ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ακουσα δύο φορές ζώο να μιλάει - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ακουσα δύο φορές ζώο να μιλάει - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

geox30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
geoxΜέλος
30/12/2005, 02:10:56
Kαλησπέρα και πάλι...
quote:
οι επιστήμονες στην Ιαπωνία τουλάχιστον και κατά ανεπίσημες πληροφορίες και στην Αμερική και τη Ρωσία έχουν ήδη κατασκευάσει μηχανισμούς ανάγνωσης της σκέψης και τώρα προχωρούν σε πειράματα για την αντίστροφη διαδικασία,δλδ για την υποβολή σκέψεων μέσω εκπομπής ηλεκτρομαγνητικών σημάτων.

Δώσε μας σε παρακαλώ κάποια στοιχεία περί Ιαπωνίας "τουλάχιστον" για να μην ακούγονται όσα λες σαν θεωρία συνωμοσίας.
quote:
Ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι ένας πομποδέκτης που έχει μηχανισμούς αποκωδικοποίησης αυτών των σημάτων,απλώς η εποχή μας τους έχει καταργήσει και αντικαταστήσει με το λόγο,δλδ με τις συχνότητες ήχου τις οποίες μπορεί να ακούσει το αυτί

Ενδιαφέρουσα θεωρία. Ποιος την εισήγαγε και πως την τεκμηρίωσε; Κι αυτό το "απλώς" δεν είναι ελαφρώς απλοικό για να ερμηνεύσει μια πιθανή διαδικασία φυσικής επιλογής που εξελίσσεται κάποιες χιλιάδες χρόνια;
quote:
Εδώ αξίζει να επισημάνω ότι υπάρχουν συχνότητες ήχου που οι πρόγονοί μας πρίν δύο χιλιάδες χρόνια δεν τις άκουγαν

Κι εδώ αν γίνεται κάποιο παράδειγμα διότι δεν καταλαβαίνω.
quote:
Το να μπορεί λοιπόν να συλλάβει αυτά τα σήματα από τα ζώα κάποιος "ευαίσθητος" εγκέφαλος και να τα αποκωδικοποιήσει συναισθηματικά και παράλληλα το υποσυνείδητο να δημιουργήσει μια εσωτερική ακρόαση ήχου βασιζόμενο πάνω σε φράσεις που συνειρμικά έχουν ταυτιστεί με αυτά τα συναισθήματα ώστε να μπορούν να γίνουν κατανοητά με το λογικό μέρος του νού δεν μου φαίνεται καθόλου απίθανο.

Ελκυστική θεωρία... Αυτό που έχει αποδειχθεί μέχρι στιγμής είναι ότι οι σχιζοφρενείς κατά την διάρκεια μιας οπτικής η ακουστικής ψευδαίσθησης παρουσιάζουν ΄δραστηριότητα στα αντίστοιχα τμήματα του εγκεφαλικού φλοιού (με Ηλεκτροεγκεφαλογράφημα και PET SCAN), που σημαίνει ότι όταν λένε ότι βλέπουν ή ακούνε κάτι (κατά την διάρκεια ενός ψυχωσικού επισοδείου) λένε αλήθεια. Προς Θεού δεν υπονοώ τίποτα για την φίλη μας. Αντιστοίχως η ανίχνευση δραστηριότητας (με διάφορες απεικονιστικές μεθόδους) σε διάφορα σημεία του εγκεφάλου συσχετίζεται με τα΄αντίστοιχα κέντρα των λειτουργιών που εντοπίζονται στις περιοχές αυτές . Δηλαδή αν πεινάς υπάρχει δραστηριότητα στο εγκεφαλικό κέντρο της πείνας. Η σκέψη είναι απείρως πολυπλοκότερη απο τον πιο εξελιγμένο υπολογιστή.
UnseenΜέλος
30/12/2005, 08:15:53
Καλημέρα

geox

Εν μέσω κλωβών Φαραντέη, ηλεκτροεγκεφαλογραφημάτων και βιοηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών, θέλεις να σου πω για... τη χρυσόμυγα; Ε λοιπόν χαίρομαι που μπορείς να ξεχωρίζεις την ουσία των πραγμάτων! (πλάκα κάνω φυσικά)

Η καημένη η χρυσόμυγα... την βρήκα μία μέρα που γύρισα σπίτι από τη δουλειά πεσμένη ανάποδα στο μπαλκόνι να προσπαθεί να γυρίσει για να πετάξει. Τη βοήθησα λοιπόν να γυρίσει με ένα χαρτί αλλά μάλλον είχε προσπαθήσει πολλή ώρα και δεν μπορούσε ούτε τα φτερά της να ανοίξει. Την ακούμπησα λοιπόν στην κουπαστή στα κάγκελα αλλά δεν κουνιόταν καθόλου και κάπως σα να άρχιζε να χάνει τη μεταλλική υφή του χρώματός της. Σκέφτηκα τότε απλά να της δώσω λίγο ρέικι και αυτό έκανα. Θα με περάσεις ίσως για τρελλή αν σου πω ότι η χρυσόμυγα κοιμήθηκε. Δεν ξέρω αν εξηγείται αλλιώς πώς έμεινε έτσι ακίνητη για ένα τέταρτο περίπου. Και ξαφνικά τεντώθηκε, δοκίμασε τα φτερά της και πέταξε ανανεωμένη και δυνατή.

Είμαι παιδί της πόλης απ' ό,τι σωστά ψυχανεμίστηκες και έτσι δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία να μεγαλώσω κοντά σε ζώα. Έτσι πολλά ίσως από αυτά που μου φαίνονται παράξενα να είναι στην πραγματικότητα φυσιολογικά. Ακόμα κι έτσι, η μαγεία που ασκούν στη ζωή μου παραμένει και χαίρομαι πολύ που συμβαίνει αυτό.

Πολλές ευχές για τον καινούριο χρόνο

Unseen

******* By Art we live *******

dim.karΜέλος
30/12/2005, 11:13:39
Καλημέρα σε όλες και όλους!

quote:
22 μου γράφεις:

dim.kar. προφανώς δεν έχεις ενημερωθεί ότι βασιζόμενοι πάνω σε αυτή τη λογική περί εκπομπής βιοηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας,οι επιστήμονες στην Ιαπωνία τουλάχιστον και κατά ανεπίσημες πληροφορίες και στην Αμερική και τη Ρωσία έχουν ήδη κατασκευάσει μηχανισμούς ανάγνωσης της σκέψης και τώρα προχωρούν σε πειράματα για την αντίστροφη διαδικασία,δλδ για την υποβολή σκέψεων μέσω εκπομπής ηλεκτρομαγνητικών σημάτων.

Προφανώς δεν έχω ενημερωθεί... Έχω μείνει στις προσπάθειες για κατασκευή κρανών για πιλότους μαχητικών αεροσκαφών (ΑΤF, Eurofighter, Rafal...) με ανάλογες ιδιότητες. Τα αποτελέσματα (παρότι η αιχμή του δόρατος της τεχνολογίας...) ήταν φτωχά και περιορισμένα (γειτνίαση του εγκεφάλου με το κράνος, περιορισμένη γκάμα εντολών, προσαρμογή σε συγκεκριμένο χρήστη κλπ κλπ). Φυσικά τα πράγματα μπορεί να έχουν αλλάξει. Έχεις κάτι νεότερο υπ' όψιν σου; Θα μπορούσες να μας βοηθήσεις με κάποια βιβλιογραφία;

dim.kar

Eίπαν: "το αναρχοκουμμούνι ο dim.kar ... να ξέρει ότι είναι ο μεγαλύτερος ΦΑΣΙΣΤΑΣ από όλους όσους έχω δεί"
by Peronosporos

Τhanks!!!

PeronosporosΜέλος
30/12/2005, 12:27:38
quote:
Προφανώς δεν έχω ενημερωθεί... Έχω μείνει στις προσπάθειες για κατασκευή κρανών για πιλότους μαχητικών αεροσκαφών (ΑΤF, Eurofighter, Rafal...) με ανάλογες ιδιότητες. Τα αποτελέσματα (παρότι η αιχμή του δόρατος της τεχνολογίας...) ήταν φτωχά και περιορισμένα (γειτνίαση του εγκεφάλου με το κράνος, περιορισμένη γκάμα εντολών, προσαρμογή σε συγκεκριμένο χρήστη κλπ κλπ). Φυσικά τα πράγματα μπορεί να έχουν αλλάξει. Έχεις κάτι νεότερο υπ' όψιν σου; Θα μπορούσες να μας βοηθήσεις με κάποια βιβλιογραφία;

Μου φαίνεται περίεργο που δεν αναφέρεις τον Α-11 archer των ρώσσων που ήταν από τους πρώτους πυραύλους με τέτοια δυνατότητα και είναι και παλιός (στην πτώση του τείχους οι ανατολικογερμανοί τον είχαν ήδη εξοπλισμένο στα Mig τους).
Στο θέμα μας όμως: το κράνος όντως λειτουργεί έτσι (πυροδοτεί με κινήσεις του κεφαλιού και σκέψη).

Για μηχανισμό που μετατρέπει τις σκέψεις σε συγκεκριμένα ηλεκτρομαγνητικά κύματα έχω ακούσει (πολλές σκέψεις, περιορισμένες εντολές όμως. Μπορείς πχ όπως έγινε και στο πείραμα να ελένχεις τηλεκατευθηνόμενο αυτοκινητάκι), αλλα για να φτάσουμε στο σημείο αντιστοίχισης συγκεκριμένης σκέψης-πρότασης σε ΟΛΟΥΣ τους εγκεφάλικούς έχουμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.....

dim.karΜέλος
30/12/2005, 13:44:05
quote:

quote:

Μου φαίνεται περίεργο που δεν αναφέρεις τον Α-11 archer των ρώσσων που ήταν από τους πρώτους πυραύλους με τέτοια δυνατότητα και είναι και παλιός (στην πτώση του τείχους οι ανατολικογερμανοί τον είχαν ήδη εξοπλισμένο στα Mig τους).
Στο θέμα μας όμως: το κράνος όντως λειτουργεί έτσι (πυροδοτεί με κινήσεις του κεφαλιού και σκέψη).

Για μηχανισμό που μετατρέπει τις σκέψεις σε συγκεκριμένα ηλεκτρομαγνητικά κύματα έχω ακούσει (πολλές σκέψεις, περιορισμένες εντολές όμως. Μπορείς πχ όπως έγινε και στο πείραμα να ελένχεις τηλεκατευθηνόμενο αυτοκινητάκι), αλλα για να φτάσουμε στο σημείο αντιστοίχισης συγκεκριμένης σκέψης-πρότασης σε ΟΛΟΥΣ τους εγκεφάλικούς έχουμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.....

Xαίρομαι που συμφωνούμε. Για τον Α-11 δεν ξέρω τίποτε... Φυσικά οι σχετικές έρευνες στην Σοβιετική Ένωση (οι ψυχικές και "παρα" ψυχικές) ήταν ΠΟΛΥ προχωρημένες σε ένα καθαρά "υλιστικό" - επιστημονικό επίπεδο πάντα... Όπως θα έπρεπε δηλαδή...

Αλήθεια για τον A-11 έχεις καθόλου βιβλιογραφία - πληροφορίες; Πολύ θα ήθελα να τις δω...

dim.kar

Eίπαν: "το αναρχοκουμμούνι ο dim.kar ... να ξέρει ότι είναι ο μεγαλύτερος ΦΑΣΙΣΤΑΣ από όλους όσους έχω δεί"
by Peronosporos

Τhanks!!!

30/12/2005, 16:34:56

H απάντηση του Johnnie be good με κάλυψε.

Συνειρμικά θυμήθηκα το απόσπασμα της Μεγάλης Βίβλου(μη με ρωτήσετε ποιά είναι,το θεωρώ αυτονόητο) όπου το θεικό άλογο του Αχιλλέα αρχίζει να μιλάει και προφητεύει το θάνατο του ήρωα,για να πάρει την περίφημη απάντηση:
"Ξάνθε δεν είναι σωστό τα φρικτά να μου προλέγεις..."

Θυμήθηκα επίσης ένα γείτονα του οποίου το σκυλί έπαθε κατάθλιψη την ημέρα που αυτός πέθανε.

Πολλά τα παραδείγματα του Συντονισμού.

null_n_voidΜέλος
31/12/2005, 11:16:17
Εάν ένας σκύλος είχε την νόηση να συντάξει ολοκληρωμένη πρόταση, ενώ αρκετοί άνθρωποι καλά καλά δεν μπορούν, θα έμενε το είδος του απλώς ένα κατοικίδιο ή θα είχε εξελιχθεί σε κάτι άλλο?
Είχα διαβάσει ότι οι σκύλοι φθάνουν την ευφυία ενός δίχρονου παιδιού. Αν υποθέσουμε ότι μπορούσαν να επικοινωνήσουν με τον άνθρωπο "ανθρώπινα", διαφορετικά δηλαδή απο το γνωστό κούνημα της ουράς, το γουφ και το γλύψιμο, δεν θα χρειάζονταν οι ιδιοκτήτες τους να πληρώνουν ένα κάρο λεφτά σε εκπαιδευτές για να μάθουν τα συμπαθή τετράποδα πέντε δέκα πράγματα....
Πιστεύω ότι είναι θέμα ενέργειας. Καθαρή ενέργεια την οποία κατευθύνουμε ακούσια προς τα εκεί που μιλάμε. Τα ζώα ευαίσθητα σε αυτήν, ανταποκρίνονται. Πχ ο μακαρίτης ο γάτος μου, ένας από τους εξυπνότερους γάτους που είχα ποτέ, γνώριζε πότε μιλάγαμε για αυτόν και τι περίπου λέγαμε (κακό ή καλό) χωρίς να χρειάζεται να αναφέρουμε το όνομα του ή να τον κοιτάμε. Αγρίευε δε όταν τον λέγαμε βρωμύλο....

ορεξη να χετε να διαγραφετε :)

lamogioΜέλος
31/12/2005, 12:30:35
Σύμφωνα με τούτο:
quote:
Περπαταει ενας και ξαφνικα βλεπει εναν αλλο καθισμενο σε ενα τραπεζι να παιζει ταβλι με ενα σκυλο.Τρελλαμενος παει και τον ρωτα:

-Καλα ρε φιλαρακι τι κανεις?

-ΔΕ βλεπεις ρε συ? Παιζω ταβλι με το σκυλο

-Μα καλα,ξερει ταβλι ο σκυλος?

-@ρχιδια ξερει, 5-2 χανει!!!

οι σκύλοι είναι ικανοί για όλα
PeronosporosΜέλος
31/12/2005, 13:57:01
http://en.wikipedia.org/wiki/Vympel_R-73 Αυτό είναι που ζήτησες Dim. Λέγεται ΑΑ-11 από το NATO η κωδική του ονομασία είναι Vympel_R-73.
http://www.sci.fi/~fta/python4.html
Ο πύραυλος "λοκάρει" βλέποντας τον στόχο. Τα άλλα που έγραψα είναι λίγο ανακριβή αλλά σκεφτείτε ότι μιλάμε για τεχνολογία `86

22Μέλος
31/12/2005, 15:48:25
έχεις μείνει στα πολύ παλιά dim.kar.,τα τελευταια πεντε χρονια οι Ιάπωνες ανακοίνωσαν ότι έχουν έτοιμες συσκευές ανάγνωσης της σκέψης και προσανατολίζουν τις προσπάθειές τους σε μηχανισμούς αντίστροφης διαδικασίας,δλδ σε μηχανισμούς υποβολής της σκέψης.
Εγώ πάντως είμαι και οπαδός της θεωρίας ότι δεν ανακοινώνουμε τίποτα εάν δεν έχουμε παει παρακάτω...
περίπου τα ίδια ανακοίνωσαν και οι Αμερικανοί και οι Ρώσοι αλλά χωρίς να δώσουν άλλα στοιχεία.
null_n_voidΜέλος
31/12/2005, 18:05:26
Οι γιαπωνέζοι δεν είχαν φτιάξει πριν καμιά δεκαριά χρόνια και λεξικό για γάτες???? για να επικοιωνήτε με τον γατούλη σας????

http://www.kittykondo.com/cat%20translations.htm

31/12/2005, 20:26:28
"TALKING SHEEP

Gregory Pauline

While I was camping with some friends in the summer of 1990 near Edale in the peak district, we decided to go for a walk at night up some near-by footpaths. The time was around half eleven and it was pitch black, between us (three of us) we had two torches to light the path ahead.

After wandering around for thirty minutes or so, we took a path over some farmer’s fields heading back to our campsite. Soon into this footpath we came to a ditch with a small passage through and high bushes on either side. We had been trying to scare each other before then and we were all feeling a bit uneasy.

As we were deciding who should cross the ditch first we heard a noise that sounded like a sheep on the other side of the ditch hidden by the bushes. This in itself is not unusual, but something about the noise made us stop and listen. We thought the sheep had made a noise that sounded like a word, although we couldn’t make out the word.

At this point we started whispering between ourselves and thought that it might be some people trying to play a joke on us, but that just didn’t seem likely as we heard nothing after that initial bleat, no sniggering and no movement, and besides the atmosphere just felt wrong. After a couple of minutes we started to walk backwards away from the ditch keeping our eyes on the gap in the bushes. Slowly we walked trying not to fall in the many holes and uneven ground, but that changed when we heard what sounded like a sheep telling us to come back! The tone felt mocking, like a challenge to us, we turned and ran back to camp.

The next day in sunlight we made it back to where we thought the ditch was, but we could find nothing unusual. But we still talk about that night and still think it was very strange. "

πηγή: http://www.forteantimes.com/happened/sheep.shtml

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

SoSaTΜέλος
01/01/2006, 18:33:12
Καλή χρονιά σε όλους!!!
Και όσον αφορά το θέμα μας ακούσατε τίποτα για τη γάτα στην Αμερική που τηλεφώνησε στην αστυνομία όταν το παράλυτο αφεντικό της έχασε τις αισθήσεις του? Μη με ρωτήσετε τι είπε...
AZAΧ_ΧΑΖΑΜέλος
21/01/2006, 11:56:49
Ναι ναι ...πως δεν ακούσαμε... και ο διάλογος...

911 "State your emergency please"
Γάτα "Μιάου"
911 "Ok that sounds very serious...what is your address"
Γάτα "Μιάου μιάουυυ...μιάααουυυ...μιάου"
911 "OK An ambulance will be there any moment now. Thank you for calling"
Γάτα "πρρρρρρ πρρρρρ πρρρρρ Μιάου"

Ο άσπρος σίφουνας....

antobarΝέο Μέλος
25/01/2006, 12:10:58
Δέν είναι οτι δεν σε πιστεύω αλλα δεν θα ήμουν τοσο επιφυλακτικός αν μου
έλεγες οτι αυτο συνέβει σε μία πιο μεγάλη ηλικία.
αλλα τόσο μικρή...δεν ξέρω...το μυαλό καμία φορά παίζει διάφορα παιχνίδια.
sereniteΜέλος
27/01/2006, 16:33:31
Φίλε Antobar,

είναι πολύ φυσικό να αμφισβητείς κάτι που δεν έζησες. Κι εγώ πολλές φορές, παρόλο που έχω σχέση με το μεταφυσικό και πιστεύω σε αυτό, ακούω κάποιες ιστορίες που ακριβώς επειδή ποτέ δεν τις ξανάκουσα ή ποτέ δεν τις πλησίασα μου είναι πολύ δύσκολο να τις πιστέψω. Ωστόσο δεν είναι λιγότερο πιστευτές ως γεγονότα απο αυτά που ήδη πιστεύω, απλά τις πρώτες περίπτωσεις δεν τις άγκιξα ποτέ ενω τις δεύτερες έστω κι αισθητικά τις ένοιωσα.
Το γεγονός που περιέγραψα δεν ήταν παιχνίδι του μυαλού μου. Πρώτον γιατί κάποια βιώματα είναι πολύ δυνατά για να τα αφμισβητήσεις και δεύτερον γιατί υπήρχε και δεύτερο άτομο που άκουσε ότι ακριβώς κι εγώ. Δεν είναι δυνατόν δύο άτομα να έχουν την ίδια εγκεφαλική παραίσθηση.
Να είσαι σίγουρος ότι αν το αμφισβητούσα έστω και λίγο δεν θα το ανέφερα ποτέ.

Παρόλα αυτά νομίζω πως σωστά κάνεις κι αντιμετωπίζεις έτσι αυτά που διαβάζεις, δεν το πιστεύεις αλλά δεν το καταδικάζεις και πιστευοντάς το κρατάς επιφυλακτικότητα.
Νομίζω πως είναι λάθος να καταδικάζουμε κάτι εντελώς επειδή απλως δεν το ζήσαμε, όπως είναι και λάθος να πιστεύουμαι απόλυτα κάτι που διαβάσαμε χωρίς να ξέρουμε την πηγή του.

Σ' ευχαριστώ που έθεσες τόσο ευγενικά την επιφυλακτικοτητά σου.

null_n_voidΜέλος
27/01/2006, 16:59:42
Δεν πα να κοροιδεύετε?

Ο μακαρίτης ο Μακαρόνας μου, γνώριζε πότε είναι Δευτέρα (ημέρα Λαικής) και στηνόταν στο πεζοδρόμιο την ώρα που γυρνούσε ο πατέρας μου από αυτήν.

Με το που άνοιγε το καπώ ο ντάντυς, πήδαγε μέσα και έψαχνε να βρει τα ψάρια του. Ετρωγε 4 δίπλα στο αμάξι και ένα στην αυλή.

Αν αυτό δεν είναι εξυπνάδα, τότε τι είναι????

geoxΜέλος
27/01/2006, 17:10:55
....Αντανακλαστικό του PAVLOV
28/01/2006, 01:53:19
Τα ζωα εχουν ενα πολυ ιδιαιτερο τροπο να μας μιλανε. Που ειναι πολυ πιο χαρακτηριστικος απο αυτον του ΛΟΓΟΥ!!!

Επισης εχουν αισθηματα και γνωριζουν ποτε ειναι ωρα για παιχνιδια και ποτε ειναι ωρα να ειναι σοβαρα, που πολλοι απο μας ουτε αυτο δεν ξερουμε!!!

Εγω αυτο που μπορω να πω ειναι οτι εμεις μαθαινουμε απο τον ιδιαιτερο χαρακτηριστικο ηχο που κανουν σε καθε περιπτωση, τι θελουν να μας πουν.

Δεν εχω ζησει κατι παρομοιο με αυτο που λες ομως δεν αμφισβητω οτι σου εχει συμβει.

Καλο βραδυ σε ολους.

ΑΓΑΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΣΕΙΣ.

Λεοναρντο.

Leonardo

GWGWΜέλος
19/05/2006, 11:03:19
Σημερα διαβασα το συγκεκριμενο θεμα..και μου βγηκε να απαντησω...

εγω παιδια μια ζωη εχω πολλα ζωα..δυστυχως ποτε δε μου συνεβει κατι τετοιο αν και πραγματικα θα το ηθελα παρα μα παρα πολυ...

δε μπορω ομως να αποριψω τιποτα, ειδικα οταν καποιος λεει οτι το εχει ζησει...

αλλωστε και ο πατερας Παισιος μιλουσε με τα ζωα..και ειδικοτερα με φιδια που ειχε στο κελι του...