε και αμαυρώνετε με τον χειρότερο τρόπο τους Βυζαντινούς αυτοκράτορες ισχυριζόμενοι ότι οι περισσότεροι ήταν ξένοι και όχι έλληνες. Συμφωνώ απόλυτα ότι μερικοί εξ αυτών ήταν ξένοι αλλά όχι οι περισσότεροι. Και αυτοί ήταν μέχρι τότε που άρχιζε ο εξελληνισμός του Βυζαντίου. Έχετε παραμερίσει εντελώς την Βυζαντινή εποποιία η οποία έδωσε τεράστια ισχύ στην Ελλάδα τότε, μόνο και μόνο επειδή ήταν χριστιανική.
Δε μπορεί να θεωρείτε ηλίθιο, χωρίς την δύναμη της γνώμης, τον Μ. Κωνσταντίνο(δεν λέω ότι δεν έκανε εγκλήματα) έναν άνθρωπο που κατάφερε να διαλύσει τον στρατό του Μαξέντιου που ήταν τριπλάσιος του δικού του(ένα απλό παράδειγμα). Ε, αυτό δείχνει ότι κάποιες ικανότητες είχε.
Λέτε από τη μια ότι οι χριστιανοί ήταν πολύ μικροί σε αριθμό και ότι χάρη στα ιερατεία εξαπλώθηκαν
Schwabe “Τα νούμερα που θέλεις να βλέπεις μάλλον! Ο χριστιανισμός, δηλαδή οι διάφορες σέκτες εκτός του Ιουδαϊσμού, ήτανε μειοψηφία. Γι’αυτό και έχουμε περιορισμένες σχετικές καταγραφές ιστορικών και χρονικογράφων”.
Εγώ ξέρω ότι για να έχει εξουσία κάποιος, δεν πηγαίνει με το μέρος των λίγων αλλά των πολλών. Γιατί να υποστηρίξουν τις λίγες χιλιάδες και όχι τα εκατομμύρια?
Από την άλλη, έχουμε την περίπτωση ενός αυτοκράτορα που αναιρεί τους ισχυρισμούς σας. Μιλώ για τον Κωνστάντιο, τον γιο του Μ. Κωνσταντίνου, ο οποίος ήταν Αρειανός
και φανατικός πολέμιος της ορθοδοξίας. Πώς λοιπόν εδώ τα ιερατεία δεν έριξαν τον αντι-ορθόδοξο αυτοκράτορα?
Αν όλη η χριστιανική θρησκεία είναι ένα ψέμα, για ποιο λόγο χαράμισε την ζωή του ο απόστολος Παύλος χάνοντας το κεφάλι του και ο απόστολος Πέτρος ο οποίος σταυρώθηκε? Αφού δεν υπήρχε κανένας Χριστός κτλ θα ήταν ανόητο να πεθάνει για το τίποτα. Ο ελληνισμός όταν έφτασαν οι απόστολοι, είχε ήδη αρχίσει να βρίσκεται σε μια πνευματική σήψη. Είχαν εκτελέσει τον Σωκράτη ως άθεο ,παρ’όλο που πίστευε στην ύπαρξη ενός και μοναδικού Θεού, και πλανευτή των νέων. Είχε πεθάνει ο Πλάτωνας, ο Αριστοτέλης και δεν υπήρχαν άξιοι αντικαταστάτες τους. Σε πολλούς ναούς υπήρχαν επιγραφές «εν αγνώστοις θεοίς». Υπήρχε και μια επιγραφή όμως που έλεγε «Εν Αγνώστω Θεώ». Αυτό δείχνει ότι οι Έλληνες είχαν ήδη αρχίσει να καταλαβαίνουν πόσο ελλιπείς ήταν οι θρησκευτικές τους πεποιθήσεις. Πλέον δεν πείθονταν.
Έτσι, ο χριστιανισμός έδινε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματά τους και εύκολα εξαπλώθηκε.
ΑΖΩΕΛ: «Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ, ΕΝΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΩΝ ΕΙΔΗ ΙΣΧΥΡΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ.
ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ (ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ) ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ‘ΠΑΥΛΟΣ’. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ‘ΡΩΜΑΙΚΟΥ’ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ.»

Αυτό είναι εντελώς άσχετο και ανυπόστατο, καθώς ο Παύλος καταδικάσθηκε σε θάνατο δι’αποκεφαλισμού ως ο υπαίτιος της πυρπόλησης της Ρώμης, κάτι που είχε κάνει ο Νέρων. Και ποια εβραική συναγωγή? Αυτή που απέρριψε την ομιλία του? Και τέλος πάντων ποια ήταν αυτά τα ιερατεία για τα οποία γίνεται τόσος λόγος? Δώστε επιτέλους ακριβή στοιχεία και όχι αερολογίες!
Και κάθεται τώρα ο Άρειος να μου πει ως πηγή το βιβλίο του Ρασσιά! Ποιου? Του Ρασσιά του δωδεκαθειστή!!
Και στο παρακάτω σημείο καταλαβαίνω απόλυτα πόσο λάθος παρουσιάζετε τα στοιχεία μόνο και μόνο για να βάλλετε εναντίον του Χριστιανισμού.
Άρειος: «Αυτο φαινεται και απο τα μαρτυρολογια που συνεθεταν απο την αφορμη καθε διωγμου. Για το διωγμο του Μαρκου Αυρηλιου, του φιλοσοφου-αυτοκρατορα στη Γαλατια το 177 αναφερονται απο το χρ. μαρτυρολογιο "48 θυματα" οταν ο Ευσεβιος φανταζεται ..10000.
Μεγάλη βλακεία όπως πάντα. Τα ονόματα που αναφέρονται είναι μόνο τα γνωστά.
Τα υπόλοιπα είναι χιλιάδες. Ρε παιδιά εγώ δεν πιστεύω ότι παρανοήσατε αλλά εσκεμμένα τα παρουσιάζετε έτσι από το μίσος σας για την θρησκεία αυτή.
Θέλετε να σας δώσω άλλο ένα παράδειγμα? Ο κ. Μενδρινός, διευθυντής του περιοδικού ΙΧΩΡ πρόσφατα είπε ότι ο Νέρων ήταν λαμπρή προσωπικότητα και ότι ο Τάκιτος αναφέρει όσα αναφέρει για αυτόν επειδή τα είχε κάνει πλακάκια με τον Παύλο. Ε εδώ σταματώ και δεν κάνω άλλο σχόλιο για τέτοιες μαλακίες.

Schwabe“Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Η εξουσία πάντοτε αναζητούσε και αναζητά τον καλύτερο θρησκευτικό συνεταίρο. Με τον κατάλληλο θρησκευτικό μανδύα εξαπατάς και κοιμίζεις πολύ πιο ανέξοδα και διαχρονικά από ότι με την φιλοσοφία. Το ίδιο έπραξε και η Ρώμη.Το ίδιο έσπευσε να πράξει πρώτα από όλα και ο Χίτλερ, ο Παπαδόπουλος και γενικά όλα τα ιδεαλιστικά καθεστώτα.”
Αγόρι μου εδώ φάνηκε ότι είσαι εντελώς άσχετος σχετικά με τον Χίτλερ. Μην μπαίνεις σε νερά που δεν πατώνεις γιατί πνίγεσαι. Δεν μπορείς να έχεις άποψη για όλα τα θέματα. Σου παραθέτω κάποια άρθρα του προγράμματος του Γ’ Ράιχ.

Άρθρο 13: Η Εθνική Εκκλησία του Γ’ Ράιχ απαιτεί να σταματήσει αμέσως η έκδοση και η διάδοση της Βίβλου στην Γερμανία.

Άρθρο 18: Η Εθνική Εκκλησία θα καταργήσει τις Άγιες Τράπεζες, τους σταυρούς, τις βίβλους και τις εικόνες των Αγίων.

Άρθρο 30: O χριστιανικός σταυρός θα πρέπει να αφαιρεθεί από όλες τις εκκλησίες, καθεδρικούς ναούς και παρεκκλήσια και να αντικατασταθεί από το μοναδικό ανίκητο σύμβολο, τον αγκυλωτό σταυρό.
Έχω και άλλα άρθρα του Γ’ Ράιχ. Όποιος ενδιαφέρεται να μου πεί.

PAO UBER ALLES

MadroskyloΝέο Μέλος
13/03/2005, 14:07:57
Grom Hellscream

Κάνεις "Μέγα" λάθος να συγκρίνεις τον Μέγα Αλέξανδρο με τον Μέγα Κωσταντίνο.
1ον Γιατί ο Αλέξανδρος ήταν Έλληνας ενώ ο Κωνσταντίνος ήταν Ρωμαίος.
2ον Γιατί ο Αλέξανδρος ήταν Builder ενώ ο Κωνσταντίνος ήταν destroyer.
3ον Γιατί ο Αλέξανδρος πίστευε στην πρόοδο ενώ ο Κωνσταντίνος πίστευε απλά οτι ήταν ημίθεος, όπως σχεδόν όλοι οι αρωστημένοι Ρωμαίοι αυτοκράτορες.

Ένα επίσης μέγα λάθος σου είναι η εκτίμισή σου οτι ο Μαξέντιος είχε τριπλάσιο στρατό απο αυτόν του Κωνσταντίνου.
Ο Κωνσταντίνος διέθετε 98.000 άνδρες ενώ ο γαμπρός του ο Μαξέντιος διέθετε 83.000 άνδρες.

Να σε συγγχαρώ επίσης για τις φοβερές ιστορικές σου γνώσεις.
Ο Κωνστάντιος ήταν γιός του Μ. Κωνσταντίνου Ε;
Αλήθεια ο πατέρας του Μ. Κωνσταντίνου πως λεγόταν; Micael Sumacher;

Μήπως ο Μ. Κωνσταντίνος διέταξε την σφαγή των 2 υιών του, Λικινιανού και Κρίσπου;
Μήπως μαζί με τα παιδιά του ζεμάτισε μέχρι θανάτου την 2η σύζυγό του Φαύστα στον θερμαντήρα του λουτρού της;
Πραγματικά η αγιοσύνη είναι κάτι που ταιριάζει τόσο στον Μ. Κωνσταντίνο όσσο και στους υπόλοιπους αγίους της εκλησίας, όσσο και στον Γιοσάκη, μπα θα έλεγα πως ο Γιοσάκης είναι ένας άγγελος μπροστά τους.

Να σε συγγχαρώ επίσης για τις φοβερές ιστορικές σου γνώσεις ΚΑΙ για την αρχαία Ελλάδα που εκτέλεσε τον Σωκράτη, ήταν σε πνευματική σύψη και βρήκε τον αντισυπτηκό Χριστιανισμό, κάτι σαν το Betadine ας πούμε.
Σαν να λέμε δηλαδή οτι η θρησκεία ενός λαού αλάζει σαν τα πουκάμισα που θέλουν πλύσιμο!
Ξύπνησαν λοιπόν ένα πρωί οι Έλληνες και είπαν:
Ωωωω σήμερα θα πάω να γίνω Χριστιανός γιατί δεν έχω τι άλλο να κάνω.

Και βέβαια ακολουθείς πιστά τις οδηγίες χρήσεως της εκλησίας:
Ό,τι είναι ιστορικά εναντίον μας παραποιείστε το μιας και οι περισότεροι ΝΕΟ ΈΛΛΗΝΕΣ τσιγκουνεύονται να δώσουν 100 ευρώ και λίγο απο τον χρόνο τους για να μάθουν ιστορία, είναι αυτό που λέμε ημιπρόβατα εύκολης προσυλήτισης.

Δεν χάνεις και την ευκαιρία να ακολουθήσεις την νέα γραμμή του πατρειαρχείου:
Συνδέστε την αρχαία Ελλάδα με τους Ναζιστές για να δημιουργήσετε απέχθεια.

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΧΑΨΑΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΑΣ PROJECT!!!

ΓΡΡΡΡΡ

Grom HellscreamΜέλος
13/03/2005, 18:16:35
1)Ποιος σύγκρινε τον Μ. Κωνσταντίνο με τον Μ. Αλέξανδρο?Εσύ μονος σου το λες.
2) Είπα εγω οτι ο Μ. Κωνσταντίνος ήταν άγιος? Ποτε των ποτων.
3) Το οτι ο Κωνσταντιος ήταν γιος του Μ. Κωνσταντίνου δεν το εβγαλα απο το μυαλό μου. Το γράφει ο Ηλίας Λάσκαρης σε μια διτομη εγκυκλοπαιδεια του. Πες τα σε αυτόν, όχι σε μένα. Εσύ αυτό κράτησες απο τη σχετική αναφορά μου? όχι ότι ο Κωνστάντιος ήταν πολέμιος των ορθοδόξων?
4)όπως πάντα φιλτρέρετε ότι ακούτε κρατώντας μόνο αυτά που σας συμφέρουν. Όλα αυτά που σας ανέφερα δεν σας κάνουν καμία εντύπωση?
Ότι και να πεις, η ειδωλολατρική θρησκεία σας ήταν καταδικασμένη να ψοφήσει και ψόφησε. Για το σχετικό με το Αγνωστω Θεω δεν σου κανει καμια εντύπωση? ήταν ψέμα αυτό που είπα για το Σωκράτη? Δεν ήταν μονοθειστής?
MadroskyloΝέο Μέλος
13/03/2005, 18:41:38
Α

quote:
Ως Έλληνες, θαυμάζετε τον Μ.Αλέξανδρο

quote:
Δε μπορεί να θεωρείτε ηλίθιο, χωρίς την δύναμη της γνώμης, τον Μ. Κωνσταντίνο

quote:
1)Ποιος σύγκρινε τον Μ. Κωνσταντίνο με τον Μ. Αλέξανδρο?Εσύ μονος σου το λες

Β

quote:
Είπα εγω οτι ο Μ. Κωνσταντίνος ήταν άγιος? Ποτε των ποτων

Γιατί σου είπα εγώ οτι τον αναγνωρίζεις ως άγιο;

Γ

quote:
Το οτι ο Κωνσταντιος ήταν γιος του Μ. Κωνσταντίνου δεν το εβγαλα απο το μυαλό μου. Το γράφει ο Ηλίας Λάσκαρης σε μια διτομη εγκυκλοπαιδεια του. Πες τα σε αυτόν, όχι σε μένα. Εσύ αυτό κράτησες απο τη σχετική αναφορά μου? όχι ότι ο Κωνστάντιος ήταν πολέμιος των ορθοδόξων?

Και ο Πλεύρης γράφει βιβλία σχετικά με το πόσο καλός άνθρωπος ήταν κατά βάθος ο Χίτλερ
Εσύ κοίτα να διαβάσεις κανένα βιβλίο με ουδέτερη επιστημονική - ιστορική άποψη και μετά μας μεταφέρεις τα αδιάσειστα στοιχεία του.
Επίσης καλό θα ήταν να μην πετάς το μπαλάκι αλλού όταν στριμώχνεσαι γιατί κυκλοφορούν και ελεύθερα ματρόσκυλα.....
Όσσο για τον Κωνστάντιο τον Χλωρό μάθε πρώτα την ιστορία του μετά κάνε μια σύγκριση με αυτήν των υπολοίπων ΡΩΜΑΙΩΝ αυτοκρατόρων και κατόπιν σου επιτρέπω να αναγνωρίσεις οτι οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν είχαν καμία σχέση με τα εγκλήματα της ΡΩΜΑΙΚΗΣ αυτοκρατορικής αυλής.

Δ

quote:
όπως πάντα φιλτρέρετε ότι ακούτε κρατώντας μόνο αυτά που σας συμφέρουν. Όλα αυτά που σας ανέφερα δεν σας κάνουν καμία εντύπωση?
Ότι και να πεις, η ειδωλολατρική θρησκεία σας ήταν καταδικασμένη να ψοφήσει και ψόφησε. Για το σχετικό με το Αγνωστω Θεω δεν σου κανει καμια εντύπωση? ήταν ψέμα αυτό που είπα για το Σωκράτη? Δεν ήταν μονοθειστής?

Δεν φιλτρέρουμε, ΦΙΛΤΡΑΡΟΥΜΕ τις ακαθαρσίες ορισμένων που προσπαθούν να προπαγανδίσουν με ανύπαρκτα στοιχεία εναντίον των αρχαίων.
Όλα αυτά που μας ανέφερες θα τα περιγελούσε κι' ένας μαθητής του Λυκείου με στοιχειώδη μόρφωση.
Περί αγνώστου Θεού ψάχνω να βρω ένα αρχαίο άγαλμα ή βωμό του και δεν βρίσκω.
Αυτό ξέρεις τι σημαίνει;
Οτι αυτή η ιστορία είναι κατασκευασμένη και πλασαρισμένη απο την εκλησία ως ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ.

Άραγε τι να σχεδιάζουν οι ΚΑΚΟΙ ειδωλολάτρες εναντίον τών καημένων των χριστιανών;

ΓΡΡΡΡΡ

Grom HellscreamΜέλος
13/03/2005, 20:14:08
Εκτός απο τον να λες βλακείες θα μπορούσες να επιχειρηματολογήσεις. Όλα είναι κατασκεύασμα. Ο κακός χριστιανισμός φταίεi. Oι κακοί χριστιανοί έβαλαν φωτιά στη Ρώμη γιατί ήταν μαζόχες και ήθελαν να τους σφάξουν. Άσε που ο Νέρωνας είχε φαει την γκόμενα του Παύλου και ήθελε να τον εκδικηθεί. Αλλά για το βρεφονηπιακό επίπεδό σας θα τολμήσω να πω αυτό που λεει κι ο τσουκαλάς(ουουστ!). ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!

PAO UBER ALLES
GATE 13

MadroskyloΝέο Μέλος
13/03/2005, 20:24:11
Έτσι μπράβο, στο καλό και να μας γράφεις.

Και μην κλαίς, κάποια στιγμή το AFROZO θα βγάλει και απολυμαντικό χέστρας με άρωμα λιβάνι, κλαψ κλαψ!

ΓΡΡΡΡΡ

sakhs3Μέλος
13/03/2005, 20:24:34
quote:

Εκτός απο τον να λες βλακείες θα μπορούσες να επιχειρηματολογήσεις. Όλα είναι κατασκεύασμα. Ο κακός χριστιανισμός φταίεi. Oι κακοί χριστιανοί έβαλαν φωτιά στη Ρώμη γιατί ήταν μαζόχες και ήθελαν να τους σφάξουν. Άσε που ο Νέρωνας είχε φαει την γκόμενα του Παύλου και ήθελε να τον εκδικηθεί. Αλλά για το βρεφονηπιακό επίπεδό σας θα τολμήσω να πω αυτό που λεει κι ο τσουκαλάς(ουουστ!). ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!

PAO UBER ALLES
GATE 13

γιατι ζοριζεσαιαγαπητε grom!!?

εδω το μαντροσκυλο !()σου απαντησε σε ολα ,τα ζητηματα που εθιξες!

και ανευ επιχειρηματων απαντας ,"οτι λεει βλακειες"
αντε λοιπον να κανουμε λιγο σοβαρη κουβεντα! αν νομιζεις οτι μπορεις
να του απαντησεις γιατι λεει βλακειες ΚΑΝΤΟ!

οχι ομως με,φρασεις εφηβων ,λετε βλακειες ,αντε γεια!!???
και αλλα τετοια!

sakhs3

MadroskyloΝέο Μέλος
13/03/2005, 20:29:18
Λοιπόν,

Το μαντρόσκυλο πάει να κοπανήσει κανένα ποτηράκι με την ΧΤ - 660 στο "ψυχειατρείο", τα λέμε πάλι αύριο.

Άντε νύχτα...

ΓΡΡΡΡΡ

Grom HellscreamΜέλος
13/03/2005, 21:00:21
Τι έκανε? Απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που έθιξα?Απάντησε για το Σωκράτη?Απάντησε για τον Νέρωνα?Απάντησε για αυτό που είπα σχετικά με το μαρτ.?Απάντησε στον ισχυρισμό μου ότι μετα το Σωκράτη και τον Πλάτωνα δεν υπήρξαν αντάξιοι φιλόσοφοι?Απάντησε σε όσα τον συμφέρουν.

PAO UBER ALLES
GATE 13

13/03/2005, 23:29:13
"Νικηφορε Ουρανε προς τι η σημαια; Θες κατι να πεις ή παρελαυνεις;"

Λίγο καθυστερημένα αλλα κάλιο αργά παρά ποτέ.
Φίλε μου δείχνεις έξυπνος αν κρίνω απο τον τρόπο που επιχειρηματολογείς. Για αυτό βγάλε μονος σου συμπέρασμα και αν πάλι δεν μπορέσεις.....ε, τότε να σε βοηθήσω.

Και κατι προς τον μαντρόσκυλο, κάνε κατι με τις μεγάλες εικόνες γιατί σε λίγο θα βάλω γιγαντοοθόνη!!

AZΩΕΛΜέλος
14/03/2005, 00:08:28
ΠΑΡΑΚΑΛΩ......;

ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ;
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ, ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ, ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ;
ΑΠΕΙΤΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ;
ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙ;
ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΥ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;
ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΟΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΥΤΑ ΤΑ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 300 Μ.Χ.;
ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΣΩΚΡΑΤΗ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΠΛΑΤΩΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΕΜΠΕΔΟΚΛΗ ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΑΙΣΧΥΛΟ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ ΠΩΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΛΛΟΙ ΑΝ ΟΧΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ ΙΣΑΞΙΟΙ ΤΟΥΣ;
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΣ, ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΟΦΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ;
ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΕΥΘΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ;
ΠΟΤΕ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ; (ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ!)
ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ, ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ!
ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΥΠΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ;
ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ;
ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ, ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΕ ΕΣΕΝΑ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ;
ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ, ΠΟΤΕ ΕΠΑΨΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΩΦΕΙΛΕΤΕ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ;

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΚΤΛ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ;
Ο ΠΑΥΛΟΣ ΔΕΝ ΔΙΩΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΡΙΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ.
ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ Γ' ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΩΘΕΙ;
ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΡΘΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΔΙΟΤΙ ΕΦΕΡΝΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ-ΕΒΡΑΙΟΥΣ;
ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙΣ ΕΣΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΚΟΠΟ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ;
ΑΓΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ, ΑΜΕΡΙΚΗ, ΑΦΡΙΚΗ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΙΝΔΙΑ;
ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ;
ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ; ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΣΟ ΖΟΥΣΕ.
ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΡΩΝΑ; ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΗ ΣΟΥ, ΠΩΣ Ο ΝΕΡΩΝ, ΗΤΑΝ ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΝΩΣΗΣ;
ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΗ ΣΟΥ, ΠΩΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ, ΗΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ;
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ;
Η' ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΝΑΣ, ΠΩΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ, ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ;
Η' ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;

"ΟΥΚ ΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΠΛΑ ΟΥΔΕ ΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ ΟΠΟΥ ΑΝ ΣΤΟΙΧΗΣΩ ΑΜΥΝΩ ΔΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΛΕΙΩ ΔΕ ΚΑΙ ΑΡΕΙΩ.........."

AZΩΕΛΜέλος
14/03/2005, 00:09:15
Ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ, ΟΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ...
"-ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ;
-ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΩ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΗΛΟΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, ΟΙ ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ....
ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ,
-ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΕΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΟΜΩΣ ΜΙΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΕΑΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΤΕ, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΝ ΘΕΟΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΟ, ΕΑΝ ΜΑΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ. ΕΑΝ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΟΥΣΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ. ΠΡΟΧΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ".......................

ΣΠΑΘΙΜέλος
14/03/2005, 01:28:33

αυτο θελω να το δω.....

«Σας διδάσκω τον υπεράνθρωπο. Ο άνθρωπος είναι κάτι που πρέπει να ξεπεραστεί.»

ΑreiosΜέλος
14/03/2005, 10:47:38
γκρομ, οι ισχυρισμοι σου πολυ απλα, δειχνουν αμαθεια.
"μετα τον Πλατωνα δεν υπηρχαν ανταξιοι φιλοσοφοι"

ΕΛΕΟΣ!

αντε να παιξεις με τα κουβαδακια σου. Σε μια δεκαρια χρονια, αν εχεις μαθεις να διαλεγεσαι, ξαναελα.

ΑΝΕΡΓΕ ΠΕΙΝΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ!

Grom HellscreamΜέλος
14/03/2005, 11:56:24
Όπως πάντα είσα είρωνας.Δείγμα γκομενίστικης συμπεριφοράς.
Εγω έχω μεγαλώσει μόνος μου, ζω τέσσερα χρόνια μακρυα απο την οικογένεια μου, βγάζω δικά μου λεφτά και μιλάς για κουβαδάκια ρε?Μη σε χαρακτηρίσω καλύτερα. Εσύ που είσαι παντογνώστης και έχεις άποψη για όλα τα θέματα και πάντοτε επιχειρηματολογείς, ποιος είναι αντάξιος του Σωκράτη?
Grom HellscreamΜέλος
14/03/2005, 12:15:36
ΑΖΩΕΛ δεν μπορείς να φανταστείς πόσο εκτιμώ τα άτομα που έχουν σωστή τοποθέτηση και απαντούνε ώριμα. Σε συγχαίρω για αυτό. Είσαι συζητήσιμο άτομο και μπράβο σου.
Λοιπόν, ο χριστιανισμός θα εξαπλώνοταν έτσι και αλλιώς. Ο πληθυσμός των χριστιανών αυξάνονταν συνέχεια.Απλώς υπήρξαν αρκετοί τραμπούκοι που στο όνομα του Χριστού σφάζανε κάθε άθεο ή ειδωλολάτρη πράγμα απαράδεκτο. Ο Χριστός είπε αν πας σε σπίτι ειδωλολάτρη για να του μιλήσεις και να τον φέρεις στον χριστιανισμό και δεν σε ακούσει απλώς φυγε(γενικά στο αναφέρω).Δεν είπε κάψε του το σπίτι.Αυτό κάνανε αρκετοί βασιλιάδες για να έχουν εξουσία και να φανατίζουν το κόσμο για να είναι με το μέρους τους. Η Ιερά Εξέταση ήταν ένα τερατούργημα που μόνο στόχο είχε την άσκηση τρομοκρατίας στον κόσμο για να έχει εξουσία ο Πάπας.
Σχετικά με τον Χίτλερ, φίλε πήγαινε πάσο γιατί ξέρω περισσότερα.Έχω ασχοληθεί πολύ με το θέμα.Αν θές,για να δεις πόσο πολέμιος του χριστιανισμού ήταν μπορώ να σου παραθέσω κι άλλα άρθρα του Γ'Ραιχ.
Τέλος, σχετικά με την πεποίθησή μου ότι οι δωδεκαθειστές μισούν το χριστιανισμό, φτάνει να κοιτάξεις προηγούμενες τοποθετήσεις μελών.
Όταν ο Άρειος αποκαλεί το μυστήριο της Θείας Κοινωνίας κανιβαλισμό στο σώμα του Χριστού τι θες να υποθέσω?

αν πας στην ιστοσελίδα www.hellenicreligion.gr θα καταλάβεις καλά που στηρίζω την τοποθέτησή μου.Δεν μιλάμε για απλές βρισιές.Μιλάμε για απίστευτη ψυχική ανωμαλία και χυδαιότητα σε αυτό το site.

PAO UBER ALLES
GATE 13