- ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΒΙΒΛΟΣ Η ΟΧΙ;;; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Eπειδη ειστε παλαιοτεροι απο μενα στο φορουμ και δεν γνωριζω οικογενειακες καταστασεις,που ενδεχομενως αλλοι,γνωριζουν,
αφορμη πηρα απο ενα ποστ του Εαρινου που ρωταει αν χαιρουν καλως τα παιδια και η οικογενεια καποιου,η,καποιων εκ των υβριστων.
Και επειδη θεωρω ως μεγαλυτερη αξια ολων,υπερανω πατριδος και θρησκειας την οικογενεια,δεν θελω να βλεπω σοβαρους συνομιλητες
να εκφερονται κατα αυτης.
Δεν εχει σημασια αν υβριχουν την δικη μου η αλλων.Ενα και το αυτοβ ειναι.Και του υβριστη την οικογενεια να βρισει καποιος,παλι κατα με βρισκει.
Αν ο πληθυντικος ειναι λαθος,ζητω συγνωμη!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
quote:
Μεγαλυτερος πουστης απο αυτον που το παιζει Αντρας δεν υπαρχει.Δε το διαβασες αυτο σε κανενα τσιτατο να αποφυγεις τις κακοτοπιες;
Αυτά να τα πείς στον εαυτό σου και στον συνοδοιπόρο σου ... δηλαδή ξανά στον εαυτό σου Geo...η μαγκιά απο τα δικά σας μπατζάκια ξεχειλίζει....όπως και το περισσό αντριλίκι και μάλιστα πεζοδρομιακού στύλ...κουτσαβακίστικο...άντε ρούφα το αυγό σου τώρα...

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Πλάτωνας
Εμένα τρελαντωνη όταν ο λουπους λέει είμαι Ολυμπιακός,
Λέω κατάλαβα....το πνευματικό ύψος του!
Τελικά πλάκα έχει να έβγαινε μια γκομεναρα! Ο λουπους!
--------------------------------------------------------
Τώρα το πρόσεξα!!!
Καλά τότε τι να περιμένεις!
Το ύψος φτάνει μέχρι αυτό του μέσου όρου των παικτών του Ολυμπιακού ![]()
Όσο για την γκομενάρα είμαι σχεδόν σίγουρος
Και ξέρεις τι θα λέει στις φίλες της???
Ότι είναι πολύ ευαίσθητος.
Είναι πολύ καλλιεργημένος και φιλοσοφημένος! ![]()
![]()
![]()
Δεν συμφωνείτε????
Απο μια μεριά έχει πολύ γέλιο η όλη φάση
Η διαδρομή είναι που φέρνει την ευτυχία, όχι ο προορισμός.
Το καφέ της χαράς, της αγάπης, της ζωής!
Δεν γίνεται να διαβάσουμε Ένα πόστ, χωρίς να ακούσουμε κάτι για τους έλληνες τον Πλάτωνα .....και τις μαλακιες των Εβραίων!
Και μιας και κρατάει μήνες το δουλειά, ας τον δουλέψουμε λιγο το χριστανοβλακα εκει που τον πονάει...
That's all!
quote:Θα εχει και κανονες ή ολα επιτρεπονται ρε Αντρα;
Οι άντρες ορίζουν τους κανόνες και δεν κάνουν τέτοιες ερωτήσεις Geo...κατάλαβες..???

Εισαι κοντα στο να χασεις την ψυχραιμια σου η μου φαινεται?
Δεν αξιζει και το ξερεις!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
quote:
GeostatEπειδη ειστε παλαιοτεροι απο μενα στο φορουμ και δεν γνωριζω οικογενειακες καταστασεις,που ενδεχομενως αλλοι,γνωριζουν,
αφορμη πηρα απο ενα ποστ του Εαρινου που ρωταει αν χαιρουν καλως τα παιδια και η οικογενεια καποιου,η,καποιων εκ των υβριστων.Και επειδη θεωρω ως μεγαλυτερη αξια ολων,υπερανω πατριδος και θρησκειας την οικογενεια,δεν θελω να βλεπω σοβαρους συνομιλητες
να εκφερονται κατα αυτης.Δεν εχει σημασια αν υβριχουν την δικη μου η αλλων.Ενα και το αυτοβ ειναι.Και του υβριστη την οικογενεια να βρισει καποιος,παλι κατα με βρισκει.
Αν ο πληθυντικος ειναι λαθος,ζητω συγνωμη!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
Προσωπικά δεν έχω βρίσει ουδέποτε οικογένειες και παιδιά κανενός Νικόμαχε...και είναι κρίμα να προβαίνουν ορισμένοι σε τέτοιες συμπεριφορές...!!!

Πάρτι απόφαση τελικά. Έλληνες είχαμε πει και βρει τα πάντα, πριν τον εβραιοαποχαυνισμο! Το πιανεις αυτο?
Αφου λοιπόν μπήκαν στο αίμα μας με τα ψέμματα, τραβάμε κουπί απο τοτε, και δίκαιο έχεις εκείνο το @@ ο Παύλος έκαμε τη ζημιά!
quote:
ΕαρινεΕισαι κοντα στο να χασεις την ψυχραιμια σου η μου φαινεται?
Δεν αξιζει και το ξερεις!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
Όχι φίλε μου..σε διαβεβαιώ!!!

quote:ΦΙΛΕ VIKING Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ.ΕΛΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝ.
Αν εσυ φιλε matrx δεχεσαι π.χ οτι ο Ιωαννης της Αποκαλυψης
ηταν προφητης και οτι προφητεψε το Παγκοσμιο πολεμο και το Τσερμομπιλ οπως ισχυριζονται
καποιοι που προσπαθησαν να αποκρυπτογραφησουν την αποκαλυψη
τοτε λογικα θα δεχτεις οτι αυτοι που πεθαναν στο Παγκοσμιο Πολεμο και στο Τσερμομπιλ ηταν γραφτο να πεθανουν και το ποτε θα πεθανει ο
καθε ανθρωπος ειναι προκαθορισμενο.Αν δεχτουμε αυτα τοτε δεν μπορουμε να λεμε
οτι ο ανθρωπος εχει ελευθερη βουληση οπως λεει η καθε Εκκλησια.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.
quote:
ΧΡΥΣΑΥΓΗ ΚΑΙ ΦΙΛΕ VIKING ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ.ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ;ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.
quote:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΡΙΑΛΙΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΑ.ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΣΙΟΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ.
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ,ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ
--------------------------------------------------------------------------------
ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΙΛΟΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ.ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Φιλε μου ορισμενες προβλεψεις που ουσιαστικα εχουν να κανουν με προαισθηση δεν μπορουν να θεωρηθουν προφητειες.
Και εγω πολυ ευκολα μπορω να προβλεψω οτι η Ρεαλ Μαδριτης θα παρει
το Τσαμπιον Λινγκ
και να γινει ετσι.Σημαινει οτι ειμαι προφητης;
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.
ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.
ΥPOKINITH,ΑΝΑΖΗΤΗΤΗ,SESOSTRIS,VIKING ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΒΛΕΨΗ.ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΓΡΑΦΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ.ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΞΑΛΛΟΥ ΓΡΑΦΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.
quote:
ΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ VIKING.Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:Η ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ Η ΠΡΟΑΙΣΘΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΑΝΤΕΙΑ;ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΩ.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ,ΟΧΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ.ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ; [quote] quote:
ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.
ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΗΜΙΤΗ
Φιλε μου αυτο που αναφερεις λιγο πολυ ολη η Ελλαδα το προεβλεψε.
Απο καιρο συζητιοταν το θεμα αλλαγης ηγεσιας στο Πασοκ.
Δεν ηταν εκπληξη.

ΦΙΛΗ ΑVALLON KAI ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ.Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ:ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΕΣ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ;ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑ.ΦΙΛΗ ΑVALLON ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ,ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΟ ΕΚΤΙΜΩ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.
ισχυριζεσαι οτι διαθετεις το χαρισμα να προβλεπεις μελλοντικα πραγματα.Αν οντως ισχυει τοτε θα μπορουσες να προβλεψεις π.χ
το τι θα συμβει αυριο ή κατι αλλο που ειναι αδυνατον να το προβλεψει
καποιος;
quote:ΦΙΛΕ VIKING AYTO ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΡΟΦΗΤΕΨΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΕΧΩ ΧΑΡΙΣΜΑ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ.
Η ΕΝΟΡΑΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΝΕΡΓΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.
quote:quote:ΦΙΛΕ VIKING AYTO ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΡΟΦΗΤΕΨΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΕΧΩ ΧΑΡΙΣΜΑ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ.
Η ΕΝΟΡΑΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΝΕΡΓΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.
Γεια σου και παλι.Σε αυτο ισως να εχεις δικιο.Ισως ολοι ανθρωποι
να μπορουν.Ας μην ξεχναμε το πολυπλοκο οργανο του εγκεφαλου που
το μεγαλυτερο μερος του ειναι ανεξερευνητο.
Ο Βουδας ελεγε πως ολοι οι ανθρωποι μπορουν
να γινουν Βουδες.Με αλλα λογια ολοι οι ανθρωποι μπορουν
να τελειοποιηθουν.
Εσυ φιλε matrx πως πιστευεις οτι μπορει ενας ανθρωπος να καταφερει
να προφητεψει,εσυ πως το καταφερες(αν οντως το καταφερες);
Edited by - VIKING on 06/01/2004 03:47:24