ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΒΙΒΛΟΣ Η ΟΧΙ;;; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΒΙΒΛΟΣ Η ΟΧΙ;;; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ66 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
matrxΜέλος
06/01/2004, 05:53:39
quote:
ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ,Η ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΩ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ Η ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΑΥΡΑ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΜΟΥ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΦΕΙΛΩ ΣΤΟ ΦΙΛΟ _,ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ,ΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.
ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ.ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ,ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΚΟΝΤΙΝΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΜΕ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΙΑΝΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.

06/01/2004, 20:25:44
Είδωμεν!...
Τότε φίλε μου θα σε παραδεχτώ!

"Τάδε έφη Avallon"
VIKINGΜέλος
06/01/2004, 21:42:00
Γεια σου φιλη Avallon και φιλε matrx.

Λες οτι θα γινει σεισμος.Που θα γινει,θα ειναι μεγαλος;Αν γινει
θα σε παραδεχτω αλλα ταυτοχρονα θα προβληματιστω διοτι αυτο θα σημαινει οτι ειναι προδιαγεγραμενα τα παντα ακομη και το ποτε
θα πεθανουμε.Διοτι αν εχουμε νεκρους αυτο σημαινει οτι ηταν προδιαγεγγραμενο να πεθανουν αυτοι.Αρα πως μπορουμε να μιλαμε
για ελευθερη βουληση και για εναν Θεο της Αγαπης που αφηνει
να πεθαινουν ανθρωποι;

VIKINGΜέλος
07/01/2004, 02:19:47
Και επισης φιλε matrx οπως ξερεις στην Ελλαδα εχουμε συχνα σεισμους μικρης εντασης
διοτι ειναι σεισμογενης χωρα.Αρα ειναι σχεδον βεβαιο απο τους
σεισμολογους το οτι θα γινουν σεισμοι μικρης εντασης.Για
να δεχτω αυτα που λες θα πρεπει να μου αναφερεις ποσα ριχτερ
θα ειναι ο σεισμος και που θα γινει;

VIKINGΜέλος
07/01/2004, 02:20:17
Και επισης φιλε matrx οπως ξερεις στην Ελλαδα εχουμε συχνα σεισμους μικρης εντασης

Συγνωμη που εστειλα το μηνυμα μου καταλαθος δυο φορες.

Edited by - VIKING on 07/01/2004 02:22:10

matrxΜέλος
07/01/2004, 02:50:30
quote:

ΦΙΛΕ VIKING ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΕΙΝΑΑ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΗΣ ΙΣΧΥΟΣ;ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ.ΣΑΣ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΚΛΕΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.

VIKINGΜέλος
07/01/2004, 03:04:44
quote:

ΦΙΛΕ VIKING ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΕΙΝΑΑ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΗΣ ΙΣΧΥΟΣ;

Συμπαθεστατε φιλε μου τι χανεις να το πεις,σε προκαλω να το πεις(με την καλη εννοια παντα φιλε μου).

matrxΜέλος
07/01/2004, 03:10:18
ΑΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ.Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ.

matrxΜέλος
07/01/2004, 03:38:30
ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΣΑΙ ΦΙΛΕ VIKING.AN ΘΕΛΕΙΣ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Η ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΝΩ ΕΝΑ ΣΤΑΘΜΟ Η ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΩ ΣΗΜΑΤΑ.ΟΤΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ.

VIKINGΜέλος
07/01/2004, 13:36:58
Φιλε matrx εκει που μενω δεν νομιζω να υπαρχει κινδυνος να γινει σεισμος.Δεν το ρωτησα για αυτο,αλλα απο περιεργεια.Τελοσπαντων
ο καιρος θα δειξει.

matrxΜέλος
11/01/2004, 20:14:08
quote:
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ,ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΚΟΝΤΙΝΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΜΕ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΙΑΝΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΨΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.
ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ.ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΜΕΝΕΤΕ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΖΩΩΝ ΟΠΩΣ ΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΙΣΘΗΤΑ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

VIKINGΜέλος
12/01/2004, 00:47:10
ΦΙΛΕ μου matrx αν οντως συμβει αυτος ο ισχυρος σεισμος που λες τοτε
θα σε παραδεχτω.Αλλα μην ξεχνας αυτο που ειχες πει "Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ".

Αν γινει καποιος σεισμος μικρης εντασης τοτε
φιλε μου δεν θα θεωρησω οτι το προεβλεψες και αυτο διοτι συμφωνα
με τους σεισμολογους.
θα γινουν σεισμοι πολυ μικρης εντασεως και στην Αττικη.

13/01/2004, 13:36:01
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ....
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ.

Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.(ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ)

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΑΠΟ 1 ΜΕΧΡΙ 5 ΡΙΧΤΕΡ , ΠΑΝΩ ΑΠΟ 750 (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ)

ΑΥΤΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ.

ΙΣΩΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ 2000.
ΟΤΙ ΤΟ 1990 ΠΕΡΙΠΟΥ (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ) ΣΤΟ/Α
ΝΗΣΙΑ ΜΠΙΜΙΝΙ ΕΝΑΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΕΙΔΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ. (ΕΥΘΕΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ** ΣΑΝ ΤΟΙΧΟΙ** ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΑΝ ΠΥΡΑΜΟΕΙΔΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ)

ΕΒΓΑΛΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.... (ΔΥΣΤΥΧΩΣ)
ΤΑ ΤΟΙΧΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΥΡΑΜΟΕΙΔΗ ΣΧΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ.

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

13/01/2004, 19:34:10
quote:
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ.

Και φυσικα πρεπει να γινει διαχωρισμος. Η προφητεια ειναι ενα ειδους προβλεψης η οποια ομως δεν βασιζεται στην επιστημονικη επεξεργασια δεδομενων του παρελθόντος και στοιχειων του παροντος, για διατυπωση μελλοντικων εκτιμησεων, αλλά στο χαρισμα καποιων ανθρωπων στο να προλεγουν τα μελλοντα.

Φιλικα...... Κανένας.

Γλυκια η ζωη και ο θανατος μαυριλα!

grecoRaelianΜέλος
14/01/2004, 21:15:18
υπάρχουν και σήμερα προφήτες...
Με γνώση βαθιά ικανοί να ερμηνεύσουν το παρελθόν το παρόν και το μέλλον.
΄Ετοιμοι να συμβουλεύσουν σωστά, στοχεύοντας βέβαια σε καθαρές εξηγήσεις, ερμηνεύοντας προσεγμένα τα αίτια καταστάσεων με σαφήνεια και διαύγεια

para poly poly aplh, kai eukolh, erwthsh...

Kanenas den mporei na provlepsei to mellon ...

Alla mia anwterh eyfyia,o Yahweh o dhmiourgos mas
(Vlepe: PSYXH... grecoRaelian)

mporei na provlepsei to mellon mias viologikhs ontothtas!
Gia paradeigma,enas giatros mporei na provlepsei,
na profhtepsei an thelete,oti mia egyos gynaika tha gennhsei
meta apo 9 mhnes.

Ayto akrivws einai kai h anthrwpothta! Mia viologikh ontothta !
Pou exelissetai(epikoinwnia,euhmeria...) me thn vohtheia ths texnologias.

Oi dhmiourgoi mas (Elohim),edeixan ston Iwannh se mia thleorash
sto diasthmoploio tous,to mellon ths anthrwpothtas.

Oi dhmiourgoi mas,provlepsan, profhteusan oti h 666kth
(Vlepe: PSYXH... grecoRaelian)
genia anthrwpwn tha anakalyve THN PYRHNIKH VOMVA(=the beast,thirio
O Iwannhs htan prwtogonos,den katalavaine ti evlepe)...
Ayto to profhteusan ypologizontas ton arithmo tou plhthysmou ths ghs.
Oso pio polloi anthrwpoi yparxoun toso pio polles anakalypseis exoume
...

O monos ALHTHINOS PROFHTHS POU YPARXEI TWRA STH GH ,
EINAI O RAEL...

Ton parakalouthw 9 xronia twra...
Oti eipe prin 30 xronia ginetai pragmatikothta siga,siga...

Telospantwn
geia sas...

grecoRaelian

matrxΜέλος
14/01/2004, 23:53:31
quote:
ΤΟ 1990 ΠΕΡΙΠΟΥ (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ) ΣΤΟ/Α
ΝΗΣΙΑ ΜΠΙΜΙΝΙ ΕΝΑΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΕΙΔΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ. (ΕΥΘΕΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ** ΣΑΝ ΤΟΙΧΟΙ** ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΑΝ ΠΥΡΑΜΟΕΙΔΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ)

ΕΒΓΑΛΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.... (ΔΥΣΤΥΧΩΣ)
ΤΑ ΤΟΙΧΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΥΡΑΜΟΕΙΔΗ ΣΧΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ.

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΒΑΤΑΡΓΚ.ΑΥΤΟΣ Ο ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ;ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ Η ΣΕ ΕΦΗΝΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ;ΠΟΤΕ;

matrxΜέλος
14/01/2004, 23:56:59
quote:
Η προφητεια ειναι ενα ειδους προβλεψης η οποια ομως δεν βασιζεται στην επιστημονικη επεξεργασια δεδομενων του παρελθόντος και στοιχειων του παροντος, για διατυπωση μελλοντικων εκτιμησεων, αλλά στο χαρισμα καποιων ανθρωπων στο να προλεγουν τα μελλοντα.
ΦΙΛΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΩΣ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ

16/01/2004, 17:33:55
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ matrx ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 1990 ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ.

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
Ο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟΣ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΑΡΧΙΖΩ ΠΛΕΩΝ ΚΑΙ ΚΟΒΩ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΑΤΑΩ ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ.

ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ... ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΡΙΘΜΟ ΦΥΛΛΟΥ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙO.

ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΛΗΘΩΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΝΕΑ ΣΤΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕΛΙΔΕΣ.

ΕΚΕΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

16/01/2004, 19:50:49
quote:
Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ.

Κρατω τα λογια του φιλου μου matrx για το τι ειναι προφητεια και
θα προσπαθησω να δω αν υπηρχαν ή υπαρχουν προφητες.

Πιστευω οτι ο ανθρωπος ειναι ικανος να κανει προβλεψεις σε διαφορα θεματα βασισμενος στην επιστημονικη επεξεργασια καποιων δεδομενων.
Προβλεψεις που ολοενα και θα βελτιωνονται.
Προφητειες θελω να πιστευω οτι μπορει να κανει αλλα δεν εχει κανει εως τωρα.
Δεν ειναι τυχαιο οτι το συγκεκριμενο θεμα υπαρχει στην Σοφια και
οχι καπου αλλου.
Πολυ απλα θα πω οτι ο ανθρωπος για να καταφερει να κανει προβλεψη
που βασιζεται μονο στην εσωτερικη του γνωση, δηλ προφητεια, θα πρεπει
να γινει Σοφος. Σοφια: η κατανοηση των πάντων! ( ουφ! Δυσκολα πραγματα
αυτα!)
Εως σημερα εχει καταφερει να γινει φιλοσοφος, εραστης της Σοφιας.
Οποτε ο δρομος προς τη Σοφια αρα και για την προφητεια ειναι μακρυς
και μοναχικος.
Ελπιζω να τα καταφερει!

Φιλικα......Κανένας.

Γλυκια η ζωη και ο θανατος μαυριλα!

matrxΜέλος
16/01/2004, 20:15:28
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΑΒΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΩ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑ ΔΕΙ(ΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ)ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΑΝΕ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΗΜΙΤΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ Ν.Δ Η ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.ΤΕΛΙΚΑ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ Η ΚΥΡΙΑ ΛΙΑΝΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.