ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 2015:Έτος του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- 2015:Έτος του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

PY8AGORAS90 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/5
19/07/2008, 15:02:14
Το βιοτσίπ φίλε ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ έχει το bar code μέσα του...
19/07/2008, 15:33:53
quote:
Το βιοτσίπ φίλε ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ έχει το bar code μέσα του...
Εισαι για γελια κα για κλαματα!!!

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ

19/07/2008, 17:44:18
Όταν ακούγεται από ένα άτομο σαν εσένα, θα μπορούσα
να το πάρω για κοπλιμάν...
Όπως και νά'χει το 666 είναι μέρος της ζωής μας ήδη και
μάλιστα πλέον υποδέρμιο... Όποια σύμπτωση με ότι λέει
η αποκάλυψη, αποτελεί τυχαίο γεγονός...Μ' έφτιαξες πάλι'
μπαγάσα!!!!
19/07/2008, 22:16:30
quote:
Όταν ακούγεται από ένα άτομο σαν εσένα, θα μπορούσα
να το πάρω για κοπλιμάν...
Να εισαι σαφης στις διατυπωσεις σου ... τι εννοεις απο ενα ατομο σαν και μενα ;
quote:
Όπως και νά'χει το 666 είναι μέρος της ζωής μας ήδη και
μάλιστα πλέον υποδέρμιο...
Only in your dreams !
quote:
Όποια σύμπτωση με ότι λέει
η αποκάλυψη, αποτελεί τυχαίο γεγονός...
Καμια συμπτωση δεν λαμβανει χωρα ... ολα τα σεναρια βρισκονται στην σφαιρα της φαντασιας σας . Προσπαθειτε να δημιουργησετε γεγονοτα απο το πουθενα εκμεταλευομενοι την αφελεια , την αγνοια , οπως θελεις πεστο , του κοσμου και οπως λεει ενας φιλος ειναι πολλα τα λεφτα ...
quote:
Μ' έφτιαξες πάλι'
μπαγάσα!!!!
Τι εγινε μεγαλε ... καινουργιο υφακι βλεπω ...

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ

19/07/2008, 22:31:13
quote:
Προφανώς αν ο αριθμός του θηρίου ήταν οποιοδήποτε άλλο νούμερο, οι λάτρεις της εσχατολογικής συνωμοσιολογίας θα το ανακάλυπταν οπωσδήποτε κάπου αλλού...π.χ. σε ονόματα πολιτικών, στα χαρτονομίσματα κτλ...

Αρκει να ειναι γραμμενο στις ιερες γραφες ... απο κει και περα ολα ειναι ευκολα οπως λες

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ

19/07/2008, 22:40:42
Πολλοί άνθρωποι, συνειδητά, επιλέγουν την επιλεκτική
μνήμη και οπτική...
Είναι επιλογή...
Απο κεί κι έπειτα το Νέα Τάξη Πραγμάτων, που υπάρχει
στο αμερικάνικο χαρτονόμισμα και τα μασωνικά σύμβολα
ήταν θέμα τύχης,φαντάζομαι... Και φυσικά το όλο θέμα
δεν σταματά στο άν υπάρχει αυτό το 666, αλλά αν ακολουθείται
η σειρά που λέει η Αποκάλυψη, όπου, δεν θα μπορεί να
αγοράσει κανείς τίποτα αν δεν το έχει και ότι
θα μπεί στο δέρμα του ανθρώπου...
Επ' αυτού, τι λες φίλε ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ;
Όσο για το τι άτομο εννοώ, αναφερόμενος σε σένα,
απλά ανταλλαγή φιλοφρονήσεων κάνω...
20/07/2008, 19:36:28
quote:
Και φυσικά το όλο θέμα
δεν σταματά στο άν υπάρχει αυτό το 666, αλλά αν ακολουθείται
η σειρά που λέει η Αποκάλυψη, όπου, δεν θα μπορεί να
αγοράσει κανείς τίποτα αν δεν το έχει και ότι
θα μπεί στο δέρμα του ανθρώπου...
Επ' αυτού, τι λες φίλε ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ;

Για μενα τα πραγματα ειναι πιο απλα , πιο γηινα .

Το θηριο στο παραμυθι "αποκαλυψις" μας εμφανιζεται και στον Δανηιλ (κεφ. 7 )

Ας κανουμε εναν παραλληλισμο (για του λογου το αληθες) στον Ιωαννου και στον Δανηιλ .

Ιωαννης (κεφ.13,2) : καὶ τὸ θηρίον ὃ εἶδον ἦν ὅμοιον παρδάλει, καὶ οἱ πόδες αὐτοῦ ὡς ἄρκου, καὶ τὸ στόμα αὐτοῦ ὡς στόμα λέοντος.καὶ ἔδωκεν αὐτῷ ὁ δράκων τὴν δυναμιν αὐτοῦ καὶ τὸν θρόνον αὐτοῦ καὶ ἐξουσίαν μεγάλην·

Δανηιλ (κεφ.7,6) : Μετα τουτο εθεωρουν και ιδου ετερον ως λεοπαρδαλις εχων επι τα νωτα αυτου τεσσαρας πτερυγας πτηνου το θηριον ειχεν ετι τεσσαρας κεφαλας και εδωθει εξουσια εις αυτο .

Φυσικα τα κοινα σημεια ειναι παρα πολλα και δεν εχω την διαθεση τωρα να εντρυφησω σ΄αυτα , οποιος θελει μπορει να κανει την δικη του ερευνα .

Οσο για το χαραγμα χμ... δοκιμασε να βγεις απο την χωρα χωρις διαβατηριο , δοκιμασε να πας στην τραπεζα να παρεις τα λεφτα σου χωρις καποιο χαρτι που θα πιστοποιει την ταυτοτητα σου κλπ κλπ Αμα θες να βρεις "χαραγμα" , οριστε , μολις σου εδωσα δυο ...

Εγω λοιπον λεω επικινδυνε φιλε , πως η αποκαλυψη ειναι ενα κακεκτυπο παραμυθι, μια φαντασιωση , ενα κειμενο εκφοβισμου και τρομοκρατιας και ουδεμια σχεση εχει με την πραγματικοτητα , ιδιαιτερως την σημερινη . Δυστυχως ή ευτυχως το μελλον δεν εχει γραφτει για κανενα και οι οποιες τετοιου ειδους αναφορες μονο κακο κανουν .

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ

20/07/2008, 23:30:00
Φίλε μου ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ, ειλικρινά κάθε φορά με εκπλήσσεις
με το περιθώριο της σκέψης σου...
Δηλαδή για σένα κάτι που γράφτηκε δυο φορές, αντί με
αυτό τον τρόπο να επιβεβαιώνεται, αναρείται; Τι να πω
φίλε μου, έχεις περίεργη λογική... Και φυσικά για σένα
είναι αποδεκτό, φαντάζομαι, το να σου βάλουν και ένα βιοτσίπ,
κάπου στο σώμα σου...
21/07/2008, 00:00:06
Στον Δανιήλ εμφανίζονται 4 θηρία και όχι ένα. Και αφορά το πρώτο όραμα που είδε ο Δανιήλ και το οποίο και ερμηνεύτηκε από τον ίδιο τον Δανιήλ. Ενώ η αποκάληψη δεν έχει ερμηνευτεί (αν δεν απατώμαι).
Στο τρίτο όραμα του Δανιήλ έχουμε την εξής καταπληκτική προφητεία....
-Δανιήλ 11.(560π.Χ)........<<... τρεις ακόμη βασιλιάδες θα βασιλεψουν στους Πέρσες κι ένας τέταρτος θα πλουτίσει περισσότερο από όλους τους προηγούμενους. Κι αφού γίνει δυνατός με τον πλούτο του, θα ξεσηκώσει τους πάντες εναντίον του βασιλείου των Ελλήνων. Τότε όμως θα εμφανιστεί ένας γενναίος Έλληνας βασιλιάς που θα εξουσιάζει με μεγάλη δύναμη και θα πραγματοποιήσει όλα τα σχέδιά του. Αλλά πάνω στο κορύφωμα της δύναμής του θα συντριφθεί και θα διαμιραστεί στους 4 ανέμους του ουρανού και όχι στους απογόνους του. Κανένας όμως δε θα έχει την εξουσία που είχε αυτός, γιατί η βασιλεία του θα ξεριζωθεί και θα μοιραστεί σε άλλους εκτός από τους απογόνους του >>.
Μια και το έφερε κι' η κουβέντα....

"Μηνύστε με, μηνύστε με σε δίκες ξεφτιλίστε με"

21/07/2008, 16:29:42
quote:
Φίλε μου ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ, ειλικρινά κάθε φορά με εκπλήσσεις
με το περιθώριο της σκέψης σου...

Η αποκαλυψη της "αποκαλυψις" σε εκπλησει ... οχι η ορθοτητα της σκεψης μου ...
quote:
Δηλαδή για σένα κάτι που γράφτηκε δυο φορές, αντί με
αυτό τον τρόπο να επιβεβαιώνεται, αναρείται; Τι να πω
φίλε μου, έχεις περίεργη λογική...
Δηλαδη εσενα το γεγονος οτι δυο ανθρωποι με 600 χρονια διαφορα ειδαν το ιδιο (με ελαχιστες διαφορες) οραμα δεν σε εκπλησει ; Δεν σου περνα απο το μυαλο οτι το ενα ειναι αντιγραφη του αλλου ; Μα δεν εχει κανεις τους πρωτοτυπια ; Ολοι το ιδιο οραμα ειδαν ; Και τα κερατα ; Εεεεε ; Περιεργα "οραματα" εχουν οι προφητες σας ! Και αντε σημερα 2 χιλιαδες χρονια μετα δεν μπορεσατε να ερμηνευσετε την αποκαλυψη , αναρωτιεμαι για ποιους γραφτηκε ! Αλλα ξεχασα ... στενα περιθωρια σκεψης ... αντε να δει και κανενας αλλος σε οραμα την ερμηνεια της "αποκαλυψις" μπας και φωτιστουμε λιγο και διευρυνουμε τα περιθωρια ...
quote:
Και φυσικά για σένα
είναι αποδεκτό, φαντάζομαι, το να σου βάλουν και ένα βιοτσίπ,
κάπου στο σώμα σου...
Καθε αλλο ! Η διαφορα μας εγκειται στο γεγονος οτι εγω δεν περιμενω την αποκαλυψη ή το παπαδαριο να μου ανοιξει τα ματια ...(ελπιζω να μην αφηνεις κανενα υπονοουμενο ...για τον προορισμο του βιοτσιπ )

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ

21/07/2008, 16:42:43
quote:
Στο τρίτο όραμα του Δανιήλ έχουμε την εξής καταπληκτική προφητεία....
-Δανιήλ 11.(560π.Χ)........<<... τρεις ακόμη βασιλιάδες θα βασιλεψουν στους Πέρσες κι ένας τέταρτος θα πλουτίσει περισσότερο από όλους τους προηγούμενους. Κι αφού γίνει δυνατός με τον πλούτο του, θα ξεσηκώσει τους πάντες εναντίον του βασιλείου των Ελλήνων. Τότε όμως θα εμφανιστεί ένας γενναίος Έλληνας βασιλιάς που θα εξουσιάζει με μεγάλη δύναμη και θα πραγματοποιήσει όλα τα σχέδιά του. Αλλά πάνω στο κορύφωμα της δύναμής του θα συντριφθεί και θα διαμιραστεί στους 4 ανέμους του ουρανού και όχι στους απογόνους του. Κανένας όμως δε θα έχει την εξουσία που είχε αυτός, γιατί η βασιλεία του θα ξεριζωθεί και θα μοιραστεί σε άλλους εκτός από τους απογόνους του >>.

Μηπως εχεις κανενα αποκρυφο ευαγγελιο που αναφερει για Ελλνα βασιλεια , γιατι αυτο που εχω εγω αλλα και οσα ειδα στο διαδυκτιο δεν λενε "Ελληνας" . Σου εχω πει να μην αντιγραφεις απο τον απολογητη , αλλα εσυ ...

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ

21/07/2008, 17:57:41
Περίμενα κι εγώ ρε φίλε ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ καμιά αναφορά στη
λέξη προφήτης, αλλά απογοητεύτηκα... Δηλαδή για σένα το
να έχουν γράψει το ίδιο σημαίνει...αντιγραφή... Τωρα με
έστειλες...Αρνείσαι τον όρο προφητικά κείμενα, αλλά
κι οι δυο είναι προφήτες.. Γι αυτό κι αποκλειεται να έγραψαν
για την ίδια εποχή και γεγονός....
Αυτο θα πει αρνητική σκέψη. Αντί να επιβεβαιωθούν αναιρούνται...
Για την Αποκάλυψη τώρα: Σήμερα πανέξυπνε φίλε μου η Αποκάλυψη
είναι κατανοητή γιατί μιλάει για την εποχή μας. Αποκάλυψη
σημαίνει αποκαλύτω, όχι κρύβω. Το κείμενο είναι εμφανές,
αλλά ήθελα να ρθούν τα χρόνια του για να φανερωθεί. Τόσο
περίεργο σου φαίνεται;
Παράδειγμα η γυναίκα με τα 12 αστέρια που βασανίζεται να
γεννήσει είναι η ΕΟΚ, που με 12 ξεκίνησε έθνη και συνεχίζει.
Το παρδαλό θηρίο είναι η ΗΠΑ, καθώς δεν είναι ένα έθνος, αλλά πανσπερμία λαών.Και τα άλλα που λέει, αν τα διαβάσεις με
προσοχή και διορατικότητα θα τα καταλάβεις.. Θέλει λίγο
ερευνητικό και απροκατάλυπτο μυαλό. Διαθέτεις;Διάβασε την..
Απλά μην μπερδευτείς από το ότι επαναλαμβάνει 7 φορές την
αλληλουχία 7 γεγονότων, απο 7 οπτικές γωνίες...
Το βιοτσίπ, φίλε μου, με τη μορφή που έχει πια, δεμ ξέρεις
πως θα μπορούσαν να το περνάνε σε κάθε άνθρωπο... Και δεν
υποννοώ τίποτα...
21/07/2008, 22:08:15
quote:
Περίμενα κι εγώ ρε φίλε ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ καμιά αναφορά στη
λέξη προφήτης, αλλά απογοητεύτηκα... Δηλαδή για σένα το
να έχουν γράψει το ίδιο σημαίνει...αντιγραφή... Τωρα με
έστειλες...Αρνείσαι τον όρο προφητικά κείμενα, αλλά
κι οι δυο είναι προφήτες.. Γι αυτό κι αποκλειεται να έγραψαν
για την ίδια εποχή και γεγονός....
Αυτο θα πει αρνητική σκέψη. Αντί να επιβεβαιωθούν αναιρούνται...

Η σκεψη μου ειναι διατυπωμενη ως βασιν εχουσα την λογικην . Εσυ πιστευεις πως οι προφητες (σημερινα μεντιουμ) ειδαν το μελλον της ανθρωποτητας πριν απο 1900 χρονια ; Το πιστευεις ;
Για να δουμε ποιος ειναι ο παραλογος λοιπον .
Αν λοιπον το μελλον μας ειναι προδιαγεγραμενο για ποιο λογο μας τα λενε ;
Συμφωνα με την αποκαλυψη : Αποκάλυψη του Ιησού Χριστού, που του έδωσε ο Θεός, για να δείξει στους δούλους του αυτά που πρέπει να γίνουν γρήγορα, και τα έδειξε με σημεία, αφού την απέστειλε μέσω του αγγέλου του στο δούλο του Ιωάννη

Μακάριος εκείνος που διαβάζει και εκείνοι που ακούν τους λόγους της προφητείας και τηρούν όσα είναι γραμμένα σ΄ αυτή, γιατί ο καιρός είναι κοντά.

Μετά από αυτά είδα, και ιδού θύρα ανοιγμένη στον ουρανό, και η φωνή η πρώτη, που άκουσα σαν σάλπιγγα να μιλά μαζί μου, λέει: «Ανέβα εδώ και θα σου δείξω αυτά που πρέπει να γίνουν μετά από αυτά».

Αρα λοιπον κατι επρεπε να αλλαξει και μαλιστα γρηγορα διοτι : Ιδού έρχομαι γρήγορα, και ο μισθός μου είναι μαζί μου, για να αποδώσω σε καθέναν όπως είναι το έργο του .

Τι συμβαινει λοιπον ; Πρεπει να γινουν αυτα που λεει για να επαληθευτη η προφητεια ; Ειναι επιτακτικη αναγκη ; Πρεπει ολοι να πραξουμε αναλογως ; Τα "θηρια" θα εμφανιστουν ετσι κι αλλιως ; Ή αν ακολουθησουμε τις οδηγιες των επιστολων δεν θα εμφανιστουν ; Αν γινει αυτο ομως η προφητεια δεν επαληθευεται και κατα συνεπεια δεν ειναι προφητεια .

Αναρωτιεμαι ομως παρ΄αυτα , αν κατευθυνουμε τα γεγονοτα δεν προκαθοριζουμε εμεις το μελλον ; Αυτο εσυ το θεωρεις προφητεια ; Αυτο ειναι σεναριο ,ειναι σχεδιο ,ειναι τσαρλατανισμος , ειναι φαντασιωσεις ,ειναι Χολιγουντιανη ταινια ,ειναι .... οτι αλλο θελεις εκτος απο προφητεια .

quote:

Εγω λεω ειναι 12χρωμη μπαλλα ποδοσφαιρου της adidas (!) που την βασανιζει ο καθε παικτης να την βαλη στο αντιθετο τερμα !!!

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ

21/07/2008, 22:42:33
quote:
ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ:
Μηπως εχεις κανενα αποκρυφο ευαγγελιο που αναφερει για Ελλνα βασιλεια , γιατι αυτο που εχω εγω αλλα και οσα ειδα στο διαδυκτιο δεν λενε "Ελληνας" . Σου εχω πει να μην αντιγραφεις απο τον απολογητη ,αλλα εσυ ...

Με αναγκάζεις να σου μιλήσω όπως δε θα ήθελα...........
αγαπητέ μου ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ θες να σε κάνω ρεζίλι? να σου σκανάρω το κείμενο? Σε ότι με έχεις κατηγορήσει ή αφήσει αιχμή, σε έχω βάλει στη θέση σου............. θες να το ξανακάνω? ......απλά θα είναι για μένα λίγο κόπος παραπάνω και τίποτα περισσότερο.
quote:
ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ:
Δηλαδη εσενα το γεγονος οτι δυο ανθρωποι με 600 χρονια διαφορα ειδαν το ιδιο (με ελαχιστες διαφορες) οραμα δεν σε εκπλησει ; Δεν σου περνα απο το μυαλο οτι το ενα ειναι αντιγραφη του αλλου ; Μα δεν εχει κανεις τους πρωτοτυπια ; Ολοι το ιδιο οραμα ειδαν ; Και τα κερατα ; Εεεεε ; Περιεργα "οραματα" εχουν οι προφητες σας ! Και αντε σημερα 2 χιλιαδες χρονια μετα δεν μπορεσατε να ερμηνευσετε την αποκαλυψη , αναρωτιεμαι για ποιους γραφτηκε ! Αλλα ξεχασα ... στενα περιθωρια σκεψης ... αντε να δει και κανενας αλλος σε οραμα την ερμηνεια της "αποκαλυψις" μπας και φωτιστουμε λιγο και διευρυνουμε τα περιθωρια ...

Ελάχιστες διαφορές? Πρώτον και κυριότερον ο Δανιήλ είχε δει τρία διαφορετικά οράματα. Αυτό που αναφέρεις αφορά το πρώτο όραμα που είδε ο Δανιήλ και το οποίο και ερμηνεύτηκε από τον ίδιο τον Δανιήλ. Ενώ η αποκάλυψη δεν έχει ερμηνευτεί.
Πως λέμε καμία σχέση.
Και μια και ανέφερες τη μπάλα........είναι σα να λες ότι το τένις είναι ίδιο με το πινγκ-πονγκ! (Ρακέτες, 2 παίκτες ή 4, φιλέ,) έτσι ακριβώς αδιάβαστε το ένα όραμα καμία σχέση με το άλλο.........

22/07/2008, 00:49:11
quote:
trexagireve-η Αποκάλυψη είναι κατανοητή γιατί μιλάει για την εποχή μας. Αποκάλυψη σημαίνει αποκαλύτω, όχι κρύβω. Το κείμενο είναι εμφανές,
αλλά ήθελα να ρθούν τα χρόνια του για να φανερωθεί. Τόσο
περίεργο σου φαίνεται;

Φιλε trexagireve η Αποκάλυψη του Ιωάννη είναι ένα προφητικό αλλά και εσχατολογικό βιβλίο και βέβαια η κάθε ερμηνεία που έχει γίνει, είναι κατά την προσωπική άποψη του κάθε ερευνητή το οποίο όσες φορές και να διαβάσει κανείς, δε θα καταφέρει ποτέ να το ερμηνεύσει πλήρως .

Η ίδια η ιστορία εδώ και 2000 χρόνια, έχει αποδείξει ότι οποιαδήποτε προσπάθεια ερμηνείας της οδήγησε σε λάθος ερμηνείες από πλευράς όλων των ερμηνευτών της.
Το ενδιαφέρων είναι πως άμα κάνεις μια έρευνα πάνω εσχατολογικό κομμάτι της Αποκάλυψης, θα δεις ότι σε κάθε εποχή υπάρχει η εμφάνιση του Αντίχριστου και το τέλος..

22/07/2008, 12:44:38
Αγαπητέ μου Elo, πόσο καιρό έχεις να διαβάσεις
την Αποκάλυψη; Ήταν προφητικό βιβλίο... Στην εποχή μας
αν μπορείς να καταλάβεις τι λέει, θα δεις ότι είναι
αυτό που λέει ο τίτλος: Αποκαλυπτικό...
Ειδικά για τον αντίχριστο, πρέπει να υπολογίσεις πως παλιότερα
που αναφέρεσαι, μιλούσαν για ανθρώπους ,ενώ τώρα μιλάμε για την ενσάρκωση του διαβόλου... Είχε γραφτεί, άλλωστε, "και εγείρονται
πολλοί ψευδόχριστοι και αντίχριστοι..",όπως και έχει συμβεί...
Απλά αυτοί του παρελθόντος, δεν είχαν συνασπισμένες τόσες
δυνάμεις υπέρ τους, όπως ο Μετρέγια...Αυτο του δίνει και τον τίτλο,
αφού οι 10 μικροί "βασιλείς" , όπως λέει η Αποκάλυψη, θα του δώσουν
την εξουσία... "Βασιλείς",οπως ο Μπίλ Γκέιτς, οι Ρόθτσαιλντ, κλπ
για το ..καλό του κόσμου... επαναλαμβάνω διάβασε την και θα καταλάβεις πολλά... Απλά να θυμάσαι ότι περιγράφει μια σειρά
7 γεγονότων από 7 οπτικές διαφορετικές γωνίες και τα έχει
το΄ένα μετά το άλλο. Πολλοί μπερδεύονται και νομίζουν ότι
είναι μια οπτική... Απλά επειδή όλοι οι άνθρωποι ανήκουμε
σε 7 πνευμαιτικές προυπάρξεις, γι 'αυτό θέλει να το κάνει κατανοητό
σε΄ολους... Άρα, μάλλον δεν είναι συμβολικό και κρυφό...
22/07/2008, 12:51:04
Αγαπητέ μου Elo, πόσο καιρό έχεις να διαβάσεις
την Αποκάλυψη; Ήταν προφητικό βιβλίο... Στην εποχή μας
αν μπορείς να καταλάβεις τι λέει, θα δεις ότι είναι
αυτό που λέει ο τίτλος: Αποκαλυπτικό...
Ειδικά για τον αντίχριστο, πρέπει να υπολογίσεις πως παλιότερα
που αναφέρεσαι, μιλούσαν για ανθρώπους ,ενώ τώρα μιλάμε για την ενσάρκωση του διαβόλου... Είχε γραφτεί, άλλωστε, "και εγείρονται
πολλοί ψευδόχριστοι και αντίχριστοι..",όπως και έχει συμβεί...
Απλά αυτοί του παρελθόντος, δεν είχαν συνασπισμένες τόσες
δυνάμεις υπέρ τους, όπως ο Μετρέγια...Αυτο του δίνει και τον τίτλο,
αφού οι 10 μικροί "βασιλείς" , όπως λέει η Αποκάλυψη, θα του δώσουν
την εξουσία... "Βασιλείς",οπως ο Μπίλ Γκέιτς, οι Ρόθτσαιλντ, κλπ
για το ..καλό του κόσμου... επαναλαμβάνω διάβασε την και θα καταλάβεις πολλά... Απλά να θυμάσαι ότι περιγράφει μια σειρά
7 γεγονότων από 7 οπτικές διαφορετικές γωνίες και τα έχει
το΄ένα μετά το άλλο. Πολλοί μπερδεύονται και νομίζουν ότι
είναι μια οπτική... Απλά επειδή όλοι οι άνθρωποι ανήκουμε
σε 7 πνευμαιτικές προυπάρξεις, γι 'αυτό θέλει να το κάνει κατανοητό
σε΄ολους... Άρα, μάλλον δεν είναι συμβολικό και κρυφό...
22/07/2008, 13:48:07
quote:
Με αναγκάζεις να σου μιλήσω όπως δε θα ήθελα...........
Σωωωωωπα !
quote:
αγαπητέ μου ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ θες να σε κάνω ρεζίλι?
Θα σε παρακαλουσα να το πραξεις ... ειμαι σε αναμονη !
quote:
να σου σκανάρω το κείμενο?
Ναι ναι ναι ναι ...
quote:
Σε ότι με έχεις κατηγορήσει ή αφήσει αιχμή, σε έχω βάλει στη θέση σου.............
??? Για θυμισε μου !
quote:
θες να το ξανακάνω?
Ωωωω ναιιιιιι !
quote:
......απλά θα είναι για μένα λίγο κόπος παραπάνω και τίποτα περισσότερο.

Ε αφου ειναι μικρος ο κοπος που θα καταβαλεις θα περιμενω να δω το κειμενο και τα ... ρεζιλικια μου !

Εγω μια φορα δεν καταβαλω καμια προσπαθεια να ρεζιλεψω ... ειναι κατι που το επιτυγχανεις μονος σου ...

quote:
Ελάχιστες
διαφορές? Πρώτον και κυριότερον ο Δανιήλ είχε δει τρία διαφορετικά οράματα. Αυτό που αναφέρεις αφορά το πρώτο όραμα που είδε ο Δανιήλ και το οποίο και ερμηνεύτηκε από τον ίδιο τον Δανιήλ. Ενώ η αποκάλυψη δεν έχει ερμηνευτεί.

Ο Δανιηλ ηταν παραγωγικος ! Η αποκαλυψη ουτε ερμηνευτικε ουτε θα ερμηνευτει . Η παρανοϊκοτητα δεν ερμηνευεται .
quote:
Και μια και ανέφερες τη μπάλα........είναι σα να λες ότι το τένις είναι ίδιο με το πινγκ-πονγκ! (Ρακέτες, 2 παίκτες ή 4, φιλέ,)
Ενημερωμενο σε βλεπω ... τελος παντων , οποια μπαλλα και να παρεις ηουσια δεν αλλαζει , προσπαθει ο ενας να νικησει τον αλλον "βασανιζοντας" την μπαλλα ...
quote:
έτσι ακριβώς αδιάβαστε το ένα όραμα καμία σχέση με το άλλο.........

Οτι πεις μεγαλε ! Για να το λες εσυ

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ

22/07/2008, 16:53:41
quote:
ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ:
Θα σε παρακαλουσα να το πραξεις ... ειμαι σε αναμονη !

Ε αφου ειναι μικρος ο κοπος που θα καταβαλεις θα περιμενω να δω το κειμενο και τα ... ρεζιλικια μου !

Εγω μια φορα δεν καταβαλω καμια προσπαθεια να ρεζιλεψω ... ειναι κατι που το επιτυγχανεις μονος σου ...

Λαγός τη φτέρη έσειε......κακό του κεφαλιού του.........!

quote:
ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ:
Ο Δανιηλ ηταν παραγωγικος ! Η αποκαλυψη ουτε ερμηνευτικε ουτε θα ερμηνευτει . Η παρανοϊκοτητα δεν ερμηνευεται .

Φαίνεται δε θα διάβασαν καλά το κείμενο του Δανιήλ ώστε να τον αντιγράψουν...........

22/07/2008, 18:22:23
quote:
η Αποκάλυψη του Ιωάννη είναι ένα προφητικό αλλά και εσχατολογικό βιβλίο και βέβαια η κάθε ερμηνεία που έχει γίνει, είναι κατά την προσωπική άποψη του κάθε ερευνητή το οποίο όσες φορές και να διαβάσει κανείς, δε θα καταφέρει ποτέ να το ερμηνεύσει πλήρως

Συμφωνώ ανάλογα την ερμηνεία που θέλει να δώσει ο κάθε ερευνητής.