- Χρεοκοπεί η Ελλάδα.(Λόγοι-Αιτίες.) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Φίλε μου αυτό είναι αδιανόητο.(το γ)
Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι.
Αν συμβεί θα βάλω φωτιά στη βιβλιοθήκη μου και θα μετακομίσω στη Σομαλία.Για αυτοτιμωρία.
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
Edited by - @ΑΜΕΙΝΙΑΣ on 29/06/2015 22:35:27
quote:Σκέψου τι θα γίνει αν γυρίσουμε στην δραχμή Αστράκια!
Χαχα ΑΜΕΙΝΙΑ, δες κι αυτό.Το πετρέλαιο με απώλειες 1.30 ανά βαρέλι και ο χρυσός 05% άνοδο με 1.179 δολ ανά ουγγιά.
Εν μέσω παγκόσμιας κρίσης και καλά.και είχαμε και μιά πτώχευση.Καραστημένη απάτη φυσικά.Πτώχευσε το...Πουέρτο Ρίκο.
Μιά σχεδόν πολιτεία των ΗΠΑ.χαχα έχουν πολύ γέλιο τα τομάρια!!

Αρρίμπα βρε!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Αν έχουμε ΔΙΚΟ μας νόμισμα και ΟΡΙΖΟΥΜΕ εμείς και μόνο εμείς την κοπή του και το αντίκρυσμά του, τότε ας είναι δραχμή, μπιτ κόϊν, και νερατζούλες κίτρινες.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
ΠελεγκρίνοΑν έχουμε ΔΙΚΟ μας νόμισμα και ΟΡΙΖΟΥΜΕ εμείς και μόνο εμείς την κοπή του και το αντίκρυσμά του, τότε ας είναι δραχμή, μπιτ κόϊν, και νερατζούλες κίτρινες.
Λέει και τις μαλακιούλες του ο Προθυπουργός, αλλά προς το παρόν, είμαι μαζί του!

Θελω να μαθω ομως ποιος θα ψηφισει για το μελλον μου και το μελλον των παιδιων μου.
Εγω που μετα βιας παταω το 1/4 του αιωνα και εχω μαθει να δουλευω για τα λιγα?
Τα παπουδια που αν τυχον χρεοκοπησουμε ξερουν πως θα βρεθουν ενα βημα κοντινοτερα στον ταφο?
Οι συνομηλικοι μου που τρεμουν μην τυχον ακυρωθουν οι διακοπες στη Μυκονο λογω πολιτικης ασταθειας?
Η κατασταση δεν απαιτει αναλυσεις περι οικογενειων ροθτσαιλντ. Αυτα ειναι γνωστα. Απαιτει φοβο για το εκλογικο σωμα που απαρτιζεται κατ εξοχην απο γιδια.
Καλο βραδυ
quote:
Θελω να μαθω ομως ποιος θα ψηφισει για το μελλον μου και το μελλον των παιδιων μου.

quote:
Μόνο οι Σέρβοι το χουν επιχειρήσει πετυχημένα αυτό Νικόμαχε. Πιστεύεις θα μείνει τίποτα όρθιο εδώ αν το επιχειρήσουμε και μεις; Μακάρι δηλαδή, αλλά μου φαίνεται επιστημονική φαντασία.
Βεβαίως και θα μείνουν όλα ορθά Λεβαντίνε.
Αρκεί να παραχωρήσουμε, επ' ενοικίω πάντα, ένα από τα 3.600 νησιά μας, στον Αρκούδο για αεροναυτική βάση.Ενα άχρηστο για μας ξερονήσι.![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:Δεν μας νοιάζει η ζημιά που υφίσταται ο τουρισμός αυτή τη στιγμή και που θα συνεχίσει να υφίσταται για 2-3 χρόνια μετά τη πτώχευση
Οι συνομηλικοι μου που τρεμουν μην τυχον ακυρωθουν οι διακοπες στη Μυκονο λογω πολιτικης ασταθειας?
Μας νοιάζει οτι θα βγούμε στη δραχμή
και με μαγικό τρόπο, θα γεννήσουμε χρήματα
Δανειζόμασταν χρήματα,υποθηκεύοντας τα παντελόνια μας και τα παιδιά μας.
quote:Για ποίον μιλάς ρε Δοξάστεμε;;;
Αυτό το λουλακί πουκάμισο είναι εντελώς χάλια. Σαν ελεγκτής σε λεωφορείο είναι ο πούστης.

Edited by - Αίολος on 29/06/2015 22:55:54
quote:
Είναι σιέλ. Και αχρωματοψία;;;
Και τι διαφορά έχει το σιελ από το λουλακί?
Στην...μετάφραση?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Καβγαδάκια,καβγαδάκια
Πιτσιρικάς είσαι ε;
Δικαιολογήται σε αναρχικούς!