- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο2 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Φίλοι μου καλή σας η μέρα.
Εγώ προσωπικά θα σου πρότεινα να πας σε ένα γιατρο,Βιομηχανικέ ύπνε....Δεν είσαι καλά,και οι διαχειριστές, όντως, πρέπει να σε προσέξουν, γιατι δεν γράφεις χωρίς να με βρίζεις, έτσι κότα που εισαι,ενω απο κοντά,κορίτσι μου, θα σου ειχα βάλει τον κ@λο σου στο στόμα να φας τα σκατά σου....
Homo, παλιαδερφή του κερατά.....
Τι θα γινει ρε παιδιά; Θα περιμένω πολύ, να αρχισετε τις κατηγορίες;....
Δεν νομίζεις ότι ο << Χριστιανισμός >> έχει δώσει αρκετά δείγματα βίας και εξαναγκασμού?????????
Αν θέλεις το σωστό λοιπόν δώσε ΕΣΥ το καλό παράδειγμα.
Φιλικότατα.
Γιάπετ, ελπίζω να αποφοιτήσεις κι εσυ κάποτε απο το νηπιαγωγείο,...
Ο χριστιανισμός διδάσκει αγάπη και καλοσύνη ,όχι εκδίκηση ή ανταπόδοση.
Και εσύ ανταποδίδεις τα ίσα.
Ο Μωσαϊκός νόμος δίδασκε ανταπόδοση. Ο Χριστός ήλθε να το αλλάξει αυτό με το γύρνα και το άλλο μάγουλο. Εσύ τί θες να κάνεις?
Και μην ξεχνάς ότι ο Χριστιανισμός είναι η συνέχεια του θεού του Μωυσή αλλά με μετατροπές και προσαρμογές.
Όπως βλέπεις κάθε θρησκεία στην εποχή της αλλά ο ίδιος θεός.
Φιλικότατα.
Ρε Γιάπετ εσύ που διαβάζεις την Αγία Γραφή, έστω και από τη μη-χριστιανική σκοπιά, έχεις βρει που λέει ότι δεν υπάρχει εξέλιξη;
Αν θέλεις διαλογο, δεν βρίζεις, όταν σε βρίζουν, ομως, απαντάς...
Βιομηχανικό απόβλητο, βάλε έργα, εκεί που βάζεις τα θρασύδειλα λόγια σου, αλλοιώς,κάνε την κότα...
Περί εξελίξης ειδών απο είδος σε ειδος,κατά Δαρβίνο, λέμε,εδώ και 51 αναθεματισμένες σελίδες, ακόμη δεν καταλάβατε για το τι μιλάμε;
Αυτή η εξέλιξη απο αμοιβάδα μέχρι τον άνθρωπο, λεω εγώ, έχει καταρριφθει, εκ των ευρημάτων, ενώ η Αγία Γραφή, έχει αποδειχτει σωστη σε ότι και να γράφει μέχρι τώρα.....Αυτό ήταν το θέμα μας..
Τόσο εγωισμό κουβαλάτε;
Όλα τα άλλα, είναι δικαιολογίες...
Πρώτον, η αγία γραφή ΔΕΝ βγαίνει σωστή στο ζήτημα της κοσμογονίας, της δημιουργίας του ηλιακού συστήματος και δεν το λέω εγώ το λέει η ΝΑΣΑ, ψάξε και βρες τι λέει για τη δημιουργία του ηλιακού συστήματος. ΠΡΩΤΑ φτιάχνεται ο ΗΛΙΟΣ και ΜΕΤΑ η ΓΗ. Αυτό το καταλαβαίνεις ελληνικά;
Δεύτερον, ένα κείμενο με ΣΩΤΗΡΙΟΛΟΓΙΚΟ και όχι επιστημονικό περιεχόμενο δεν μπορεί να βγει λάθος ως προς αυτό γιατί δεν είναι ελέγξιμες ως προς την ορθότητά τους οι θέσεις του. Πάντως πληροφοριακά, σε οποιαδήποτε θρησκεία και αν ρωτήσεις θα σου πουν το ίδιο ακριβώς για το ιερό τους Βιβλίο.
Τρίτον, ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΕΛΙΞΗ; Αν δεν το λέει ρητά είναι προϊόν ερμηνείας και η ερμηνεία μπορεί να είναι λάθος. Πες μας εσύ τα γεγονότα της υπόθεσης Γαλιλαίου. Τον κυνήγησαν ή δεν τον κυνήγησαν επειδή ερμήνευαν λάθος ένα κομμάτι της Παλαιάς διαθήκης;
Τέταρτον, ποια ευρήματα; Που τα είδες; Και ακόμα και αν βρεθούν (που δεν έχουν βρεθεί) δε σημαίνει ότι ισχύει αυτό που λες. Δεν αποκλείεται να είναι σε ισχύ κάποια τρίτη άγνωστη μέχρι σήμερα θεωρία. Ποτέ στην ιστορία θεωρία που ανατράπηκε δεν παλινδρόμησε σε προηγούμενη (γιατί κακά τα ψέμματα ο δημιουργισμός είναι η παλιά σάπια θεωρία δηλαδή η προηγούμενη)αλλά αντιθέτως βελτιώθηκε από μια άλλη. Πχ η κίνηση των σωμάτων είχε μελετηθεί από τον Αριστοτέλη, ανατράπηκε από το Νεύτωνα και το Γαλιλαίο και συμπληρώθηκε από τη σχετικότητα από τον Αϊνστάιν δεν παλινδρόμησε πίσω στον Αριστοτέλη.
Πέμπτον, μπορείς να μου πεις, όχι με 2 λόγια, αλλά επεκτεταμένα, τι στο διάολο λέει αυτή η ρημάδα η εξελικτική θεωρία. Με βάση αυτά που κατάλαβες εσύ...
Μπορεί κανείς να μου πει αν αυτό το οστό του φαίνεται ως οστό ανθρώπου ή ως οστό πιθήκου;
trexagireve :
quote:
Αυτή η εξέλιξη απο αμοιβάδα μέχρι τον άνθρωπο, λεω εγώ, έχει καταρριφθει, εκ των ευρημάτων
Ποιων Ευρημάτων ?
Ανέφερε έστω ΕΝΑ .
Αγαπητέ Βιομηχανικέ,το χέρι που δειχνεις,δεν μοιάζει να είναι ανθρώπινο,αλλα, αν αποτελεί, παραμορφωμένο άκρο, μπορει να είναι και ανθρώπινο....
Πέραν αυτού, περι Αγίας Γραφής, επιτέλους, ξαναλές την αλήθεια, ότι δεν πιστεύεις πως είναι ακριβής...Για τον ήλιο και τη γή, τυο συζητήσαμε, έφερα παραδείγματα και απόψεις, αλλά, με ...περισση ανωτερότητα, τα απέρριψες..Γνώμες επιστημόνων, όχι τυχαιων....
Δεν σε βολευε, τι να κάνουμε...
Απο τη μια λές, ότι δεν λέει καλά τα πράγματα για τη γή και τον ήλιο και μετα, λέει σωστα,αποφάσισε επιτέλους...Όλα δικά σου;
Περι εξέλιξης, είπαμε, υπάρχει η εξέλιξη του κάθε ειδους, αλλά, όχι απο ειδος σε είδος....Πόσο δύσκολο το κανεις,για να χαθείς;
Αφού καταλαβαίνεις τις πολλαπλές αλλαγές των επιστημόνων, μην τους φέρνεις σαν παράδειγμα....Πεοφανώς, αύριο θα λένε άλλα....
Επι της ουσίας, ο άνθρωπος, προοδεύει για να γινει κάτι, αλλά, τι είναι αυτό είναι που μας απασχολεί, όχι απο που ήρθε,αμοιβάδα, ή πίθηκο....Εκτός θέματος...
Αν εσείς δεν διαβάζετε, εγω τι να σου κάνω;
Την ....εφημερίδα;
Αλλά, πάνω απο όλα...Σας ενδιαφέριε πως έχουν τα πράγματα, ή πως τα θέλετε;Για να μην απογοητευτείτε πολύ...