- Οι Έλληνες ανακάλυψαν την Αμερική? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
.Στερεισαι γνωσης φιλε μου και εγω απο οτι φενεται στερουμαι λογικης που καθομαι και ασχολουμαι με ενα κουτο σαν εσενα.για αυτο αντε γεια....
Για αυτό σου λέω, είσαι τσάκαλος.Με πήρες χαμπάρι με την μία.
Στερούμαι γνώσης, είμαι κότα, είμαι ματαιόδοξος, είμαι κουτός, είμαι ανίκανος να απαντήσω σε μιά ερώτηση.
Αλλά δεν σου επιτρέπω να κατηγορείς τους χριστιανούς και να τους αποκαλείς κλέφτες, καταστροφείς συγγραμάτων και άλλα φαιδρά.Ο Ιησούς είναι παρηγοριά, είναι Θεάνθρωπος.Αν δεν υπήρχαν οι χριστιανοί θα ήταν όλοι ειδωλολάτρες.Ντροπή σου.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Και κατι ακομα....απο οτι καταλαβαινω αυτο ειναι ενα σαιτ με επιστημονικες και φιλοσοφικες συζυτησεις,πραγμα που σημαινει οτι οι αποψεις που λεγονται εδω, ειναι τεκμηριωμενες και στημενες πανω σε λογικες και αποδειξιμες βασεις.Για αυτο σου προτεινω να αφησεις τις αερολογιες και να μας αποδειξεις τα λεγομενα σου με την λογικη.
Η Θεία Χάρη θα ρίξει φωτιά και θα σε κάψει στην πυρά.
Πήγαινε κανέναν παπά να σε διαβάσει, άνοιξε την Αγία Γραφή να δεις το μεγαλείο του Θεού, βλάσφημε!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Νικομαχος συνεχιζεις να αρνεισαι διχως επιχειρηματα.Ο θυμος σου δειχνει την μικροτητα σου,την αγνοια σου και την ηλιθιοτητα σου.Και δε μου λες..... ο χριστιανισμος δεν διδασκει εγκρατεια?Δεν σε βλεπω και πολυ εγκρατη...Μαλλον εισαι απο τους ψευτοχριστιανους που νομιζουν οτι το να εισαι καλος ανθρωπος ειναι να λεγεσαι χριστιανος και οχι να ζεις σαν χριστιανος.Εισαι υποκριτης και ψευτης και αναξιος εκπροσωπος της φιλοσοφιας του χριστου.Αντε πεσε στη θαλασσα μπας και υσυχασει η ανθρωποτητα απο τη μαλακια που σε δερνει....
Πέστα ρε άνθρωπε επιτέλους! Μας τα έχει κάνει τα νεύρα μακαρόνια ο τύπος!
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
Νικομαχος συνεχιζεις να αρνεισαι διχως επιχειρηματα.Ο θυμος σου δειχνει την μικροτητα σου,την αγνοια σου και την ηλιθιοτητα σου.Και δε μου λες..... ο χριστιανισμος δεν διδασκει εγκρατεια?Δεν σε βλεπω και πολυ εγκρατη...Μαλλον εισαι απο τους ψευτοχριστιανους που νομιζουν οτι το να εισαι καλος ανθρωπος ειναι να λεγεσαι χριστιανος και οχι να ζεις σαν χριστιανος.Εισαι υποκριτης και ψευτης και αναξιος εκπροσωπος της φιλοσοφιας του χριστου.Αντε πεσε στη θαλασσα μπας και υσυχασει η ανθρωποτητα απο τη μαλακια που σε δερνει....
Δηλαδή τώρα να προσθέσω και τα νέα επίθετα που απέκτησα?
Ηλίθιος, μαλάκας, αμόρφωτος, ψευτοχριστιανός, υποκριτής, ψεύτης.
Και λίγα λες.
Πόσο θα σου πάρει ακόμη να ανακαλύψεις και τα υπόλοιπα?
Ο θεός πάντα τιμωρεί τους ανεγκέφαλους.
Θα σκεφθώ γιά την περίπτωσή σου και θα σου απονείμω το τιμητικό νούμερο στην λίστα, εντός ολίγου.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.