ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Σεξ και ζώδια - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

- Σεξ και ζώδια - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
05/05/2005, 01:44:02
quote:
χμμ εγω παντως για τα ψαρακια γυναικες 3ερω οτι ειναι σκετα σκουπιδια,κατινες του κερατα ευαλωτες σε μαυρες μαγειες και γενικα σκοτεινα 8ρηκευτικα 8εματα,πορνες καιπολυ ειρωνικες.

--------------------------------------------------------------------------------

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΧΥΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ??? ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΔΥΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΠΛΥΘΗΝΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ, ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΔΥΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ "ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΕΣ!" ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΑΙΣΙΑ ΖΙΓΚΟΛΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ Η ΓΟΥΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΨΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ.

ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ.. ΑΝ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙ ΠΟΛΥΓΑΜΙΑΣ ΒΑΛΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!

Δίδυμος με Ιχθύες.. αν και διπλά και ευμετάβλητα εν τούτοις.. ο Ερμής κυβερνήτης των Διδύμων έχει πτώση στους Ιχθύες που σημαίνει πως έχουν πρόβλημα μαζί τους...

quote:
ydroxooi .. .. xreiazontai empneysi..

--------------------------------------------------------------------------------

και έλεγα βρε τι μου λείπει???????

καλά και μπήκα στο τοπικ και το έμαθα

δε τα ξέρετε καλά μάλλον

2 ζώδια υπάρχουν οι υδροχόοι και όλα τα αλλά!!!!

Γιατί καλέ το λες αυτό?

Αστρολογικά μιλώντας..
Έχω την αμυδρή εντύπωση πως όλοι οι Υδροχόοι έτσι θα απαντούσαν.. Λέτε να είναι τυχαίο που έχετε τον Λέοντα απέναντί σας?

Φιλικά...

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

05/05/2005, 15:12:18

"Δύο ζώδια υπάρχουν,οι Υδροχόοι και όλα τα άλλα"!!!

Έτσι,έτσι...

IsidoraΜέλος
18/05/2005, 02:02:49
Γειά σας και από μένα φίλοι μου,

Ο δικός μου συνδυασμός ευνοείται πολύ από λεγόμενα της "ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ"
και γι΄ αυτό θα ήθελα να την ευχαριστήσω με το παραπάνω...

Μπράβο "ΑΦΡΟΔΙΤΗ" λέγε μου τέτοια να μου ανοίγεις την καρδιά...
και ας έχουν και μια μικρή δόση υπερβόλής...
Αυτό δεν το λέω γιατί αμφισβητώ την "ΑΦΡΟΔΙΤΗ", κάθε άλλο, απλά πρέπει να τονίσουμε, πως και εδώ, εκτός από τον συνδυασμό Ζωδίου και Ωροσκόπου, παίζουν ακόμα μεγάλο ρόλο και άλλοι παράγοντες, όπως αναφέραμε και σε άλλα θέματα, όπως οι οίκοι που βρίσκονται οι πλανήτες που έχουν να κάνουν με το sex, οι όψεις που σχηματίζουν μεταξύ τους, οι ζωδιακές μοίρες και όχι μόνο...

Για μια όμως πολύ γενική, θα μπορούσαμε να πούμε ερασιτεχνική, προσέγγιση, κάτι μπορεί να μας πει και ο συνδυασμός αυτός, που εμένα όπως είπαμε και πραπάνω με εξυπηρετεί ιδιαίτερα, γιατί είμαι Ταύρος με Ωροσκόπο Υδροχόο.
Παρ΄ όλο, λοιπόν, που αυτός είναι ένας αρκετά ιδιόρυθμος συνδυασμός..., στην προκειμένη περίπτωση, νομίζω πως συνδυάζει κάποια από τα καλύτερα προσόντα...

Ανεξάρτητα όμως με αυτό, παρατηρώ... και θα πρέπει να το επισημάνω, πως η "ΑΦΡΟΔΙΤΗ" έχει πάντα να πει έναν καλό, τρυφερό λόγο για τον καθένα.... και αυτό δείχνει ένα ακομπλεξάριστο άτομο...!!!!!

undeafetedΜέλος
20/05/2005, 12:33:23
εγω ειμαι κριος και καμια μερα σκεφτομαι οτι ολοι οι δικοι μου θα φυγουν απο κοντα μου.ειναι πολυ κριμα να μεινουν μονοι τους

[img]http://www.wfu.edu/~matthetl/sunrise/angels/Mihaly.Zichy.lucifer.jpg[img]

undeafetedΜέλος
21/05/2005, 00:46:45
μα γιατι κλεινετε τα θεματα αγαπητη amalia εκει που αρχιζουν αν αποκτανε ενδιαφερον.τι και αν ειπαν μια κουβεντα παραπανω?
οριστε ηθελα να πω και εγω τα δικα μου και δεν προλαβα

[img]http://www.wfu.edu/~matthetl/sunrise/angels/Mihaly.Zichy.lucifer.jpg[img]

nostosΝέο Μέλος
28/05/2005, 23:46:53
Ενώ γενικά δεν πιστεύω στα ζώδια δεν μπορώ να αρνηθώ ότι υπάρχουν μερικά πράγματα τα οποία σε κάνουν να αναρωτιέσαι για το αν τελικά έχουν αξία ή όχι.
Όμως απ΄όλα τα ζώδια τέσσερα ξεχωρίζουν με διαφορετικές αρετές:
Ταύροι, θέλουν τα πάντα- αντέχουν τα πάντα
Σκορπιοί, Θέλουν τα πάντα - δεν αντέχουν τίποτα
Δίδιμοι, Δεν θέλουν τίποτα - αντέχουν τα πάντα
Τοξότες, Δεν θέλουν τίποτα - δεν αντέχουν τίποτα
31/05/2005, 02:51:10
quote:
Όμως απ΄όλα τα ζώδια τέσσερα ξεχωρίζουν με διαφορετικές αρετές:
Ταύροι, θέλουν τα πάντα- αντέχουν τα πάντα
Σκορπιοί, Θέλουν τα πάντα - δεν αντέχουν τίποτα
Δίδιμοι, Δεν θέλουν τίποτα - αντέχουν τα πάντα
Τοξότες, Δεν θέλουν τίποτα - δεν αντέχουν τίποτα

Για τους Σκορπιούς, συμφωνώ για το "θέλουν τα πάντα" (προσθέτω και το "είναι ικανοί για τα πάντα") και συμπληρώνω ότι -δεν αντέχουν τίποτα- πέρα και εκτός από αυτά που έχουν αποφασίσει να αντέξουν!

Ένας γνήσιος εκπρόσωπος του είδους

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

02/06/2005, 04:51:59
ΕΧΩ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΚΟΡΠΙΟ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ!!!

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.

02/06/2005, 13:18:51
quote:
ΟΙ ΠΙΟ ΤΡΕΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΘΕΝΟΙ.
ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΣΤΟ ΣΕΞ. ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ ΣΤΟ SEX.
ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ?
02/06/2005, 22:02:10
ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ.
΄Η ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.