ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τι συμβαίνει με το forum του Esoterica ? - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- Τι συμβαίνει με το forum του Esoterica ? - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

Stavros_Η6 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Stavros_ΗΜέλος
18/11/2005, 13:31:53
Αγαπητοί διαχειριστές & Admin, τι συμβαίνει με το forum του Esoterica ? Προσπαθώ να μπώ το τελευταίο διάστημα και 9 στις 10 φορές δεν μου ανοίγει η σελίδα.
Το πρόβλημα αυτό υπάρχει πάντα, ανεξερτήτως της σύνδεσης με την οποία προσπαθώ να μπώ (Απο HellasCom μέχρι Dial-Up) απο το γραφείο μου ή απο το σπίτι μου.

Το www.esoterica.gr ανοίγει κανονικά και ταχύτατα.

θα ήθελα να μου πουν και τα άλλα μέλη, αν έχουν την καλοσύνη, αν το ίδιο συμβαίνει και σε αυτούς.

Ευχαριστώ πολύ.

Drive....Smart !
www.smartmania.gr

18/11/2005, 13:40:11
Δυστυχώς συμβαίνει σε όλους...
Αν ρίξεις μια πρόχειρη ματιά στα Τεχνικά θέματα
θα δεις πολλά παρόμοια topic.

"Blessings of the state, blessings of the masses."

Valnta + THX1138

18/11/2005, 13:43:13
Αγαπητέ Stavros_H, πολλές φορές αργεί αρκετά να ανοίξει η σελίδα των forums του esoterica.
Αυτό συμβαίνει και σε μένα και σε άλλα μέλη, τουλάχιστον απ' όσο έχω διαβάσει.
Αυτό στχνά το παρατηρώ σε "ώρες αιχμής" του forum.
Πιστεύω οτι κάποια στιγμή θα επιλυθεί αυτή η δυσκολία.
Η αιτία που συμβαίνει αυτό μπορεί να συνίσταται στην ύπαρξη μεγάλου αριθμού θεμάτων και μελών που μπορεί εκείνη την ώρα να είναι στο forum.
Προσωπικά ακολούθησα την λύση που πρότεινε ο Συντονιστής jejeje.
Επάνω δεξιά στη σελίδα επιλέγεις το χρονικό όριο μέσα στο οποίο θα σου φαίνονται τα topics με την πιο πρόσφατη ημερομηνία απάντησης.
Θα κάνεις την επιλογή του χρόνου ανάλογα με το πόσο συχνά επισκέπτεσαι το forum.
Εγώ πχ έχω επιλέξει να μου εμφανίζονται τα θέματα των 2 τελευταίων ημερών από την στιγμή που μπαίνω στο forum.
Βοηθάει αρκετά αυτό στο να είναι πιο γρήγορη η είσοδος σου στο forum.

In anticipation of my resurrection...

18/11/2005, 13:43:28
Φίλε Σταύρο έχεις δίκιο...

Είναι συχνό και σε μένα το πρόβλημα και παρουσιάζεται στην κεντρική σελίδα του φόρουμ (http://www.esoterica.gr/forums/default.asp) και όχι στην κεντρική σελίδα του Esoterica. Γι' αυτό και πρέπει πάντα πρώτα να ανοίγω την www.esoterica.gr για να μπω στο φόρουμ χωρίς πρόβλημα.

Αν δεν κάνω λάθος οφείλεται σε τεχνικές δυσκολίες στον server και θυμάμαι ένα παλαιότερο θέμα, όπου η συντονιστική ομάδα ανακοίνωνε ότι σύντομα θα υπάρξει μια ριζική αναβάθμιση του φόρουμ (δες εδώ : http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=7116), αλλά μάλλον κάποιος συντονιστής είναι πιο αρμόδιος να σε ενημερώσει για τις λεπτομέρειες.

23/11/2005, 11:15:52
Φίλε Stavros_Η,
Πληροφορίες και κάποιες οδηγίες αντιμετώπισης του προβλήματος της χαμηλής ταχύτητας του forum μπορείς να βρεις εδώ. Για οποιαδήποτε άλλη σχετική ερώτηση ή απορία σου ευχαρίστως να απαντήσω (αν μπορώ!!).

Φιλικά
--Je^3--

02/12/2005, 03:05:20
Ας παραμείνουμε λοιπόν στο Θέμα Γιατί αργεί τόσο να ανοίξει η σελίδα του εσωτέρικα; που προτείνει ο Jejeje, συγκεντρώνοντας εκεί κάθε σχετική απορία, προβληματισμό ή πρόταση λύσης.

Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι τον Δεκέμβριο αυτό τα Forums του ESOTERICA, έχουν τα 4α "γενέθλιά" τους, εισερχόμενα στον 5ο χρόνο λειτουργίας τους, και πιθανότατα να πρέπει να υπάρξει κάποιο... δωράκι γι'αυτά!

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------