- Όρος Πεντελικόν - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΠΡΟΤΕΙΝΩ αν θέλουμε να αναφερθούμε σε κάτι διαφορετικό από το όρος Πεντελικό να το γράψουμε εκεί. Εκεί θα γράψω και την απάντηση στον Β Kouv.

Τον ευχαριστω προκαταβολικα ![]()
ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

Until the skies turn blue...
Until the air of freedom strikes us...
Δεν σε κατηγόρησα για τίποτα ...απλα μου φάνικε παιδαριώδες η συμπεριφορά σου ...
Το μήνυμα που εχω πιο πάνω δεν απευθύνετε σε σένα προσωπικά !! αλλά γενικός σε κάποια ατομα εδώ μέσα που πουλάνε μουρη !!!!!
Δεν σε ξέρω για να σε κατηγορήσω ..και δεν μαρέσουν καθόλου η διαμάχες !!!!!
Απλά πειράχτηκα...και εγώ οπως αλλη ..με το θέμα του Νταβέλη ...
Ξέρεις μερικές φορές ο γραπτος λόγος εχει διαφορετικές προεκτάσεις και δυστυχώς διαφορετικά μηνύματα ... ...αλλα γράφει κανείς ..και αλλα υπονοούνται ...
Δεν θέλω να σου φανώ εχθρική ...αλλα και εσύ οταν γράφεις από δω και πέρα ...πρόσεχε αυτά που γράφεις να εχουν το νόημα που θέλεις να προσδώσεις και οχι αλλο!!
Νομίζω πως καλό ειναι να κάνουμε μια καινουργεια αρχή χωρίς αψημαχίες ...!!!
!!!![]()
Ειναι χαζό αλλωστε ουτε καν γνωριζόμαστε ...
Τωρα αν και εμένα ο τόνος μου αλλα εδειχνε ....τότε η παραπάνω συμβουλή ...ισχύει και για μένα ----να εισαι σίγουρος
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
Νομίζω πως σε επιασα αδιαβαστο !!!!!!!
Επιτρέψτε μου να σας συστήσω !!!!

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
μην του την λες κι εσύ έτσι!
Δεν βλέπεις ότι φοράει μαύρα γυαλιά και δεν βλέπει;
αυτή...που τα κατάφερε!
Προσφάτως έγινα μέλος στο forum σας και το βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον! ΄Εχω να σας πώ πάρα πολλά πράγματα για όλα αυτά (Υπερφυσικά, Επιστημονικά, Φαντασιακά, κ.λ.π.) καθότι ασχολούμαι με όλα αυτά τα θέματα πάνω από 20 χρόνια. Δεν θα το κάνω όμως τώρα αμέσως γιατί με πιέζει ο χρόνος. ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΣ!!!!!!!!!!
Να είστε όλοι καλά και να παίρνετε πάντα τις σωστές αποφάσεις
Live long and prosper!!!
Πως να μην μπω στο πειραμό τώρα, γίνεται, εμ δεν γίνεται; (Aϊντε και να λήξει εδώ...)
Συμβαίνει... Η βασική αρχή των σκληρών κομματικών μηχανισμών ως προς τη δημιουργία εντυπώσεων, σε οποιαδήποτε αντιπαράθεση που υπάρχουν μικρές πιθανότητες να κερδίθεί , λέει ότι προσπάθησε να έχεις την υποστήριξη, έστω και μιας μικρής μερίδας αντιπάλων . Εάν αυτό δεν είναι δυνατόν, τότε κάνε τα πάντα για να διαλυθεί η διαδικασία: Αποχώρησε επιδεικτικά,δημιούργησε τεχνητή ένταση, πισωγύρισε και δείξε οργή,
βρίσε, υπονόμευσε, κάνε προβοκάτσια, γίνε το επίκεντρο της διαδικασίας,μόνο έτσι μπορείς να τη διαλύσεις, διότι μόνο αν τη διαλύσεις θα έχεις το μικρότερο πολιτικό κόστος.
Αφου δεν μπορείς να κερδίσεις, κοίτα να χάσεις τα λιγότερα.
Συμβαίνει... Οι διασπαστικές συμπεριφορές να είναι από τις πιο επίμονες και συνειδητές. Ο λόγος είναι ότι το διασπαστικό άτομο χρειάζεται οπωσδήποτε την προσοχή των άλλων, λόγω συγκεκριμένων και συνήθως χρόνιων συμπλεγμάτων.
Επιπλέον ,λόγω του ότι έχει βασικές ελλέιψεις αυτοεπιβεβαίωσης, ο εγωισμός του γίνεται η πιο μανιώδης συνήθεια.
Συμβαίνουν αυτά :)
Ο Κένταυρος Χείρων
ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΥ Β ΚΟΥΒ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΘΑ ΚΑΤΕΛΗΓΕ ΣΕ ΛΟΓΟΜΑΧΙΕΣ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΣΗ ΣΥΓΧΗΣΗ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ.
666
Διώξτε τον άχριστο Νταβέλη
Μην ξαναπάει στην Παιντέλη!!!
Ντροπή σας, και θέλετε να λέγεσται και Χριστιανοί ορθόδοξοι!
Αντή να κοιτάται τις δουλειές σας, τρέχεται στους Σατανιστές!!!
Κατ, πήγαιναι να σηδερόσεις κανένα πουκάμισο και άσε τις ερέσεις!
Σόσε την ψυχή σου όσο είνε κερός!!!
Να είσαι καλά, και να συνεχίσεις το έργο σου.
Περάσαμε και σήμερα από σπηλιά, βάλανε και βρυσάκι!...για φαντάσου!
![]()
![]()
![]()
αυτή...που τα κατάφερε!
Ρε συ Αμαλία,
πότε πέρασες;
Είχες να ετοιμαστείς και για ένα ταξίδι...αν θυμάσαι...
Γυναίκες...σαν δεν ντρέπεσαι...
κακό κορίτσι...

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE
Καταρχήν κάποιος έχει μπει εδώ και κάνει πλάκα...
Ας μην του/της δώσουμε σημασία. Ετσι, για μια φορά!
Λοιπόν τιγράκι, όπως ξέρεις εμείς έχουμε και την τύχη να μένουμε κάπως κοντά στη σπηλιά (εννοώ το 1/2 της οικογενείας...)
οπότε, καθώς περνάμε, δεν μπορούμε να αντισταθούμε στον πειρασμό.
Πάντως σήμερα η σπηλιά ήταν ιδιαίτερα φωτεινή!
αυτή...που τα κατάφερε!
Το Ζήτημα με τις διπλές, τριπλές ή καλύτερα ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ Ταυτότητες/Εγγραφές στις Ομάδες Συζήτησης θα πρέπει να λάβει ένα τέλος και θα κάνουμε οτιδήποτε περνάει από το χέρι μας γι'αυτό! Εάν κάποιο Μέλος έχει έναν "καλό" λόγο(και αφήνω αυτήν την εκδοχή για λόγους "δικαιοσύνης" ή και πραγματικών προβλημάτων) για να κάνει Καινούργια Εγγραφή θα πρέπει να ενημερώσει, πριν το κάνει, έναν από τους Διαχειριστές των Forums(thoth και Admin). Κάθε τέτοιο αίτημα θα λαμβάνεται πολύ σοβαρά υπόψη!
Οποιαδήποτε προσπάθεια Διπλής Εγγραφής γίνεται παρακάμπτοντας την παραπάνω διαδικασία θα θεωρείται προσπάθεια παραπλάνησης των υπολοίπων Μελών και των Επισκεπτών των Ομάδων Συζήτησης!
Σας παρακαλώ ειλικρινά να κατανοήσετε και να βοηθήσετε την συνεχή προσπάθεια που κάνουμε για να εξασφαλίσουμε την σωστή ροή των Συζητήσεων και την προστασία των Μελών μας και των Μηνυμάτων που με καλή προαίρεση αποστέλλουν στα Forums από οποιεσδήποτε διαστρεβλώσεις, παραποιήσεις ή και κακόβουλες ενέργειες γενικότερα!
Παρακαλώ επίσης να μη ζητήσετε διευκρινήσεις για τα παραπάνω, είναι πολύ ξεκάθαρα πιστεύω, απλά βοηθείστε - εάν το επιθυμείτε - για την καλύτερη λειτουργία των Ομάδων Συζήτησης.
β) "κυρία Λουκκά" μου, θα σας παρακαλούσα, εάν θέλετε να συμμετέχετε δημιουργικά στη Συζήτηση αυτή να το κάνετε! Εάν όμως θέλετε να τοποθετηθείτε γενικότερα υπάρχει η δυνατότητα να ξεκινήσετε κάποιο ανάλογο θέμα στο Forum που θεωρείτε ότι ταιριάζει η τοποθέτηση! Εάν θέλετε να χλευάσετε και μόνον, πολύ φοβάμαι(ή μάλλον είμαι σχεδόν σίγουρος) ότι δεν θα μπορέσετε να το κάνετε, ενώ εάν θέλετε να κάνετε... "χαβαλέ"(μία υπόθεση κάνω κι εγώ! ![]()
) υπάρχει και το Forum "Μεταξύ τύρου και αχλαδιού"! Κανονικά μόνον για Μέλη που έχουν μία γενικότερη(και σοβαρή) παρουσία στα Forums, αλλά για εσάς... θα κάνουμε μία εξαίρεση!! ![]()
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
΄Εχω να κάνω μια ερώτηση πρός οποιονδήποτε ξέρει κάτι σχετικά. Πρίν από αρκετά χρόνια υπήρχε κρεμασμένη πάνω από την είσοδο της σπηλιάς, στον κάθετο βράχο, μια κούκλα!! Την έβλεπα για αρκετούς μήνες και υποθέτω πως είχε τοποθετηθεί από αναρριχητές για κάποιο αδιευκρίνηστο λόγο. Μετά, σε κάποια άλλη μου επίσκεψη...δεν υπήρχε πιά! Ξέρει κανείς κάτι;;
Επίσης, έχει ακούσει κανείς κάποια ιστορία (πρίν από δύο χρόνια περίπου) για κάποιον αστυνομικό που είχε ανέβει στην σπηλιά με το περιπολικό, νύχτα, και είδε κάτι σαν...΄Ανθρωπο Νυχτερίδα με κόκκινα μάτια να τον παρατηρεί κολλημένος στον βράχο;;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το όποιο ενδιαφέρον...

ΦΙΛΕ ΚΑΛΚΟΚΛΟΥΚΛΑΚΣ,
Η ΚΟΥΚΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΕΝΑ ΜΑΚΡΥ ΣΥΡΜΑΤΟΣΧΟΙΝΟ. ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΕΜΒΡΟΤΟ ΚΑΙ ALATI13 ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΜΠΛΕ ΚΛΩΣΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΥΛΙΓΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ !
666
NOMΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ.ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΛΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.
ΚΑΛΗ Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΠΑΛΙΩΝ ΙΣΤΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΠΗΛΙΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ, ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ (ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ) ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΡΓΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ, ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ. ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΒΟΣΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ ΕΝΤΡΟΜΟΙ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ. ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ...ΞΟΡΚΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΑΣΗ ! ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΑ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΟΠΟΥ ΒΟΓΓΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΛΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΕΚΕΙ. ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΥΜΦΕΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΟΝΤΑ, ΛΑΜΨΕΙΣ, ΜΟΥΣΙΚΕΣ, ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ, ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ (ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ)ΓΙΑ "ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ" ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΄ΚΕΙ "ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΙ" ΟΤΙ ΚΙ'ΑΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ, ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΠΟΚΥΗΜΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑΛΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΣΥΝΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΡΑΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΠΕΝΤΕΛΗ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ, ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΗ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ "ΑΛΛΟΥ". ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΣΜΟ ΒΟΥΝΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ.
ΧΑΙΡΕΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ
ΝΤΑΒΕΛΗΣ666
666
ΧΑΙΡΟΜΕ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΕΞΗ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.ΟΣΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΝΤΑΒΕΛΗ.
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.