ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

- ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

ΑΤΜΑ73 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
08/02/2006, 18:54:02
Αγαπητοί φίλοι

Κατ’ αρχήν για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και επειδή ίσως να μην ακουστούν ευχάριστα αυτά που θα πω, σας ομολογώ εκ των προτέρων ότι μου είστε όλοι αγαπητοί.

Λοιπόν, επί της ουσίας

Αγαπητέ Admin, αναφέρεις :

Μία μικρή υποσημείωση σε σχέση με όσα γράφονται για την αναμονή μίας υποτιθέμενης απάντησής μου στο Θέμα "Ας γίνει μιά καλή αρχή...Πρόταση ψυχής...Κι αν κλειδωθεί το θέμα χαλάλι...".

Νομίζω πως έχει γίνει μία - τουλάχιστον - παρεξήγηση:

- δεν υπάρχει πραγματικά κάτι στο οποίο νιώθω πως οφείλω "να απαντήσω" και στο οποίο η Ομάδα Συνεργατών - και εμού συμπεριλαμβανομένου - δεν έχει απαντήσει ήδη εδώ και πολύ καιρό - ποικιλοτρόπως και εξαιρετικά εκτενώς και σαφώς - και εξάλλου συνεχίζει και το επαναλαμβάνει...
- δεν υπάρχει κάποια "επίσημη τοποθέτηση" - όπως συνηθίζεται να λέγεται - που απομένει να γίνει σχετικά με θέματα που αφορούν απενεργοποιήσεις λογαριασμών ή τον χειρισμό της επικοινωνίας μας με τους ανθρώπους στους οποίους αυτοί "ανηκουν". Ούτε κάποια σημαντική αλλαγή που θα μπορούσε να τον βελτιώσει ακόμη περισσότερο.

Μιας και είχα εμπλακεί στο θέμα θα ήθελα να επαναλάβω και εδώ (όπως και σε εκείνο το θέμα) πως δεν έχω δει πουθενά την επίσημη θέση του esoterica σχετικά με το θέμα των απενεργοποιήσεων. Έψαξα στην πρώτη σελίδα, έψαξα στην διαδικασία εγγραφής, στα νέα των φόρουμς. Δεν βρήκα πουθενά τίποτα.

Ποια είναι λοιπόν η επίσημη θέση του esoterica για τη διαδικασία των απενεργοποιήσεων και των διαγραφών ;

Η όλη διαδικασία γίνεται ξαφνικά γνωστή μόνο όταν προκύψει πρόβλημα, κάτι που δεν γίνεται πουθενά αλλού στον πραγματικό κόσμο.
Όταν γινόμαστε μέλος σε έναν οργανισμό, όταν αγοράζουμε ένα προϊόν, όταν συμμετέχουμε κάπου με οποιονδήποτε τρόπο, υπογράφουμε ένα συμβόλαιο που αναφέρει τους όρους της συνεργασίας. Όταν προκύψει κάποιο πρόβλημα ανατρέχουμε στο συμβόλαιο και βλέπουμε τι λέει. Εκεί τελειώνει το θέμα. Όταν δεν υπάρχει συμβόλαιο αρχίζει η γκρίνια και η φαγωμάρα για το ποιος έχει δίκιο και ποιος θα κερδίσει περισσότερα από την αναμπουμπούλα.

Λοιπόν γιατί δεν βλέπω πουθενά στο φόρουμ τους όρους και τη διαδικασία με την οποία γίνονται οι απενεργοποιήσεις;
Υποθετικά, είμαι ο Admin. Σκέφτομαι : δικό μου είναι το φόρουμ και εγώ θα ορίσω τους κανόνες με τους οποίου θέλω να λειτουργεί. Καταγράφω λοιπόν τους κανόνες, τους δημοσιοποιώ και σε όποιους αρέσουν. Αν αρχίσουν τη γκρίνια τους παραπέμπω εκεί και τους λέω : να ορίστε εκεί είναι οι κανόνες και η όλη διαδικασία, τα γνωρίζατε και δεν έχετε δικαίωμα να διαμαρτύρεστε.
Αν πάλι θεωρώ πως το φόρουμ είναι όλων όσων συμμετέχουν τότε δεν έχω δικαίωμα να διαγράψω οποιονδήποτε. Αφού ανήκει σε όλους ας αποφασίσουν όλοι μαζί ποιος θα διαγραφεί. Είναι πολύ απλό.

Σε εκείνο το θέμα λοιπόν θεώρησα απαραίτητη την παρέμβαση του admin προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Ας έλεγε κάτι, οτιδήποτε που να εκφράζει την επίσημη θέση απλά και κατανοητά. Αντί γι’ αυτό, το όλο θέμα μένει σε εκκρεμότητα και γίνεται διαρκώς πιο περίπλοκο (αν αυτό είναι το επιδιωκόμενο τότε η όλη υπόθεση προχωράει μια χαρά).

Για παράδειγμα τώρα μαθαίνουμε πως θα συναντηθεί η gretel από την ομάδα των συντονιστών με την ΑΤΜΑ και τίθεται έτσι σε εφαρμογή αυτός ο περιβόητος όρος της προσωπικής συνάντησης. Και πως προέκυψε αυτό;
Έτυχε λέει να βρίσκεται η gretel στην Θεσσαλονίκη και με την ευκαιρία αυτή θα συναντηθεί με την ΑΤΜΑ. Και με τα άλλα μέλη που είναι εκτός Αθήνας και θέλουν να συναντηθούν με έναν συντονιστή τι θα γίνει ; Θα περιμένουν πότε θα τύχει να περνάει κάποιος συντονιστής από την πόλη τους για να συναντηθούν; Σε πόσα χρόνια δηλαδή; Πόσο μπορούν περιμένουν.

Μπορούν να μένουν αυτά τα θέματα έτσι στην τύχη; Ίσως κάποια πράγματα θα πρέπει να γίνουν πιο σαφή και κατανοητά.

*Προτείνω και εγώ τον durden_alie για συντονιστή

08/02/2006, 19:54:56
Πάντως νομίζω ότι χρωστάω κι εγώ μια τοποθέτηση σχετικά με το θέμα των απενεργοποιήσεων επειδή έχω πάρει θέση και παίρνω αφορμή από την τοποθέτηση του αγαπητού Δημήτρη...Και, αν και υπάρχει ακόμη ανοιχτό το τόπικ περί απενεργοποιημένων μελών, εφόσον ήρθε σ' αυτό το τόπικ η κουβέντα, θα την κάνω εδώ..

Θα ήθελα αρχικά να υπενθυμίσω ότι καθ' όλη τη διάρκεια που διαρκούσαν οι “ποινές” των συγκεκριμένων μελών, κανείς δεν έθεσε θέμα επιστροφής τους ή αδικίας από την πλευρά των υπευθύνων του χώρου. Κι ο Pixeldream δηλαδή που το έθεσε, απενεργοποιήθηκε ξανά. Το θέμα τέθηκε όταν οι ημερομηνίες πέρασαν κι όταν φάνηκε ότι με την απόφαση περί ιδιωτικών συναντήσεων φτάσαμε σε αδιέξοδο. Λέει λοιπόν ο Admin ότι η άποψή του για το θέμα των συναντήσεων έχει ήδη εκφραστεί...Μας παραπέμπει επίσης σε παλιότερες δηλώσεις του και ότι και η νέα και πολυαναμενόμενη τοποθέτησή του δεν θα άλλαζε κάτι από αυτά που ήδη γνωρίζουμε. Ότι δηλαδή ο δρόμος της επανενεργοποίησης περνάει ΜΟΝΟ μέσα από μια προσωπική συνάντηση με τους υπευθύνους του χώρου. Και ότι αυτή είναι και η τελευταία του λέξη.

Είπα χθες ότι έχω πάρει κάποιες απαντήσεις, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, στις απορίες που μου είχαν δημιουργηθεί. Έχω λοιπόν να πω τα εξής και παρακαλώ να μην παρεξηγηθούν μια και είναι η προσωπική μου ερμηνεία και αν κάνω οποιοδήποτε λάθος ας με διορθώσει ο Admin ή κάποιος άλλος από την ομάδα των υπευθύνων : Το ότι έχω διαφωνήσει και εξακολουθώ να διαφωνώ με αυτήν την τακτική (των προσωπικών συναντήσεων δηλαδή) είναι σε όλους γνωστό και το έχω δηλώσει επανειλημμένως καθώς και τους λόγους για τους οποίους διαφωνώ. Οι υπεύθυνοι του Esoterica έχουν μάλλον διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων. Θεωρώ επίσης ότι το γεγονός πως ο Pixeldream συνεχίζει να γράφει ως dragon rider είναι μια έμμεση πλην σαφής “πρόταση” σε όλα τα απενεργοποιημένα μέλη ότι σε περίπτωση που θέλουν να συνεχίσουν τη συμμετοχή τους στο χώρο και δεν επιθυμούν ή δεν μπορούν να παραβρεθούν σε μια συνάντηση, μπορούν να το κάνουν με το άνοιγμα ενός καινούργιου λογαριασμού. Δεν μπορώ λοιπόν να κάνω κάτι άλλο από το να αποδεχτώ τη διαφορετική αντίληψη των υπευθύνων, έστω κι αν διαφωνώ μαζί της. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να εύχομαι να μη βρεθώ εγώ ποτέ στη θέση που βρίσκονται τα μέλη αυτά σήμερα. Ή, αν αυτό γίνει, να εύχομαι ο δρόμος κάποιου υπευθύνου του Esoterica να τον φέρει κι απ' το Λονδίνο, για να μπορώ να συναντηθώ μαζί του και να διαπραγματευτώ την επανενεργοποίησή μου. (Το προσωποποιώ το θέμα για να καταδείξω σαφώς το αδιέξοδο που δημιουργείται).

Ξαναλέω ότι αν κάνω λάθος σε κάτι από τα παραπάνω, αν ερμήνευσα λανθασμένα τα λόγια του Admin τον παρακαλώ να με διορθώσει και να μου υποδείξει που είναι το λάθος μου αυτό και δεν έχω φυσικά κανένα πρόβλημα να το παραδεχτώ και δημοσίως!

ΥΓ : Δημήτρη κι εσύ με προτείνεις; Τι να πω, ρε παιδιά, ευχαριστώ πάρα πολύ, αν και ειλικρινά δεν ενδιαφέρομαι για μια τέτοια θέση και προτιμώ όσο μπορώ να προσφέρω σαν απλό μέλος!

08/02/2006, 19:57:16
quote:
Αν λες αυτο, τοτε με συγχωρεις,αλλα δεν λες κατι πολυ διαφορετικο απο την Valnta. Πιστοποιεις μια ανακολουθια μεταξυ του προσωπου και του λογαριασμου.

Κάτι άλλο λέω, (και η Valnta,τουλάχιστον από αυτά που διαβάζω) αλλά δεν το βλέπεις.

Εάν επιμένεις να συμπεριφέρεσαι ως προδομένος Σωκράτης, τι να πω, δεν θα στο χαλάσω, μπορείς να συνεχίσεις.

Άνθρωπος δίχως μνήμη, άνθρωπος δίχως μέλλον

08/02/2006, 21:02:43
ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ

Παρατηρώ ότι παρ'ότι γράφτηκαν πολλά σε διάφορα τόπικ εξακολουθεί και υπάρχει η απορία περί προσωπικών συναντήσεων.

Πρόσφατα είχαν προσωρινή απενεργοποίηση ημερών τα μέλη WWALKER &
SWABE. Τους ζητήθηκαν προσωπικές συναντήσεις για την επανενεργοποίηση τους?
ΟΧΙ. Παρατηρούμε λοιπόν ότι προσωπικές συναντήσεις ζητήθηκαν από συγκεκριμένα μέλη.

Η διαδικασία έχει ως εξής:

1. Οταν ένα μέλος διαπράτει παράπτωμα αντίθετο από τους κανονισμούς του Εσωτέρικα του γίνεται παρατήρηση.

2. Όταν διαπράττει δις, τρις το ίδιο παράπτωμα του γίνονται παρατηρήσεις.

3. Προσωρινη απενεργοποίηση λίγων ημερών. Συνήθως το μέλος δεν πράττει το ίδιο παράπτωμα αμέσως.

4. Μετά από μικρή περίοδο συμμόρφωσης διαπράττει όχι μόνο το συγκεκριμένο παράπτωμα αλλά σύρει και άλλα μέλη σε μία κόντρα φατριών όπου προσπαθεί να κερδίσει συμμάχους και τα μέλη διχάζονται σε υπέρμαχους και αντίθετους.

5. Παρατηρείται διαμάχη που μεταπηδά από το ένα τόπικ στο άλλο ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΠΕΥΔΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙ.

6. Τα αξιόλογα τόπικ πέφτουν σε λήθαργο μια και Η ΚΟΝΤΡΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ -ΔΥΣΤΥΧΩΣ- ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΛΛΩΝ ΜΕΛΩΝ, εκτός από κεινους που πλακώνονται μονίμως αλλού...

7. Του γίνεται παρατήρηση και εντός τόπικ και μέσω προσωπικού e-mail από τη συντονιστική ομάδα και τους διαχειριστές.

8. Μετά από προσωρινή συμμόρφωση πιθανώς, ή όχι συνεχίζει το βιολί του.

9. Απενεργοποίηση μεγαλύτερου χρονικού διαστήματος.

10. Επανεργοποίηση. Προσωρινή ηρεμία. Επανάληψη. Συνήθως η ένταση κλιμακώνεται μια και δεν υπάρχει η αυτοπειθαρχία, ή η σύνεση, και η κατανόηση του λόγου απενεργοποίηση μια και ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΟΙΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΥΤΟΕΝΔΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙ "ΜΗΠΩΣ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΕΓΩ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ? ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?"

11. Μέσω προσωπικού e-mail ζητείται η δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας για καλύτερη κατανόηση αμφοτέρων των πλευρών, μια και είναι διαφορετικό οπωσδήποτε να μιλάς με κάποιον live από την ανταλλαγή μηνυμάτων.

12. Μετά την τηλεφωνική συνδιάλεξη -αν αυτή πραγματοποιηθεί- συνήθως επέρχεται η ηρεμία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

13. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ. Συνήθως στη φάση αυτή το άτομο νιώθει ότι η συντονιστική ομάδα τον καταδιώκει, έχει κάτι μαζί του, είναι εχθροί του, δεν τον υποστήριξαν ποτέ... κ.λ.π. ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ... "ΑΥΤΟΣ ΑΡΧΙΣΕ, ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΑΝΑΛΟΓΩΣ". Αν δεν έχει τη σοφία να σταματήσει ένας από τους δύο η κατάσταση καλά κρατεί.
Στο σημείο αυτό έχει -δυστυχέστατα- παρατηρηθεί ότι υπάρχει ακόμα και προσωπική επικοινωνία μέσω e-mail -του υποθετικού μέλους του παραδείγματος- με νεότερα μέλη που είναι έξω από το χορό, ώστε να επιτευχθεί η απόκτηση νέων συμμάχων παρουσιάζοντας τα πράγματα από τη δική του πλευρά.

Αλλά επειδή ουδέν κρυπτόν, αυτά μαθαίνονται.

Η κατάσταση στα φόρουμ γίνεται ανυπόφορη μια και επιτίθεται επί προσωπικού η μια πλευρά στην άλλη με σκληρά λόγια που παραβαίνουν όλους τους κανονισμούς και παρά τη δυσφορία των μελών που είναι έξω από το "παιχνίδι" η κατάσταση συνεχίζεται.

14. Μετά από όλες τις προσπάθειες γίνεται απενεργοποίηση και ζητείται προσωπική συνάντηση με το μέλος για να συζητηθεί τί είναι αυτό που κάνει την κατάσταση αυτή να επαναλαμβάνεται και να ΧΡΟΝΙΖΕΙ, μήπως υπάρχουν πράγματα που δεν κατανοήθηκαν από ΑΜΦΟΤΕΡΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ;

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ δηλ. ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΝΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΑΙΝΟΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ;

Πολλές φορές κάποια άτομα είναι παρορμητικά και εκνευρίζονται ευκολα χωρίς να μπορούν να συγκρατήσουν τον λόγο τους.
Γι'αυτό μια συζήτηση πιστεύω ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΛΟΓΙΑ.

ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ Ο PIXELDREAM, GALADRIEL, ATMA, RYCHE, και όλοι όσοι τους ζητήθηκε η προσωπική συνάντηση, θα τους διαγράφαμε μόνιμα, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑ ΜΕΛΗ. Για να ζητιέται κάτι τέτοιο θα πει ότι ενδιαφερόμαστε για τα μέλη.

quote:
Για παράδειγμα τώρα μαθαίνουμε πως θα συναντηθεί η gretel από την ομάδα των συντονιστών με την ΑΤΜΑ και τίθεται έτσι σε εφαρμογή αυτός ο περιβόητος όρος της προσωπικής συνάντησης. Και πως προέκυψε αυτό;
Έτυχε λέει να βρίσκεται η gretel στην Θεσσαλονίκη και με την ευκαιρία αυτή θα συναντηθεί με την ΑΤΜΑ.

Είπα παραπάνω πως θα πάω γι'αυτό το λόγο μια και είμαι πιο κοντά εγώ στη θεσ/νικη από ότι η Ατμα στην Αθήνα και αφού λόγω της εργασίας της έχει μόνο μια μέρα κενή ενώ εγω έχω 2.

Στην περίπτωση που μπορεί να διευκολυνθεί μια κατάσταση γιατί να μη γίνει?

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

Υ.Γ.
Σε γενικές γραμμές, έτσι γίνονται τα πραγματα. Υπάρχουν βεβαια και κάποιες διαφοροποιησεις που όποιον αφορούν, πρέπει να αναρωτηθεί 2 φορές ΓΙΑΤΙ.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
08/02/2006, 21:04:46
ΠΩ ΠΩ!!! ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΡΑΦΩ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΝΥΜΑ.

08/02/2006, 22:06:34
quote:
Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να εύχομαι να μη βρεθώ εγώ ποτέ στη θέση που βρίσκονται τα μέλη αυτά σήμερα. Ή, αν αυτό γίνει, να εύχομαι ο δρόμος κάποιου υπευθύνου του Esoterica να τον φέρει κι απ' το Λονδίνο, για να μπορώ να συναντηθώ μαζί του και να διαπραγματευτώ την επανενεργοποίησή μου. (Το προσωποποιώ το θέμα για να καταδείξω σαφώς το αδιέξοδο που δημιουργείται)

durden_alie κάνε ότι μπορείς μέχρι τον Ιούνιο. Τον Ιούλιο ανεβαίνω ΛΟΝΔΙΝΟ

Οπως λέει μια ψυχή, ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ.

08/02/2006, 22:47:37
Morent, θέλω να σου ζητήσω μια ειλικρινή συγγνώμη για το ύφος μου. Δεν έπρεπε να σου μιλήσω με αυτόν τον τρόπο.

Άνθρωπος δίχως μνήμη, άνθρωπος δίχως μέλλον

08/02/2006, 23:19:46

Πριν μέρες, καθώς οδηγούσα το αυτοκίνητο, άκουσα στο ραδιόφωνο μια ανταπόκριση, από την πρώην Βοσνια/χερτζεκοβινα, όπου εργάζονται ειρηνικά άνθρωποι που έχουν διαφορετικές εθνικότητες και πιστεύω. Άφησαν εκτός πόλεως τον Στρατό, και παρότι στην πόλη έπεσε μια οβίδα στο μέσον μιας εορτής (σκοτώθηκαν 70 νέα παιδιά), εξακολουθούν να εργάζονται όλοι μαζί.
Ερώτησαν τον δήμαρχο, πως καταφέρνει και χειρίζεται ανθρώπους με τόσο διαφορετικά πιστεύω, και αυτός απάντησε. "Με αγάπη"

08/02/2006, 23:23:40
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕ Η ΡΟΗ ΤΩΝ ΜΗΝΗΜΑΤΩΝ..

ΕΓΙΝΕ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ.

ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ..

ΞΕΦΥΓΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΥ...
ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΑΝΟΙΞΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΔΙΑΛΟΓΟ.

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ....

ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΘΕΛΩ.
ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ????
ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.

ΤΟ ESOTERICA.gr ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΩΘΗΚΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟ) ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ..

ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...

ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΔΩ...

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΕΥΓΕΤΕ...
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ...

ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΛΘΕΙ ΣΕ ΛΕΚΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ...

ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΩ..
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ ΕΔΩ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΥΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ..

ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΣ...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

08/02/2006, 23:53:51
quote:

durden_alie κάνε ότι μπορείς μέχρι τον Ιούνιο. Τον Ιούλιο ανεβαίνω ΛΟΝΔΙΝΟ

Οπως λέει μια ψυχή, ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ.

Τί λές Gretel, προλαβαίνω; 14 στάδια είναι αυτά, δεν είναι παίξε γέλασε!

Προτείνω πάντως να αλλάξει ο τίτλος σου και από "Συντονιστής" να γίνει "Συντονιστής-Επίσημος Αντιπρόσωπος του Esoterica επαρχίας και χωρών μελών της ΕΕ"...

Ο φίλος AVATARGR έχει απόλυτο δίκιο...Έχουμε ξεφύγει από το θέμα...Άλλωστε, υπάρχει και το άλλο τόπικ ακόμη ενεργό...Μπορεί η εξόρυξη οφθαλμών να συνεχιστεί εκεί...

TheChosenNoneΜέλος
09/02/2006, 00:14:44
quote:
Έτυχε λέει να βρίσκεται η gretel στην Θεσσαλονίκη και με την ευκαιρία αυτή θα συναντηθεί με την ΑΤΜΑ. Και με τα άλλα μέλη που είναι εκτός Αθήνας και θέλουν να συναντηθούν με έναν συντονιστή τι θα γίνει ; Θα περιμένουν πότε θα τύχει να περνάει κάποιος συντονιστής από την πόλη τους για να συναντηθούν; Σε πόσα χρόνια δηλαδή; Πόσο μπορούν περιμένουν.

Aγαπητέ Durden Alie

Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι που οι συντονιστές και ιδιαίτερα η Αμαλία αρνείται να κάνει αν και της δώθηκε και ο χρόνος αλλά ο χώρος.Θα σου πώ λοιπόν πως η συνάντηση με την gretel αποτελεί μέρος μιας σειράς συναντήσεων.Η αρχική πρόταση για συνάντηση στην Αθήνα παραμένει ως έχει.

Καταλαβαίνεις λοιπόν οτι ακόμα και η Gretel να έρθει στο Λονδίνο εσύ θα πρέπει να κατέβεις Αθήνα...

Gretel στην περίπτωση μου,ούτε τηλέφωνα έγιναν,ούτε e-mail πήρα και όλα αυτά που περιγράφεις.Έγιναν μονάχα προειδοποιήσεις εντός forum.Γενικά αυτό που μπορώ να σου πώ είναι οτι για δυό χρόνια ήμουν μια χαρά "παιδί" και ένας μήνας ήταν αρκετός για να με κλειδώσουν.

Δεν είναι μόνο αυτό βέβαια.Eίναι τρομερό να βλέπεις αυτόν που σε αποκαλεί φίλο να είναι ταυτόχρονα αυτός που σε αποκαλεί Τρελό,Ιδιοτελή,Ανήθικο κτλ και να σε απομακρύνει απο το forum ως άνθρωπο που πάσχει απο μία Αρρωστια που λέει οτι έχει ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια.

Όρίστε όμως είμαι εδώ,χωρίς κανένας απο τους συντονιστές ή διαχειριστές να με έχει καλωσορίσει όταν ήρθα και πάλι και παραμένω με το στίγμα του εχθρού του esoterica.Δεν με πειράζει όμως.Και έξω συμβαίνουν αυτά.Απλά δεν πίστευα οτι θα συνέβαινε και σε ένα χώρο εσωτερικής αναζήτησης.Λάθος μου

Τώρα η μόνη πρόταση που έχω να καταθέσω για το θέμα σου, φίλε Avatargr, είναι να σας δοθεί η επέμβαση στα μηνύματα και πάλι.Όλες οι άλλες προτάσεις μου είναι καταγεγραμμένες σε διάφορα θέματα βελτίωσης του forum που εδώ και δύο χρόνια καταθέτω συχνά πυκνά.

Ryche
ΙP-Jedi &
"Συνήγορος" της ΑΤΜΑ*
2006

*copyright Διαχειρίστρια Amalia

Edited by - TheChosenNone on 09/02/2006 00:20:57

09/02/2006, 00:31:14
quote:
Υ.Γ.
Σε γενικές γραμμές, έτσι γίνονται τα πραγματα. Υπάρχουν βεβαια και κάποιες διαφοροποιησεις που όποιον αφορούν, πρέπει να αναρωτηθεί 2 φορές ΓΙΑΤΙ.

quote:
Gretel στην περίπτωση μου,ούτε τηλέφωνα έγιναν,ούτε e-mail πήρα και όλα αυτά που περιγράφεις.Έγιναν μονάχα προιηδοποιήσεις εντός forum.Γενικά αυτό που μπορώ να σου πώ είναι οτι για δυό χρόνια είμουν μια χαρά "παιδί" και ένας μήνας ήταν αρκετός για να με κλειδώσουν.

Δεν είναι μόνο αυτό βέβαια.Eίναι τρομερό να βλέπεις αυτόν που σε αποκαλεί φίλο να είναι ταυτόχρονα αυτός που σε αποκαλεί Τρελό,Ιδιοτελή,Ανήθικο κτλ και να σε απομακρύνει απο το forum ως άνθρωπο που πάσχει απο μία Αρρωστια που λέει οτι έχει ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια.

Ειλικρινά καλέ μου, πιστεύεις αληθινά ότι είσαι αδικημένος? Ότι δεν έφταιξες σε τίποτα? Γιατί εγώ θυμάμαι έναν Ryche (αλήθεια πώς προφέρεται? Απορία άσχετη) με ένα Α επίπεδο που για να είμαι ειλικρινής από ένα σημείο και μετά δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι μιλούσε το ίδιο άτομο.

Μπορείς???? -γιατί πιστεύω ότι μπορείς- να ανυψωθείς πέρα από τις καταστάσεις που συνέβησαν, να αποστασιοποιηθείς σαν να είσαι κάποιος άλλος και αντικειμενικά να δεις....??? Στην επιπεδοχώρα όλα είναι δισδιάστατα και όλοι χτυπιούνται για την αλήθεια τους. Μόλις ανυψωθείς στην τρίτη διάσταση όμως όλα αλλάζουν ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ 2 ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΛΕΠΕΣ.

09/02/2006, 00:32:58
Μόνο μια διευκρίνιση αγαπητέ TheChosenNone, ότι το quote που κάνεις είναι λόγια του Δημήτρη, αν και σαφώς και η απάντησή σου αφορά και στη δική μου τοποθέτηση και θα μπορούσε να αναφέρεται και σ' εκείνη......Επίσης να πω ότι κι εγώ είχα την εντύπωση μέχρι τώρα ότι θα επρόκειτο να γίνει μία μόνο συνάντηση.

Πάντως, Gretel να πω ότι η διαδικασία που μας περιέγραψες (των 14 σταδίων) ομολογουμένως δεν είναι κάτι που έχω προσωπικά ξαναδεί (εννοώ μέχρι το τέλος της) και, κακά τα ψέμματα, συμβαίνει στο σύνολό της για πρώτη φορά όσο εγώ είμαι μέλος. Αφορά δηλαδή μόνο στα συγκεκριμένα μέλη...Δέχομαι πάντως το επιχείρημα ότι οι συνθήκες ήταν ιδιόμορφες σ' αυτήν την περίπτωση, καθώς ήταν μια κατάσταση χρονίζουσα, όπως λες...

Προτείνω πάντως σε όλους τους συνομιλητές να μεταφερθεί η συζήτηση στο άλλο τόπικ, περί των απενεργοποιήσεων...

Ας γίνει μιά καλή αρχή...Πρόταση ψυχής...Κι αν κλειδωθεί το θέμα χαλάλι...

09/02/2006, 00:40:33
Μα έτσι κι αλλιώς η όλη διαδικασία -μια και παρεμβάλονται προσωπικά μηνύματα και τηλέφωνα- δεν είναι ορατή αγαπητέ durden_alie.

Πάντως επειδή -πάλι άσχετο τί εχω πάθει σήμερα- το Λονδίνο το λατρεύω και το επισκέπτομαι κάθε χρόνο, αν μένεις εκεί, κάνε μια βόλτα το Σάββατο στο camden town και πιες μια μπυρίτσα από μένα στο elephand's head συνοδευόμενη, αν σου αρέσει, απο ένα cheddar tuna sandwits.

TheChosenNoneΜέλος
09/02/2006, 00:51:42
Γειά σου και πάλι Gretel

Σαφώς και γνωρίζω οτι έφταιξα.Το δήλωσα άλλωστε στην "επιτροπή" και γνωρίζω ακριβώς τους λόγους για τους οποίους κλειδώθηκα.Εγώ γνωρίζω οτι έχω κάνει λάθη.Μπορώ και να στα δείξω ξανά αν θες,αν και αυτά έγιναν γνωστά ως λόγοι απενεργοποίησης,όμως εγώ είμαι η μία μόνο πλευρά.Η άλλη είναι ο admin και αυτός μέχρι τώρα είναι πάντα αλάνθαστος και τέλεια δίκαιος.

Δεν θέλω να ανυψωθώ άλλο gretel.Και πριν που το έκανα κατέληξα στην θέση που είμαι τώρα.Απλά θα συνεχίζω να παίζω μέσα στους κανόνες και να λέω όλα όσα δεν θέλουν να ακούσουν.Ακριβώς αυτό προσπαθώ να κάνω και με το τοπικ της δύναμης.

Ευχαριστώ πάντως για την συμβουλή σου.

Ζητώ συγγνώμη απο τον Δημήτρη και σένα Durden απλά μπερδέυτηκα

Ryche
ΙP-Jedi &
"Συνήγορος" της ΑΤΜΑ*
2006

*copyright Διαχειρίστρια Amalia

09/02/2006, 02:29:56
TheChosenNone
quote:
Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι που οι συντονιστές και ιδιαίτερα η Αμαλία αρνείται να κάνει αν και της δώθηκε και ο χρόνος αλλά ο χώρος.Θα σου πώ λοιπόν πως η συνάντηση με την gretel αποτελεί μέρος μιας σειράς συναντήσεων.Η αρχική πρόταση για συνάντηση στην Αθήνα παραμένει ως έχει.

TheChosenNone, δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί πρέπει ντε και καλά να υπάρχει κάτι κρυμένο και κάτι ύποπτο στην όλη υπόθεση;
Γιατί δε δοκιμάζεις να το δεις πιο θετικά το όλο θέμα;
Πραγματικά σε συμβουλεύω, προσπάθησε να βγεις από την κατάσταση του θύματος - θύτη και να δεις το θέμα με δημιουργικό τρόπο: Θέλει η ΑΤΜΑ να συμμετάσχει ξανά στις συζητήσεις με το παλιό της username, αφήνοντας πίσω μια και καλή, όλα όσα έχουν σκιάσει το παρελθόν; Αν ναι, στρέψε εκεί το βλέμμα σου και μην ψάχνεις να βρεις δολοπλοκίες.

Σχετικά με τις συναντήσεις, να σου θυμήσω τμήμα από το σχετικό μήνυμα του Admin, το οποίο μπορεί κανείς να διαβάσει εδώ <<<<κάνε κλικ

Πριν από το συγκεκριμένο μήνυμα, παραθέτω σε quote, ένα μέρος από το μήνυμα του Admin, στην προηγούμενη σελίδα του παρόντος θέματος:
Admin:

quote:
- δεν υπάρχει κάποια "επίσημη τοποθέτηση" - όπως συνηθίζεται να λέγεται - που απομένει να γίνει σχετικά με θέματα που αφορούν απενεργοποιήσεις λογαριασμών ή τον χειρισμό της επικοινωνίας μας με τους ανθρώπους στους οποίους αυτοί "ανηκουν". Ούτε κάποια σημαντική αλλαγή που θα μπορούσε να τον βελτιώσει ακόμη περισσότερο. Μικροδιαφοροποιήσεις και μόνον που έχουν να κάνουν με διαδικαστικά ζητήματα που αφορούν αυτήν την επικοινωνία υφίστανται έτσι ώστε να διευκολυνθεί αυτή για όποιους πραγματικά τη ζητούν και αυτές, ούτως ή άλλως, έγιναν γνωστές από την πλευρά των Υπευθύνων του χώρου.
- αν κάποιοι ψάχνουν για πιο "επίσημες τοποθετήσεις" καθώς και πραγματικές απαντήσεις, θα τους πρότεινα να ανατρέξουν στο προηγούμενο μήνυμά μου στο παρόν θέμα αλλά και σε πολλά μηνύματα, τόσο δικά μου, όσο και άλλων Συνεργατών, της προηγούμενης περιόδου σε σχέση με αυτά τα ζητήματα.

"Προϋπόθεση για την εκ νέου απενεργοποίηση των Λογαριασμών είναι η συνάντηση(ή οι συναντήσεις) του καθενός με Μέλη της Ομάδας των Υπευθύνων του ESOTERICA(ελπίζοντας βέβαια ότι στοιχεία αυτών των συναντήσεων που είναι - ως φυσικό και δίκαιο - προσωπικές δεν θα διαστρεβλωθούν για άλλη μία φορά...) με σκοπό να συζητηθεί η όντως υπαρκτή δυνατότητα για συμμετοχή εκ νέου στις Συζητήσεις μας και να πειστούμε ότι κάτι τέτοιο είναι όντως εφικτό - ότι δηλαδή υπάρχει η συνειδητή επιλογή ενός κοινού δημιουργικού "τόπου". Οι συναντήσεις αυτές μπορούν να λάβουν χώρα από την επόμενη εβδομάδα.
...
Οι λογαριασμοί της ΑΤΜΑ και της galadriel απενεργοποιούνται για χρονικό διάστημα 2 εβδομάδων, αρχής γενομένης από Τρίτης(θα εξηγήσω παρακάτω).

Οι προϋποθέσεις για την εκ νέου απενεργοποίησή τους είναι ακριβώς οι ίδιες με των Deva_Parinito και ryche, δηλαδή μία διαδικασία Συναντήσεων με Υπεύθυνους του χώρου όπου πρέπει να διαπιστωθούν τα εχέγγυα της κοινής συμπόρευσης με την Κοινότητα των Forums."

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

dragon riderΜέλος
09/02/2006, 03:10:32
Μιλάς για ονειροφαντασία.
Ονειροφαντασία είναι αυτό που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που νομίζεις.

Έχεις τον τίτλο του admin σε ένα χώρο που έχει σαν θέμα τον άνθρωπο και την ψυχή.
Εγώ βλέπω ψεύτικες ψυχές κρυμμένες πίσω από το προσωπείο ενός forum που έχει σαν θέμα το μεγαλείο της ανθρώπινης ψυχής.
Δεν βλέπω κανένα μεγαλείο στην αδιαλλαξία και στο τα είχα πει κάποτε.

Άλλες καταστάσεις και άλλοι άνθρωποι γιατί δεν είμαστε καρμπόν αλλά άνθρωποι με διαφορετικές ευαισθησίες και τρόπο έκφρασης.

Αυτό που δεν νοιώθεις υπάρχει και έχει εξαπλωθεί σε αρκετά θέματα.
Αυτό που δεν έχεις λόγο να σχολιάσεις είναι η γνώμη αρκετών μελών.

Ποιος εσωτερισμός τα διδάσκει αυτά;

Αυτό που σχολίασες σαν αδικαιολόγητη αντίδραση είναι η άποψη ενός ανθρώπου που αποφάσισε να πει κάποια πράγματα επειδή υπάρχουν και μερικοί άνθρωποι που δεν φοβούνται να πουν την άποψη τους μήπως και τους σχολιάσουν κάποιοι αρνητικά και χάσουν την εύνοια του Καίσαρα.

Ειλικρινές απαντήσεις;
Μήπως θέλεις να ρίξω το φως στο προσωπείο που ανέφερα πιο πάνω;
Για τα πρόσωπα που ενθάρρυναν μια συζήτηση ενώ ξέχασαν να αναφέρουν πως υπήρχε η περίπτωση να έχουν πάρει μέρος σε τέτοιου είδους συζητήσεις.
Μήπως για τα απλά μέλη που δεν είναι καθόλου απλά μέλη;

Μήπως να μιλήσω για τα γόνιμα και δημιουργικά συμπεράσματα;
Λέω για τα σχόλια που δεν σχολιάζονται ποτέ.
Λέω για προτάσεις που πέφτουν πάνω σε χιούμορ και με την πλακιτσα πέρασε και η ώρα.

Μήπως να μιλήσω για τον δικό μας χρόνο;
αν παρατηρήσεις οι ώρες που μπαίνουν μερικά μέλη είναι δύσκολες.

Μήπως να μιλήσω για το αλάθητο καθεστώς;

Σε θέματα ουσίας, αρχών και ηθικής όμως, δεν αφήσαμε χώρο για παραλείψεις, παρανοήσεις και σφάλματα από μέρους μας,

ΚΑΙ
Τέλειες δράσεις, δεν γνωρίζω να υπάρχουν στον κόσμο αυτό
Το σχολίασα αλλά δεν το σχολίασε κανένας διαχειριστής.

για ποιο θέμα θέλεις να σου μιλήσω;
Δεν έχω χρόνο αλλά προσπαθώ.
Εσύ τι προσπαθείς;
Τι προσπάθειες έκανες για τον ryche και την ΑΤΜΑ που είναι από τα πιο αξιόλογα μέλη;
Προσπάθειες που σου ανεβάζουν το ΕΓΩ;
Σε ποιο forum ζήτησαν από μέλη να παραβρεθούν σε ιδιωτικές συναντήσεις;
Σε ποιο forum διαγράφουν μέλη χωρίς να δικαιολογήσουν την ενέργεια τους και φυσικά πως διαγραφείς για λόγους που δεν καταλαβαίνεις;
γιατί δεν κατάλαβες τίποτα.

Εκτός κι αν είσαι τόσο σίγουρος ώστε δεν χρειάστηκε να με ρωτήσεις γιατί δεν με ρώτησε κανένας να δώσω εξηγήσεις για τα πράγματα που γράφω.

Τραγικές φιγούρες είστε.

Θυμάσαι τον cubermaster;
Δήλωσε πως αποχωρεί και του άφησες ένα αποχαιρετιστήριο post γεμάτο αγάπη.
Καμία φορά πρέπει να μας δείχνεις την ευαίσθητη καρδιά σου.

Που είναι ο σεβασμός στην μυστικότητα;
Υπάρχει αυτή η φράση στο forum ή όχι;
Αν θέλεις έρχομαι στην συνάντηση αλλά θα φέρω και κάμερα μαζί μου.
Θέλεις;
Όλο παιχνιδάκια και τακτικές.
Ξενύχτια για το forum
Ξέρω πολύ καλά πως λειτουργεί ένα forum όμως τόσα πολλά ξενύχτια στην σειρά δεν έκανα ποτέ μου και από προβλήματα αρκετά.
Δεν έχεις χρόνο επειδή τι;
Δουλεύεις;
Και εμείς τι είμαστε;
Άεργοι;
Σε λίγο θα μας πεις πως διαχειρίζεσαι το forum μόνος σου.

Διαχειριστής είναι αυτός που χειρίζεται μια εφαρμογή και ο χειρισμός εκτός από username,password και ρυθμίσεις είναι και συμμετοχή σε αυτό που διαχειρίζεται και αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα.
Όταν φτάσεις στο σημείο να μην ξέρεις τι διαχειρίζεσαι το έχεις χάσει το παιχνίδι.
Είμαι σίγουρος πως δεν ξέρεις τι διαχειρίζεσαι γιατί διακρίνω μια τάση να διαχειρίζεσαι τους ανθρώπους.

ΗΘΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΒΡΗ ΣΩΣΤΑ;

Με τα σηματάκια θα μας μιλήσεις;
Δεν είμαστε καθυστερημένοι και προσωπικά είμαι εξυπνότερος από εσένα και με σφραγίδα.
Αυτό γιατί μερικοί έχουν την τάση να υποτιμούν την νοημοσύνη των άλλων.

Εάν εσύ έχεις το αλάθητο με τον τσαμπουκά εγώ έχω το λάθος γιατί τα λάθη μου είναι ο προβολέας μου.

Όπως βλέπεις αμφιβάλω πολύ για την γνησιότητα σου.
Αμφιβάλω και στηρίζω.

Αμφιβάλω και για την ποιότητα του forum που έχει γίνει περίπτερο της NΕΑΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ και ότι συνεπάγεται με αυτό γιατί άλλο οικονομική υποστήριξη και άλλο αυτό το πράγμα.

ΑΛΗΘΕΙΑ! ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ; ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΩ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΩΣΤΑ.

Το διαβάσεις ή όχι δεν έχει σημασία...ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.

dragon riderΜέλος
09/02/2006, 03:38:01
gretel
quote:
1. Οταν ένα μέλος διαπράτει παράπτωμα αντίθετο από τους κανονισμούς του Εσωτέρικα του γίνεται παρατήρηση.

ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ.

quote:
2. Όταν διαπράττει δις, τρις το ίδιο παράπτωμα του γίνονται παρατηρήσεις.

ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ.

quote:
3. Προσωρινη απενεργοποίηση λίγων ημερών. Συνήθως το μέλος δεν πράττει το ίδιο παράπτωμα αμέσως.

ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ...ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΡΟΖ ΥΓΡΗ ΜΥΤΟΥΛΑ ΤΩΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙΩΝ.

quote:
4. Μετά από μικρή περίοδο συμμόρφωσης διαπράττει όχι μόνο το συγκεκριμένο παράπτωμα αλλά σύρει και άλλα μέλη σε μία κόντρα φατριών όπου προσπαθεί να κερδίσει συμμάχους και τα μέλη διχάζονται σε υπέρμαχους και αντίθετους.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ Ή ΟΧΙ;

quote:
5. Παρατηρείται διαμάχη που μεταπηδά από το ένα τόπικ στο άλλο ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΠΕΥΔΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙ.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ;
quote:
6. Τα αξιόλογα τόπικ πέφτουν σε λήθαργο μια και Η ΚΟΝΤΡΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ -ΔΥΣΤΥΧΩΣ- ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΛΛΩΝ ΜΕΛΩΝ, εκτός από κεινους που πλακώνονται μονίμως αλλού...

ΤΟ ΑΙΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΑΓΝΗΤΗΣ...ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΙ ΛΕΚΕΔΕΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ;

quote:
7. Του γίνεται παρατήρηση και εντός τόπικ και μέσω προσωπικού e-mail από τη συντονιστική ομάδα και τους διαχειριστές.

ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ...ΟΥΤΕ EMAIL ΠΗΡΑ...ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΕΥΡΩ ΝΑ ΦΑΝΕ ΕΞΩ.

quote:
8. Μετά από προσωρινή συμμόρφωση πιθανώς, ή όχι συνεχίζει το βιολί του.

ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

quote:
9. Απενεργοποίηση μεγαλύτερου χρονικού διαστήματος.

ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ..ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ...ΕΜΕΙΝΑ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ.

quote:
10. Επανεργοποίηση. Προσωρινή ηρεμία. Επανάληψη. Συνήθως η ένταση κλιμακώνεται μια και δεν υπάρχει η αυτοπειθαρχία, ή η σύνεση, και η κατανόηση του λόγου απενεργοποίηση μια και ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΟΙΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΥΤΟΕΝΔΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙ "ΜΗΠΩΣ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΕΓΩ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ? ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?"

ΣΩΣΤΑ...ΜΗΠΩΣ ΕΧΩ ΛΑΘΟΣ; ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ...ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΜΟΥ.

quote:
11. Μέσω προσωπικού e-mail ζητείται η δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας για καλύτερη κατανόηση αμφοτέρων των πλευρών, μια και είναι διαφορετικό οπωσδήποτε να μιλάς με κάποιον live από την ανταλλαγή μηνυμάτων.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΤΙ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗΔΕΣ...ΝΑ ΠΑΩ;
quote:
12. Μετά την τηλεφωνική συνδιάλεξη -αν αυτή πραγματοποιηθεί- συνήθως επέρχεται η ηρεμία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ...ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΩ;
quote:
13. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ. Συνήθως στη φάση αυτή το άτομο νιώθει ότι η συντονιστική ομάδα τον καταδιώκει, έχει κάτι μαζί του, είναι εχθροί του, δεν τον υποστήριξαν ποτέ... κ.λ.π. ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ... "ΑΥΤΟΣ ΑΡΧΙΣΕ, ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΑΝΑΛΟΓΩΣ". Αν δεν έχει τη σοφία να σταματήσει ένας από τους δύο η κατάσταση καλά κρατεί.
Στο σημείο αυτό έχει -δυστυχέστατα- παρατηρηθεί ότι υπάρχει ακόμα και προσωπική επικοινωνία μέσω e-mail -του υποθετικού μέλους του παραδείγματος- με νεότερα μέλη που είναι έξω από το χορό, ώστε να επιτευχθεί η απόκτηση νέων συμμάχων παρουσιάζοντας τα πράγματα από τη δική του πλευρά.

ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΟΜΩΣ;

quote:
ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ...ΛΙΓΟ ΑΙΧΜΗΡΗ...ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ.

09/02/2006, 08:54:16
Αγαπητέ durden_alie, νομίζω πως λανθασμένα έχεις την εντύπωση πως σε ξεχώρισα, την στιγμή μάλιστα που σου εξήγησα τον λόγο που σου έθεσα το ερώτημα περί της επιμονής σου προχθές.
Εάν λοιπόν εσύ πιστεύεις κάτι τέτοιο δεν ξέρω αν μπορώ να πώ κάτι άλλο για να σε κάνω να σκεφτείς οτι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
Στο μήνυμα μου εκείνο έθεσα κάποιο ερώτημα σε σένα και 2 ερωτήματα στην φίλη Valnta.
Ούτε με σένα έχω μιλήσει πολλές φορές (μιάς κι αρχίσαμε να ανταλλάζουμε κάποια μηνύματα σχετικά πρόσφατα) ούτε με την κοπέλα έχω μιλήσει ιδιαίτερα.
Εάν θυμάμαι καλά έχω ανταλλάξει 1-2 μηνύματα μαζί της σε κάποιο topic κι ομολογώ οτι κάποιες φορές που είχα διαβάσει απόψεις της σε κάποια topics είχα ταυτιστεί με την άποψη της.
Επειδή με ρώτησες λοιπόν για το πως εξέλαβα κι εγώ την ερώτηση μου πρός εσένα, θα ήθελα να σου πώ οτι δεν θέλω να είμαι μεροληπτικός απέναντι σε κάποιον, πόσο μάλλον όταν δεν συντρέχει κάποιος λόγος για κάτι τέτοιο.

Θα ήθελα όμως να σταθώ σε κάτι το οποίο είπες και μου φαίνεται τουλάχιστον υποτιμητικό για το άτομο μου:

quote:
ΥΓ : Θα μπορούσε αυτό να συνεχίζεται αιώνια, δε νομίζετε; Όταν αποφασίζουμε να παίξουμε με τις λέξεις έχει πλάκα!...Ουσία όμως;...

Φίλε μου, δεν έχω καμία διάθεση να παίξω με τις λέξεις και λυπάμαι αν εξέλαβες κάτι τέτοιο από τα λεγόμενα μου.
Νόμιζα πως ήθελες έναν σοβαρό διάλογο κι ένας σοβαρός διάλογος στηρίζετε σε ερωταπαντήσεις.
Είναι άσχημο λοιπόν για έναν συνομιλητή μας να λέμε οτι παίζει με τις λέξεις ή τα λόγια του στερούνται ουσίας, την στιγμή μάλιστα που εκείνος προσπαθεί όταν τον ρωτάμε κι εμείς κάποια πράγματα να μας δώσει κάποιες σοβαρές απαντήσεις, ασχέτως εάν αυτές συγκλίνουν ή αποκλίνουν από τις απόψεις μας.

In anticipation of my resurrection...

09/02/2006, 08:59:43
ΛΙΓΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ;

ΠΟΥ ΤΗ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ.
΄Η ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ.
ΛΙΓΗ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ.
ΤΟ ΝΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΛΟΨΗΜΕΝΑ ΔΕΝ ΩΦΕΛΕΙ; ΄Η ΩΦΕΛΕΙ. ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΣΑΚΩΘΩ ΞΑΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΑΤΑ ΣΑΝ ΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΚΟΚΑΛΑ...ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΣΑΠΙΟΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ...
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ.
ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ. ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ.

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΛΥΠΗΜΕΝΟΙ
ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΛΥΠΗ ΤΟΥΣ.
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ
ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ.
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΔΕΞΙΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ
ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΔΕΞΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ
ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ...
ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ...
ΕΓΩ...
ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ...

ΤΖΕΛΑΛΑΝΤΙΝ ΡΟΥΜΙ

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΣΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΝΑ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ
ΑΛΛΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΡΔΙΑ
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.
ΑΥΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΣΚΟΝΗ.

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.
ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ
ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ
ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΗ ΣΑΠΙΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ.
ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΗ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ.
ΑΛΛΕΣ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΕΣ ΜΥΓΕΣ ΣΚΟΥΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΙΑ ΤΟΥΣ...
ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=

Edited by - ΑΦΡΟΔΙΤΗ on 09/02/2006 09:03:11