ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Dr. Know (Οι απαντήσεις που ψάχνατε) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Dr. Know (Οι απαντήσεις που ψάχνατε) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

zip30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
22/01/2011, 10:19:02
Knock knock, Dr. Know είσαι εδώ;

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 22/01/2011 10:19:49

22/01/2011, 11:23:28
Ορίστε, παρακαλώ ...

22/01/2011, 11:58:48
Διερωτόμαι αυτό το καιρό το εξής... το φίδι, το γνωστό, αυτό το οποίο περνά από όλες τις κεντρικές εκκλησίες, είναι νερό, νερόφιδο, ή απλά φίδι;

Γιατί αν είναι νερό, οκ, μπορείς και να το πιείς, δικό σου είναι άλλωστε, σπλάχνο σου, 70% νερό σου λέει ο άνθρωπος.
Αν είναι νερόφιδό, τότε μπορεί να σε πιεί αυτό και μάλιστα κάποιος μπορεί να σου πει ότι είναι και φυσική πανίδα(?) που κατοικεί σε υγρά τοπία.
Αν πάλι δεν υπάρχει νερό, αλλά μόνο φίδι, ε τότε πρέπει να αναρωτηθούμε αν θέλουμε να κουβαλάμε φίδια στις εκκλησίες μας.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 22/01/2011 12:18:57

29/01/2011, 16:04:45
Μμμ.. να υποθέσω απ' τη σιωπή ότι η ερώτηση είναι ακατόνητη ή ότι εγώ έχω λάθος κατανόηση του πράγματος; Κάτι απ τα δύο. Όπου λείπει η άμεση εμπειρία... αλλά όπως έλεγε και ένα παιδί, κανείς δεν έμαθε σκοποβολή πυροβολώντας το κεφάλι του, οπότε, δεν ήξερες δεν ρώταγες;
Ας το θέσουμε αλλιώς. Πόσο σημαντικό είναι το φίδι στην πανίδα μας; ή ποια ακριβώς είναι η φύση του φιδιού;
29/01/2011, 23:43:37
Πόσο σημαντικό είναι το φίδι στην πανίδα μας;

Είναι εξαιρετικά σημαντικό, μέγιστα σημαντικό, αν σκεφτείς δηλ. πως πρέπει κάποια στιγμή να συμφιλιωθούμε με αυτό το φίδι και να ζήσουμε αρμονικά μαζί του. Δεν μπορείς να είσαι μαλωμένος μια ζωή με το έτερον ήμισυ του εαυτού σου. Κάποια στιγμή θα πρέπει να κάτσεις μαζί του στο ίδιο τραπέζι. Και να μην ξεχάσεις να πιεις και μια γουλιά κρασί στην υγειά του ...

29/01/2011, 23:51:04
Ωραία..

Έχω όμως και μια άλλη απορία.
Ο Πύθωνας, είναι το φίδι καθ' αυτό, ή είναι κάτι άλλο που απλά συχνάζει στην ίδια περιοχή; Γιατί έχω ακούσει ότι αυτό το φίδι, ο πύθωνας δηλαδή, δημιουργεί τρομερά αναπνευστικά προβλήματα, όπως είναι εμφανές από το όνομά του.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 29/01/2011 23:53:26

17/02/2011, 20:50:42
Τωρα για την αθανασια. Ρωτω:
1. Προυποθεση για την επιτευξη ειναι η σωματικη μεταλαξη?
2. Ειναι η μεταβαση σε αλλη διασταση με διαφορετικες δονησεις?
3. Ειναι επεμβαση με καποιο τροπο στο DNA ?

http://www.youtube.com/watch?v=nDH1zphHiVI&feature=related

Κι εγώ απαντώ : Υπήρχε μια εποχή που περνούσες την μέρα σου έχοντας φάει μονάχα μια μερίδα μπιφτέκι στη λαδόκολλα - ξέρεις, στα "βρώμικα" στα Λαδάδικα - ρεφενέ με τον καλύτερό σου φίλο. Υπήρχε μια εποχή που σκαρφάλωνες στις μάντρες του κινηματόγραφου "ΑΙΓΛΗ", στο Γενί Χαμάμ, για να δεις ένα γουέστερν με τον Τζον Γουεϊν. Υπήρχε μια εποχή που έτρεχες στις αλάνες κι έπαιζες "γκαζούς" και "καπάκια" και μετά πήγαινες στον ηλεκτρολόγο της γειτονιάς σου και τον παρακαλούσες να σου δώσει ένα κομμάτι πλαστικό σωλήνα μικρής διατομής για να τον κάνεις "φυσοκάλαμο" και χανόσουνα με τις ώρες στα στενά της Κασσάνδρου και στους ακάλυπτους του Αϊ Δημήτρη και βράδυαζε στο δρόμο και σε κατσάδιαζε η μάνα σου όταν γύριζες στο σπίτι. Κι ήταν όλα ωραία φίλε. Κι ήταν όλα αληθινά φίλε. Πεντακάθαρα, ατόφια, γνήσια κι αθάνατα. Τώρα, τι σκατά σε έχει πιάσει και πεθαμένος ασχολείσαι με τέτοιες μαλακίες ;;;

τα ερωτήματα έγιναν από το μέλος ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ στο http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=1&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=10885

*** αυτός που πέθανε προχθές / "στην έσκασε" και μην τον κλαις / όποιος με το θαύμα ζήσει / δεν πεθαίνει, θα γυρίσει ...

Και τώρα που 'ναι Αποκριά / και πανηγύρι και χαρά / βρήκε σώμα ν' αποθάνει / το παιχνίδι του να κάνει ...

Edited by - zip on 17/02/2011 22:02:49

17/02/2011, 20:55:28
Ο Πύθωνας, είναι το φίδι καθ' αυτό, ή είναι κάτι άλλο που απλά συχνάζει στην ίδια περιοχή;

Τι σημασία έχει ; Το αποτέλεσμα μετράει. Φίδι, Πύθωνας ή κάτι άλλο, το γεγονός είναι πως πρέπει να συμφιλιωθείς μαζί του. Αυτός είναι ο σκοπός για τον οποίο ήρθες μουσαφίρης στον πλανήτη Γη.

17/02/2011, 23:34:50
Μακαρι ΖΙΠ να ειχες περισσοτερο νιονιο και να
μπορουσες να καταλαβεις το υφος της καθε συζητησης!
Οταν ρωτας εναν σαν τον Αμοθεν,σοβαρα ερωτηματα θα θεσεις?
Θα μου πεις γιατι να τα θεσω?
Ετσι για να περνα η ωρα μου φιλε.
Εσυ την περνας αλλοιως,εγω αλλοιως.
Το διασκεδαζω.

Και σου απαντω με την σειρα μου σε προηγουμενο σε αλλο τοπικ
σχολιο σου.

ΞΥΠΝΑ ΞΥΠΝΑ ΞΥΠΝΑ ΞΥΠΝΑ

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

18/02/2011, 01:22:29
Του Ζιπ τα λόγια είναι σαν το φερμουάρ(εξού και το Ζιπ) όλα τα ανοίγουν και όλα τα κλείνουν. Και κάνουν και ωραίο ήχο: "ΖιιιιιιΠ"
Για αυτό και μου αρέσουνε.