ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

PY8AGORAS24 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
09/07/2014, 21:25:21
Μα, στο είπα ήδη Σεραπις!

Ο τρόπος που το έθεσες, με στοχοποιεί.
Δεν είπα ότι το είπες, επί τούτου.

Το νόημα της πρότασής σου σε έναν αναγνώστη, δίνει την εντύπωση πως υποστηρίζω την εξωγήϊνη καταγωγή, ενώ διευκρινίζω ότι δεν ισχύει αυτό.

Εντάξει, δεν χάλασε κι ο κόσμος.Μην σκας!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

09/07/2014, 22:32:57
quote:

Μα, στο είπα ήδη Σεραπις!

Ο τρόπος που το έθεσες, με στοχοποιεί.
Δεν είπα ότι το είπες, επί τούτου.

Το νόημα της πρότασής σου σε έναν αναγνώστη, δίνει την εντύπωση πως υποστηρίζω την εξωγήϊνη καταγωγή, ενώ διευκρινίζω ότι δεν ισχύει αυτό.

Εντάξει, δεν χάλασε κι ο κόσμος.Μην σκας!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Πράγματι αυτό κατάλαβα απο τα γραφόμενα σου
Αν κατάλαβα λάθος τότε συγγνώμη
Αλλά απο που κι ως που αυτη η άποψη , είναι δεν έιναι δική σου , μπορεί να σε χαρακτηρίσει ως ανόητο.
Πολλοι επιστήμονες και ερευνητές την υποστηρίζουν
Παράδειγμα η θεωρία της πανσπερμίας .
Δεν υπάρχουν ανοητες θεωρίες φίλε μου
Ολα είναι πιθανά
Μόνο στο χριστιανισμό μπορείς όντως να βρείς ανοητες θεωρίες αλλά κι εκεί αυτές χρειάζονται γιατι απευθύνονται σε ανθρώπους με χαμηλά i.q

.

Ο λατρεύων τους θεούς λατρεύει τον θεόν
Κάθε υπόσταση προθεσιακά φέρεται μεθεκτικά πρός την ανώτερή της ώστε να καταστεί εντελέστερη

09/07/2014, 23:49:04
quote:
Αν δεν είσαι, όλα παίζουν.
Οπότε, άσε και καμιά "κερκόπορτα" ανοικτή.

Προσωπικά, δεν είμαι σίγουρος για καμία απολύτως περίπτωση, για κανένα "σενάριο".

Είμαι απλώς σε αναμονή.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Φιλε μου ΝΙΚΟΜΑΧΙΟΥΣ ειναι η δευτερη φορα που σε παραδεχομαι

Στην τριτη καιγομαι ;

10/07/2014, 04:03:18
Ευχαριστούμε όλους για το feedback σχετικά με το μήνυμα προβλήματος που κάποιες φορές τώρα τελευταία βγαίνει στα forums. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να το επιλύσουμε.

Επίσης, προς ΣΕΡΑΠΙΣ:
Η επισήμανση που έκανα στην προηγούμενη σελίδα (απευθυνόμενη κυρίως στον panpam) ισχύει και για σένα.
Αντιγράφω:

Σύσταση σχετικά με τη χρήση των quotes

Όταν θέλετε να απαντήσετε στο αμέσως προηγούμενο μήνυμα, δεν χρειάζεται να το βάζετε σε παράθεση. Εκτός εάν θέλετε να εστιάσετε σε κάποιο τμήμα του, οπότε, βάλτε το συγκεκριμένο τμήμα και μόνο στην παράθεση, τίποτε άλλο.
Ολόκληρο μήνυμα σε παράθεση έχει νόημα να μπαίνει όταν αλλάζει η σελίδα του θέματος ή όταν μεταξύ του δικού σας μηνύματος και του μηνύματος στο οποίο αναφέρεστε παρεμβάλλονται πολλά άλλα μηνύματα.
Γενικώς τα quotes χρησιμοποιούνται για να διευκολύνουν την ανάγνωση των μηνυμάτων. Η λανθασμένη και συνεχής χρήση τους, κάνει τις συζητήσεις εξαιρετικά δυσανάγνωστες!