ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ας πλακωθούμε λιγάκι! Νο.1 (Χώρος επίλυσης ιδιαίτερων διαφωνιών) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ας πλακωθούμε λιγάκι! Νο.1 (Χώρος επίλυσης ιδιαίτερων διαφωνιών) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

trexagireve50 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
ITNOSΜέλος
11/03/2003, 00:07:03
File Alastis.Den mporw na se pisw gia to an einai allhthino h oxi.Apla tha soy pw oti kalytera einai na krineis monos sou kai na mhn pisteyeis afta poy lene oloi oi aloi.Episeis KANEIS den eide ta ptwmata poy anafereis kai martyras tis ptwshs tou U.F.O. htan mono 2!!! -=-Mr. and Mrs. Dan Wilmot apparently were the only persons in Roswell who saw what they thought was a flying disk. -=-

AlastisΜέλος
11/03/2003, 00:35:09
Εγω φιλε ΙΤΝΟS θα σου πω κατι. Ισως να πιστευω περισσοτερο απο τον καθενα σας οτι εξωγηϊνοι υπαρχουν και εχω πολλα παραξενα βιντεακια και εικονες και κειμενακια που βρηκα στο ΝΕΤ.
Εκ πρωτης οψεως φαινονται ολα αληθινα. Δεν ειμαι ομως καποιος ειδικος που μπορει να τα αναλυσει για να βγαλω καποιο ασφαλες συμπερασμα. Αποψη μονο με το ματι μπορω να βγαλω και τιποτα παραπανω.
Το συγκεκριμενο βιντεακι λεγετε οτι το εχει εξετασει η kodak αλλα καποιοι λενε οτι στην εταιρια δοθηκε το πρωτο καρε της ταινιας μονο. Αλλου αναφερεται οτι αυτοψιες δεν γινονται με τετοιον τροπο και αλλου οτι το τηλεφωνο που υπαρχει στο δωματιο δεν ειναι της εποχης εκεινης αλλα μεταγενεστερης.
Και ο προβληματισμος μου εμενα εδω ειναι οτι , ΑΝ ειναι αληθινο πως καταφερανε και το βγαλανε απο εκει(και μαλιστα την αυθεντικη ταινια)? Δεν υπηρχε επιτηρηση στο χωρο? Μιλαμε οτι ειναι η αυτοψια ενος εξωγηϊνου εδω...

Και ξαναλεω, και εμενα μου φαινεται πληρως αληθινο, αλλα...

...open minds are better minds!

ITNOSΜέλος
11/03/2003, 00:58:29
Διαβασε λιγο αυτα που εγραψες.

"Το συγκεκριμενο βιντεακι λεγετε οτι το εχει εξετασει η kodak αλλα καποιοι λενε οτι στην εταιρια δοθηκε το πρωτο καρε της ταινιας μονο. Αλλου αναφερεται οτι αυτοψιες δεν γινονται με τετοιον τροπο και αλλου οτι το τηλεφωνο που υπαρχει στο δωματιο δεν ειναι της εποχης εκεινης αλλα μεταγενεστερης."

Ερωτηση 1η:Το οτι το εξετασε η Kodak παει να πει οτι αποδεικνειει την αναξιοπιτια του?
Ερωτηση 2η:Αναρωτηθικαμε αραγε ποτε αν ηταν αναγκη η αυτοψια να ειναι επαγκελματικη?Ουτως η αλλως και αληθινο και ολοζωντανο δειγμα ειχαν και επισεις δεν ηταν αναγκη να εμφανισουν το πτωμα στα Media αρα δεν σκοτιστικαν και για την καλη δουλεια. :)
Ερωτηση 3η:Μιλαμε τωρα για μια χωρα που κακα τα ψεματα ειναι 1000 χρονια μπροστα απο εμας.Για Μυστικες Υπηρεσιες που βρισκονται 1000 χρονια μπροστα απο τις δικες μας και εμεις λεμε πως δεν ειναι δυνατων να εχουν τηλεφωνα πιο εξελιγμενα απο εμας??????

AlastisΜέλος
11/03/2003, 01:13:32
Η Kodak ανεφεραι οτι το καρε ηταν αυθεντικο για αρχη, αλλα μονο το πρωτο, αφου αυτο της δωσανε.
Εαν εχεις εναν εξωγηϊνο νεκρο, κατα την γνωμη μου, η αυτοψια θα επρεπε να ειναι παραπανω απο επαγγελματικη για ευννοητους λογους... Δεν νομιζω το οτι ειχαν και τον ζωντανο εχει να κανει με το πως θα γινοταν η αυτοψια.
Οσο για το τηλεφωνο, εχεις δικιο, αλλα εγω σου γραφω αυτα που λενε οσοι υποστηριζουν οτι ειναι fake.

Και ξαναλεω, και εμενα μου φαινεται πληρως αληθινο.

ITNOSΜέλος
11/03/2003, 01:32:15
Χαρηκα που συμφωνουμε τελικα!Το βιντεο της νεκροψιας το εχω και το εχω δει παρα μα παρα πολες φορες.Πραγματικα παντως δεν πιστευω οτι η νεκροψια δεν ειναι καλη.Δεν πειραχτηκε κανενα οργανο τοσο οστε να παθει ζημια και επεισης αν προσεξεις τον τροπο που αφαιρει το δερμα θα καταλαβεις οτι η δουλεια ειναι επαγγελματικη.Και κατι αλλο!Δεν λεει πουθενα μα πουθενα και οσο και να φας τον κοσμο δεν προκειτε να το μαθεις,οτι ο "γιατρος" ειναι.....ιατροδικαστης!Προσεξε κατι,ΔΕΝ ψαχναν να δουνε απο τι πεθανε!Απλα βλεπανε τι εχει μεσα του και κρατουσαν σημιωσεις!Αυτο μαλλων μπορεις να το κανεις και εσυ με ελλαχιστες γνωσεις ιατρικης.

AlastisΜέλος
11/03/2003, 01:43:36
Φιλε ITNOS χαρηκα και εγω...

beyondΜέλος
11/03/2003, 13:37:18
ΕΓΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΓΡΑΦΗ..
ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ (ΑΛΗΘΙΝΗ Η ΨΕΥΤΙΚΗ) ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΕΝΤΟΝΑ..
1. ΑΛΗΘΙΝΗ,ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ?

2. ΨΕΥΤΙΚΗ,ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ?
ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΡΩΣΙΚΟ Η ΚΙΝΕΖΙΚΟ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ,ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ?

ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΕΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΕΡΙ Ε,ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΗ ?

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ !

terpandrosΜέλος
11/03/2003, 14:00:18
den evala to thema sto forum gia na katalixoume an i nekropsia htan alhthinh i pseutikh . auta ta themata exoune suzitithei apeires fores . to thema einai giati i epigrafh eite ftiaxtike na dixnei ellhnikh eite einai ellhnikh auto dld pou grafei kai o beyond

quote:

ΕΓΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΓΡΑΦΗ..
ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ (ΑΛΗΘΙΝΗ Η ΨΕΥΤΙΚΗ) ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΕΝΤΟΝΑ..
1. ΑΛΗΘΙΝΗ,ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ?

2. ΨΕΥΤΙΚΗ,ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ?
ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΡΩΣΙΚΟ Η ΚΙΝΕΖΙΚΟ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ,ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ?

ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΕΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΕΡΙ Ε,ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΗ ?

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ !

AlastisΜέλος
11/03/2003, 23:50:40
ΕΑΝ (το λεω για καποιους...) ειναι αληθινη η επιγραφη, ειναι η μεγαλυτερη αποδειξη οτι εμεις οι Ελληνες εχουμε κατι το διαφορετικο.

ΕΑΝ ΔΕΝ ειναι (και παλι το λεω για καποιους...) ,καποιοι θελουν να μας αποπροσανατολησουν και να δωσουν μια εικονα με πολυ φαντασια για εμας...

Το αποτελεσμα και στις 2 περιπτωσεις ομως ειναι ΓΙΑΤΙ να ασχοληθουν με εμας, πολλη σωστη η παρατηρηση του φιλου beyond, και ακομα οτι καποιες συνομοσιολογιες ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ.

10/11/2003, 15:40:20
Αυτό το Θέμα απενεργοποιείται.
Η Συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί στο δεύτερο Θέμα που σχετίζεται με την "επιγραφή": Επιγραφή στο σκάφος του roswell

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------