ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η απάτη των προφητειών - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Η απάτη των προφητειών - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Sesostris30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
16/04/2013, 15:00:57
quote:
DarkElf777
3. Προηγούμενο "όραμα" με θεό της "αντίπαλης" θρησκείας δύο χρόνια πριν....

Μα φίλε DarkElf777 , ο Κωνσταντίνος δεν έπαψε ποτέ να είναι δωδεκαθεϊστής . Η δήθεν βάφτιση του είναι ένα από τα πολλά ψέματα του Ευσέβιου . Περίτρανη απόδειξη ότι ο καιροσκόπος αυτός ενεργούσε πάντοτε με πολιτική σκοπιμότητα και έπαιζε σε όλα τα ταμπλώ ήταν το ότι , όχι μόνο δεν απαρνήθηκε ποτέ τον τίτλο μέγιστου αρχιερέα "Pontifex Maximus" που κατείχε σαν αυτοκράτορας , αλλά και την προπαραμονή του θανάτου του στα πλαίσια των καθηκόντων του σαν αρχιερέας θυσίασε στον Δία .

*

16/04/2013, 15:12:44
quote:
Ανεπαρκής
Φαρισαίε, αυτό που είπες πριν δεν ισχύει σήμερα; Ισχύει μόνο στις αρχαίες θεοκρατικές κοινωνίες;

Οχι Τελώνη,δεν ισχύει.
Σήμερα υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό,αδιάψευστος μάρτυρας των γεγονότων.
Τότε ήταν μόνο η επιθυμία του ισχυρού ή του νικητή.

quote:
Τελώνης
Πάντως, εγώ αυτό που βλέπω από τις βλοσυρές εκφράσεις του Νικόμαχου, είναι πως είναι ένας επιθετικός άθεος που νιώθει άσχημα επειδή ο Νέρωνας δεν σκότωσε όλους τους Χριστιανούς.

Βλέπω η χοάνη του λαιμού σου καταπίνει τεράστια ποσότητα προπαγάνδας,αμασητί και άνευ ελαιόλαδου!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

16/04/2013, 16:29:46
Και επειδή υπάρχει οπτικοακουστ.. χε χε
θα με πιάσουν τα γέλια, πάει να πει πως είναι αληθινό και αξιόπιστο;

Δηλαδή αν οι προφήτες είχαν τηλεοπτική κάλυψη... δεν μπορώ να συνεχίσω γιατί γελάω.

Και δεν απαντάς, θες το αίμα των Χριστιανών;

16/04/2013, 16:42:32
Φυσικά και θέλει αίμα χριστιανικό. Τον έχω δει τα βράδια να πετάει, ανεμίζοντας την μπέρτα του. Και δεν ξέρω αν έχεις παρατηρήσει, τώρα τελευταία, δεν πολυγράφει τις νύχτες. Είναι φαίνεται η εποχή που αναπαράγονται, και είναι συνεχώς στη γύρα. Αγχωμένος. Κυκλοφορεί και ο Βαν Χέλσινγκ.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

16/04/2013, 16:51:35
DSM

Δεν πρόσεξες την πυραυλοκίνηση στην μπέρτα μου?
Ανήκω σε ανώτερο είδος βαμπιρ.Εμείς κυνηγάμε όλους όσους ζούν υπό θεϊκή κυριαχία.Απο όλες τις θρησκείες.Απλά οι χριστιανοί είναι πιο γλυκοαίματοι!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

16/04/2013, 16:53:51
Αφού ζητάς ένα αξιόπιστο οπτικοακουστικό υλικό, δες ένα βίντεο που τράβηξα με τους μαθητές μου στην νέα εποχή της αλήθειας και της προόδου.

Αφού θες αίμα παλιόγερε, πρέπει να νιώσεις πως είναι το αίμα. Θα το νιώσουν κρεμασμένοι και γδαρμένοι από πάνω μέχρι κάτω...τόσο αιμοβόρα.

Νικόμαχε, φέρε κανά είκοσι λεωφορεία με νεοπάγκανς να βγουν καραμπίνες, μπιστόλια, μονόκανα, δίκανα, αλυσοπρίονα, άλλοι τόσοι τρελοί από πίσω. Από εδώ και πέρα θα βλέπεις μόνο τρελούς στα βίντεα μου.

- Θα φάτε πολύ ξύλο ψευτόμαγκες, αυτό το λέει ο δάσκαλός μας!

http://www.youtube.com/watch?v=0XwSELm6w4E

16/04/2013, 17:14:32
quote:

Αφού θες αίμα παλιόγερε, πρέπει να νιώσεις πως είναι το αίμα. Θα το νιώσουν κρεμασμένοι και γδαρμένοι από πάνω μέχρι κάτω...τόσο αιμοβόρα.

Ξέρετε εσείς απο αυτά.
Οι σταυροφορίες σας,η καταστροφή των Μάγια και Αζτέκων,η ιερή σας εξέταση,μανούλα είναι ο Γιαχβέ σας,στο αιματοκύλισμα.

Φανερώθηκες καλέ χριστιανέ με την ακίνητη Γη και τα "αγαπάτε αλλήλους"!!!

Ρε σεις,μήπως ο θεούλης σας δεν είπε "αγαπάτε" αλλά γ@μ@τε αλλήλους?
Γιατι εσείς μόνο αυτο κάνατε!!!

Βγήκες απο τα ρούχα σου χριστιανόπουλο?
Διέρρηξες τα ιμάτιά σου?

Δεν υπάρχει πρόβλημα.Με 100 πατερημά και δυό κρασοπότηρα θείας κοινωνίας,όλα διαγράφονται.
Είναι μεγαλόψυχος ο Γιαχβέ,δεν αντιλέγω!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

16/04/2013, 17:42:01
quote:

quote:

Ξέρετε εσείς απο αυτά.
Οι σταυροφορίες σας,η καταστροφή των Μάγια και Αζτέκων,η ιερή σας εξέταση,μανούλα είναι ο Γιαχβέ σας,στο αιματοκύλισμα.

Φανερώθηκες καλέ χριστιανέ με την ακίνητη Γη και τα "αγαπάτε αλλήλους"!!!

Ρε σεις,μήπως ο θεούλης σας δεν είπε "αγαπάτε" αλλά γ@μ@τε αλλήλους?
Γιατι εσείς μόνο αυτο κάνατε!!!

Βγήκες απο τα ρούχα σου χριστιανόπουλο?
Διέρρηξες τα ιμάτιά σου?

Δεν υπάρχει πρόβλημα.Με 100 πατερημά και δυό κρασοπότηρα θείας κοινωνίας,όλα διαγράφονται.
Είναι μεγαλόψυχος ο Γιαχβέ,δεν αντιλέγω!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Και επειδή αυτά γίνανε στο όνομα του Γιαχβέ, τα διέταξε ο Γιαχβέ; Δηλαδή εάν εγώ σκοτώσω στο όνομα του Νικόμαχου, πάει να πει πως το διέταξες εσύ;

Και ποιος σου είπε εσένα πως επειδή αντιπαθώ τον Γαλιλαίο, τον Κοπέρνικο, τον Αρίσταρχο και ένα σωρό άλλους... πως συμπέρανες θα ήθελα να τους βράσω στο καζάνι;

Διαφωτιστές μου, φωτίστε με σας παρακαλώ, με λιγουλάκι μοντέρνο οπτικοακουστικό υλικό γιατί είμαι θεότυφλος από την Γραφή!

Όχι όπως στην αρχαιότητα, τώρα με την τεχνολογία η ψευτιά και η απάτη δεν γίνεται να κυριαρχήσουν! 100% αληθινό και καθόλου επεξεργασμένο μόνο για τον Νικόμαχο και όσους πιστεύουν στην αλήθεια!

http://www.youtube.com/watch?v=UBTjjrIh1mY

16/04/2013, 17:50:13
Γι' αυτό άλλωστε σήμερα λένε όχι στο χαζοκούτι. Επειδή προωθεί την ψυχαγωγία και την γνώση.

Τώρα πλέον μπορείς να δεις τον άνθρωπο να πατάει στην Σελήνη του Χόλυγουντ και τον Σούπερμαν να κάνει βόλτες στους ουρανοξύστες της Νέας Υόρκης. Τώρα πλέον μπορείς να ρίξεις μια αποκαλυπτική ματιά στα ενδότερα του σύμπαντος 1 τρισεκατομμύρια έτη μακρυά από εκεί που βρίσκεσαι. Γιατί βρίσκεται στην Νέα Εποχή πλέον.

Γι' αυτό γίνε μέλος της Νέας Γενιάς και νιώσε τί θα πει νέα ζωή. Με τις προφητείες θα ασχολείσαι τώρα...

16/04/2013, 17:50:23
Χρίστος Έλ

Αν είσαι βενζίνης, έλεγξε μπουζί και καδένα. Αν πετρελαίου, τα μπεκ. Αν βάνκελ, άστο. Το έχεις ήδη κάψει.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.