- Ας πλακωθούμε λιγάκι! Νο.1 (Χώρος επίλυσης ιδιαίτερων διαφωνιών) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Εκ πρωτης οψεως φαινονται ολα αληθινα. Δεν ειμαι ομως καποιος ειδικος που μπορει να τα αναλυσει για να βγαλω καποιο ασφαλες συμπερασμα. Αποψη μονο με το ματι μπορω να βγαλω και τιποτα παραπανω.
Το συγκεκριμενο βιντεακι λεγετε οτι το εχει εξετασει η kodak αλλα καποιοι λενε οτι στην εταιρια δοθηκε το πρωτο καρε της ταινιας μονο. Αλλου αναφερεται οτι αυτοψιες δεν γινονται με τετοιον τροπο και αλλου οτι το τηλεφωνο που υπαρχει στο δωματιο δεν ειναι της εποχης εκεινης αλλα μεταγενεστερης.
Και ο προβληματισμος μου εμενα εδω ειναι οτι , ΑΝ ειναι αληθινο πως καταφερανε και το βγαλανε απο εκει(και μαλιστα την αυθεντικη ταινια)? Δεν υπηρχε επιτηρηση στο χωρο? Μιλαμε οτι ειναι η αυτοψια ενος εξωγηϊνου εδω...
Και ξαναλεω, και εμενα μου φαινεται πληρως αληθινο, αλλα...
...open minds are better minds!
"Το συγκεκριμενο βιντεακι λεγετε οτι το εχει εξετασει η kodak αλλα καποιοι λενε οτι στην εταιρια δοθηκε το πρωτο καρε της ταινιας μονο. Αλλου αναφερεται οτι αυτοψιες δεν γινονται με τετοιον τροπο και αλλου οτι το τηλεφωνο που υπαρχει στο δωματιο δεν ειναι της εποχης εκεινης αλλα μεταγενεστερης."
Ερωτηση 1η:Το οτι το εξετασε η Kodak παει να πει οτι αποδεικνειει την αναξιοπιτια του?
Ερωτηση 2η:Αναρωτηθικαμε αραγε ποτε αν ηταν αναγκη η αυτοψια να ειναι επαγκελματικη?Ουτως η αλλως και αληθινο και ολοζωντανο δειγμα ειχαν και επισεις δεν ηταν αναγκη να εμφανισουν το πτωμα στα Media αρα δεν σκοτιστικαν και για την καλη δουλεια. :)
Ερωτηση 3η:Μιλαμε τωρα για μια χωρα που κακα τα ψεματα ειναι 1000 χρονια μπροστα απο εμας.Για Μυστικες Υπηρεσιες που βρισκονται 1000 χρονια μπροστα απο τις δικες μας και εμεις λεμε πως δεν ειναι δυνατων να εχουν τηλεφωνα πιο εξελιγμενα απο εμας??????
Εαν εχεις εναν εξωγηϊνο νεκρο, κατα την γνωμη μου, η αυτοψια θα επρεπε να ειναι παραπανω απο επαγγελματικη για ευννοητους λογους... Δεν νομιζω το οτι ειχαν και τον ζωντανο εχει να κανει με το πως θα γινοταν η αυτοψια.
Οσο για το τηλεφωνο, εχεις δικιο, αλλα εγω σου γραφω αυτα που λενε οσοι υποστηριζουν οτι ειναι fake.
Και ξαναλεω, και εμενα μου φαινεται πληρως αληθινο.
ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ (ΑΛΗΘΙΝΗ Η ΨΕΥΤΙΚΗ) ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΕΝΤΟΝΑ..
1. ΑΛΗΘΙΝΗ,ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ?
2. ΨΕΥΤΙΚΗ,ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ?
ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΡΩΣΙΚΟ Η ΚΙΝΕΖΙΚΟ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ,ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ?
ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΕΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΕΡΙ Ε,ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΗ ?
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ !
quote:
ΕΓΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΓΡΑΦΗ..
ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ (ΑΛΗΘΙΝΗ Η ΨΕΥΤΙΚΗ) ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΕΝΤΟΝΑ..
1. ΑΛΗΘΙΝΗ,ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ?2. ΨΕΥΤΙΚΗ,ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ?
ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΡΩΣΙΚΟ Η ΚΙΝΕΖΙΚΟ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ,ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ?ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΕΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΕΡΙ Ε,ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΗ ?
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ !
ΕΑΝ ΔΕΝ ειναι (και παλι το λεω για καποιους...) ,καποιοι θελουν να μας αποπροσανατολησουν και να δωσουν μια εικονα με πολυ φαντασια για εμας...
Το αποτελεσμα και στις 2 περιπτωσεις ομως ειναι ΓΙΑΤΙ να ασχοληθουν με εμας, πολλη σωστη η παρατηρηση του φιλου beyond, και ακομα οτι καποιες συνομοσιολογιες ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ.
Η Συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί στο δεύτερο Θέμα που σχετίζεται με την "επιγραφή": Επιγραφή στο σκάφος του roswell
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------