- Γερασιμος Καλογερακης - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Aitherovamon, θα μπορούσαμε να μετονομάσουμε το θέμα σε "Εσχατολογικοί μύθοι & προφητείες" ή κάτι αντίστοιχο; Ή να μεταφέραμε ένα μέρος της συζήτησης σε νέο θέμα;
Έτσι πάει φίλε μου, άντε βγάλε άκρη τώρα με τους "εκλεκτούς"!![]()
![]()
![]()
![]()
Φίλε, με τέτοιο πυροβόλημα που έχουν αρπάξει, τους την έχει βαρέσει όχι απλώς κατακέφαλα, μιλάμε για εντελώς καμένη κατάσταση.
Τι να πας να τους πεις? Χαμένος χρόνος, άσε τον τρελό στην τρέλα του που λέει και ο λαός + το άσμα.
Αυτά και καλό κάψιμο.
quote:
Τι να πας να τους πεις? Χαμένος χρόνος
Αδελφε μου αφου ειναι ετσι,γιατι γραφεις συνεχεια;;
321
Νομίζεις οτι στον παρόν ιστοχώρο, ερχόμαστε για τη σκατόφατσά σας?
Καλέ μου άνθρωπε κάνε μας τη χάρη πάρε το φίλο σου το βλακοΕΛ και την μπαμ μπαμ και αδειάστε μας τη γωνιά, να κάνουμε καμιά σοβαρή συζήτηση.
Esoterica λέγεται ο χώρος, όχι psycopathica, άντε σε κανά ψυχιατρείο εσύ και η παρεούλα σου στα 500 Volt να ψηθείτε καλά, έτσι κι' αλλιώς η κοινωνία σύσωμη σας έχει χεσμένους πατόκορφα και βαλμένους στο περιθώριο.
Θα μας ζητήσει τώρα και τα ρέστα ο "εκλεκτός" deliscatesen.
Βλάκα, ε βλάκα.
Αλλά συμφωνώ μαζί σου.![]()
Πάρε όμως 5 μέρες εκτός, από μόνος σου να καλύψεις την χυδαία σου γλώσσα.
Ακου να αποκαλέσεις βλάκα την nediB.
Δεν σκέπτεσαι βρε, την καταστροφή της υποδομής του ψυχικού της οικοδομήματος?
Ντροπή σου.
Look who is talking....!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
την επόμενη φορα θα υπάρξει χρονική απενεργοποίηση του λογαριασμού
Είμαι η θρησκεία, που φανερώνω
τη θέληση των ουρανών
στα πλήθη που δεν έχουν θέληση,
γιατί δεν έχουν γνώση.
Είμαι η θρησκεία, που ευλογάει
τους χρυσούς, τους επίσημους φονιάδες,
που λάμπουν από λίπος και από ακαματιά
κ' έχουν τα μάτια του πετρίτη
που από το πιο μεγάλο ψήλος
βρίσκουν το πιο βαθιά κρυμμένο κέρδος.
Είμαι η θρησκεία, που καταριέται
τα θύματα, τα θύματά της,
και που, όσο αρνιόνται, τόσο τα βυθίζει
μες την τρομάρα αιώνιας ποινής
πάνω στη Γη και κάτου απ' το χώμα!
Κώστας Βάρναλης
*
quote:
Απρεπής και απαράδεκτη η γλώσσα σου Κλειδαρά.
Έλα ρε τέρας ευπρέπειας, δίδαξέ με savoir vivre....
quote:
Πάρε όμως 5 μέρες εκτός, από μόνος σου να καλύψεις την χυδαία σου γλώσσα.
quote:
Οι ίδιες συστάσεις και στο μέλος Κλειδαράς_Reloaded.
την επόμενη φορα θα υπάρξει χρονική απενεργοποίηση του λογαριασμού
Κοιτάξτε παίδες, καμιά φορά αραιά και που, γουστάρω μιά καλή διαδυκτιακή συζήτηση με σοβαρότητα.
Προσπάθησα εδώ και αρκετά χρόνια στον ισότοπο αυτό, να κάνω μιά καλή κουβέντα.
Μάταια όμως, τα τρολ πάντα κερδίζανε κι απ' ότι φαίνεται πάντα θα κερδίζουν στο esoterica.
Ο λόγος είναι προφανής, μπαίνει ο κάθε κάλος, τρολάρει, σου σπάει τα νεύρα, τον βρίζεις και μετά τα ακούς εσύ.
Να ξέρεις αιθέρα, ο Nedib τρώει ζάχαρη τώρα, μιά ζάχαρη που του την ταίζεις εσύ αυτή τη στιγμή.
Ταίστε τα τρολάκια, κάντε παρατήρηση και προσβολές στα λίγα και καλά μέλη που σας απέμειναν και πρόβλημά σας φίλε μου.
Εγώ έχτισα τη ζωή μου από το μηδέν πολύ καλά και είμαι ευτυχισμένος άνθρωπος, δεν με χαλάει ούτε ο Ελ, ούτε ο Nedib (που το παίζει κορασίδα), ούτε κανένας φίλε μου.
Γιατί?
Γιατί είμαι νέος, υγειής, ωραίος και ζάμπλουτος.
ΚΑΠΟΤΕ ήμουν κλειδαράς φίλε μου, αλλά να ξέρεις, όταν μάθεις να ανοίγεις πόρτες στη ζωή και έχεις λίγο μυαλό, πας πολύ μπροστά, όταν είσαι στόκος, ακόμη κι αν γεννηθείς σε ανάκτορο, σε τρώει το σκοτάδι.
Τι με νοιάζει εμένα τώρα στην τελική, τι χαβαλέ θέλει ο Νικομάχος και τι τρολάρισμα θέλει να κάνει ο κάθε ταλιμπανάς του απολογητισμού.
Φίλε, είναι ωραίο το California T όταν χαϊδεεύεις το γκάζι του, ειδικά όταν το έχεις αποκτήσει με την αξία σου, βασικά εκτιμάς περισότερο τον εαυτό σου που από άπορος έφτασες στην κορυφή.
Και πιστέψτε με, η μοναξιά της κορυφής είναι τόσο όμορφη όταν τη ζεις.
Γι' αυτό πριν αποχωρήσω απο το φόρουμ έχω να πω λίγες τελευταίες κουβέντες.
1) Λέω να βρω το Γιαννάκη Β. εκεί κάτω στον Περαία και να αγοράσω το esoterica μόνο και μόνο για να το κλείσω, έτσι για να μη μπαίνει μέσα ο βλακοΕΛ.
2) ΝΙΚΟΜΑΧΕ, ξεκίνα να γράφεις κανά βιβλίο, έχεις πολύ ριζοσπαστικό ταλέντο στο κείμενο, βασικά μην περιμένεις φράγκο αλλά η δόξα είναι όλη δική σου, στο βαθμό που σου αναλογεί.
3) DSM εσύ φίλε μου είσαι φτιαγμένος από το ίδιο υλικό με εμένα, αν έχεις και την ίδια πυξίδα που έχω εγώ, τότε είναι εντελώς περιτό να σου κάνω υποδείξεις.
4) Αιθέρα εσύ.....πρέπει να προβληματιστείς λίγο σχετικά με το ζυγό της κρίσης σου, πολές φορές σε υποστήριξα σε ό,τι δίκιο είχες και πολές φορές τράβηξα το σπαθί μου απο τη θήκη για λογαριασμό σου, απέναντι σε άτομα μονοκύταρης ζωικής προελεύσεως.
Ειλικρινά δεν περίμενα να με αδειάσεις έτσι για ένα τρολ, τέλος πάντων μη φανταστείς οτι θα βάλω και τα κλάματα, να σου πω πως και τώρα που γράφω νιώθω ένα "χαμόγελο" απέναντι στην όλη φάση.
Τώρα βέβαια θα μου πεις, "φίλε απενεργοποίηση", μα πες μου τώρα κάτι, έναν άνθρωπο που τόσα χρόνια απενεργοποιείται μόνος του, τι του λες?
Εγώ φίλε μου ποτέ δεν νοιάστηκα να γράφει ο λογαριασμός μου μέλος 3ης βαθμίδας, ούτε ζήτησα ποτέ στη ζωή "μαύρη ζώνη" για να δείχνω βαρύς, ούτε ζήλεψα ποτέ στολίδια και συρίτια, γι' αυτό και έφτασα εδώ που είμαι απο το μηδέν, επειδή ήμουνα έξυπνος και εργατικός.
5) Αμαλία, σπάνια σε βλέπω να επεμβαίνεις σε συζητήσεις, μάλλον εσύ σαν ποιό παλιά έχεις καταλάβει οτι είναι μάταιο να προσπαθείς να μάθεις την άλφα βήτα σε τρολ, σου εύχωμαι από καρδιάς τα καλύτερα, αν και δεν νομίζω οτι χρειάζεσαι τις ευχές μου, εσύ τον έχεις βρει το δρόμο σου και χαίρομαι γι' αυτό.
6) Nedib, ΕΛ, Μπαμ μπαμ, εσάς σας αφήνω να βράσετε στο ζουμί σας, γιατί κάθε μέρα που περνάει, εγώ θα ζω καλύτερα, ενω εσείς θα κατρακυλάτε στους ύπουλους γκρεμούς του μικρόκοσμού σας.
Για σας ο στόχος σας θα είναι πάντα ένα ποταπό αποτέλεσμα, να παίρνετε χαρά επό έναν απενεργοποιημένο λογαριασμό, μέχρι εκεί μπορεί να φτάσει η μικρότητά σας, ακριβώς ένα σκαλοπάτι ποιό κάτω απο τη μιζέρια και τα σκατά του υπονόμου.
Αντίο και καλή τύχη.
Υ.Γ. Θα διαβάσω τις απαντήσεις σας (αν υπάρξουν) χωρίς να απαντήσω.
Δεν ξέρω από τί υλικό είσαι φτιαγμένος, αν και υποψιάζομαι. Πάντως, δε νομίζω πως είσαι φτιαγμένος από χαρτί, όπως εγώ. Επίσης, δεν έχω πυξίδα. Ποτέ δεν είχα. Σε ένα κόσμος με συνεχώς μεταβαλλόμενο μαγνητικό πεδίο, μου είναι ψιλοάχρηστη.
Χαίρομαι που την παλεύεις, αν και νομίζω πως πρέπει να επαναπροσδιορίσεις τις αποφάσεις σου. Γνωρίζεις, άλλωστε, πως γουστάρω τον τρόπο σκέψης σου, άρα, πολύ θα ήθελα να παραμείνεις. Σε κάθε περίπτωση, σέβομαι τις επιλογές σου.
Υ.Γ. Μάλλον πρέπει να περάσω από το μαγαζί κάποια από αυτές τις μέρες. Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, αλλά μάλλον είμαστε γείτονες. Αν κάνω λάθος, κάποιος κλειδαράς στα πέριξ της Καλλιδρομίου θα με κοιτάξει περίεργα.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:Διονυση,ιδου το χωριο που επικαλεισαι
quote:
32 ᾿Απὸ δὲ τῆς συκῆς μάθετε τὴν παραβολήν. ὅταν ἤδη ὁ κλάδος αὐτῆς γένηται ἁπαλὸς καὶ τὰ φύλλα ἐκφύῃ, γινώσκετε ὅτι ἐγγὺς τὸ θέρος·
33 οὕτω καὶ ὑμεῖς ὅταν ἴδητε ταῦτα πάντα, γινώσκετε ὅτι ἐγγύς ἐστιν ἐπὶ θύραις.
34 ἀμὴν λέγω ὑμῖν, οὐ μὴ παρέλθῃ ἡ γενεὰ αὕτη ἕως ἂν πάντα ταῦτα γένηται.
Για πια γενια μιλαει;;Μηπως γιαυτη που θα τα δει ολα;;321
Ναι, μπορούμε να πούμε ότι ο Ιησούς δεν μιλάει στους Αποστόλους και στους πιστούς της εποχής του, αλλά γενικά σε όλους.
Όμως κάπου αλλού ο Ιησούς λέει "αληθώς σας λέγω είναι εδώ πολλοί που δεν θα γευτούν θάνατο". Αυτό πως το ερμηνεύεις?
Ευχαριστώ.