- 2015:Έτος του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:Βρε απιστευτε ευρωπαιε ... Οταν ελεγα να μου δωσεις το κειμενο ειχα υπ΄οψιν μου το αρχαιο κειμενο . Μου σκαναρισες μια μεταφραση και μαλιστα μεταφραση που βασιστηκε σε καποια κριτικη εκδοση Εβραϊκου κειμενου ; Το οτι υπαρχει αυτο το κειμενο οφειλω να το αναγνωρισω , σε δικαιωνει , αλλα δεν σε σε πιστοποιει για την γνησιοτητα των κειμενων του κατι που οφειλεις εσυ να δεχθεις ως αληθες . Καμια μεταφραση δεν ειναι απολυτως αξιοπιστη . Ο κ. Βασιλειος Βελλας οπως λεει η πρωτη σελιδα που εβαλες ηταν διευθυντης της Αποστολικης Διακονιας της Ελλαδος προφανως προχωρησε στην διατυπωση συνειρμων για λογους μαλλον ευνοητους , οπως αλλωστε φαινεται και απο την υποσημειωση . Παρακατω λοιπον , απο το site της Αποστολικης Διακονιας της Ελλαδος οπου ητο Διευθυντης ο κ. Βασιλης Βελλας προσκομιζω το κειμενο του Δανιηλ στο αρχαιο κειμενο :
Λαγός τη φτέρη έσειε......κακό του κεφαλιού του.........!
3 . καὶ ἀναστήσεται βασιλεὺς δυνατὸς καὶ κυριεύσει κυριείας πολλῆς καὶ ποιήσει κατὰ τό θέλημα αὐτοῦ.
Επισης συμφωνα με το κοινως παραδεχθεν , η μεταφραση των εβδομηκοντα παρεχει το αρχαιοτερο σωζομενο κειμενο της Π.Διαθηκης στην πιο αυθεντικη του μορφη , ακομα και απο την σημερινη ΕβραΪκη βιβλο η οποια υπεστη αλλοιωσεις υπο την μορφη αναθεωρησεων . Συμφωνα λοιπον με την μεταφραση των εβδομηκοντα το κειμενο εχει ως ακολουθως :
3 καὶ ἀναστήσεται βασιλεὺς δυνατὸς καὶ κυριεύσει κυριείας πολλῆς καὶ ποιήσει κατὰ τό θέλημα αὐτοῦ.
Πανομοιοτυπο δηλαδη με αυτο της Αποστολικης Διακονιας .
Επισης καμια αλλη σελιδα στο διαδυκτιο δεν παρουσιαζει το κειμενο αυτο οπως το παρουσιαζεις εσυ . Μια αναζητηση στο google εβγαλε αλλη μια σελιδα στο esoterica που παλι την ειχες γραψει εσυ . Στο αρχαιο κειμενο προσθεσα το Ελλην - Ελληνας και δεν εβγαλε τιποτα .
Ειναι αποριας αξιον πως ετσι ανερυθριαστα αποδεχεσαι καποια γεγονοτα . Τη ρηση λοιπον (λαγος την φτερη ...) θα πρεπει να αναλογιστης αν στο μελλον θα την χρησιμοποιησεις για να αναδειξης την εξυπναδα σου , γιατι ξερεις φανταζομαι οτι το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου και με μια παραλλαγη το πολλακις εξαμαρτειν ανδρος παραφρονος !
quote:Οχι , οχι ... η πονηρια βλεπεις ... ας το αλλαξουμε λιγο για να μας πιστεψουν μερικοι Ψηλοι Ευρωπαιοι ... Τρεχαγυρευε ... δηλαδη !
Φαίνεται δε θα διάβασαν καλά το κείμενο του Δανιήλ ώστε να τον αντιγράψουν...........

quote:
ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ:
Βρε απιστευτε ευρωπαιε ... Οταν ελεγα να μου δωσεις το κειμενο ειχα υπ΄οψιν μου το αρχαιο κειμενο . Μου σκαναρισες μια μεταφραση και μαλιστα μεταφραση που βασιστηκε σε καποια κριτικη εκδοση Εβραϊκου κειμενου ; Το οτι υπαρχει αυτο το κειμενο οφειλω να το αναγνωρισω , σε δικαιωνει , αλλα δεν σε σε πιστοποιει για την γνησιοτητα των κειμενων του κατι που οφειλεις εσυ να δεχθεις ως αληθες . Καμια μεταφραση δεν ειναι απολυτως αξιοπιστη . Ο κ. Βασιλειος Βελλας οπως λεει η πρωτη σελιδα που εβαλες ηταν διευθυντης της Αποστολικης Διακονιας της Ελλαδος προφανως προχωρησε στην διατυπωση συνειρμων για λογους μαλλον ευνοητους , οπως αλλωστε φαινεται και απο την υποσημειωση . Παρακατω λοιπον , απο το site της Αποστολικης Διακονιας της Ελλαδος οπου ητο Διευθυντης ο κ. Βασιλης Βελλας προσκομιζω το κειμενο του Δανιηλ στο αρχαιο κειμενο :3 . καὶ ἀναστήσεται βασιλεὺς δυνατὸς καὶ κυριεύσει κυριείας πολλῆς καὶ ποιήσει κατὰ τό θέλημα αὐτοῦ.
ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ:
<<προσκομιζω το κειμενο του Δανιηλ στο αρχαιο κειμενο :
3 . καὶ ἀναστήσεται βασιλεὺς δυνατὸς καὶ κυριεύσει κυριείας πολλῆς καὶ ποιήσει κατὰ τό θέλημα αὐτοῦ .>>
? Ποιον νομίζεις ότι κοροϊδεύεις? τα παιδάκια της γειτονιάς σου?...........
quote:
ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ:
Ειναι αποριας αξιον πως ετσι ανερυθριαστα αποδεχεσαι καποια γεγονοτα . Τη ρηση λοιπον (λαγος την φτερη ...) θα πρεπει να αναλογιστης αν στο μελλον θα την χρησιμοποιησεις για να αναδειξης την εξυπναδα σου , γιατι ξερεις φανταζομαι οτι το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου και με μια παραλλαγη το πολλακις εξαμαρτειν ανδρος παραφρονος !
Ακόμη μιλάς?

quote:
ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ:
Οχι , οχι ... η πονηρια βλεπεις ... ας το αλλαξουμε λιγο για να μας πιστεψουν μερικοι Ψηλοι Ευρωπαιοι ... Τρεχαγυρευε ... δηλαδη !

"Μηνύστε με, μηνύστε με σε δίκες ξεφτιλίστε με"
Edited by - europaios2 on 23/07/2008 00:22:25
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ:
Βρε απιστευτε ευρωπαιε ... Οταν ελεγα να μου δωσεις το κειμενο ειχα υπ΄οψιν μου το αρχαιο κειμενο . Μου σκαναρισες μια μεταφραση και μαλιστα μεταφραση που βασιστηκε σε καποια κριτικη εκδοση Εβραϊκου κειμενου ; Το οτι υπαρχει αυτο το κειμενο οφειλω να το αναγνωρισω , σε δικαιωνει , αλλα δεν σε σε πιστοποιει για την γνησιοτητα των κειμενων του κατι που οφειλεις εσυ να δεχθεις ως αληθες . Καμια μεταφραση δεν ειναι απολυτως αξιοπιστη . Ο κ. Βασιλειος Βελλας οπως λεει η πρωτη σελιδα που εβαλες ηταν διευθυντης της Αποστολικης Διακονιας της Ελλαδος προφανως προχωρησε στην διατυπωση συνειρμων για λογους μαλλον ευνοητους , οπως αλλωστε φαινεται και απο την υποσημειωση . Παρακατω λοιπον , απο το site της Αποστολικης Διακονιας της Ελλαδος οπου ητο Διευθυντης ο κ. Βασιλης Βελλας προσκομιζω το κειμενο του Δανιηλ στο αρχαιο κειμενο :3 . καὶ ἀναστήσεται βασιλεὺς δυνατὸς καὶ κυριεύσει κυριείας πολλῆς καὶ ποιήσει κατὰ τό θέλημα αὐτοῦ.
--------------------------------------------------------------------------------
ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ:
<<προσκομιζω το κειμενο του Δανιηλ στο αρχαιο κειμενο :
3 . καὶ ἀναστήσεται βασιλεὺς δυνατὸς καὶ κυριεύσει κυριείας πολλῆς καὶ ποιήσει κατὰ τό θέλημα αὐτοῦ .>>
Μου το αναλύεις αυτό το μήνυμα, σε παρακαλώ, γιατί είμαι έτοιμος να πάω το λαπτοπ στο μάστορα;;;
Τι σε... κούφανε σ' αυτό το μήνυμα και τι ρόλο παίζουν οι παραθέσεις σου;;;
Γιατί μιλάς για κοροϊδία;;;
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
γιαπετ:
Μου το αναλύεις αυτό το μήνυμα, σε παρακαλώ, γιατί είμαι έτοιμος να πάω το λαπτοπ στο μάστορα;;;Τι σε... κούφανε σ' αυτό το μήνυμα και τι ρόλο παίζουν οι παραθέσεις σου;;;
Nα πας σε έναν οφθαλμίατρο, θα είναι ποιο χρήσιμο! και για σένα να μη ρωτάς και για μένα να μην απαντώ!

quote:
Εγω δεν κοροϊδευω κανεναν . Οπως ειδες το δικιο σου δεν το καταπατησα , μαλιστα το υπογραμμισα ... αλλα επιτελους πρεπει να κατανοησεις πως καμια μεταφραση δεν ειναι ο γνησιος εκφραστης κανενος πρωτοτυπου . Ετσι λοιπον για να σταματησεις τις μαλ.... σου ζητω να μου δειξεις ενα κειμενο της Π.Δ. καπου αναρτημενο στο διαδυκτιο ή να σκαναρεις (οπως σου αρεσει να λες !) απο την Αγια γραφη που εχεις ,το αρχαιο κειμενο για να το δουμε ... Επισης να μας διαβεβαιωσεις οτι ειναι αυτο που δεχεται η ορθοδοξια . Αν δεν το κανεις , χμμμ θα σου αφιερωσω μια φραση του Δημοσθενη η οποια στην εποχη μας αντικατροπριζεται στο προσωπο σου : Ουκ αισχυνει , ω Αισχυνη , η της πολεως αισχυνη , καταισχυνην αισχυνη ;
quote:Τα ασκια τα φουσκωνει ο αερας ενω τους ανοητους η επαρση ... ταδε εφη Σωκρατης !
Ακόμη μιλάς?

quote:
Μου το αναλύεις αυτό το μήνυμα, σε παρακαλώ, γιατί είμαι έτοιμος να πάω το λαπτοπ στο μάστορα;;;Τι σε... κούφανε σ' αυτό το μήνυμα και τι ρόλο παίζουν οι παραθέσεις σου;;;
Αστα γιαπετ , παλι ρεζιλι εγινα ...

κείμενα λένε το ίδιο, για σένα, επαναλαμβάνω,
αντί να ισχυροποιούνται, αυτοαναιρούνται; Ρε φίλε
τι πίνεις και δεν μας δίνεις...
Ο Δανιήλ, ( ανήρ επιθυμιών, αναγράφεται...) και
ο Ιωάννης, λόγιοι κι οι δύο, είχαν ένα μήνυμα για
το πως θα είναι ο κόσμος στις μέρες μας... Αντί να δεις αν
ταιριάζουν, προσπαθείς με προσχήματα να τα διαψεύσεις; Φίλε μου
χάνεις και πρέπει να ξέρεις να χάνεις...
Έτσι πήγες να κοροϊδέψεις............
και σε ρωτώ τη σχέση έχει αυτή η πρόταση με το μεγάλο Έλληνα βασιλιά που προανέφερα?
Όπως διάβασες (ίσως), με τον πρόλογο που παρουσίασα δεν αφήνεται κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της ποιότητας του έργου της μετάφρασης.
Εφόσον αμφισβητείς τη μετάφραση να μας εμφανίσεις εσύ το εβραϊκό κείμενο κ.λ.π. (συγγραφέα τίτλο έκδοση)...........αλλιώς άστο........και παραδέξου το λάθος σου............

quote:Οταν μια επιστημονικη θεωρια , ερευνατε και επαληθευετε απο δυο ερευνητικα κεντρα ισχυροποιειται και τεκμηριωνεται η υπο ερευνα θεωρια .
Αγαπητέ ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ, το ότι τα δυο προφητικά
κείμενα λένε το ίδιο, για σένα, επαναλαμβάνω,
αντί να ισχυροποιούνται, αυτοαναιρούνται ;
Οταν δυο ανθρωποι εχουν το ιδιο "οραμα" αυτο συμβαινει διοτι ή αντεγραψε ο ενας επηρεαζομενος τον αλλο ή διοτι αντεγραψε ο ενας τον αλλο εχοντας καποιο σκοπο ή διοτι εχουν "τηλεκατευθυνομενο" οραμα . Προσωπικα κλεινω προς την δευτερη εκδοχη .
quote:Προσχηματα ; Θα σε παρακαλουσα να μου δωσεις την επισημη ερμηνεια της εκκλησιας της Ελλαδος ή του οικουμενικου πατριαρχειου ... μετα βλεπουμε .
Ο Δανιήλ, ( ανήρ επιθυμιών, αναγράφεται...) και
ο Ιωάννης, λόγιοι κι οι δύο, είχαν ένα μήνυμα για
το πως θα είναι ο κόσμος στις μέρες μας... Αντί να δεις αν
ταιριάζουν, προσπαθείς με προσχήματα να τα διαψεύσεις;
quote:
χάνεις και πρέπει να ξέρεις να χάνεις...
Αυτο που προφανως χανω ειναι η ωρα μου ...

quote:
Ουκ αισχυνει , ω Αισχυνη , η της πολεως αισχυνη , καταισχυνην αισχυνη ;
Τώρα είναι που μας έκανες... άνω-κάτω.![]()
Ευρωπαίε, εδώ λέει ψέμματα.
Ο Δημοσθένης ήταν ψευδός, αποκλείεται να μπόρεσε να το πει, αυτό...![]()
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ