- Υπάρχει ο φόβος; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Μετά δυσκολεύτηκα λίγο στους ώμους. Και μετά ακόμα πιο λίγο στα ποδια.
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε δυσκόλεψε στους ώμους...
Θα το καταλάβαινα αν η πορεία του ρευστού χρυσού ακολουθούσε το περίγραμμα του σώματος αλλά αφού είχε το σχήμα του αβγού αποκλείεται η ροή να σταμάτησε στο άνοιγμα των ώμων σε ένα τόσο κατηφερές σημείο! Για σκέψου το καλύτερα ... Μήπως δεν έκανες αυτό το σχήμα?
quote:
Όσον αφορά για τον συντονισμό, σίγουρα καλύτερα είναι να δεχτούμε εμείς οι ίδιοι πρώτα τις ενέργειες και φυσικά να αποφεύγονται διπλές παρουσίες στην χρυσή ακτίνα, ακόμα κι αν είναι παιδιά.
Παιδιά συγνώμη για την βλακεία που είπα αλλά είχα την εντύπωση ότι ο Μορφέας το πρότεινε...
![]()
![]()

dying i. κι εγώ θα προτιμήσω την κουρτίνα τρία ![]()
Βρε Avallon η ασπίδα της χρυσής αύρας δουλεύει πάνω στο αιθερικό το οποίο ακολουθεί το σχήμα του σώματος. Μόνο όταν πια πήζει το υγρό αποκτά ωοειδές σχήμα. Έτσι δεν είναι Μορφέα;
quote:
Μορφέας:Τεχνική της Χρυσής Αύρας
Στέκομαι ακίνητος, 30 εκατοστά πάνω από το κεφάλι μου χύνεται ένα λαμπρό, χρυσό, παχύρευστο υγρό. Αυτό το υγρό καλύπτει σιγά σιγά όλο μου το σώμα σε απόσταση περίπου 10 εκατοστών από αυτό. Το φαντάζομαι από πάνω από το κεφάλι μου να κατεβαίνει σιγά σιγά και να με καλύπτει έως και τα πόδια.
Αφού είμαι σίγουρος και δεν έχω αφήσει νοητικά καμία τρύπα στο υγρό, τότε αφήνομαι να με ποτίσει και να μπει μέσα μου. Το νιώθω να μπαίνει στο σώμα μου και να ποτίζει κάθε μου κύτταρο μέχρι να αισθανθώ ότι έχω γεμίσει ολόκληρος από αυτό το χρυσό υγρό. Στο τέλος αισθάνομαι οτι είμαι καλυμμένος από αυτό το υγρό το οποίο και βρίσκεται μέσα μου. Στη συνέχεια το υγρό πήζει και είμαι μια αδιαπέραστη οντότητα που ελκύει μόνο υψηλές δονήσεις.
Το σχήμα όπως θα το παρατηρείτε εξωτερικά πρέπει να είναι οπωσδήποτε ωοειδές....
Τώρα είστε απρόσβλητοι....
Διάρκεια προστασίας: 3 ώρες
Θα εκπλαγείτε παρατηρώντας οτι κάποια σημεία του σώματός σας θα δυσκολεύονται να γεμίζουν με χρυσό φως. Αυτά τα σημεία είναι τα προβληματικά σημεία σας που θέλουν να τα κοιτάξετε αν δεν τα έχετε ήδη κοιτάξει.
nst μου
Ήθελα από καιρό να σε ρωτήσω τι εννοείς "μυστηριώδες" βλέμμα; Σχετικά με τη συζήτηση περί συμβατικής και εναλλακτικής θεραπείας, σκεφτόμουν σήμερα το πρωΐ ότι ένας συνδυασμός των δύο είναι ό,τι καλύτερο. Η συμβατική θεραπεία δρα επί των συμπτωμάτων και παράλληλα η εναλλακτική θεραπεία επί των αιτίων, οπότε το αποτέλεσμα είναι ολοκληρωμένο. Στο ρέικι τουλάχιστον, υπογραμμίζουμε πάντα ότι είναι μια θεραπευτική μέθοδος που ΔΕΝ αντικαθιστά την ιατρική.
pyramid γλυκιά μου
Περαστικά...
wainamoinen
Είναι καλό να αφαιρείται η γαλάζια ασπίδα πριν από τον ύπνο και θα σου εξηγήσω αμέσως το γιατί. Φαντάσου ότι η ασπίδα είναι το κέλυφος ενός αυγού (κατ' αναλογία το ασπράδι είναι η αύρα και ο κρόκος το σώμα σου. Κανονικά βέβαια η αύρα διαθέτει από μόνη της ένα κέλυφος, το αποκαλούμενο auric sheath το οποίο όμως για διάφορους λόγους μπορεί να έχει τρύπες). Ο,τιδήποτε άσχημο λοιπόν σε πλησιάζει στη διάρκεια της ημέρας κολλάει στο κέλυφος αυτό και δεν εισχωρεί στο χώρο της αύρας σου.
Όταν κοιμόμαστε, τα εξωτερικά στρώματα της αύρας πλησιάζουν στο φυσικό σώμα και υπάρχει κίνδυνος πράγματα που έχουν συλλεγεί στην επιφάνεια της ασπίδας να παραμείνουν στο χώρο της αύρας και να τα δούμε φάτσα κάρτα το πρωΐ που θα ξυπνήσουμε...
Με πολλή αγάπη,
Ανσίν
******* By Art we live *******
Edited by - Unseen on 23/02/2006 10:21:03
Μορφέα μου προσπάθησα να κάνω βιοενέργεια, δυστυχώς δεν έφταναν τα χέρια μου εκεί που έπρεπε, δεν βολευόμουν πουθενά για να μπορέσω να χαλαρώσω και να προσπαθήσω να μειώσω τον πόνο, χάλια μαύρα.
Όσον αφορά την ημερίδα μιά χαρά περάσαμε, είδα φίλους, συζήτησα με αξιόλογους ανθρώπους που δεν τους ήξερα πριν, είμαι ευχαριστημένη.
Unseen μου ευχαριστώ, περαστικά και στο παιδάκι σου, όλα τα μικρούλια περνάνε αυτό το λούκι με τις ωτίτιδες. Θέλει βέβαια προσοχή, ο δικός μου κινδύνεψε αρκετά, για 2,5 μήνες καθόμασταν μέσα στο σπίτι, απαγορευόταν να βγει έξω. Ας είναι καλά ο ΩΡΛ που τον φρόντισε, αυτός έσωσε και εμένα μετά από ταλαιπωρίες 2,5 ετών, αυτός έσωσε και μία φίλη μου από προβλήματα περίπου 2 ετών.
Εγώ και η φίλη μου είχαμε γυρίσει όλους τους γιατρούς του λεκανοπεδίου, όσο σκέφτομαι τι μας έδιναν μου έρχεται να τους βάλω μπουρλότο να μην ξαναεξετάσουν ασθενή.
Dying μου δεν χρειάζεται βιασύνη με τις ασπίδες, πήγαινε σιγά σιγά.
Η ασπίδα της χρυσής αύρας ξεκινάει να εφαρμόζεται σε μία μικρή απόσταση από το φυσικό σώμα, υπάρχει βέβαια λόγος γι΄αυτό που έχει ήδη αναφερθεί. Μπορείς να διαπιστώσεις μόνος σου τι υπάρχει από το όριο του φυσικού σώματος έως το όριο των 10cm περίπου που έγραψε ο Μορφέας.
Εάν βάλεις τα χέρια σου σε αυτή την απόσταση από το σώμα σου, προσπαθήσεις λίγο να συγκεντρωθείς σε αυτά και στο τι λαμβάνεις, θα διαπιστώσεις ότι αρχίζεις κάτι να νοιώθεις, σαν να ψηλαφίζεις ένα αόρατο στρώμα νερού (εννοώ τα στρώματα νερού που χρησιμοποιούνται για ύπνο). Εάν προσπαθήσεις με ήρεμες κινήσεις να εξασκήσεις μία ελάχιστη πίεση σε αυτό το «στρώμα», σαν να προσπαθείς να πλησιάσεις τα χέρια σου στο φυσικό σώμα, θα διαπιστώσεις ότι κάτι ανεπαίσθητο σε εμποδίζει.
Δοκίμασέ το έτσι ως πείραμα, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος και η αίσθηση είναι καταπληκτική. Εάν δεν το έχεις ξανανιώσει θα σε ενθουσιάσει το ότι υπάρχει και κάτι άλλο που ναι μεν δεν είναι ορατό από τους περισσότερους αλλά υπάρχει.
Βέβαια αυτό μπορείς να το νοιώσεις σε οποιαδήποτε απόσταση αλλά δεν έχουν σημασία τα cm, σημασία έχει να διαπιστώσεις μόνος σου την ενέργεια.
Για να βοηθηθείς κλείσε τα μάτια και κάντο σε ένα χώρο που δεν θα σε ενοχλήσει κανένας για κάποια ώρα, επίσης μπορείς να τρίψεις τα χέρια σου μεταξύ τους για μερικά δεύτερα ως επιπλέον βοήθεια.
Μορφέα μου εάν κάτι από όσα λέω δεν είναι ακριβώς έτσι διόρθωσέ με σε παρακαλώ. Είναι περιγραφές από δικούς μου πειραματισμούς και κάτι μπορεί να μην είναι το ίδιο για όλους.
Πάλι έγραψα τεράστιο μήνυμα, ας σταματήσω γιατί θα κακομάθω και θα τα κάνω δισέλιδα στο τέλος.
Φιλιά σε όλους. ![]()
![]()
![]()
Σχετικά με τη χρυσή ασπίδα. Ο τρόπος που μου βγαίνει εύκολα, είναι να με διαπερνά το χρυσό υγρό κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης και μετά να απλώνεται προς τα έξω όσο είναι το άνοιγμα των χεριών. Πρός την έξω μεριά είναι λιγότερο συμπαγές και νοιώθω ότι όποια ενέργεια πλησιάζει, αν είναι κακή διαλύεται στο λιγότερο συμπαγές τμήμα ενώ αν είναι καλή περνάειμέσα. Είναι αυτό ασπίδα ή κάνω κάτι άλλο;
Στο τρόπο που την περιγράφει ο Μορφέας μου είναι λίγο δύσκολο να φανταστώ το υγρό νά πήζει. Νοιώθω σα να φοράω σιδερένια πανοπλία και νοιώθω λίγο άβολα.
Φιλάκια.
quote:
nst μου
Ήθελα από καιρό να σε ρωτήσω τι εννοείς "μυστηριώδες" βλέμμα; Σχετικά με τη συζήτηση περί συμβατικής και εναλλακτικής θεραπείας, σκεφτόμουν σήμερα το πρωΐ ότι ένας συνδυασμός των δύο είναι ό,τι καλύτερο. Η συμβατική θεραπεία δρα επί των συμπτωμάτων και παράλληλα η εναλλακτική θεραπεία επί των αιτίων, οπότε το αποτέλεσμα είναι ολοκληρωμένο. Στο ρέικι τουλάχιστον, υπογραμμίζουμε πάντα ότι είναι μια θεραπευτική μέθοδος που ΔΕΝ αντικαθιστά την ιατρική.
Unseen μου λέγοντας μυστηριώδες βλέμμα εννοώ τα δύο ζεστά μαύρα ματία σου που εκπέμπουν καλωσύνη και αναζήτηση. Είναι το δυνατό σου σημείο κατ' εμέ...![]()
Τώρα σχετικά με τις διάφορες μεθόδους ιατρικής όπως έχω ξαναπεί, εγώ δεν γνωρίζω τον τρόπο δράσης των εναλλακτικών, εν αντιθέση με τις συμβατικές μεθόδους που τις δουλεύω.
Επειδή όμως η αναζήτηση και η έρευνα γενικώς με έλκει δεν αποκλείω τίποτα. Για την ώρα νομίζω οτι ένας συνδιασμός είναι το ιδανικότερο.
Φέρνω παράδειγμα
Η συμβατικές μέθοδοι μπορούν να μας βοηθήσουν να κάνουμε διαφορική διάγνωση με τα μηχανήματα που διαθέτουμε και να δούμε τι και γιατί πάσχει.
Επειτα μπορούμε να δούμε την μέθοδο θεραπείας η οποία μπορεί να είναι μια απο τις δύο αναλόγως.
Για το μόνο που είμαι σίγουρη είναι οτι η ψυχολογία διαδραματίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην έκβαση μιας αρρώστιας.
Κατά καιρούς υπάρχουν '' θαύματα'' που ωφείλονται στην δύναμη της πίστης αλλά αυτά είναι πολύ σπάνια, οπότε καλόν είναι να πιστεύουμε αλλά να δεχόμαστε και τις γνωστές επιστημονικές μεθόδους.
Ας μην ξεχνάμαι οτι αν ο θεός δεν ήθελε, δεν θα μας είχε αφήσει να τις ανακαλύψουμε ωστε να μπορούμε να επεμβαινουμε στα τεκτενόμενα της ύλης μας.
Με αγάπη.
Πολύ σωστό αυτό που έγραψες στον dying i., εύγε! Και να σημειωθεί παρακαλώ επίσης ότι είναι δυνατή η ψηλάφηση και άλλων ενεργειακών χαρακτηριστικών μέσα στην αύρα ("μούσι", "κεραίες", ακτίνα μύτης, "τιρμπουσόν" αυτιών, "φτερά" κλπ.)...
Έχε πρόχειρο το όνομα και το τηλέφωνο του ΩΡΛ σου για τον μικρό, αν και εύχομαι να μην το χρειαστώ τελικά.
Παρεμπιπτόντως, μήπως θα ήθελες να σου στείλω ρέικι για τη μέση σου; Αν ναι, στείλε μου ένα SMS ή πάρε με τηλέφωνο. Μπορεί να σε βοηθήσει, πιστεύω.
Εξίσου πολυαγαπημένη μου nst
Ευχαριστώ για το κομπλιμέντο. Κι εσένα το βλέμμα σου θα μπορούσα να το περιγράψω ονειρικό.
Αλλά αν πραγματικά θέλουμε να μιλήσουμε για όμορφα μάτια, ε, η pyramid μας τρώει όλους λάχανο!
Αλήθεια, δεν θα ήθελες να δοκιμάσεις μια ενεργειακή θεραπεία; Τόσοι θεραπευτές είμαστε εδώ μέσα. Σκέψου το...
Καλή μου sm_giota,
Έχω την εντύπωση ότι αυτό που κάνεις είναι περισσότερο οραματισμός και όχι ασπίδα... πράγμα που δεν αποκλείει βεβαίως τα αποτελέσματα να είναι εξίσου καλά. Όμως για παν ενδεχόμενο ας είμαστε προσεκτικοί όταν περπατάμε σε μονοπάτια που δεν έχουν βαδίσει άλλοι. ![]()
Καλό μεσημέρι σε όλους
Ανσίν
******* By Art we live *******
¨
Wainamoinen
quote:
Διάβασα όλες τις σελίδες του θέματος και ως άσχετη με τα όσα αναφέρονται, θα ήθελα να σας εκφράσω κάποιες απορίες. Αρχικά αυτό που δεν κατάλαβα είναι, τι γίνεται στην περίπτωση, που κάποια ασπίδα δεν την εφαρμόσουμε σωστά. Υπάρχει κάποιος κίνδυνος ή απλά δεν λειτουργεί, π.χ. η ασπίδα του ρόμβου κλπ. ή υπάρχουν αρνητικές επιπτώσεις αν ξεχάσεις να αφαιρέσεις την γαλάζια ασπίδα πριν τον βραδυνό ύπνο?
Ζητώ συγνώμη αν έχουν ήδη δωθεί απαντήσεις σχετικά και δεν το θυμάμαι.
Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος από την εφαρμογή των ασπίδων με λανθασμένο τρόπο. Στην χειρότερη περίπτωση απλά δεν θα λειτουργήσουν.
Κίνδυνος υπάρχει μόνο εάν γίνεται κατάχρηση, και μάλιστα αυτό ισχύει για την ασπίδα της πυραμίδας και του ρόμβου. Αυτές οι πολύ δυνατές ασπίδες καλό είναι να΄τίθενται σε εφαρμογή μόνο σε πραγματικές περιπτώσεις ανάγκης. Ειδικά η ασπίδα της ΄πυραμίδας.
Άβαλλον, αγαπητή μου, όπως είπε και η Χριστίνα, πρώτα το εφαρμόζουμε στο σχήμα του σώματός μας και μετά γίνεται ωοειδές. ![]()
Πύραμιντ... δυστυχώς η βιοενέργεια σε αυτήν την περίπτωση είναι δύσκολα εφαρμόσιμη από εσένα την ίδια. Αυτό που θα σε βοηθούσε πολύ θα ήταν εάν σου έκανε κάποιος άλλος, ή εάν έκανες κάποιες ασκήσεις Tai Chi. ΄Μην ανησυχείς όμως, αφού θα είσαι ο στόχος της ομαδικής θεραπείας θα δεις μεγάλη βελτίωση.
Αγαπητή μου Γιώτα, καταρχήν όταν λέω για την χρυσή ασπίδα ότι πήζει δνε εννοώ να μετατρέπεται σε πέτρα. Φαντάσου όμως σαν ζελές ή κάτι τέτοιο. Το ιδανικό μάλιστα για να κάνεις αυτήν ασπίδα ακόμα πιο δυνατή και υψηλών δονήσεων είναι να κλείσεις τα μάτια σου στο τέλος και να αισθάνεσαι οτι δεν μπορείς να προσδιορίσεις το σώμα σου μέσα σε αυτό το χρυσό φως. Δηλαδή να νιώθεις την παρουσία σου σε ΄΄ολο αυτό το φως. Βέβαια είναι λίγο δύσκολο και αρκετά προχωρημένο, αλλά απλά το αναφέρω.
Εάν πάντως Γιώτα σε δυσκολεύει ο τρόπος που την περιγράφω, μπορείς να την κάνεις και έτσι όπως σου βγαίνει καλύτερα. Δεν είναι ακριβώς το ίδιο αλλά δεν έχει και μεγάλη διαφορά.
Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

A! Μορφέα, εγώ συμμετέχω σε ένα κύκλο βοήθειας μερικές φορές και δε χρησιμοποιούμε ασπίδα. Καθόμαστε πιασμένοι από το χέρι με κλαιστά τα μάτια, φανταζόμαστε ένα ασπρογάλαζο φως να μας περνάει από αριστερά προς τα δεξιά και να απλώνεται σε όλο το χώρο. Μετά φέρνουμε μπροστά μας την εικόνα αυτού που έχει ανάγκη και του στέλνουμε φώς σε όλο το σώμα και στο σημείο που πάσχει. Τέλος τον οραματιζόμαστε χαμογελαστό και θεραπευμένο. Πιστεύεις ότι αυτό λειτουργεί; Υπάρχει κίνδυνος από την έλλειψη ασπίδας; Εγώ πάντως όχι κάθε φορά αλλά πολλές φορές φεύγω από εκεί εξαντλημένη και μερικές φορές με ψυχοπλάκωμα.
Η εναλλακτική ιατρική αγαπητή μου, ερευνά τα βαθύτερα αίτια των προβλημάτων του ανθρώπου.
Ο άνθρωπος όπως όλοι γνωρίζουμε είναι ένα πολυσύνθετο ον, με πολλές πολλές λειτουργίες.
Επίσης γνωρίζουμε οτι ο άνθρωπος δεν έχει μόνο ένα σώμα αλλά πολλά σώματα, για την ακρίβεια 7 (τουλάχιστον τόσα μας έχουν δοθεί μέχρι τώρα)
Το πρώτο του σώμα είναι το υλικό σώμα, το δεύτερο του σώμα είναι το αιθερικό, το τρίτο του σώμα είναι το αστρικό, το τέταρτο είναι το νοητικό, το πέμπτο είναι το συναισθηματικό, το έκτο είναι το βουδικό και το έβδομο είναι το αιτιατό.
΄
Όταν λοιπόν ένας άνθρωπος αντιμετωπίζει ένα ισχυρό πρόβλημα, η αιτία του προβλήματος ξεκινάει από τα ανώτερα σώματα μέχρι να καταλήξει στα κατώτερα.
Η κλασσική ιατρική... αυτό που θεραπεύει είναι το υλικό σώμα, και με το οποίο κάνει θαυμάσια δουλειά, τουλάχιστον το κατά δύναμην.
Ο λόγος της αντιπαράθεσης της εναλλακτικής και της κλασσικής είαι στην πραγματικότητα ανύπαρκτος. Η μεν εναλλακτική ιατρική δουλεύει στα πιο λεπτοφυή σώματα του ανθρώπου και η δε κλασσική δουλεύει στο υλικό σώμα.
quote:
Φέρνω παράδειγμα
Η συμβατικές μέθοδοι μπορούν να μας βοηθήσουν να κάνουμε διαφορική διάγνωση με τα μηχανήματα που διαθέτουμε και να δούμε τι και γιατί πάσχει.
Λες λοιπόν οτι με τα διάφορα μηχανήματα΄μπορούμε να δούμε το τι πάσχει και γιατί πάσχει. Και φυσικά έχεις δίκιο. Όταν δεν γνωρίζεις την ύπαρξη των άλλων σωμάτων του ανθρώπου πράγματι η προχωρημένη τεχνολογία μπορεί να μας βρει το τι και το γιατί.
Όταν όμως γνωρίζεις την ύπαρξη και άλλων σωμάτων του ανθρώπου, ειδικά το γιατί μένει ανεκπλήρωτο στην διάγνωση της κλασσικής ιατρικής.
Γνωρίζουμε οτι το γιατίείναι μια πολύ δύσκολη ερώτηση. Η φίλη μου προσβλήθηκε από λευχαιμία... διάγνωση λοιπόν λευχαιμία. Γιατί; Αιτιολογία... μία σύνθετη ορολογία που δεν μπόρεσα να συγκρατήσω. Γιατί όμως; Εδώ δεν μπορεί να απαντήσει και εδώ έρχεται η εναλλακτική ιατρική η οποία ερευνά την λεπτοφυέστερη αιτία του προβλήματος.
Η εναλλακτική θεραπεία σε καμία περίπτωση δεν έχει να κάνει απλά με το ψυχολογικό προφίλ και κατάσταση του ανθρώπου, απλά έτσι φαίνεται σε όσους δεν ασχολούνται με αυτήν.
Καταπολεμά την αιτία σε ένα πιο λεπτοφυές πεδίο...
quote:
Κατά καιρούς υπάρχουν '' θαύματα'' που ωφείλονται στην δύναμη της πίστης αλλά αυτά είναι πολύ σπάνια, οπότε καλόν είναι να πιστεύουμε αλλά να δεχόμαστε και τις γνωστές επιστημονικές μεθόδους.
Εδώ λοιπόν έγκειται η μεγάλη διαφορά πλέον στην εναλλακτική και στην συμβατική πλέον νοοτροπία.
Η εναλλακτική ιατρική δεν αντιμετωπίζει ως θαύματα τις θεραπείες αλλά ως απλές εξισώσεις. Για αυτούς όμως που οι εξισώσεις αυτές είναι ακατανόητες, είναι απλά θαύματα!
Είναι σαν να πηγαίναμε 2.000 χρόνια πίσω και να έδινες ένα ντεπόν σε κάποιον που είχε πονοκέφαλο. Μάλλον θα το θεωρούσε θαύμα!
Αυτό που εννοώ καλή μου, είναι οτι δεν υπάρχει κανένα θαύμα, υπάρχουν απλά εξισώσεις τις οποίες δεν κατανοούμε.
Και ακόμα πιο σαφώς αυτά τα "θαύματα" δεν είναι λίγα. Το ότι δεν βγαίνει κανείς να τα βροντοφωνάξει δεν ΄΄εχει καμία σχέση. Ολόγος που δεν βγαίνει κανείς στους δρόμους να το φωνάξει είναι ο ίδιος με τον άνθρωπο που θεραπεύεται από την συμβατική ιατρική. Και ο μεν και ο δε θεωρούν απλή την έκβαση αυτή.
quote:
Ας μην ξεχνάμαι οτι αν ο θεός δεν ήθελε, δεν θα μας είχε αφήσει να τις ανακαλύψουμε ωστε να μπορούμε να επεμβαινουμε στα τεκτενόμενα της ύλης μας.
Και φυσικά έχεις δίκιο. Όπως επίσης όμως ο Θεός μας έδωσε ελεύθερη βούληση να αποφασίζουμε για τον εαυτόν μας. Ο Θεός τουλάχιστον για μένα επιζητεί την εξέλιξη, εμείς το ίδιο. Το πως θα εξελιχθεί ο καθένας δεν είναι κάτι που αφορά οποιονδήποτε άλλον παρά μόνο τον ίδιο. Δρόμοι υπάρχουν πάρα πολλοί, αλλά όλοι τους καταλήγουν στην Ρώμη.
Απλά το ζήτημα είναι πως θέλεις να φτάσεις και πότε.
Θεωρώ πολύ σημαντικό να τονίσουμε οτι η εναλλακτική ιατρική δεν εργάζεται μόνο στην θεραπεία της σωματικής υγείας του ανθρώπου, αλλά στην συνολλική του υγεία.
Για αυτό και δεν βελτιώνει μόνο την σωματική κατάσταση αλλά βελτιώνει την ζωή του ανθρώπου.
Δεν είμαι κατά της συμβατικής ιατρικής, είμαι κατά όμως της θεώρησης οτι η εναλλακική ιατρική έχει να κάνει μόνο με το ψυχολογικό μέρος του ανθρώπου.
Πολλές φορές μάλιστα ακούω οτι η εναλλακτική ιατρική δεν εξελίσσεται. Θεωρώ οτι αυτοί οι ισχυρισμοί είναι αστείοι και αφελής. Κανείς σοβαρά ασχολούμενος με την εναλλακτική ιατρική δεν μπορεί να ισχυριστεί κάτι τέτοιο. Σήμερα η εναλλακτική ιατρική ή όπως μου αρέσει περισσότερο η εναλλακτική θεώρηση πραγμάτων έχει εκατοντάδες διακλαδώσεις, πολλές από τις οποίες έχουν αναπτυχθεί μόλις τον τον τελευταίο αιώνα.
Είναι δύο σοβαρότατες επιστήμες οι οποίες έχουν έναν κοινό στόχο, την βελτίωση της ανθρώπινης ζωής.
Ο καθένας λοιπόν ας αναζητήσει τον δικό του δρόμο με τον δικό του τρόπο και ας ευχόμαστε όλοι μας να είμαστε ανοιχτοί στα νέα μηνύματα της κάθε εποχής.
Να είσαι καλά Νστ μου ![]()
Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!