- Νέα Ακρόπολη... Νο.2 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Edited by - Αίολος on 27/02/2012 22:17:21
Εσύ που τώρα είσαι αρχηγός, εσύ πρέπει και να μας εξηγήσεις.
Κι εγώ που νόμιζα πως είχες πέσει σε βαθύ διαλογισμό για να μας εξηγήσεις. κρίμα...
πρώην αρχηγός ΝΑ Θεσσαλονίκης
Δώστε Λιβραγκα στο λαό!
Δώστε Λιβραγκα στο λαό!
Δυστυχώς λοιπόν, μόνο εσύ μπορείς να μας εξηγήσεις, τι θέλει να πει ο Διδάσκαλος. Εγώ αυτά τα μαθήματα, δεν τα πρόλαβα. Αν τα είχα προλάβει, πολύ πιθανά να είχα φύγει πολύ πιο γρήγορα.
Εσύ πως τα αντέχεις?
Θα πρέπει μόνο να εξαιρεθούν ο Σάκης και η αμαλία, που είναι οι μόνοι που το γνωρίζουν σίγουρα (κατά δήλωση του Σάκη βέβαια).
Άντε λοιπόν... ας αρχίσουμε...
Κ------ς
quote:
Νικόμαχε, ξέρεις πολύ καλά πως, την έχεις βάψει και σε αυτή και στην άλλη ζωή.
Κάνε ότι μπορείς λοιπόν για να δείξεις πως είσαι απόλυτα συντεταγμένος με την εξουσία. Δεν ξέρεις, καμιά φορά , μπορεί να φτάσεις γρήγορα στην λύτρωση.
Εγώ, είμαι εδώ για να σε βοηθήσω. Μην κάνεις πως το διασκεδάζεις όμως, γιατί δεν θα σε συγχωρέσουν. Λίγο μελόδραμα, δεν βλάπτει.πρώην αρχηγός ΝΑ Θεσσαλονίκης
Μεγαλειώδης μαλακία!!
Σε εκφράζει απόλυτα!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Μπορεί να το ξανασκεφτούν και...νάσου το κεφαλάκι πάνω στον πάγκο του χασάπη...
quote:
stiv, λέω τον δεύτερο ρόλο να τον παίξουμε στην κρεμάλα. Να δούμε ποιος θα βρεί το επώνυμο του Σάκη.
Θα πρέπει μόνο να εξαιρεθούν ο Σάκης και η αμαλία, που είναι οι μόνοι που το γνωρίζουν σίγουρα (κατά δήλωση του Σάκη βέβαια).
Άντε λοιπόν... ας αρχίσουμε...Κ------ς
γαραντζώτης γιάννης ,περα απο τα καλαμπουρια ,αληθεια, δεν με ενδιαφερει ποιος ειναι και πως λεγεται εμενα προσωπικα ο καθε πρωην και νυν αρχηγος της Ν.Α
Διαβαζουμε τι εστι και τι παιζεται στην Ν.Α ,ετσι για γνωση και πληροφορηση ,τωρα απο εκει και 'περα ο καθενας μας βγαζει τα συμπερασματα του.
Edited by - stiv on 27/02/2012 22:44:33
Σε προειδοποιώ για να μην λες πως δεν σε προειδοποίησε κανείς...
Είπαμε...το κεφαλάκι...