ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- XA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- XA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

macedon60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
04/07/2012, 10:56:17
quote:
Το μόνο που εισέπραξα ήταν κραυγές - όπως η ανωτέρω - καθώς και εκδηλώσεις πάθους, αλλά ουδένα επιχείρημα.
...Για αυτό λέω οτι είσαι ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής, γιατί ακόμα ψάχνεις τα επιχειρήματα
04/07/2012, 10:59:13
quote:
Ποίο κόμμα μου βρε παιδάκι μου;
Από την αρχή, το μόνο που προσπαθώ είναι, να δω τι επιχειρήματα έχετε εναντίον της ΧΑ.
Εντάξει, αφού δεν είσαι ψηφοφόρος της Χ. Αυγής, μπορείς να βρίζεις την ορθοδοξία, δεν πέφτεις σε καμία αντίφαση τότε.
04/07/2012, 11:00:49
...και όχι μόνο στερήστε επιχειρημάτων, αλλά δεν είδαμε "εσάς" να προτείνετε κάτι καλλίτερο!
Είμαι καλός εγώ επειδή είναι κακός εκείνος, αλλά ουδέποτε λέω σε τι είμαι καλλίτερος εγώ, διότι θέλω να κρύψω το ότι είμαι πολύ χειρότερος από τον "κακό".

γνωστή χριστιανική συνταγή...
και των αριστερών επίσης...

Edited by - Αίολος on 04/07/2012 11:02:10

04/07/2012, 11:05:50
quote:
...Για αυτό λέω οτι είσαι ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής, γιατί ακόμα ψάχνεις τα επιχειρήματα
...και αναρωτιέμαι: Είμαι εγώ ηλίθιος που ρωτάω, ή οι άλλοι που δεν ξέρουν τι τους γίνεται;

;;;

04/07/2012, 11:06:53
quote:
Αίολος
...και όχι μόνο στερήστε επιχειρημάτων, αλλά δεν είδαμε "εσάς" να προτείνετε κάτι καλλίτερο!
Είμαι καλός εγώ επειδή είναι κακός εκείνος, αλλά ουδέποτε λέω σε τι είμαι καλλίτερος εγώ, διότι θέλω να κρύψω το ότι είμαι πολύ χειρότερος από τον "κακό".

γνωστή χριστιανική συνταγή...
και των αριστερών επίσης...

Κατ'αρχήν μη βρίζεις το κόμμα σου.
Κατα δεύτερον επιχειρήματα δεν είδες, τώρα δεν βλέπεις και αντιπροτάσεις;
Μνήμη χρυσόψαρου λέμε...
Για πήγαινε στο άλλο θέμα που άνοιξα για της εκλογές, και εκεί θα βρεις αντιπροτάσεις.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 04/07/2012 11:07:21

04/07/2012, 11:10:10
quote:

Αίολος
quote:
...και αναρωτιέμαι: Είμαι εγώ ηλίθιος που ρωτάω, ή οι άλλοι που δεν ξέρουν τι τους γίνεται;

;;;

Κοίταξε, αν δεν είναι -για παράδειγμα- αρκετό επιχειρήμα για σένα, να βλέπεις ένα τραμπούκο να δέρνει μια 60 χρονη, δεν είναι οτι είσαι χαζός.
Είναι οτι είσαι προκατειλλημένος, και αυτό σε κάνει να μοιάζεις με χαζό.
ahlobarΜέλος
04/07/2012, 11:16:33
quote:
Ahlobar

Ναι, είναι αντιδημοκρατικό και φασιστικό γιατι γίνεσαι σαν αυτούς.Είναι σαν να μεταφέρεται ο ιός της βίας που κουβαλάνε και σε άλλους.Τα δύο άκρα είναι το ίδιο και το αυτό.Στο τέλος θα καταλήξουμε σαν τους χούλιγκανς του οσφπ και του πάο.Και οι δύο πλευρές θα υποστηρίζουν με ΑΠΟΛΥΤΗ σιγουριά οτι έχουν 100% δίκιο.

Δεν μου απαντας ομως.Και τι τους κανεις?

corgito ergo sum

04/07/2012, 11:24:19
Εδώ και 3 ποστ ρωτάω τι είναι φασιστικό - και θα συνεχίσω να ρωτάω - από τις ερωτήσεις μου, ή από τις θέσεις μου.
Για να καταλάβουμε επιτέλους τι στο διάολο είναι φασισμός.

Είναι φασιστικό που ρωτάω;

04/07/2012, 11:27:19
quote:
τι στο διάολο είναι φασισμός.

ΦΑΣΙΣΜΟΣ = ΕΠΙΒΟΛΗ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ = ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ

Το απάντησα σε ποστ πριν τρεις σελίδες, δεν φάνηκε να μην έγινε κατανοητό.

ahlobarΜέλος
04/07/2012, 11:30:19
Κοιτα να δεις.Αν υπαρχει η οργανωση "ιρξθω" η οποια βιαζει,κλεβει σκοτωνει κτλ και το κρατος/αστυνομια δεν κανει ή δεν μπορει να κανει τιποτα,εγω θα τους σκοτωνα.Και πες μου αν εχω αδικο.

Οποτε θα συμφωνησουμε οτι ο φασισμος ή η τρομοκρατια ειναι λυσεις αναγκαστηκες,καμια φορα αλλα οχι για να μεινουν και μονιμα.Η κοινωνια ειναι ετσι φτιαγμενη οπου η βια βρισκει δικαιολογημενη θεση.Κακως,αλλα χρειαζεται καμια φορα.

Αντιστοιχα και η τρομοκρατια.Π.χ αν ειχες το πολιτευμα της Β.Κορεας ποσο θα ηθελες να γινεις τρομοκρατης?

corgito ergo sum

18/11/2009, 13:34:44
Αψού!!!!...Τον ιό σου!!!!
noelΜέλος
18/11/2009, 13:52:30
trexagireve
quote:
Δεν ήθελα να σου απαντήσω allzzaro, αλλά οι προσβλητικές σου εκφράσεις απέναντι στον χριστιανισμό,

Γειά σας κύριε trexagireve.
Mιλάτε εσείς για προσβλητικές εκφράσεις?
Εσείς δεν αποκαλέσατε τον allzzaroψυχοπαθή?
Εσείς δεν του είπατε να σας κάνει αέρα στα γεννητικά σας όργανα?
Τώρα έχετε το θράσσος να μιλάτε εσείς για προσβλητικές εκφράσεις.
Θα έπρεπε να ντρέπεσται κύριε τρεχαγύρευε.
Αλήθεια πόσο περήφανοι θα πρέπει να είναι οι γιοί σας κύριε τρεχαγύρευε που έχουν εναν τέτοιο πατέρα που συμπεριφέρεται με εναν τέτοιο τρόπο.

Γράφω λίγο σπάνια κύριε τρεχαγύρευε αλλά παρακολουθώ τα γραφώμενα του allzzaro πολλά χρόνια τώρα. Τιμώ και σέβομαι τις απόψεις του και δεν επιτρέπω σε κανέναν να τον προσβάλλει και εσείς ενώ τον προσβάλλεται και τον υβρίζετε έχετε το θράσος να του λέτε οτι σας προσβάλλει το Χριστιανισμό.
Δεν σας απαντώ εκ μέρους του, εχω μάθει να τον υπερασπίζομαι και να λέω ελεύθερα τη γνώμη μου.
Ντροπή σας λοιπόν.

Edited by - noel on 18/11/2009 13:59:35

18/11/2009, 14:45:52
quote:

trexagireve
quote:
Δεν ήθελα να σου απαντήσω allzzaro, αλλά οι προσβλητικές σου εκφράσεις απέναντι στον χριστιανισμό,

Γειά σας κύριε trexagireve.
Mιλάτε εσείς για προσβλητικές εκφράσεις?
Εσείς δεν αποκαλέσατε τον allzzaroψυχοπαθή?
Εσείς δεν του είπατε να σας κάνει αέρα στα γεννητικά σας όργανα?
Τώρα έχετε το θράσσος να μιλάτε εσείς για προσβλητικές εκφράσεις.
Θα έπρεπε να ντρέπεσται κύριε τρεχαγύρευε.
Αλήθεια πόσο περήφανοι θα πρέπει να είναι οι γιοί σας κύριε τρεχαγύρευε που έχουν εναν τέτοιο πατέρα που συμπεριφέρεται με εναν τέτοιο τρόπο.

Γράφω λίγο σπάνια κύριε τρεχαγύρευε αλλά παρακολουθώ τα γραφώμενα του allzzaro πολλά χρόνια τώρα. Τιμώ και σέβομαι τις απόψεις του και δεν επιτρέπω σε κανέναν να τον προσβάλλει και εσείς ενώ τον προσβάλλεται και τον υβρίζετε έχετε το θράσος να του λέτε οτι σας προσβάλλει το Χριστιανισμό.
Δεν σας απαντώ εκ μέρους του, εχω μάθει να τον υπερασπίζομαι και να λέω ελεύθερα τη γνώμη μου.
Ντροπή σας λοιπόν.

Edited by - noel on 18/11/2009 13:59:35

Σας παρακαλώ , κύριε μου ...διάλογο προσπαθεί ο κύριος να κάνει ..

Ενίοτε φταρνίζεται..

Αναρρωτιέται πάντα..που είναι ο διάλογος??

Προφανώς , εκεί που είπατε ότι "υπογράφει" τον συνδίκτυο Allzzaro...

Αλλα εφόσον και αυτό το παιδί-Allzzaro- δεν συμφωνεί μαζί του και δεν κάνει διάλογο με το 98% και την κοινή γνώμη των 500 ..e! αγανάκτισε ο άνθρωπος..για την αλήθεια μιλάει ..του 98%!

Εξάλλου ο κάμπος έχει αέρα..πεδινά γάρ..εξ'ου και το "κάν'τα μας αέρα"...

Καντάρεεεεε...οριτζινάλεεεε...!!!

soul

18/11/2009, 14:58:15
Συμφωνούμε απολυτα αγαπητέ/τή noel..Είναι ακριβώς το ίδιο, μια αναφορά στο άν ειναι καλά ο κ...allzzaro, σε διάλογο, με τις...σαλιάρες του Αερινού, σε συνεχή βάση, αποτρέποντας τον διάλογο..Δεν ξέρω κυρία μου, τι .....καντηλάκια ανάβετε στον κύριο allzzaro,αλλά μιλάμε για Θεό όχι για ανθρώπους...Με αυτές τις συγκρίσεις δειχνετε πεντακάθαρα πόσο ...δημοκρατικά βλέπετε τα πράγματα...
Αλλά, πες μου...
Δημοκρατία;
Τι ειναι αυτό;
Δεν είναι για όλους....
Καλά κι εσείς θεωρείτε τους εαυτούς σας πνευματικούς ανθρώπους;
Δεν ξέρω καλή μου πόσο ....ευλαβείσαι τον συνδίκτυο μου,allzzaro,
αλλά, επέτρεψε μου να νομίζω ότι μπορώ να έχω μια προσωπική σχέση μαζί του και οι σχέσεις γκουρού με προστατευομένους,ας μείνουν έξω
απο τον διάλογο ....
Τρομάζουμε να αναγωρίσουμε ένα Θεό, πάμε να βγάλουμε κι άλλους;
....Για τον ..μαιντανό, τα ίδια...
18/11/2009, 15:16:15
quote:

Συμφωνούμε απολυτα αγαπητέ/τή noel..Είναι ακριβώς το ίδιο, μια αναφορά στο άν ειναι καλά ο κ...allzzaro, σε διάλογο, με τις...σαλιάρες του Αερινού, σε συνεχή βάση, αποτρέποντας τον διάλογο..Δεν ξέρω κυρία μου, τι .....καντηλάκια ανάβετε στον κύριο allzzaro,αλλά μιλάμε για Θεό όχι για ανθρώπους...Με αυτές τις συγκρίσεις δειχνετε πεντακάθαρα πόσο ...δημοκρατικά βλέπετε τα πράγματα...
Αλλά, πες μου...
Δημοκρατία;
Τι ειναι αυτό;
Δεν είναι για όλους....
Καλά κι εσείς θεωρείτε τους εαυτούς σας πνευματικούς ανθρώπους;
Δεν ξέρω καλή μου πόσο ....ευλαβείσαι τον συνδίκτυο μου,allzzaro,
αλλά, επέτρεψε μου να νομίζω ότι μπορώ να έχω μια προσωπική σχέση μαζί του και οι σχέσεις γκουρού με προστατευομένους,ας μείνουν έξω
απο τον διάλογο ....
Τρομάζουμε να αναγωρίσουμε ένα Θεό, πάμε να βγάλουμε κι άλλους;
....Για τον ..μαιντανό, τα ίδια...

Λόγος ..500ων!

Μαιντανολογίες..κοινής λογικής !

soul

18/11/2009, 15:24:36
Υπάρχουν γκουρού...και στις τάξεις των 500ων?
Συγγνώμη , του 98% ήθελα να πώ..
Αυτής της κοινής λογικής..
Του διαλόγου..

Ευλαβείσθε...???

ΥΓ...Ήξερα ότι στις ινδίες υπάρχουν γκουρούδες...ήρθαν και δώ??

Και άλλο 98% ...φτού!

soul

18/11/2009, 15:28:08
Δεχόμαστε μαθήματα Δημοκρατίας και διαλόγου..ήθους και εκφοράς γλυκόλογων!

οι εκτός του 98%.."οι αμόρφωτοι..οι εν τω άσπρω"..απο τους εν τω μαύρω περιβαλλομένους!

soul

18/11/2009, 16:06:38
quote:

quote:
Μετανοείτε..!!!

Φοβηθείτε ρε επιτέλουςςςςςςςςςςςς.......!!!

Φόβος=εκκλησία.

Γιατί Φόβος=εκκλησία???

noelΜέλος
18/11/2009, 16:42:41
quote:
Δεν ξέρω καλή μου πόσο ....ευλαβείσαι τον συνδίκτυο μου,allzzaro,αλλά, επέτρεψε μου να νομίζω ότι μπορώ να έχω μια προσωπική σχέση μαζί του και οι σχέσεις γκουρού με προστατευομένους,ας μείνουν έξω
απο τον διάλογο ....

Δεν σας επιτρέπω κύριε trexagireve να νομίζετε.
Δεν είναι σχέσεις γκουρού με προστατευόμενους αλλά σχέσεις υιού και πατέρα. Οταν κάποιος φτάνει στο σημείο να του φερθεί με τέτοιο τρόπο λέγοντας του να του κάνει αέρα στα γεννητικά του όργανα δεν θίγει μόνο αυτόν αλλά και εμένα. Νομίζω.
Η αγωγή μου κύριε trexagireve δεν μου επιτρέπει ούτε να σας υψώσω τον τόνο της φωνής μου ούτε να σας συμπεριφερθώ έτσι οπως σας αξίζει.
Τυγχάνει λοιπόν να είμαι και εγώ συνδίκτιος αρκετά παλαιότερος στα φόρουμς απο οτι είστε και εσείς και έχω το θάρρος και την ελευθερία της γνώμης να λέω οτι θέλω και να προστατεύω τον allzzaro απο κάποιους που τον υβρίζουν με το πρόσχημα του διαλόγου.
Δεν θα πώ τίποτα αλλο.
Απλά ντροπή σας και πάλι.
Σκεφτείτε αυτό που σας είπα. Πόσο υπερήφανοι θα ήταν οι γιοί σας να έβλεπαν τον πατέρα τους να συμπεριφέρεται κατ` αυτόν τον τρόπο.
Τυγχάνει να είμαι μέλος των φόρουμς αρκετά χρόνια τώρα και να διαβάζω αυτά που γράφει ο allzzaro. Τον θαυμάζω και δεν επιτρέπω σε κανέναν να του συμπεριφέρεται κατ` αυτόν τον τρόπο.

Edited by - noel on 18/11/2009 17:03:49

18/11/2009, 17:19:08
Χαίρομαι,άσχετα απο το πως έγινε, που είσαι γιός του allzzaro αγαπητέ noel, αλλά, θα σε παρακαλούσα να κρινεις ίσα....Δεν αποκάλεσα τον πατέρα σου ποτέ ψυχασθενή,αλλά, μετά απο ενα μήνα,
μήπως είναι καθυστερημένος ο θυμός σου; Πέραν αυτού, έχουμε ένα διάλογο, όπου όλοι φερόμαστε με κοινή γλωσσα...
Όποτε θέλει κάποιος, να μας πει ότι θέλει να τον αντιμετωπίζουμε
αλλοιώς, αλλά να φέρεται κι ο ίδιος το ίδιο...
Διάκριση μεταξύ ανθρώπων, δεν κανω, αν εσύ κάνεις, πρέπει να το ξεπεράσεις καποια στιγμή...
Απο κι έπειτα, τι να σου πω φίλε μου..Βρήκες την ώρα, επαναλαμβάνω...
Τόσο ου με στενοχωρεί ο λόγος που σκέφτομαι όυι το έκανες...
Κάποια στιγμή, επαναλαμβάνω,ας δούμε τους άλλους ίσους μας...
Έχει σημασία....
Εδώ,δε, μιλάμε για θέματα πίστεως, τα προσωπικά, είναι εκτός...