ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Gucci φόρεμα ή σκισμένο τζήν? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Gucci φόρεμα ή σκισμένο τζήν? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Avallon31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
06/02/2004, 21:40:59
Εχετε δει τον τελευταίο καιρό τον χαμό που έχει προξενήσει ένα ηλίθιο τραγούδι του Μαζωνάκη το Gucci φόρεμα?΄(μωρέ καλά κάνω εγώ και δεν ακούω σχεδόν καθόλου ελληνική μουσική...)

Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο!

Με τον κοινωνικό ρατσισμό του τραγουδιού φτάσαμε σε σημείο να χωρίσουμε την Αθήνα σε Δυτικά και Βόρεια Προάστεια...
Σε ένα ξέσπασμα τα Δυτικά προάστεια "απάντησαν" με ένα παρόμοιο τραγούδι ύμνο για τα Δυτικά προάστεια και τις "χάρες"τους όπως ένα σκισμένο τζην και το περιεχόμενό του...και μη χειρότερα που λέει η cat!
Χθες στο Κεφαλάρι πλακωθήκανε κάποιοι τύποι στο ξύλο με κάποιους άλλους γιατι άκουσον - άκουσον ήτανε λέει προκλητικοί επειδή είχαν κατεβασμένα τα τζάμια του αυτοκινήτου μεσ'το καταχείμωνο (φοβερή επιχειρηματολογία) και ακούγανε το "Gucci φόρεμα" στη διαπασών...
Ε αν δεν είναι αυτό πρόκληση τότε τι είναι?

Και έρχεται μετά από τούτο η άμοιρη η Avallon να πάθει μια μικρή υπαρξιακή κρίση του τύπου: Ποια είμαι? Που πάω? Τι φοράω?
Γιατί βλέπετε είμαι υβρίδιο πολίτη Δυτικών και Βορείων προαστείων...
Δυτική στην καταγωγή μέχρι κόκκαλο αλλά και των Β.προαστείων εξ ανάγκης και συνήθειας πλέον...
Και θα πρέπει να δώσω εξηγήσεις στους φίλους μου στο Μπουρνάζι για τις παρέες των βορείων...
αλλά και στους φίλους της Ν.Ερυθραίας για το Gucci φόρεμα που ποτέ δε φόρεσα αλλά που παρόλ'αυτά με δεχθήκανε στις παρέες τους. Και μ'έχουνε βάλει στη μέση και βαράνε... τι λέτε θα τη βγάλω καθαρή?
Και γιατί όλα αυτά παρακαλώ? ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΑΖΩΝΑΚΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ????
Στην ουσία και τα Βόρεια και τα Δυτικά προάστεια αυτές τις αηδίες ακούνε οπότε τι στο καλό έχουν να χωρίσουν

Α! ξέχασα! ΕΝΑ GUCCI ΦΟΡΕΜΑ...

"Τάδε έφη Avallon"
drumx13Μέλος
06/02/2004, 23:05:10
καλη μου Avallon

Το να τσακωνεται η "πανω γειτονια" με την κατω γειτονια στην πολη μου το καναμε οταν ειμασταν 10 ...12...15 χρονων το πολυ

μετα ασχοληθηκαμε με γκομενες
και νομιζω οτι αυτο ειναι το προβλημα σας εκει στην αθηνα

Δεν Γ[red}******[/red] (να βαλω τα αστερακια για να βγαλω απο τον κοπο τον admin

To τραγουδι (το οποιο ειναι βασικα μαλακια)γι το οποιο μιλαμε πραγματευεται αυτο ακριβως το προβλημα της ΑΓ***** Σ στα δυτικα προαστεια τα οποια -ημικομπλεξικα - οπως αυτο -παρουσιαζονται μεσω του τραγουδιου νομιζουν οτι το προβλημα της αγαμι(ουπς ******* ηθελα να πω) ειναι μοναχα δικο τους και εχει να κανει με την οικονομικη τους κατασταση....
ενω ειναι γενικοτερο φαινομενο της Αθηνας διοτι.....

.... αντιχτοιχο τραγουδι δεν φτιαχτηκε για την καλαματα ή την λαρισα πχ
που εκ του ασφαλους μας οδηγει στο συμπερασμα οτι εκει "τρωνε" καλα

Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει

clearthoughtΜέλος
06/02/2004, 23:34:26
ΩΧ! ΤΟ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΑΥΤΟ!
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΡΑ "ΔΥΤΙΚΩΝ" ΚΑΙ "ΒΟΡΕΙΩΝ"....ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ
ΕΠΑΡΧΙΑΣ - ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ "ΤΡΩΕΙ" ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!
ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ.....

"ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ"
OPEN YOUR MIND AND THINK CLEAR!

07/02/2004, 00:08:07
quote:
μετα ασχοληθηκαμε με γκομενες
και νομιζω οτι αυτο ειναι το προβλημα σας εκει στην αθηνα

Εμείς δυστυχώς , δεν τα καταφέραμε να ασχοληθούμε με γκόμενες...
Μάλλον γιαυτό πρέπει να είμαστε προβληματικές (ε, τι άλλο θα είναι; αυτός είναι ο λόγος! )

αυτή...που τα κατάφερε!κάνε κλικ!

07/02/2004, 10:35:06
quote:
μετα ασχοληθηκαμε με γκομενες και νομιζω οτι αυτο ειναι το προβλημα σας εκει στην αθηνα

Δεν Γ[red}******[/red] (να βαλω τα αστερακια για να βγαλω απο τον κοπο τον admin

Aν το πήδημα είναι η λύση σε όλα σου τα προβλήματα αγαπητέ μου drumx13 τι να πω?....
Τουλάχιστον σαν γυναίκα θα μου αφήσεις να κρίνω τουλάχιστον τα "προσόντα" των Αθηναίων?...που δεν τα βρίσκω καθόλου μα καθόλου ευκαταφρόνητα...

Ωχ! όπως πάμε θα κάνουμε και κόντρα Βορείων και Νοτίων...

"Τάδε έφη Avallon"
07/02/2004, 11:43:37
Gucci φόρεμα απαπα.... ποτέ δεν εχω βάλει

Εχω καμμια 10αρια μπού τζήν .. το ενα βγάζω το αλλο βάζω σε κανένα γάμο μπορεί να βάλω κάτι αλλο αλλά Gucci ποτέ..

Τώρα καλή μου avallon με το συμπάθειο Βόρειοι με Νότιοι ξεχωρίζουν.

Πράγματι υπάρχει μία κόντρα μεταξύ τους εδω και πολλά χρόνια.
Διευκρινίζω..
Ισως το τραγούδι του Μαζωνάκη να θέλει να περάσει κάποιο μήνυμα.

Βόρείοι είναι ολοι οσοι κατοικούν απο την Καλλιθέα-Αιγάλεω και πάνω.
Νότιοι είναι ολοι αυτοί που κατοικούν απο την Καλλιθέα-Αιγάλεω και κάτω.

Edited by - allzzaro on 07/02/2004 13:06:59

ΚωσταςΜέλος
07/02/2004, 12:59:06
Ολοι πεσαμε σε μια μεγαλη παγιδα.

Ποτε ειχαμε προβλημα με απο ποια συνοικια ειναι ο καθενας και τι φορα?

Αυτα συμβαινουν μονο στην αμερικη και αλληλοσκοτωνονται.

Ο Φοιβος εκλεψε (οπως συνηθως) μια μεγαλη επιτυχια των 50Cent - In da club μετα μου εκανε rapper τον Μαζωνακη και ετσι ηρθε στην επιφανεια παλι!!!

Σκεφτειτε παιδια,για αυτο το εχουμε το μυαλο υπαρχουν πιο σοβαρα πραγματα να ασχολουμαστε και δεν πρεπει να τσιμπαμε στην παγιδα του καθε επιτηδειου.

H zωη ειναι ενα συντομο σχολειο...

Edited by - Κωστας on 07/02/2004 13:00:19

07/02/2004, 13:12:23
quote:

Πάντα είχαμε πρόβλημα οτι μόνο απο ποιά συνοικία είσαι?? αλλά και απο ποιά πόλη είσαι

Τώρα για τι φοράς... αυτό εχει ξεπεραστεί εδω και δεκαετίες.
Τη δεκαετία του 70 υπήρχαν δύο κατηγορίες
Οι ροκάδες και οι
καρεκλάδες..

clearthoughtΜέλος
07/02/2004, 13:20:58
quote:
Τώρα για τι φοράς... αυτό εχει ξεπεραστεί εδω και δεκαετίες.
Τη δεκαετία του 70 υπήρχαν δύο κατηγορίες
Οι ροκάδες και οι
καρεκλάδες..

ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ Αllzzaro...ΠΕΣ ΤΑ!!!
ΚΑΙ ΓΩ ΑΥΤΟ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ....
ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ?????
ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ!!!!!!!!!

"ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ"
OPEN YOUR MIND AND THINK CLEAR!

alexeyev1970Μέλος
07/02/2004, 13:29:41
Εσύ θα παντρευόσουν έναν γύφτο με τα ρούχα που φοράει? Η ερώτηση είναι του Πλεύρη που την έθεσε σε έναν "προοδευτικό"τύπο που ωρύονταν κατά των ρατσιστών.Φυσικά απάντηση δεν δόθηκε ποτέ.
Δεν παίζουν ρόλο τα ρούχα που φοράμε?
Μήπως ζω σε άλλο πλανήτη????????????

07/02/2004, 13:37:48
quote:
ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ Αllzzaro...ΠΕΣ ΤΑ!!!
ΚΑΙ ΓΩ ΑΥΤΟ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ....
ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ?????
ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ!!!!!!!!!

Κάτσε να δούμε... λοιπόν ... Μαρία... φίλη είσαι

Λοιπόν Μαρία σήμερα ενα καλό μπλού τζήν είναι κατά πολύ ακριβότερο απο ενα παντελόνι.
Ενα ζευγάρι μποτάκια Τίμπερλαντ είναι 3 φορές πιο ακριβά απο ενα ζευγάρι παπούτσια....

Το θέμα δεν είναι αν φοράς μπλού τζήν ή Gucci.
To θέμα είναι πόσο απλά ντύνεσε.

Τώρα αν κάποιος φορά ακριβά ρούχα σίγουρα δεν περνά απαρατήρητος.

Αν είναι απλά ντυμένος τότε περνά απαρατήρητος.
Εξαρτάται λοιπόν, θέλεις να περνάς απαρατήρητος ή οχι...και πράττεις αναλόγως...

katiaΜέλος
07/02/2004, 13:44:00
ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΑΝΟΗΤΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΛΥΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ.

07/02/2004, 13:54:56
quote:
Εσύ θα παντρευόσουν έναν γύφτο με τα ρούχα που φοράει? Η ερώτηση είναι του Πλεύρη που την έθεσε σε έναν "προοδευτικό"τύπο που ωρύονταν κατά των ρατσιστών.Φυσικά απάντηση δεν δόθηκε ποτέ.
Δεν παίζουν ρόλο τα ρούχα που φοράμε?
Μήπως ζω σε άλλο πλανήτη????????????

Βρέ τι μου θυμίζει ... τι μου θυμίζει ... τι μου θυμίζει.....

Κάτι μου θυμίζει ΑΙΟΝ ΑΙΟΝ είσαι εδώ?????

Edited by - allzzaro on 07/02/2004 15:13:49

ΚωσταςΜέλος
07/02/2004, 13:59:45
quote:

Πάντα είχαμε πρόβλημα οτι μόνο απο ποιά συνοικία είσαι?? αλλά και απο ποιά πόλη είσαι.

Κατα την ταπεινη μου γνωμη μονο οι στενομυαλοι.

H zωη ειναι ενα συντομο σχολειο...

Edited by - Κωστας on 07/02/2004 14:01:16

Edited by - Κωστας on 07/02/2004 14:02:06

07/02/2004, 14:13:14
quote:
Αν είναι απλά ντυμένος τότε περνά απαρατήρητος.
Εξαρτάται λοιπόν, θέλεις να περνάς απαρατήρητος ή οχι...και πράττεις αναλόγως...

Δεν πιστεύω ότι το ντύσιμο είναι αυτό που μπορεί να σε κάνει να περνάς και να σε προσέχουν. Συχνά αυτό που κάνει κάποιους άνθρωπους να ξεχωρίζουν από τους άλλους όταν βρίσκονται σε έναν κοινό χώρο, είναι η ενέργεια που τους περιβάλλει και που εκπέμπουν. Αυτό που συνήθως αποκαλούμε προσωπικό μαγνητισμό και που κάνει τους άλλους να προσελκύονται πάνω μας σαν τις αρκούδες στο μέλι.

Είναι η σιγουριά στο βλέμμα, που προέρχεται από την εσωτερική επιβεβαίωση, είναι η βουλητική δύναμη που μπορεί να έχει κάποιος, στοιχεία τα οποία διαπερνούν την ενδυμασία, και δίνουν στο σύνολο του ατόμου μία οντότητα, ικανή να ξεχωρίσει μέσα από το πλήθος, όχι επειδή η ένδυση καταδεικνύει κάτι τέτοιο, αλλά επειδή αυτή η ιδιαιτερότητα όντως υφίσταται.

αυτή...που τα κατάφερε!κάνε κλικ!

07/02/2004, 14:27:13
quote:
Συχνά αυτό που κάνει κάποιους άνθρωπους να ξεχωρίζουν από τους άλλους όταν βρίσκονται σε έναν κοινό χώρο, είναι η ενέργεια που τους περιβάλλει και που εκπέμπουν

Αμαλία καλημέρα.. όντως αλλά εχεις κάνει ενα λάθος..

Λές ... Συχνά ... αυτό που κάνει... ενώ θα επρεπε να πείς ... Σπάνια αυτό που κάνει...

Συνήθως, συνήθως το βλέμμα κάποιου σταματά σε ενα ARMANI.
Δυστυχώς το ένδυμα ΑΡΜΑΝΙ εχει την ιδιότητα να μην το διαπερνούν ορισμένα βλέμματα.

07/02/2004, 14:42:25
χθες βράδυ είδα ένα παράξενο όνειρο...
είχε -λέει- γίνει ένα είδος καταστροφής, πολέμου, δε θυμάμαι,
αλλά είμασταν όλοι κινηγημένοι και γιά να αποφύγουμε το θάνατο από φανατισμένους στρατιώτες έπρεπε να μαζέψουμε ό,τι μας ήταν απαραίτητο και να κρυφτούμε κάπου γιά αρκετό καιρό.

είχα στη διάθεσή μου κάπου 20 λεπτά με μισύ ώρα.
μπάινω στο σπίτι, ανοίγω τις ντουλάπες, τα ντουλάπια, τα συρτάρια, το ψυγείο, κοιτώ στα τραπέζια, στη βιβλιοθήκη, και ανάμεσα στα τόοοσα πολλά πράγματα, που υπήρχαν στο σπίτι μου, τελικά μάζεψα πράγματα, που χωρούσα μέσα σε μιά σακκούλα του σούπερ μάρκετ.

όλα τα υπόλοιπα, εκείνη τη στιγμή του τρόμου και της αγωνίας ήταν άχρηστα, δεν μου ήταν απαραίτητα!
ντουλάπες γεμάτες ακριβά ρούχα, περίεργα κοσμήματα, αντικείμενα - φετίχ, συσκευές, παρασυσκευές, ψιλολοίδια κλπ., όλα τα άφησα πίσω μου, γιά μιά σακκούλα σούπερ μάρκετ με τα εντελώς απαραίτητα.

τί είναι το Γκούτσι-φόρεμα άλλο από ένα σύμβολο της ακατάσκετης, παράλογης και εγκληματικής μας υπερκαταναλωτικής μανίας;

έχετε συνειδητοποιήσει πόσα αντικείμενα -στο προκείμενο- πόσα ρούχα, σχεδόν αφόρετα πετάμε κάθε χρόνο, γιατί η μόδα άλλαξε; γιά να μή μας πούνε αναχρονιστικούς;
πάντα είχα -ανάμεσα στα πραγματικά πολλά ρούχα, που έχω το συνήθειο να περισυλλέγω- κάποιο 1 ή 2 αγαπημένα, αν ήταν δυνατόν πλύνε-βάλε θα το φορούσα το ίδιο πάντα!
αλλά πας να φορέσεις, το ίδιο το αγαπημένο, και μετά σκέφτεσαι, ότι θα σε παρεξηγήσουν, αν σε δούν με το ίδιο ρούχο πάλι!

Λάρα Κροφτ -η αποθέωση!!!
click ^

07/02/2004, 14:49:25
quote:
αλλά πας να φορέσεις, το ίδιο το αγαπημένο, και μετά σκέφτεσαι, ότι θα σε παρεξηγήσουν, αν σε δούν με το ίδιο ρούχο πάλι!

Γειά σου λίλιθ,
Συγνώμη για αυτό που θα πώ αλλά ``χέστηκα`` αν με παρεξηγήσουν.
Εγώ αισθάνομαι άνετα με τα ρουχαλάκια αυτά που μου αρέσουν , τα αγαπημένα οπως λές.

VIKINGΜέλος
07/02/2004, 16:07:03
Γεια σας.Αντι να ασχοληθουνε ορισμενοι με σοβαρα προβληματα που απασχολουν την κοινωνια ασχολουνται με το γελιο τραγουδι του Μαζωνακη που υποτιθεται οτι ειναι κατι σαν ραπ,ε δεν ειμαστε καλα.Αλλα θα ξεχαστει και αυτο,μετα θα βρουν κατι αλλο να ασχολουνται,ισως με το φορεμα της Βανδη.

Μπροστα μας εχουμε εκλογες και νομιζω οτι πρεπει να ενδιαφερει τον καθε πολιτη αυτης της χωρας.Δυστυχως βλεπω και ακουω πολιτες κυριως
νεαροι σε ηλικια να λενε πως ψηφιζω τον ταδε πολιτικο επειδη τον παω,μου αρεσει το στυλ του.Αν ειναι δυνατον!Μα καλα δεν τους απασχολουν τα προβληματα οπως η ανεργια,η ακριβεια,οι κοινωνικες ανισοτητες,η εγκληματικοτητα,τα προβληματα στην Παιδεια κ.λ.π.Ας πανε λοιπον να ψηφισουν τον Μαζωνακη για Πρωθυπουργο,γιατι οχι

Παντως εμενα οποιος μου επιτεθει
θα τον κανω με τα κρεμμυδακια.Διοτι εμεις οι VIKING δεν φοβομαστε..

quote:
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΡΑ "ΔΥΤΙΚΩΝ" ΚΑΙ "ΒΟΡΕΙΩΝ"....ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ
ΕΠΑΡΧΙΑΣ - ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ "ΤΡΩΕΙ" ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!
ΥΠΕΡΟΧΑ

Υπαρχει απο οτι ξερω και καποια κοντρα μεταξυ κατοικων του Βολου και
της Λαρισας.Τι ηλιθια μυαλα που κουβαλανε ορισμενοι.
Στο παρελθον εισουνα αναγκασμενος να λες ψεμματα οτι εισαι Ορθοδοξος Χριστιανος ειδικα στο στρατο και στο σχολειο.Αν ελεγες οτι εισαι Αθεος ή αλλοθρησκος δεν θα παιρναγες καθολου καλα στο στρατο και στο σχολειο.Σημερα θα πρεπει να κρυβουμε και το που μενουμε.

07/02/2004, 16:29:56
quote:
Δυστυχως βλεπω και ακουω πολιτες κυριως
νεαροι σε ηλικια να λενε πως ψηφιζω τον ταδε πολιτικο επειδη τον παω,μου αρεσει το στυλ του.Αν ειναι δυνατον

Πολύ σωστά
Εσύ τι θα ψηφίσεις??