- Περί Αθεΐας των μελών μας. Μύθος ή Πραγματικότητα? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
χε χε... η ισχύς εν τη ενώσει!
Galadriel
υ.γ. και το γκουρού με "g" δεν γράφεται? να το ονομάσουμε "The G force" φτερωτή μου?![]()

για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος
quote:χε χε... η ισχύς εν τη ενώσει!
Galadrielυ.γ. και το γκουρού με "g" δεν γράφεται? να το ονομάσουμε "The G force" φτερωτή μου?
για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος
YES YES THE G FORCE IS HERE EVEN AGAINST THE BLOODY cockroaches.![]()

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
quote:
παιδιά αυτό για τις κατσαρίδες πάντως, ότι μόνο αυτές θα επιβιώσουν μετά από πυρηνικά το έχω ακούσει και γω. Τι άδικος κόσμος είναι αυτός? γιατί να μην επιβιώσουμε εμείς?
Γιατί να επιβιώσουμε εμείς, φίλη μου?
Τον πυρηνικό πόλεμο εμείς δεν θα τον ξεκινήσουμε?
Οπότε δεν είναι καθόλου άδικος αυτός ο κόσμος...
Σκέψου το κι έτσι. ![]()

In anticipation of my resurrection...
γιατι τοση εντομοφοβια βρε παιδια?
και μετα απορουμε σε αλλο τοπικ πως ο λαβκραφτ τρομαζει τον κοσμο με τα καλαμαροχταποδα του... ![]()
ομολογω οτι τις σιχαινομουν τις κατσαριδες λογω των συνηθειων τους να συχναζουν και στους υπονομους και στα τροφιμα.
αυτο μεχρι που βρεθηκα καποτε στο Καϊρο και μαλιστα σε φτηνο μεν ξενοδοχειο αλλα οχι τρωγλη σαν άλλα που ειχα μεινει στην Ασια - ηταν μαλιστα στον τεταρτο οροφο ενος κτιριου.
το δωματιο ηταν μονιμως γεματο κατσαριδες, μερα νυχτα, που δεν με φοβουνταν καθολου!
οταν εμπαινα στο δωματιο γυριζαν και με κοιταζαν ολες μαζι (με απορια ή ενοχληση ή για καλωσορισμα δεν το γνωριζω - οι κεραιες δεν διαβαζονται σαν τα ματια
)
φαντασθειτε λοιπον τι γινοταν οταν κοιμομουν, αν στην διαρκεια της μερας τις εδιωχνα απ το τραπεζι ή απ το κρεβατι μου.
εγω δεν εμαθα ποτε ποσες ακριβως σουλατσαραν πανω μου γιατι λογω των κουνουπιων επρεπε να εχω καλυμενο καθε ακαλυπτο μερος του σωματος μου.
το θεμα ειναι οτι τις αποδεχθηκα σε εκεινο το ξενοδοχειο - "ζουν αναμεσα μας" ![]()
.
να διευκρινησω μερικα πραγματα?
στο διαστημα επιβιωνουν μονο τα σπορια των ιων - στην μορφη του σπορίου ο ιος αποθηκευει το ελαχιστοτατο dna και επιβιωνει οταν τα βρισκει σκουρα τα πραγματα - παρεπιπτοντως μπορει να μεταφερθει ωθουμενος απο τον ηλιακο ανεμο.
γι αυτο και καποιοι επιστημονες υπεθεσαν οτι πιθανον η ζωη στην γη να ηρθε απο το διαστημα - φυσικα η γη στα σιγουρα διασπειρει σπορια ιων στο διαβα της.
οι κατσαριδες ειναι οντως τρομερα ανθεκτικες στην ραδιενεργεια.
εκτος του οτι ειναι παναρχαιες, αποτελουν και ζωντανο απολιθωμα - ηταν εδω πολυ πριν απο μας και θα υπαρχουν εδω πολυ μετα απο μας.
ΥΓ. μπορει οι κατσαριδες να ειναι ανθεκτικες στην ραδιενεργεια, εμεις ομως ειμαστε ευαλωτοι στα χημικα οπλα που χρησιμοποιουμε για να σκοτωσουμε αυτες - τα κατσαριδοκτονα!
καντε ενα κοπο να διαβασετε τι περιεχουν και ποσο τοξικα ειναι.
κι επειδη καποιοι δεν θα σταματησουν να τα χρησιμοποιουν, ριχτε ελαχιστες ποσοτητες παιδια στα σωστα σημεια - στα ανοιγματα απο οπου βγαινουν μονο.

ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΠΑΝΙΟ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.
ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ,ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
αν δεν υπήρχαν τα πυρηνικά όπλα αφού εμείς δεν θα παθαίναμε τίποτα ποιος ο λόγος τότε να κάνουμε τον πόλεμο??
Θα μου πεις βέβαια ότι κάτι άλλο θα βρίσκαμε. Ε! αφού ήμαστε τόσο ηλίθιοι καλά παθαίνουμε
ΛΟΙΠΟΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ, ΜΕ ΚΕΡΑΙΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ Η ΜΙΚΡΕΣ
JONNIEBEGOOD ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΛΕΙΨΟΥΝ ΒΡΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ![]()
quote:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ, ΜΕ ΚΕΡΑΙΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ Η ΜΙΚΡΕΣ
JONNIEBEGOOD ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΛΕΙΨΟΥΝ ΒΡΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ
σε ευχαριστω για την εκπτωση αλλά τις εισαγω μονος μου εκτοτε απο το Καϊρο - ειναι οι νοστιμοτερες με ρυζι και καρυ!!! ![]()

You Fu#$in Cockroaches!!!
Tony Montana ο μεγαλύτερος κυνηγός κατσαρίδων!!
Μια ταινία, που όσοι σιχαίνονται τις κατσαρίδες και καλό θα είναι να μην την δουν, είναι το MIMIC.
Μιλάει για ένα είδος κατσαρίδας που έχει εξελιχτεί τόσο που έχει 2 μέτρα ύψος, περπατάει όρθια, μοιάζει με άνθρωπο και τρέφεται με ανθρώπους.
Πάντως το πιο σιχαμερό με τις κατσαρίδες είναι ο ήχος τους όταν τις πατάς, δηλαδή αυτό κρραακκ που κάνουν δεν παίζεται με τίποτα, τελευταία φορά που πάτησα κατσαρίδα και άκουσα αυτόν τον ήχο μετά δεν έφαγα όλη μέρα γιατί τον είχα όλη μέρα στα αυτιά μου.
Παρ' όλα συμφωνώ με κάποιους που είπαν ότι χειρότερα είναι τα κουνούπια, μόλις πάει να σε πάρει ο ύπνος έρχονται τα γα#2%*να και πετάνε πάνω από τα αυτιά σου, άσε που σκοτώνεις ένα και φυτρώνουν τρία...
Τι περιγραφή αυτή που τις πατάς
Και άντε να τις πατάς, να τις τρως κιόλας στο fear factor για να πάρεις κάποια δολλάρια???
Το Fear Factor το έχω δει και οι κατσαρίδες που τρώνε δεν είναι σαν και τις δικές μας αλλά αυτές οι τεράστιες που είναι όσο ένα κινητό τηλ. σε μεγέθος, Μαγαδασκάρης νομίζω λέγονται.
Το γιατί το κάνουν το λέει και το τραγούδι:
ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ!!
Εγώ πάντως δεν θα το έκανα ή τουλάχιστον όχι για μόνο 50χιλ. δολλάρια, για μερικά εκατομύρια ίσως και να το σκεφτόμουν, ίσως όμως, πολύ μεγάλο ΙΣΩΣ!!
Edited by - STERM on 29/03/2006 20:55:36
καλά εκείνες είναι θηρία ρε συ. Και έρχομαι και γω τώρα και σκέφτομαι, τι τις ταίζουν ρε παιδί μου αυτές τις κατσαρίδες, σαν το παλιό διαφημιστικό "τι σε ταϊζει η μάνα σου" "μακαρόνια στέλλα"
ωραία κατσαριδοκουβέντα ![]()
Ειναι ΑΠΑΙΣΙΕΣ!Οταν σπουδαζα νοικιαζα ενα ισογειο το οποιο τα καλοκαιρι μου αποκαλυψε τα χαρισματα του.Τις ακουγα να σφυριζουν και μετα απο λιγο νομιζα πως τις ακουγα πανω στο ξυλινο πατωμα.Περασα την περιοδο της εξεταστικης με ηρεμιστικα για να κοιμαμαι την νυχτα και με προσωπικο μου αρωμα το ΤΕΖΑ.Δεν αντεχα ουτα να τις σκοτωνω.Φοβομουν οτι θα ερθουν να με εκδικηθουν οι συγγενεις της!Παντως θυμαμαι καποια στιγμη με ουρλιαχτα επι μιση ωρα πηγαινοερχομουν στην κουζινα και χτυπουσα χωρις ελεος το πτωμα μιας σιχαμενης για να σιγουρευτω οτι εχει πεθανει.Αλοιφη την εκανα.
Παρ'ολα αυτα τα υπολοιπα μελη της οικογενειας μου ειναι πιο ηρεμα..Η γιαγια μου πχ ενα βραδυ που ξυπνησε και ειχε αναγκη για κατι γλυκο,πηγε στην κουζινα και χωρις να αναψει το φως πηρε ενα κουταλακι και το εχωσε στο ανοιχτο δοχειο με το μελι...συντομα αναρωτιοταν τι ηταν αυτη η τραγανιστη εκπληξη που μασουσε και καταπινε...
Ο ψυχολογος που μας εκανε μαθημα εκεινο το εξαμηνο παντως,υποστηριζε οτι ο φοβος για τις κατσαριδες και για τα εντομα γενικα που χωνονται σε σκοτεινες εσοχες σχετιζεται με τον φοβο του πεους!![]()
![]()
ΟΚ...κατι δεν παει καλα εδω..![]()
Τι φοβάται ένας άντρας, τι μια γυναίκα και τι σχέση έχει με τις κατσαρίδες;
Πες μου/ας αν θες.
Edited by - STERM on 04/04/2006 15:56:55
Εγώ και τις πιάνω και τις αφήνω να ζήσουν.
Σε αντάλλαγμα, δε με ενοχλούν.
Δεν τις θεωρώ αηδιαστικές,αλλά τρομαχτικές,σε κλίμακα ίση με τον άνθρωπο.
Κατά τ'άλλα, τις θεωρώ απλά έντομα, που έχουν κι αυτά δικαίωμα στη ζωή.
Πιάστε τις άφοβα, δεν τσιμπάνε, δεν δαγκώνουν,μόνο πανικοβάλλονται πιο πολύ κι από εσάς.
![]()
![]()
ΝΑ'ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ...ΤΑ ΛΕΜΕ !!
Στράτος
Αυτός που αποκαλούν λυτρωτή τους έδεσε στη σκλαβιά.Σε μια σκλαβιά από ψεύτικες αξίες και πλαστές γραφές.Αχ, αν κάποιος μπορούσε να τους λυτρώσει από τον λυτρωτή τους....
Το μόνο πλάσμα σε αυτό τον πλανήτη που πρέπει να φοβάται κανείς, το πιο βδελυρό, αποτρόποαιο και επικίνδυνο ΜΑΚΡΑΝ είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Απλά μαθηματικά, αναλογιστείτε για πόσους θανάτους και τραυματισμούς ευθύνονται κατσαρίδες και για πόσους άνθρωποι...
Δε ξέρω εσάς, αλλά εμένα κατσαρίδα ουδέποτε με πείραξε. Άνθρωπος όμως πολλές φορές. Και δε φτάνει αυτό, που αλληλοτρώγονται οι άνθρωποι αλλά έχουν βαλθεί με ζήλο να καταστρέψουν και τα άλλα ζώα και την ίδια τη φύση. Καρκίνος πραγματικός. Πραγματικό αιμοβόρο θηρίο το οποίο χρησιμοποιεί το μυαλό που έχει με θαυμάσιο τρόπο για το πως θα πιει το αίμα του άλλου ανθρώπου και πως θα καταστρέψει τη φύση γύρω του.
Ας αφήσουμε λοιπόν τις κατσαρίδες στην ησυχία τους καθότι οι κακομοίρες τίποτα δε μας έχουν κάνει! Απλά εμείς οι μάγκες δε τις γουστάρουμε γιατί νομίζουμε ότι ο πλανήτης είναι τσιφλίκι μας!
Τί να τους κάνουν οι καημένες το πολύ πολυ΄να βρούν καμία κάτω απο κανέναν νεροχύτη. Άν σιχαθούν τόσο πολύ ας πιούν τσαγάκι και θα τους περάσει.
<<πλενονται>> γιατι προσπαθουν να βγαλουν απο πανω τους τα δερματικα μας κυταρα που αφυνουμε οπου σταθουμε
ποσο αιδιαστικοι τους φαινομαστε εμεις;;;
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του