ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μια θεωρία που απαλλάσσει τους Ναζί - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Μια θεωρία που απαλλάσσει τους Ναζί - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

macedon61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
geostatΜέλος
11/11/2010, 17:48:20
X
Δε σου εχω αφιερωσει τραγουδακι ακομα ε;!

Παρε να'χεις!!!

Αν αρχισεις τα περι τρολ,απλα κοιτα πανω δεξια το πρωτο βιντεακι!

Κριμα που δε βρηκα τη live εκτελεση...Καποιος την εθαψε!

ΥΓ.Αν θες ακου και τα επομενα εξισου ταιριαστα...

You've got to fight for your right

to fight

Edited by - geostat on 11/11/2010 17:55:41

ΧΜέλος
11/11/2010, 21:06:28
Προσπαθώ να κάνω κάποια αλλαγή σ' ένα μήνυμα αλλά μου λέει οτι έφτασα κάποιο όριο απαντήσεων. Ξέρει κάποιος τι γίνεται μ' αυτό;
quote:

Αν αρχισεις τα περι τρολ,απλα κοιτα πανω δεξια το πρωτο βιντεακι!

Αν το καλύτερο στοιχείο που μπορείς να προσκομίσεις είναι βίντεο του BBC, έχασες. Ο σκοπός τους είναι η διαιώνιση της προπαγάνδας. Οι μάζες τα βλέπουν και μετά νομίζουν οτι απέκτησαν διδακτορικό στο θέμα.

Όσο για το συγκεκριμένο βλέπουμε την ακόλουθη φωτογραφία στο 7:22.

Εδώ λοιπόν βλέπουμε έναν σαδιστή Ναζί να έχει κρεμάσει τα θύματα του σ' αυτή την αφύσικη θέση.

Yπερβολικά αφύσικη θα έλεγα διότι παρατηρούμε οτι το σχοινί με το οποίο τους έδεσε από το δέντρο είναι... αόρατο ενώ οι βασανισμένοι με κάποιον εκπληκτικό τρόπο λυγίζουν τα γόνατά τους !;;

Πράγματι πολύ αφύσικη....

geostatΜέλος
11/11/2010, 22:04:22
Εγω ενα τραγουδακι σου αφιερωσα,
μονη χρηση του ντοκυμαντερ για να μην αρχισεις τα περι τρολ...

Παλιο μηνυμα διορθωνεις μονο εντος τριων ωρων νομιζω,
το συγκεκριμενο μηνυμα παλι στο βγαζει αν πας να κανεις διορρθωση αμεσως μετα τη δημοσιευση,ξαναπροσπαθησε!

to fight
ΧΜέλος
11/11/2010, 22:49:19
quote:

Εγω ενα τραγουδακι σου αφιερωσα,
μονη χρηση του ντοκυμαντερ για να μην αρχισεις τα περι τρολ...

Δεν αφήνω να πέσει τίποτα κάτω.
quote:

Παλιο μηνυμα διορθωνεις μονο εντος τριων ωρων νομιζω,
το συγκεκριμενο μηνυμα παλι στο βγαζει αν πας να κανεις διορρθωση αμεσως μετα τη δημοσιευση,ξαναπροσπαθησε!

Ναι λέει για τρείς ώρες. Άρα δεν διορθώνεται.

mdiamantΜέλος
12/11/2010, 12:11:12
ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΘΙΚΑΝ.ΕΙΤΕ ΣΚΟΤΩΣΑΝ 1 ΕΙΤΕ 10 ΕΙΤΕ 1,000,000 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ.
ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ 10 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΛΟΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ?

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΦΡΙΚΗ Ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΚΕΛΈΤΟΜΕΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ Η ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΨΥΧΟΡΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΒΛΑΚΙΕΣ ΠΕΡΙ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΤΟΥ ΝΑ ΠΙΝΑ ΝΑ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΝΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ 5,000,000 ΕΒΡΑΙΟΥΣ Η ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟΥΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΚΟΤΩΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΘΝΟΣ ΣΕ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ.

ΧΜέλος
12/11/2010, 16:56:27
quote:

Ναι λέει για τρείς ώρες. Άρα δεν διορθώνεται.

Περίεργο, η εικόνα επανήλθε. Τέλος πάντων.
quote:

ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΘΙΚΑΝ.ΕΙΤΕ ΣΚΟΤΩΣΑΝ 1 ΕΙΤΕ 10 ΕΙΤΕ 1,000,000 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ.

Δυστυχώς το θέμα είναι οτι μάλλον πλήρωσαν και για κάτι που ΔΕΝ έκαναν.
quote:

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ 10 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΛΟΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ?

Οτι χρησιμοποιούν ένα γεγονός, που υποτίθεται έγινε πριν 65 χρόνια, ως ιδεολογικό όπλο (εκτός από αγελάδα για άρμεγμα). Άλλος ένας λόγος που πρέπει αυτή η ιστορία να διαλευκανθεί.

Αυτός ο σαδιστής ο Μάσεντον πού είναι;;;;

mdiamantΜέλος
12/11/2010, 17:56:14
ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΡΙΞΑΝ ΟΥΤΕ ΣΦΕΡΑ.
ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΥΒΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ.
ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΕΝΕΣ ΡΑΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ.

ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΝΑΖΙ. ΑΠΛΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΒΙΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ.

ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ.

ΧΜέλος
12/11/2010, 20:12:47
quote:

ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΥΒΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ.
ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΕΝΕΣ ΡΑΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ.

Καθόλου. Κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους είναι η προπαγάνδα. Και το ξέρουν. Αυτό που θέλουν είναι να μην γίνεται οποιαδήποτε έρευνα και να ενημερώνονται όλοι απ' το BBC.
quote:

ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ.

Όπως και το πώς.

mdiamantΜέλος
12/11/2010, 20:20:29
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑΜΜΕΝΟ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΛΙΤΕΥΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΘΩΟΙ.

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΗΝΙΓΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΔΟΛΟΦΩΝΟΙ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

ΑΛΛΑ ΤΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ.

geostatΜέλος
12/11/2010, 20:30:15
Χ
Οχι οτι μπαινω στο τρυπακι του αντιλογου,
αλλα εχεις ακουσει για την εμβρυικη σταση;
Αυτη που παιρνει ο ανθρωπος οταν φτανει σε εκεινο το οριο που ξερει οτι δεν υπαρχει επιστροφη!

Οσο για τα σχοινια,ζηλευω την οραση σου ή μηπως και αυτη εξαρταται απο τη δυναμη της θελησης;

Μαζι σου παντως,να τα φαμε τα βρωμοσκυλα μετα θα πιασουμε τους τουρκους και αργοτερα καποιους θα βρουμε και οταν τελειωσουμε με τους παντες συνεχιζουμε μεταξυ μας!

there can be only one!!!

Xmmm!μη μου πεις ομως οτι κοπτεσαι μονο για την ιστορικη αληθεια γιατι καποιον μου θυμιζει!

to fight
pentheasΜέλος
28/08/2003, 16:07:39

I N S O M N I A

Πάσχω από αυπνίες, δεν κοιμάμαι συνεχόμενα για 6 - 8 ώρες όπως λένε οι γιατροί, αλλά 6 - 8 ώρες με διακοπές ανά 1 1/2 με 2 ώρες.
Αυτό το φαινόμενο μου συμβαίνει τα τελευταία 7 χρόνια της ζωής μου.
Ομοιοπαθείς ασ βρούμε τη ΛΥΣΗ!

Taf

pentheas
28/08/2003, 16:22:41
Δεν γράφω για να πω τη λύση.... γράφω ως ασθενής.... για χρόνια κ χρόνια...insomnia....

Communicating at an unknown rate...

29/08/2003, 02:22:58
ΜΕ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ???
ΑΝ ΟΧΙ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ...
ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ..

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩ

pentheasΜέλος
29/08/2003, 02:37:13
Valnta δεν είπες ποιά μορφή αυπνίας έχεις ....

Ryche , κάποια στιγμή μου πρότειναν βαλεριάνες , αλλά .... nothing!
Εσύ , τι προτείνεις;
Εννοείται αποκλείουμε τα χάπια ε;!!!!

(Επίσης, δοκίμασα ζεστό γάλα, ζεστή σοκολάτα, σοκολάτα, μουσική (ή οποία κάποια στιγμή και μετά με ενοχλούσε, αλλά πάντα ξυπνούσα σε τακτα διατήματα των 2 ωρών!)

Insomniacs ενωθείτε!

Taf

pentheas
29/08/2003, 11:36:43
Εγώ έχω μια κατάσταση λίγο περίεργη... Ενώ νυστάζω πάρα πολύ, από τη στιγμή που θα ξαπλώσω κ μέχρι τα ξημερώματα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να με πάρει ο ύπνος. Ευτυχώς πιάνω δουλειά στις 11 κ προλαβαίνω να κοιμηθώ μερικές ώρες. Λοιπόν, έχω δοκιμάσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ κ δεν γίνεται ΤΙΠΟΤΑ.
Το παράξενο είναι ότι όλες αυτές τις ώρες είμαι τελείως χαλαρωμένη κ πολύ κουρασμένη, απλά... ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ!!!

ΣΙΣΙΦΟΣΜέλος
29/08/2003, 18:37:31
ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ.

DREAMWALKER
"ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΙ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ"

pentheasΜέλος
30/08/2003, 18:05:23
Όσο αρχαία είναι η μέθοδος, όσο αποτελεσματική και να λένε οι άλλοι.... Sorry, είναι απο τα λίγα που δεν πιστεύω... άσε που είναι και πανάκριβα!!!! Σε γδέρνουν κανονικά !!
Και δεν είμαι διατεθημένος να τα σκάσω σε κάτι που δεν είναι αξιόπιστο.
Και Γδαρμένος και τρυπημένος;
Όχι ευχαριστώ!

Taf

pentheas
MercuryΜέλος
30/08/2003, 20:47:38
Βρήκα αυτή τη σελίδα που περιέχει κάποια τεχνάσματα γιά πρόκληση ύπνου χωρίς χρήση φαρμακευτικών σκευασμάτων.

http://www.well.com/user/mick/insomnia/

Αναρωτιέμαι αν αυτά είναι που έχετε δοκιμάσει και δεν έγινε τίποτα(?)

Κάτι άλλο που διάβασα σε κάποια ιστοσελίδα και το θεώρησα πολύ σημαντικό είναι ότι έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 80 διαφορετικές αιτίες πρόκλησης αυπνιών (insomnia) και γενικά διαταραχών ύπνου,και ότι σε κάθε περίπτωση η όποια θεραπεία εξαρτάται από τη φύση της αιτίας που προκαλεί το πρόβλημα.Με απλά λόγια μιά θεραπεία που για κάποιον μπορεί να αποδειχθεί θαυματουργή,γιά κάποιον άλλο θα μπορούσε να είναι από αναποτελεσματική ως επικίνδυνη.
Αν το παραπάνω είναι αληθινό, και αν είχα αυτό το πρόβλημα το πρώτο που θα έκανα θα ήταν να εξασφαλίσω την όσο πιο ακριβή και ασφαλέστερη διάγνωση των αιτιών που προκαλούν το πρόβλημα μου,και σε κάθε περίπτωση δεν θα έκανα πειράματα.
Σας εύχομαι το καλύτερο.

01/09/2003, 00:39:05
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ
ΠΑΡΤΕ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΟΤΑΝΑ...
ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΩΤΟΥ ΠΕΣΕΤΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΦΤΑΞΤΕ ΕΝΑ ΕΓΧΥΜΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ:
2 ΜΕΡΗ ΠΑΣΙΦΛΟΡΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΤΕΛΑΡΙΑ.ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΒΑΛΕΡΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΥΚΙΣΚΟ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΜΕΡΟΣ ΓΛΥΚΟΡΙΖΑ...
ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ...ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΑΠΟ ΜΟΥΣΕΛΙΝΑ ΒΑΛΤΕ ΒΟΤΑΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η΄ ΛΕΒΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΣΤΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΒΡΥΣΗ ΜΕ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ...
ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΞΥΔΙΟΥ ΜΗΛΙΤΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΜΕΛΙ ΣΕ ΕΝΑ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΚΑΥΤΟ ΝΕΡΟ...
ΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...
ΑΑΑΑ...ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΠΟΛΥ...

ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ!!!!

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ HΜΟΥΝ ΕΓΩ

01/09/2003, 12:54:09
quote:
ΑΑΑΑ...ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΠΟΛΥ...

Εμένα πάλι γιατί δεν με βοηθάει ΤΙΠΟΤΑ; Περπατάω 5 χλμ. κάθε μέρα κ κάνω 2 ώρες γιόγκα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ κ διαλογίζομαι κ χαλαρώνω κτλ. κτλ. Κ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ.... Θα μπορούσα να γράψω διατριβή για το ταβάνι μου κ κάποια στιγμή άρχισα ένα κολάζ στον τοίχο, ένα χαρτάκι για κάθε μέρα αγρύπνιας (αγρύπνια, αψηλάφητο ζώο...) κ το κολάζ έχει πιάσει ήδη το μισό δωμάτιο κάνοντας το κάθε ανυποψίαστο φυσιολογικό ον που το αντικρύζει να ανακαλύπτει επιφωνήματα του τύπου "γκασπ" κ άλλα λοιπά καρτουνίστικα...