- Οι Έλληνες ανακάλυψαν την Αμερική? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Ποιά λογική; Ότι προσπαθεί να σε κατευθύνει από το τί να τρώς μέχρι το πώς να κάνεις έρωτα; Αν δεν είναι αυτό ο ορισμός της σέκτας τί είναι τότε;
Τα λεφτά που επαναλαμβάνεις ότι δεν δέχονται, δείχνει πόσο πολύ έχουν πέσει με τα μούτρα σε αυτό το σύστημα όσοι είναι μέσα και το ακολουθούνε πιστά. Και μή ξεχνάμε ότι ο Samael έκανε ότι έκανε στην Λατινική Αμερική σε ένα πλήθος που μπορούσε να τον ακούσει και ούτε καν μίλησε στην Ευρώπη. Απεναντίας μάζεψε ότι μπορούσε να μαζέψει από παντού και το παρουσίασε σαν δικό του.
quote:Γιατί ούτε με παραγράφους δεν ξέρει να χωρίζει ο "έλληνας" τα κείμενά του!
Έλληνα δεν κάνεις για τίποτα...
...Εσύ γιατί αργείς τόσο πολύ?
...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ
Κοινωνια=συμβαση=υπεροχη του δυνατοτερου συμβαλλομενου...
διαπροσωπικες σχεσεις=συμβασεις=υπεροχη του δυνατοτερου συμβαλλομενου...
Η ελευθερια ειναι υποθεση καθαρα προσωπικη...Μπορεις στις σχεσεις σου και τη κοινωνικη σου ζωη να ακολουθησεις το δικο σου δρομο και να μην επιλεξεις να παιξεις το χορο του διαβολου...
Ολα αυτα που λες ειναι 100% σωστα.Αλλα δεν γινεται να μενουμε στο τι επρεπε να συμβαινει.
Δεν μπορεις να διαπραγματευτεις με τοξικους ανθρωπους.Αυτοι παντα θα τρεφονται απο το θανατο...
Δες και εδω περα,λιγο κατι να πω για την αποχη απο τον αυνανισμο που σου τρωει την ψυχη,και ολοι ερχονται να με κατασπαραξουν.Ο τοξικος ανθρωπος δεν παρεδεχεται την τοξικοτητα του!
Η κοινωνια μας ειναι απλα μια κοινωνια 100% εκμεταλλευτικη,εξουσιαστικη,μη συμπονετικη .Μια κοινωνια ατομων που γλυφουν τους ανωτερους και εξουσιαζουν τους κατωτερους.
Οι σχεσεις με το αλλο φυλο,ειναι εξουσιαστικες.
Μια κοινωνια οπου τα ατομα ειναι σαν ναρκομανεις και παιρνουν τηη δοση τους οταν εξουσιαζουν καποιον αλλο...
Προσεχε επισης και τα ατομα σοτν οικογενειακο σου χωρο ,οπως επισης και τις γυναικες που περνανε και θα περασουν απο τη ζωη σου.
Δεν ειναι τα αγγελουδια που μας παρουσιαζονται ως κοινωνικο προτυπο.
Βλεποντας την ωμη πραγματικοτητα ειναι η αρχη για αλλαγη.
Αρχη για συνειδητοποιηση ωστε να μην πεφτεις στις παγιδες.
Edited by - panosfromlydian3 on 16/07/2014 14:29:48
quote:Το κείμενο επιδιώκει (θεωρητικά) να είναι κατανοητό. Αν είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε να μην διαβάζεται τότε δεν κατακρίνεται το κείμενο αλλά δείχνεται στον άνθρωπο που το έγραψε το τρόπος να το διορθώσει.
ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝ ΧΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ, ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΟΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΞΕΙ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΟΥΣΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΩΝ...ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ
έχει δίκιο η panpam σ' αυτό που σου γράφει.
Πριν μεταφέρεις τις απόψεις σου θα πρέπει να εξασφαλίσεις ότι από τεχνικής τουλάχιστον απόψεως, μπορούν να γίνουν κατανοητές. Θα πρέπει λοιπόν να γράφεις:
- με πεζούς χαρακτήρες ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ
- χωρίζοντας παραγράφους ανάλογα με το νόημα
Αυτά για αρχή και για τεχνική βάση της συζήτησης.
Να προσθέσω επίσης, πως και τα δύο θέματα που άνοιξες στην κατηγορία "ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet" θα μεταφερθούν σε άλλες, καταλληλότερες θεματικές κατηγορίες.

Όλα τα Forums
για να δεις τις περιγραφές από τις θεματικές κατηγορίες.
Το παρόν θέμα μεταφέρεται στην ενότητα:
.-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Αρχαίοι Πολιτισμοί - Θρησκείες - Μυθολογίες - Συμβολολογία

Είναι ενδιαφέροντα τα θέματα που ανοίγεις, αλλά παρακαλούμε, σιγά-σιγά.
Μην ανοίγεις τόσα πολλά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι καλύτερο να αναπτύξεις σταδιακά κάποια στην αρχή και στην πορεία ανοίγεις και άλλα. Γιατί δεν θα μπορείς να συντονίσεις και τόσα πολλά.
Να σημειώσω επίσης, πως πριν ανοίξεις ένα θέμα, θα πρέπει να ελέγξεις εάν υπάρχει ήδη κάποιο παρόμοιας θεματολογίας ανοιχτό. Για να το βρεις αυτό, μπορείς είτε να ψάξεις σε κάθε θεματική κατηγορία ξεχωριστά, ή να δοκιμάσεις με τη λειτουργία της Αναζήτησης (χρησιμοποίησε το κουτάκι επάνω αριστερά - η επιλογή Αναζήτησης που είναι επάνω δεξιά εκεί που κάνεις login έχει καταστεί δυσλειτουργική λόγω των πάρα πολλών θεμάτων και δεν θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα).

quote:
kostasesco καταρχάς καλωσήρθες
Αμαλία, είσαι...σίγουρη?![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
![]()

Ειμαι καινουργιος και θελω λιγο χρονο για να μαθω πως δουλευει το σαιτ
quote:
Νικομαχος αν εχεις να πεις κατι για καποιον θα το λες στον ιδιο.....εκτος κι αν δεν εχεις τα κοτσια...εκει αλλαζει το θεμα
Καλέ καγκατέ συνομιλητά.
Μην παίρνεις πολύ φόρα.Οντως δεν έχω τα κότσια.
Είμαι κοτούλα κα κα κα κα!
οχι είμαι ασρενικό, πως θα με λένε?
κοτούλος μήπως?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Θα στο θεσω αλλιως μιας και το μικρο μυαλο σου ειναι ανικανο να σε διαφωτισει...
Εφερες και την μεζούρα μαζί σου?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Δεν ειναι καμια ρητορικη ερωτηση....Το μικρο μυαλο σου νομιζω οτι ειναι ικανο να την απαντησει.Η μηπως κανω λαθος?
quote:
Η μηπως κανω λαθος?
Οχι δεν κάνεις λάθος.Αδυνατώ να απαντήσω, γιατί δεν σε καταλαβαίνω.Μιλάς με επιστημονικούς γρίφους και εγώ είμαι, ένας απλός οπωροκαλλιεργητής.Πάντως πολλοί με λένε κοτούλα, αλλά όχι τόσο γρήγορα, όσο το ανθίστηκες εσύ βρε παιδί μου.
Πρέπει να είσαι τσάκαλος.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.