ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 2015:Έτος του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- 2015:Έτος του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

PY8AGORAS90 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/5
07/06/2005, 13:56:05
ΟΙ ΤΟΞΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ.
ΙΔΕΑΛΙΣΤΕΣ ΣΟΦΟΙ ΕΡΩΤΙΚΟΤΑΤΟΙ.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.

07/06/2005, 20:44:24
ΟΙ ΣΚΟΡΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΡΩΤΙΚΟΙ ΛΕΝΕ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗ ΡΟΥΤΙΝΑ. ΖΗΤΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΣΕΞ, ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΥΔΡΟΧΟΟΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑΜΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ.

ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ, ΠΟΥ ΛΑΧΤΑΡΟΥΝ ΤΡΥΦΕΡΑ ΧΑΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ.

ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΑΥΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΙΚΟΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ.
ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟΙ ΑΡΓΟΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΦΛΟΓΑ.
ΕΧΩ ΟΙΣΤΡΟ...

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.

Oxygen_girlΜέλος
08/06/2005, 22:19:36
quote:

Ε, λοιπόν, εγώ θα σου πρότεινα, σε πρώτη φάση, να αλλάξεις το nickname σου σε SAROGA8YP, αφού είσαι το αντίστροφό μου!

Καλή ιδεά!!!!!!!!!!!!!!!!
Τώρα πάω!!!!!!! :)

--------------------

Εντάξει ρε παιδιά!
Δε χρειάζεται να πλακωθούμε για το ποιο είναι το καλύτερο ζώδιο, από τη στιγμή που όλοι γνωρίζουμε την απάντηση...

-----------------------
"I have no master. I am CHAOS!"

09/06/2005, 02:59:50
quote:
ΟΙ ΣΚΟΡΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΡΩΤΙΚΟΙ ΛΕΝΕ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗ ΡΟΥΤΙΝΑ. ΖΗΤΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΣΕΞ, ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

Δεν "λένε"...Ετσι ακριβώς είναι!

Γι'αυτό έχω αλλάξει 5 σπίτια, 3 δουλειές και ??? γυναίκες μέχρι τώρα...

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

12/06/2005, 21:22:06
ΑΣΤΑΤΟ ΠΑΙΔΙ.
ΑΣΤΑΤΟ...

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]

14/06/2005, 05:46:43
quote:
ΑΣΤΑΤΟ ΠΑΙΔΙ.
ΑΣΤΑΤΟ...

Α-στατο, εκ του "α" στερητικού και της στάσης/στασιμότητας/στατικότητας.
Πράγματι, είμαι εχθρός αυτών ΑΦΡΟΔΙΤΗ μου

Προτιμώ την κίνηση, την ενέργεια, την εξέλιξη, τη ζωή.

"Τα πάντα ρει"

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

angiΜέλος
17/06/2005, 23:32:23
τι έχετε να πειτε για ενα ζυγό με ωροσκοπο,αρη, ουρανο, πλουτωνα στο ζυγο. με τελεια συνοδο ηλιου-ουρανου πανω στον ωροσκοπο (αρα και εντονος υδροχοος) και συνοδο αρη-πλουτωνα (αρα και εντονος σκορπιος),και ολα αυτα στον 12ατο οικο (αρα και ιχθεις)! με ερμη στον σκορπιο στον 1ο οικο αρα και παλι σκορπιος. οι αλλοι θα πρεπει να τα εχουν παιξει μαζι μου! μηπως εγω δεν τα εχω παιξει με μενα; Με φτιαχνει η σεληνη στον τοξοτη. Η αφροδιτη στην παρθενο μπορει να με προσγειωνει αλλα ας την ειχε καποιος αλλος που θα ειχε λιγοτερα να σκεφτει!! εμενα μου δημιουργει περισσοτερο αγχος! μην πουμε ποσο ταλαιπωρει τις γυναικες!!
Γεια σας, νεο μελος!

aa

18/06/2005, 18:21:08
Γεια σου angi.

Με Ήλιο σε σύνοδο με Ουρανό, είσαι δυναμικότατη προσωπικότητα, ιδιοφυέστατο άτομο, με σπάνιο μαγνητισμό.
Η ζωή σου θα είναι γεμάτη εκπλήξεις.

Σου είπα κάποια ευχάριστα στοιχεία, αλλά και ουσιώδη για σένα.

Ζήσε τη στιγμή!

20/06/2005, 16:33:36
Φίλοι και φίλες γεια σας!

Είμαι ένα καινούργιο μέλος εδώ. Λατρεύω την αστρολογία και απόλαυσα κυριολεκτικά τα θέματα του Forum.

Θα ήθελα να απαντήσω στον τελευταίο φίλο εδώ, στον Angi, σε σχέση με το σεξ.

Αναμφίβολα διαθέτει μία ισχυρή libido! Οχι μόνο εξαιτίας της συνόδου Αρη - Πλούτωνα (όλοι η γεννιά του την έχει αυτή τη σύνοδο) αλλά κυρίως επειδή από τα λεγόμενα του πρέπει να έχει Σελήνη στον Δεύτερο Οίκο του (είναι δηλαδή και Ταύρος. Ο άξονας Ταύρος - Σκορπιός είναι ο πιο ηδονιστικός και υπερσεξουαλικός).

Ωστόσο με τόσους πλανήτες στον Δωδέκατο χρειάζεται να ενεργοποιηθεί πρώτα φαντασιωσικά/ονειρικά (και οπωσδήποτε με τη Σελήνη στον ταύρο να αναπτύξει μία σταδιακή οικειότητα με κάποιον), για να απελευθερώσει τη libido του.

Αστροψυχή

angiΜέλος
20/06/2005, 22:00:06
Αστροψυχη, καλησπέρα. το οτι φανταστηκες οτι ειμαι αντρας, να με κολακέψει ή οχι; εχω τοσα να ρωτησω αλλα και να συζητησω περι αστρολογιας!! Για μενα ηταν η ζωη μου αλλα λογω αλλων υποχρεωσεων τα ειχα παρατησει. Τωρα προσπαθω παλι να τα θυμηθω. κι εχω εκατονταδες χαρτες να μελετησω!!

aa

karmaΜέλος
26/06/2005, 15:46:11
Φίλες και φίλοι γειά σας !

Σας προσκαλώ στην ιστοσελίδα μας www.greekastrology.gr στη στήλη με τα άρθρα να διαβάσετε την "Αφροδίτη στα ζώδια" και την Λιλίθ στα ζώδια".

Υ.Γ. Αν δεν ξέρετε που έχετε τη Λιλίθ μπορώ να σας τη βρω !

Φιλικά

taletonΝέο Μέλος
05/07/2005, 02:20:07
ΧΜΜΜΜ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΔΙΔΙΜΟΣ ΜΕ ΟΡΟΣΚΟΠΟ ΣΚΟΡΠΙΟ.. ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ?
ixwrΜέλος
05/07/2005, 11:23:42
to μονο που υπαρχει ειναι ΚΡΙΟΙ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΛΕΩΝ!!!
05/07/2005, 21:00:36
quote:

to μονο που υπαρχει ειναι ΚΡΙΟΙ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΛΕΩΝ!!!

Σκέτη φωτιά δηλαδή. Εκρήξεις σε όλο τους το μεγαλείο. Κι επιτυχίες. Αμάν γεννημένοι αρχηγοί. Αμάν.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]

ΡΥΘΜΟΣΝέο Μέλος
12/07/2005, 17:48:23
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΗ
ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΥΚΟΛΟ ΠΕΔΙΟ ΟΙ ΚΑΦΕΤΖΟΥΔΕΣ,ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ,ΤΑ ΤΑΡΩ,ΟΙ ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΡΕΣ.....ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ

MEL

karmaΜέλος
12/07/2005, 21:43:50
Αγαπητέ ΡΥΘΜΟΣ

Καλώς ήρθες στο forum !

quote:

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΗ
ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΥΚΟΛΟ ΠΕΔΙΟ ΟΙ ΚΑΦΕΤΖΟΥΔΕΣ,ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ,ΤΑ ΤΑΡΩ,ΟΙ ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΡΕΣ.....ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ

Θα συμφωνήσω με τα παραπάνω ...εκτός από την Αστρολογία, η οποία υπήρξε από "αρχαιοτάτων χρόνων" και ειδικά σε κοινωνίες πολιτισμικά αναπτυγμένες !

Φιλικά

tptΜέλος
18/07/2005, 12:33:42
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 16 ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΘΥΛΗΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ(ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟ) ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΕΞΕΙΣ:

1.ΖΗΛΙΑ
2.ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ(ΛΙΓΟ....)
3.ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΙ(ΠΑΝΤΟΥ...)
4.ΚΤΗΤΙΚΟΤΗΤΑ
5.ΑΧΟΡΤΑΓΗ ΟΡΕΞΗ
6.ΒΑΡΕΜΑΡΑ-ΕΠΕΤΑΙ ΤΗΣ ΟΡΕΞΗΣ
7.ΠΙΣΤΗ (ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΔΕΣΜΟΥ)
8.ΠΡΟΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ
9.ΠΑΘΟΣ
10.ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΕΙΑ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ,ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΟΥ , ΣΚΟΡΠΙΟΙ.

ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

VELISSARIOSΜέλος
19/07/2005, 15:16:21
ΕΙΜΑΙ ΤΑΥΡΟΣ ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΜΟΥ?
Α-d-m-i-nΝέο Μέλος
20/07/2005, 05:17:04
Ο ΚΑΛΟΣ ΜΑΣ Ο ADMIN ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΝΝΑΙ ΑΡΑΓΕ?

ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΔΙΟ ΧΑΙΒΑΝΙ?

angiΜέλος
21/07/2005, 14:57:37
Πες μας κι αλλα!!!
Τελειωνει και η αδεια και θ΄αργησω να σας "ξαναδω"!
Βιαζομαι πολυ!

aa