ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Gucci φόρεμα ή σκισμένο τζήν? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Gucci φόρεμα ή σκισμένο τζήν? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Avallon31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
clearthoughtΜέλος
07/02/2004, 17:33:13
Αllzzaro...Φιλε Φωτη Θα σε μαλωσω!
Armani???????
Κοντρα στον οικο GUcci Κανεισ βρε?????

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ....ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΑΛΙΑ!!!!!(με την καλη εννοια παντα!!!

Edited by - clearthought on 07/02/2004 17:37:17

clearthoughtΜέλος
07/02/2004, 17:34:10
ΕΙΔΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ "ΜΑΣ" ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ????
GUCCI ΦΟΡΕΜΑ Η' ΣΚΙΣΜΕΝΟ ΤΖΗΝ????
ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ.... ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ "ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ"
Ο "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ" ΜΑΣ....

"ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ"
OPEN YOUR MIND AND THINK CLEAR!

07/02/2004, 19:53:55
quote:
Δυστυχώς το ένδυμα ΑΡΜΑΝΙ εχει την ιδιότητα να μην το διαπερνούν ορισμένα βλέμματα.

ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ!
Αν το αρμάνι ταγιεράκι το φοράει η Κλώντια Σίφερ για τον ανδρικό πληθυσμό πιστέψτε με θα είναι εντελώς αόρατο!
Λίλιθ και γω έχω κόλλημα με ένα δυο αγαπημένα ρούχα και τα έχω πλύνε βάλε... Ενα από αυτά το έχω από 16 χρονών!

"Τάδε έφη Avallon"
VIKINGΜέλος
08/02/2004, 01:27:53
quote:

Πολύ σωστά
Εσύ τι θα ψηφίσεις??

Γεια σου φιλε μου ALLZARO.
H ψηφος ειναι μυστικη φιλε μου,αλλα αν μου πεις εσυ μπορει να σου πω
και εγω.

Πιστευετε οτι θα ηταν καλη ιδεα να ανοιξουμε ενα θεμα που θα εχει τιτλο αν ψηφιζετε(οι αναρχικοι δεν ψηφιζουν οπως ξερετε) και τι κομμα ;H μηπως θα κλειδωθει αν το ανοιξω;

08/02/2004, 12:34:00
quote:
Γεια σου φιλε μου ALLZARO.
H ψηφος ειναι μυστικη φιλε μου,αλλα αν μου πεις εσυ μπορει να σου πω
και εγω

Γειά σου viking

Στον ιστό είναι δύσκολο να εκφραστώ πολιτικά.
Υπάρχουν και αλλοι που

quote:
Πιστευετε οτι θα ηταν καλη ιδεα να ανοιξουμε ενα θεμα που θα εχει τιτλο αν ψηφιζετε(οι αναρχικοι δεν ψηφιζουν οπως ξερετε) και τι κομμα ;H μηπως θα κλειδωθει αν το ανοιξω;

Για αυτό είδα τον admin να αγοράζει λουκέτα
Αστο Αστο

08/02/2004, 12:42:41
quote:
Αν το αρμάνι ταγιεράκι το φοράει η Κλώντια Σίφερ για τον ανδρικό πληθυσμό πιστέψτε με θα είναι εντελώς αόρατο!

Σιγά τα μούτρα avallon , σιγά την γυναίκα...
Πάντως σας το λέω να το γνωρίζετε οτι εμείς ... ο απλός ανδρικός πληθυσμός δεν συγκινούμαστε σχεδόν καθόλου απο τις ντίβες ή τα μανεκέν.

Αυτές είναι για κανέναν μπασκετμπωλίστα , κανέναν ποδοσφαιριστή, κα..
ετσι λοιπόν οι αθλητές ασχολούνται με τα μανεκέν κλπ και αφήνουν τα υπόλοιπα κορίτσια για εμάς τους απλούςςςς.

Εγώ εξαιρούμε να το διευκρινήσω ...εχει λήξη η ημερομηνία μου

Edited by - allzzaro on 08/02/2004 12:43:07

08/02/2004, 12:45:20
quote:
Αllzzaro...Φιλε Φωτη Θα σε μαλωσω!
Armani???????
Κοντρα στον οικο GUcci Κανεισ βρε?????

Σορρυ αλλά και τα δύο τα έχω απλά ακούσει.
Το αν φορά κάποιος armani η Κούτσι δεν μπορώ να το ξεχωρίσω.

08/02/2004, 14:20:52
quote:

quote:
Συχνά αυτό που κάνει κάποιους άνθρωπους να ξεχωρίζουν από τους άλλους όταν βρίσκονται σε έναν κοινό χώρο, είναι η ενέργεια που τους περιβάλλει και που εκπέμπουν

Αμαλία καλημέρα.. όντως αλλά εχεις κάνει ενα λάθος..

Λές ... Συχνά ... αυτό που κάνει... ενώ θα επρεπε να πείς ... Σπάνια αυτό που κάνει...

Φίλε allzzaro, θα επιμείνω στην άποψή μου.
Ο άνθρωπος είναι ον πεινασμένο. Και η πιο άμεση τροφή για τον κοινό αντιπρόσωπο του είδους είναι η ενέργεια, το καταλαβαίνει ή όχι. Αν αυτή την ενέργεια δεν μπορεί να την παράγει ή να τη βρίσκει μόνος του από την πηγή της, τότε του αρέσει να τη ρουφά από άλλους ανθρώπους, οι οποίοι την έχουν και με το παραπάνω. Αυτό δεν μπορείς να το δεις, απλά το νιώθεις, το καταλαβαίνεις. Βάλε έναν άνθρωπο με τεράστια αύρα μέσα σε ένα πλήθος ανθρώπων. Θα δεις ότι τους τραβάει όπως ο μαγνήτης τις καρφίτσες. Μπορεί να μην τον ερωτευτούν κιόλας, αλλά σίγουρα θα μαγνητιστούν από αυτόν.
Τώρα αν η ενστικτώδης προσοχή μας μπορεί να εστιαστεί για λίγο και σε ένα γκούτσι, είναι κάτι πολύ εφήμερο και βασίζεται σε τεχνητούς λόγους όπως η διαφήμηση. Κατά τα άλλα, πιστεύω ότι γενικότερα ισχύει αυτό που σου ανέφερα, αν και σαν περιγραφή κοινωνικού φαινομένου, σχετικά με την έλξη του Γκούτσι (άραγε γκούτσι είναι ένας σανσκριτικός όρος;) συμφωνώ και με αυτά που έγραψες.

αυτή...που τα κατάφερε!κάνε κλικ!

08/02/2004, 14:29:57
Αμαλία ..

Εγώ αυτο το ``γκούτσι`` δεν το εχω δεί ποτέ μου. Ισως να το εχω δεί και να μην το ξέρω.

quote:
Βάλε έναν άνθρωπο με τεράστια αύρα μέσα σε ένα πλήθος ανθρώπων. Θα δεις ότι τους τραβάει όπως ο μαγνήτης τις καρφίτσες. Μπορεί να μην τον ερωτευτούν κιόλας, αλλά σίγουρα θα μαγνητιστούν από αυτόν.

Μάλλον πρέπει να εχω ανοσία. Οχι αύρα να εκπέμπει ο αλλος αλλά και τσουνάμι να εκπέμπει ... βέβαια θα συμφωνήσω μαζί σου ... επειδή το λές εσύ

naryaΜέλος
10/02/2004, 08:54:15
Αμάν πια με αυτό το Gucci φόρεμα, σιγά το τραγούδι. Μα τελείως ανεγκέφαλοι είμαστε να ασχολούμαστε με κόντρες Βορείων-Δυτικών προαστίων με αφορμή ένα κακό τραγούδι;

Τώρα γιατί ο Μαζωνάκης δεν ασχολήθηκε με τους εξίσου ευημερούντες Νότιους (από Γλυφάδα και κάτω) είναι απλό. Μα γιατί μένει στο Καβούρι όπου είναι και ιδιαίτερα συμπαθής, μην πέσει και τον πλακώσει το σπίτι του! Σίγουρα θα έχει ξεκαρδιστεί στα γέλια με το όλο θέμα το "φωτωχόπαιδο" των Δυτικών προαστείων!

Όσον αφορά το θέμα των ρούχων γιατί να δώσουμε τα ωραία μας λεφτάκια για οποιοδήποτε Gucci ή Armani το ZARA έχει ωραιότατες imitation με το 1/10 της τιμής! Εάν είσαι κακομοίρογλου, κακομοίρογλου θα μείνεις κι ας φοράς Gucci.

10/02/2004, 09:35:32
quote:
Αμάν πια με αυτό το Gucci φόρεμα, σιγά το τραγούδι. Μα τελείως ανεγκέφαλοι είμαστε να ασχολούμαστε με κόντρες Βορείων-Δυτικών προαστίων με αφορμή ένα κακό τραγούδι;

Eλπίζω να μην υποννοείς κάτι...

"Τάδε έφη Avallon"