ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Υπάρχει ο φόβος; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Υπάρχει ο φόβος; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

keramidogata49 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
galazia_sfairaΜέλος
21/02/2006, 10:16:46
[/quote]

Για μένα οι σκέψεις μας είναι αυτό που είμαστε ήδη, ο έλεγχος των πράξεων μας δημιουργεί αυτό που θέλουμε να γίνουμε, το κίνητρο καθορίζει την ποιότητα μας αλλά η τελική κρίση γίνεται εκ του αποτελέσματος.
Δηλαδή θα έλεγα οτι γινόμαστε αυτό που πράτουμε.

[/quote]

Ελενη μου .........εγω να δεις ποσο σε εκτιμώ και σε ποσα πολλά συμφωνουμε ΑΛΛΑ.......
Αυτο που είμαστε ήδη ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ αρκει να το θελησουμε.
Οι σκεψεις μας ειναι ενέργεια,και καθοριζουν οι σκεψεις μας αυτο που ειμαστε.....θα στοπω με παραδειγμα γιατι δνε μπορω διαφορετικά....φαντσου εναν θυμωμενο άνθρωπο.ποσο του φαινεται ο θυμος στοπροσωπο,στις κινησεις ,στον λογο.Ο άνθρωπος όμως που ειναι θυμωμενος,στην βαση του ειναι φοβισμενος,και ειναι φοβισμενος για μύριουςίσως λογους που αγνοεί.Αν λοιπον βρει τους φοβους του,το μεσα θεριο του δηλαδη,τοτε θα απαλλαγει απο το θυμο του και τοτε η σκεψη του θα διφοροποιηθει και ενω πριν εβλεπες ένα μουρτζουφλη,θυμωμενο,και με ολα αγανακτισμενο άνθρωπο ,σιγά σιγα΄με την θετικη του σκεψη θα αρχισει να λάμπει...σιγά σιγά σκεπτόμενος θετικά για την οποια έκβαση ενος γεγονότος θα εχει με βεβαιότητα και το καλυτερο αποτελεσμα.
Γενικότερα πιστευω ότι ειμαστε αυτό που σκεπτόμαστε,είμαστε αυτο που πιστευουμε για μας,είμαστε αυτο που μας έμαθαν απο την στιγμη που γεννηθηκαμε και μας εμφύσησαν οι γονεις μας και το περιβαλλον μας ακουσια τις περισστοετρες φορες,είμαστε η αντανακλαση της αυτοπεποιθησης και του αυτοσεβασμου μας,άρα ειμαστε οι σκεψεις μας και οι σκεψεις μας δημιουργουςν και κατευθυνουν τις πραξεις μας.Ολοι μας έχουμε μεσα μας έναν αυτοματο πιλοτο,άγνωστο σε μας,αλλά υπαρχει πιστεψε με,αυτός λοιπον χωρις να το καταλαβαουμε σε καθε μας σκεψη ειναι απο πισω και μας κατευθυνει.Η όλη προσπαθεια εγκειται στο κατα ποσον εμεις θα βρουμε την δυναμη να επαναπροσανατολισουμε αυτον τον πιλοτο ζωής,να αλλάξουμε πεποιθησεις,να βαλουμε την ζωή μας-σκεψεις μας σε αλλο καναλι και τότε ναι θα γινουμε αυτο που σκεπτομαστε!!!!
ουφ......πολλα φιλια και αγκαλιες
τα μωρακια τι κανουν ??και αυτο μεσα στην κοιλιτσα ρωτάω!!!
Τοξοτάκι τι κανεις λαδια ή ακουαρελες?
Μίνα πως παει παιδι μου ο βήχας σου?
Και μια αγκαλια για ολους!

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

UnseenΜέλος
21/02/2006, 11:04:28
ΣΜΟΥΤΣΣΣΣΣΣΣ κι από μένα σε όλους!

Another star μου αντιθέτως, στηρίζω απόλυτα αυτό που σου είπε ο Μορφέας και για το νοητικό σώμα (δηλ. ότι αυτό που αντιλαμβάνεσαι σαν εμπόδιο ίσως τελικά να είναι ο ίδιος ο εαυτός σου) και για την ασπίδα της χρυσής αύρας. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου για τον γιο μου και χαίρομαι ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ που στην παρέα μας βρήκες φίλους που μπορείς να τους μιλήσεις για όσα σε απασχολούν. Να ξέρεις ότι ειλικρινά σε εκτιμώ βαθύτατα.

Dying i. η χαρά ήταν αμοιβαία. Πιο πολύ απ' όλα χαίρομαι που μας δόθηκε η ευκαιρία εμένα να δω τι γλυκός άνθρωπος είσαι (όπως το ψυχανεμιζόμουν άλλωστε) κι εσένα να διαπιστώσεις ότι τελικά δεν δαγκώνω...

Με πολλή αγάπη,
Unseen

******* By Art we live *******

UnseenΜέλος
21/02/2006, 11:25:35
Γλυκές μου nst και galazia sfaira

Ευχαριστώ πολύ για την κατάθεση των σκέψεών σας.

Οι κοινωνιοψυχολόγοι και κοινωνιογλωσσολόγοι διατείνονται πως η γλώσσα είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο μέσω του οποίου μπορούμε να ερμηνεύουμε τον κόσμο γύρω μας. Στην πραγματικότητα, ο ορίζοντας της ερμηνείας ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ με τον ορίζοντα της γλώσσας, αφού ό,τι δεν μπορεί να περιγραφεί με τη γλώσσα απλά δεν υπάρχει. Όμως πράγματι ΔΕΝ είμαστε οι σκέψεις μας και ασφαλώς ΔΕΝ είμαστε ο νους μας. Είμαστε πολλά άλλα πράγματα, συναισθήματα, ανώτερα αισθήματα, επιθυμίες, αυτό που εντέλει μας κινεί, δηλ. ο τόνος της ψυχής μας.

Και πάλι όμως όλα αυτά που είμαστε για να μπορέσουμε να τα προσδιορίσουμε και να τα κατανοήσουμε πρέπει να τα ντύσουμε με λόγο, με λέξεις. Και ό,τι δεν μπορούμε να εκφράσουμε με λόγο, είναι καταδικασμένο να μένει στη σφαίρα της ασάφειας (ίσως και του ανύπαρκτου) μέχρι τη στιγμή που θα μπορέσουμε να το εκφράσουμε κατ' αυτό τον τρόπο. Η ακατάλυτη αυτή ανάγκη λοιπόν δημιουργεί την ψευδαίσθηση του "σκέφτομαι άρα υπάρχω", γιατί οι λέξεις μας είναι μια απελευθέρωση αλλά συγχρόνως και μια φυλακή.

Από κει και πέρα υπάρχει η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ με τις σκέψεις μας να δημιουργήσουμε κατά το δοκούν μια πραγματικότητα την οποία στη συνέχεια θα κατοικήσουμε διότι, όπως πολύ ωραία περιέγραψε η galazia sfaira, υπάρχει συνεχής εναλλαγή ενέργειας-ύλης-ενέργειας με αποτέλεσμα ανά πάσα στιγμή να μπορούμε να αλλάξουμε το δεδομένο αποτέλεσμα (π.χ. η αύρα μας αναπνέει κάθε 7 δευτερόλεπτα, όπερ σημαίνει ότι κάθε 7 δευτερόλεπτα έχουμε τη δυνατότητα να γίνουμε κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που είμαστε). Αυτό είναι το νόημα της φράσης "γινόμαστε αυτό που σκεφτόμαστε".

Πολλά φιλιά και σε όσους δεν ανέφερα ονομαστικά.

Με πολλή αγάπη,
Unseen

ΥΓ Βρε galadriel μου το Liberty's βρίσκεται στη Regent Street η οποία είναι κάθετη στην Oxford Street (καταλήγει να φανταστείς στην Picadilly Square) και όχι επί της Oxford Street όπως σου είπα (εμ! ου γαρ έρχεται μόνον το γήρας που λέει και η galazia sfaira!).

another starΜέλος
21/02/2006, 13:15:47
Καλημέρα σε όλους
ελπίζω όλοι καλά. Ειδικά τα μωράκια

Μορφέα μου έκανα τη Χρυσή αύρα που μου πρότεινες. Μου είχε πει κάτι η Χριστίνα πρώτα και πριν την αρχίσω προσπάθησα να πετάξω ότι μαύρο υπήρχε μέσα μου. Το φαντάστηκα σαν στάχτες, ή κομμάτια μαύρα που βγαίναν από μέσα μου. Αυτά τα κομμάτια σταμάτησαν στο ύψος του στήθους και κάναν κάτι σαν τροχιά γύρω μου χωρίς να με ακουμπάνε. Μετά σκέφτηκα να βγάλω φως και να τα διώξω ακόμα πιο μακρυά. Δεν ξέρω αν έκανα καλά, αλλά θεώρησα ότι όλο αυτό έπρεπε να το κάνω.
Γενικά πιστεύω ολοκλήρωσα τη διαδικασία. Δυσκολεύτηκα λίγο να το αρχίσω είναι η αλήθεια, δεν μπορούσε να πέσει πάνω μου. Μετά δυσκολεύτηκα λίγο στους ώμους. Και μετά ακόμα πιο λίγο στα ποδια. Αυτό που παρατήρησα ήταν ότι κάποιες στιγμές είχα πρόβλημα με την αναπνοή μου, δεν μπορούσα να αναπνεύσω καλά, και ο λαιμός μου ξεράθηκε. Και όταν άνοιξα τα μάτια μου το κεφάλι ήταν ασήκωτο και ζαλιζόμουν πολύ. Τα μπράτσα των χεριών μου αυτή τη στιγμή καίνε και έχω πονοκέφαλο, και με έπιασε πάλι το αυχενικό μου.
Λες μορφέα να μη τα πήγα καλά? μπορεί να μην έκανα κάτι σωστά? ακολουθησα τις οδηγίες πάντως όπως ακριβώς τα έλεγες.

Ευχαριστώ
Φιλιά σε όλους

Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό

SM-GIOTAΜέλος
21/02/2006, 16:29:38
another star,
γενικά ένοιωσες να είσαι χαλαρή; Μήπως φοβήθηκες; Θυμάμαι εγώ την πρώτη φορά που πήγα να κάνω χαλάρωση είχα φοβηθεί και είχε στεγνώσει ο λαιμός μου. Μήπως ήταν κάτι τέτοιο; Βέβαια θα μας πεί κι ο Μορφέας τη γνώμη του.
another starΜέλος
21/02/2006, 17:37:49
sm-giota ήμουν πολύ χαλαρή και δεν φοβηθηκα, έστω και αν έτυχε και κάτι άλλο, αλλά δεν θα αναφερθώ σε αυτό. Όχι δεν φοβήθηκα. Ήμουν οκ απο αυτά που αναφέρεις

Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό

21/02/2006, 21:12:25
Καλησπέρα!
Ελένη μου πρέπει να έχεις πάρει μέχρι τώρα το μήνυμα που σας έστειλα για την κατάστασή μου... Αν όχι παρακαλώ ενημερώστε με...

θα ήθελα να προτείνω να επισπεύσουμε τη συνάντηση και αυτή τη φορά να βάλουμε μέσα στο σωλήνα τα δυο άρρωστα παιδάκια... Αν θέλουν οι μαμάδες τους βέβαια...

Πάντως όπως σας είπα ότι αποφασίσεται θα'μαι μαζί σας και σαν δεύτερη εναλλακτική λέω να μπούμε στο σωλήνα εγώ και η Βίκυ μαζί (αν χωράμε βέβαια!...) βέβαια αν μέχρι τότε υπάρχει κάποιος με ημικρανία ή έντονο πονοκέφαλο δουλεύουμε με κείνον.

Τι λέτε?

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
AngusΜέλος
21/02/2006, 21:12:51
Καλησπέρα σε όλους!

Αλήθεια αγαπητέ Μορφέα μου επιτρέπεις να σου στείλω mail να σε ρωτήσω κάτι που θέλω όσον αφορα τα ενεργειακά κέντρα?

Αγάπη και Φώς

toxotisΜέλος
22/02/2006, 00:41:50
quote:
Πάντως όπως σας είπα ότι αποφασίσεται θα'μαι μαζί σας και σαν δεύτερη εναλλακτική λέω να μπούμε στο σωλήνα εγώ και η Βίκυ μαζί (αν χωράμε βέβαια!...)

Πολύ μου άρεσε αυτό! Σαν πακέτο οικονομικλης συσκευασίας θα είμαστε:
"στα τρία το ένα δώρο!"

Φιλάκια γλυκούλρε & γλυκούληδες

22/02/2006, 09:10:32
Καλημέρα σας!
Καλή μου Unseen, έχεις δίκιο!
Μερικές φορές ο γραπτός λόγος μπορεί να μας κάνει να φαινόμαστε διαφορετικοί απ' ό,τι είμαστε πραγματικά γιατί του λείπει η αμεσότητα του προφορικού.
Μπορεί πχ να έχεις την εντύπωση οτι ο άλλος είναι κάπως αυστηρός και να συναντήσεις ένα ζεστό άνθρωπο...

Εχθές προσπάθησα να κάνω την ασπίδα της χρυσής αύρας.
Αν και δυσκολεύτηκα νομίζω πως κάτι έκανα.
Ήταν ένα περίεργο συναίσθημα, ένιωσα οτι η αύρα μου έγινε ένα με μένα, σα να με διαπότισε.
Το θέμα είναι οτι μετά ένιωθα χαρούμενος και δεν είχα κάποιον ιδιαίτερο λόγο για αυτό.
Δεν ξέρω πως να το περιγράψω με λόγια...
Θα επανέλθω!

In anticipation of my resurrection...

aries0Μέλος
22/02/2006, 11:35:09
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ..

ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΩ

ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ "ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ" ΜΟΡΦΕΑ , GALAZIA SFAIRA ( γεια σου Καλλιοπη τι κανει η Μυτιληνη ??), THN PYRAMID (γεια σου Ρουλα ) , ΤΗΝ NST ( γεια σου Ελενα)
Αλλα και την Μενια ( another star..)( εκανες καποια δοκιμη ??? )

Nα ειστε ολοι καλα...

Sunrise zero

Edited by - aries0 on 22/02/2006 11:41:43

UnseenΜέλος
22/02/2006, 11:36:20
Καλημέρα σε όλους

Μαύρο πούμα μου, τι σου είπα η έρμη; Προσωπικά δεν είμαι υπέρ των οραματισμών που αντικαθιστούν την προσωπική (συχνά επίπονη) προσπάθεια βελτίωσης του εαυτού μας. Όσο για τα συμπτώματα που είχες μετά την εφαρμογή της χρυσής αύρας, δεν γνωρίζω πού μπορεί να οφείλονται (αν δηλ. σχετίζονται με τον προηγούμενο οραματισμό σου ή αν οφείλονται σε κάτι άλλο, τέτοια πράγματα είναι το πεδίο του Μορφέα), μπορώ μόνο να σου πω ότι το χρυσό σαν δόνηση είναι πολύ υψηλής συχνότητας και μάλιστα σχετίζεται με τα πρώτα στάδια του ύπνου, οπότε ίσως εκεί να εντοπίζεται το αίτιο εν μέρει...

Τοξοτάκι άντε να δω τα ματάκια και την θρυλική κοιλίτσα σου από κοντά επιτέλους! Δέκα μέρες μείνανε. Το ίδιο και για σένα πουμάκι μου.

Όσον αφορά τα επόμενα... υποκείμενα της θεραπείας. Χωρίς να γνωρίζω τι ακριβώς είχε κατά νου ο Μορφέας κατά το σχεδιασμό των συγκεκριμένων παραμέτρων, έχω την εντύπωση πως για λόγους ασφάλειας είναι καλύτερα να μπαίνει μόνο ένα άτομο τη φορά στο σωλήνα. Κι επίσης είναι καλύτερο να έχουμε πρώτα εμείς οι ίδιοι την εμπειρία της αποδοχής θεραπευτικής ενέργειας από έναν κύκλο ατόμων και μετά να προσπαθήσουμε με τρίτους. Προσωπική μου γνώμη.

Angus όπως φαίνεται σε αυτό το τόπικ ζούμε σε παράλληλα σύμπαντα που δεν φαίνονται να συναντιούνται.

Dying i. μου, το φόρουμ πράγματι είναι μια εικονική πραγματικότητα και είναι τελικά χαζό να κρίνουμε την προσωπικότητα ενός ανθρώπου από αυτό που εμφανίζει μέσα εδώ... Ελπίζω ειλικρινά να δοθεί η ευκαιρία να ξανασυναντηθούμε και να ξαναμιλήσουμε, μου έκανες πραγματικά εξαιρετική εντύπωση. Και φυσικά χαίρομαι πάρα πολύ που ένιωσες τόσο όμορφα μετά τη χρυσή ασπίδα.

Avallon, το πήραμε το μήνυμα, εύχομαι (ξανά) περαστικά και υπομονή!

sm_giota, gretel, nst, pyramid, galazia sfaira, galadriel (ελπίζω να μην ξεχνάω κανέναν) πολλά πολλά φιλιά και σε σας.

Μορφέα.... ?

Με πολλή αγάπη,
Unseen

UnseenΜέλος
22/02/2006, 11:38:21
Καλώς τον aries0!!!

Χαίρομαι πολύ που σε βλέπω.

Με αγάπη,
Unseen

22/02/2006, 13:46:57
Εδώ είμαι και εγώ.
Unseen και εγώ σκέφτομαι οτι είναι καλύτερα να είμαστε ένας ένας και πρώτα εμείς στον σωλήνα.
Aries καλώς τον.
Μορφέα εσύ τι λές?

Dying_Incubus

quote:
Μερικές φορές ο γραπτός λόγος μπορεί να μας κάνει να φαινόμαστε διαφορετικοί απ' ό,τι είμαστε πραγματικά γιατί του λείπει η αμεσότητα του προφορικού.

Πολύ ορθή διαπίστωση.
Γι΄αυτό θεωρώ οτι απαραίτητη προυπόθεση για να έχουμε κάποια ακριβή συμπεράσματα για τον απέναντί μας είναι η χρήση όλων των αισθήσεων και των έξι. Να βλέπεις, να ακούς, να μυρίζεις, να ακουμπάς και κυρίως να νιώθεις.[ Αφήνω έξω την γεύση .......]
Το γραπτό κείμενο δεν έχει τίποτα απ΄όλα αυτά....διαβάζουμε τον εαυτό μας...

Φιλικά

22/02/2006, 15:41:20
Γειά σας παιδιά.

Γιάννη μου χαίρομαι που σε διαβάζω πάλι, έστω κι αν μπήκες μόνο για ένα γειά. Πέρνα να μας γράφεις κάτι που και που.

Παιδιά δεν μπορώ να γράψω πολλά γιατί πονάω, με έπιασε η μέση μου από το πρωί.
Χειροτέρεψε μέσα στην ημέρα, σκέφτομαι πως θα πάω σπίτι, ούτε να περπατήσω δεν μπορώ.
Βρήκαμε μου φαίνεται ποιός θα είναι ο επόμενος. Εγώ βέβαια θα κάνω τα δικά μου στο σπίτι, έστω κι αν μου περάσει ο πόνος η πρόταση ισχύει.

Κανένα πρόβλημα με μέρα και ώρα, ότι αποφασίσετε θεωρείστε με ok.

Φιλιά σε όλους.

ΜορφέαςΜέλος
23/02/2006, 01:19:55
Καλησπέρα σε όλους σας...

Γιώτα μου μπράβο... συνέχισε την έρευνα προς αυτήν την κατεύθυνση και θα λύσεις και πολλά άλλα προβλήματα.

Φίλε Άνγκους φυσικά μπορείς να μου στείλεις σε προσωπικό μαιλ όσα μηνύματα θέλεις...

Ανσίν και Πύραμιντ, ελπίζω τα παιδιά σας να είναι καλύτερα.

Αγαπητό μου Πούμα, διάβασα την εμπειρία σου με την χρησή ασπίδα. Καταρχήν να σε καθησυχάσω οτι δεν υπάρχει καμία περίπτωση, ούτε μία στο 1.000.000.000.000.000. αυτή προστασία καθεαυτή να δημιουργήσει κάποιο ενεργειακό πρόβλημα ή πάσης φύσεως ενοχλήσεις. Άρα πρέπει να ψάξουμε την αιτία στην διαδικασία εφαρμογής του.

Τα συμπτώματα που περιγράφεις είναι καθαρά συμπτώματα νοητικής πίεσης. Διακρίνω μια τεράστια ανασφάλεια, αλλά και κακή εκτίμηση προς τον εαυτό σου. Σε έχει πείσει κανείς αγαπητή μου ότι έχεις κάτι στραβό επάνω σου; Εκπέμπεις μια τέτοια προκατάληψη. Τι συμβαίνει;

Όσον αφορά για τον συντονισμό, σίγουρα καλύτερα είναι να δεχτούμε εμείς οι ίδιοι πρώτα τις ενέργειες και φυσικά να αποφεύγονται διπλές παρουσίες στην χρυσή ακτίνα, ακόμα κι αν είναι παιδιά.

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

ΜορφέαςΜέλος
23/02/2006, 01:22:48
Φίλε Άριες καλώς μας ήρθες,
ευχαριστώ πολύ για του χαιρετισμούς και ελπίζω να σε βλέπουμε πιο συχνά από εδώ.

Να είσαι καλά!

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

toxotisΜέλος
23/02/2006, 01:55:03
quote:
Όσον αφορά για τον συντονισμό, σίγουρα καλύτερα είναι να δεχτούμε εμείς οι ίδιοι πρώτα τις ενέργειες και φυσικά να αποφεύγονται διπλές παρουσίες στην χρυσή ακτίνα, ακόμα κι αν είναι παιδιά.

Σαφώς και συμφωνώ απόλυτα! Αστειευόμουν φυσικά με το πακέτο 3 σε 1!

Ακόμη δεν ξέρω αν κι εγώ η ίδια μετράω σαν ένα ή σαν δύο....
οπότε θα μας πεις εσύ Μορφέα μου τι γίνετε σ'αυτή την περίπτωση.

Φιλιά πολλά
και μια υπέροχη νύχτα

23/02/2006, 08:39:04
Καλημέρα σε όλους!
Αγαπητή μου Unseen, κι εγώ ελπίζω να τα ξαναπούμε κάποια στιγμή!
Όσον αφορά την χρυσή ασπίδα θέλω να εξοικειωθώ περισσότερο με αυτήν προτού δοκιμάσω τις υπόλοιπες.
Νομίζω πως είναι καλύτερα έτσι παρά να επιδοθώ σε όλες από τόσο νωρίς.
Γενικά συμφωνώ και με σένα και με την αγαπητή nst πως το διαδίκτυο είναι μια εικονική πραγματικότητα κι η προσωπική επαφή με όλες τις αισθήσεις μας (πλήν της γεύσης όπως επεσήμανε η φίλη nst μας βοηθάει στο να έχουμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τον άλλον.
Άλλες φορές η εντύπωση που μπορεί να έχουμε μπορεί να είναι χειρότερη από την αρχική εκτίμηση που είχαμε κάνει.
Άλλες φορές μπορεί να παραμένει η ίδια.
Άλλες φορές μπορεί να είναι καλύτερη.
Εγώ επιθυμώ την τρίτη εκδοχή πάντως...

In anticipation of my resurrection...

wainamoinenΜέλος
23/02/2006, 09:29:55
Την καλημέρα μου σε όλους.
Διάβασα όλες τις σελίδες του θέματος και ως άσχετη με τα όσα αναφέρονται, θα ήθελα να σας εκφράσω κάποιες απορίες. Αρχικά αυτό που δεν κατάλαβα είναι, τι γίνεται στην περίπτωση, που κάποια ασπίδα δεν την εφαρμόσουμε σωστά. Υπάρχει κάποιος κίνδυνος ή απλά δεν λειτουργεί, π.χ. η ασπίδα του ρόμβου κλπ. ή υπάρχουν αρνητικές επιπτώσεις αν ξεχάσεις να αφαιρέσεις την γαλάζια ασπίδα πριν τον βραδυνό ύπνο?
Ζητώ συγνώμη αν έχουν ήδη δωθεί απαντήσεις σχετικά και δεν το θυμάμαι.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.