ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Χριστιανός Ορθόδοξος54 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
Κάνετε όλοι σας λάθος,δεν βρίσκομαι εδώ για να πουλήσω βιβλία,εξάλλου δεν έχω λαμβάνειν τίποτα απο τις πωλήσεις...Ούτε ο πατέρας Μάξιμος ενδιαφέρεται για τα λεφτά,αλλιώς δεν θα είχε επιλέξει στην ζωή του να γίνει μοναχός,΄θα έκανε μια άλλη δουλειά,πιο προσοδοφόρα,και θα πήγαινε και καλά!Εξάλλου,τι εμβέλειας είναι το φόρουμ σας;Πόσα άτομα μας διαβάζουν αυτή την στιγμή;Πόσα άτομα γνωρίζουν ήδη οτι ετοιμάζεται βιβλίο με το ποιός είναι ο Αντίχριστος;Επιπλέον έχω πει οτι οι πωλήσεις έχουν πέσει αισθητά τα τελευταία χρόνια...Απ'οσο είμαι σε θέση να γνωρίζω,μόνο το πρώτο βιβλίο πήγε καλά,τα υπόλοιπα δεν πήγαν,δεν περπάτησαν...Οπότε,αν ξαναβγάλει βιβλίο,σίγουρα δεν θα το κάνει επειδή θα ελπίζει σε κάποιο κέρδος.....

gewkwnΜέλος
07/01/2013, 22:45:05
quote:

gewkwn

Ο Χριστιανοορόδοξος αμνός,δεν ψάχνει για πελάτες.Αυτο είναι το μόνο σίγουρο.

Στο φόρουμ οι χριστιανοί ορθόδοξοι τύπου "παρωπίδας", μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού.Αρα ο σκοπός του δεν είναι να αποκτήσει πελατεία ή προσύλητους για τον Μάξιμο.

Πρόκειται προφανώς για έναν ακόμη "δούλο" του θεού, που περιφέρεται βληθείς δια πυροβόλου όπλου και φέρων τραύμα διαμπερές και αεί...αεριζόμενον!!!

Δεν έχει πλέον,ύστερα απο όλα αυτα που γράφει απτόητος και εν ηρεμία διατελών, κανένα νόημα η ενασχόλησις μαζί του.

Αντιθέτως νομίζω ότι τον "τρέφουμε".

DO NOT FEED TROLL

Εστω και εκκλησιαστικό τρόλ...!!1

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 07/01/2013 19:56:19

Ισως εχεις δικαιο , δεν ξερω ...

Για εμενα το μονο που κανει ειναι προσπαθεια
για να πουλησει βιβλια , ξεκινησε το θεμα και
κατεληξε στην διαφημιση του καινουριου και του
παλιου βιβλιου με κεντρικο αξονα τον κ.Μαξιμο
ποσο μαλλον που αυτα που γραφει στο περιφιμο
copy-paste προερχονται απο την εν λογο σελιδα
που ειναι "μαλλον" και η επισημη σελιδα του κ.Μαξιμου.

Παντως μου κανει πολυ μεγαλη εντυπωση το γεγονος οτι
η περιφιμη σελιδα υπαρχει ηδη (χωρις τα βιβλια σε ηλεκτρονικη μορφη)
που θα ειχαν μηδενικο κοστος...

Δεν ειναι "δουλος" του θεου των Ορθοδοξων Χρηστιανων, ειναι "δουλος" του κ.Μαξιμου. Ειναι απλα αιρετικος πιστευει σε ενα ατομο που εχει ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΣΑΝ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ απο τα αρμοδια οργανα της θρησκειας του .
Λυπαμαι για εμενα ειναι απλα ενας "παρωπιδας" με τις
"εσχατολογικες θεσεις" του κ.Μαξιμου που του εχει δωθει η εντολη να
πουλησει και αυτος σαν "καλος χρηστιανος" κανει το εργο του...

gewkwnΜέλος
07/01/2013, 23:41:16
quote:

Κάνετε όλοι σας λάθος,δεν βρίσκομαι εδώ για να πουλήσω βιβλία,εξάλλου δεν έχω λαμβάνειν τίποτα απο τις πωλήσεις...Ούτε ο πατέρας Μάξιμος ενδιαφέρεται για τα λεφτά,αλλιώς δεν θα είχε επιλέξει στην ζωή του να γίνει μοναχός,΄θα έκανε μια άλλη δουλειά,πιο προσοδοφόρα,και θα πήγαινε και καλά!Εξάλλου,τι εμβέλειας είναι το φόρουμ σας;Πόσα άτομα μας διαβάζουν αυτή την στιγμή;Πόσα άτομα γνωρίζουν ήδη οτι ετοιμάζεται βιβλίο με το ποιός είναι ο Αντίχριστος;Επιπλέον έχω πει οτι οι πωλήσεις έχουν πέσει αισθητά τα τελευταία χρόνια...Απ'οσο είμαι σε θέση να γνωρίζω,μόνο το πρώτο βιβλίο πήγε καλά,τα υπόλοιπα δεν πήγαν,δεν περπάτησαν...Οπότε,αν ξαναβγάλει βιβλίο,σίγουρα δεν θα το κάνει επειδή θα ελπίζει σε κάποιο κέρδος.....

Τωρα θελεις να "τα ακουσεις" για τα καλα φιλε μου!!!

Τα περιφιμα βιβλια του κ.Μαξιμου πουλουνται στο εν λογω
ιστιοχωρο κατα 26 περιπου eyro για αυτα με τις 700 περιπου
σελιδες ( ξερεις τα περιφιμα για το τελος του κοσμου ).
Ενα τετοιο βιβλιο εχει κοστος παραγωγης περιπου 4000 Ευρω
για τριακοσια περιπου αντιτυπα υπολογιζωντας μεσα και το
κοστος της επιμελειας του βιβλιου απο γραφιστα και φιλολογο.
πραγμα που στην περιπτωση αυτη μπορει και να μην ισχυει,αλλα
ας το βαλω στα εξοδα...

Αρα το κοστος για το καθε βιβλιο παει καπως ετσι ....

4000/300= 13,33 περιπου eyro το μεγαλο βιλβιο των 700 σελιδων.

quote:

http://www.agioskosmas.gr/ekdosis.asp?isue=33&artid=3828

Τα δινει 16 Ευρω απο την αρχικη τιμη των 26 Ευρω.

Στην περιπτωση της προσφορας εχει κερδος
15-13,33= 1,67 Ευρω περιπου

Ενω στην κανονκη τιμη
26-13,33= 12,67 Ευρω περιπου

Αλλα ειπες ,δεν εχει κανενα Οικονομικο οφελος, ετσι δεν ειναι;

Το εαν θα εκανε πιο προσοδοφόρα δουλεια επετρεψε μου να διαφωνισω
μιας που εχει μια καλη δουλεια ο συγκεκριμενος , εαν παλι διαφωνεις
ας κανω μια υποθεση , εγω για παραδειγμα εαν ειχα το προαφερθεν ποσο
και ειχα κανει μια εκδοση βιβλιου με "καποιο θεμα"( δεν εχει τοση σημασια αυτο ), δεν θα φορτωνα σε ενα "συνδεσμο" ,ενα δευτερο με την ιδια φιλοσοφια ,αν και το πιο πιθανο ειναι ο ιδιος ο "συνδεσμος" να μου το απεριπτε , εκτος εαν κατειχα μια θεση κλειδι (π.χ. "προεδρος" στο διηκητικο συνβουλιο , ωστε να εχω αμεση προσβαση στα οικονομικα και απ οτην θεση του "μοναχου" να ασκω κα ιτην αντοιστιχη επιρροη
στο "πνοιμιο" μου...)

edit: Και εαν ηταν λατι διαφορετικο σιγουρα δεν θα του περισευαν
4000 ευρω για να κανει τον συγραφεα για δευτερη φορα οταν η πρωτη
πηγε "κατα διαολου" ( "τροπος του λεγειν" βεβαια εδω ταιριαζει πολυ καλ στην περιπτωση του κ.Μαξιμου)

Θα κανω εδω μια υποθεση για να σου δειξω ποσο λαθος εχεις .
ΕΑΝ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ
ειχε αγαθους σκοπους ο "κ.Μαξιμος" δεν θα ξοδευε τα ευρω
του "συνδεσμου" για μια εκδοση που ειναι σχεδον σιγουρο οτι
θα "πιασει πατο" δεδομενου οτι δεν ξερουν πολλοι την καινουρια του συνγραφικη δουλεια που δυστηχως λογω της "μικρης εμβελειας" του φορουμ που γραφουμε (συνφωνα παντα με αυτα που εγραψες), θα εκανε μια αναρτηση του βιβλιου του σε ηλεκτρονικη μορφη για να μπορει να χρησιμοποιησει το ποσο της εκδοσεως σε καλογαθους σκοπους .

Αλλα οχι,προτιμησε να εκδοσει ενα βιβλιο που τα εως τωρα
δεδομενα συνφωνα παντα με παραδοχες σου , δειχνουν οτι
"θα πιασει πατο" το βιβλιο.
Εαν παλι πουλησει αρκετα αντιτυπα τοτε ισως τα χρηματα
πανε για αγαθοεργιες , ισως και σε ενα αλλο βιβλιο για το
2015 ( ξερεις σαν συμπληρωμα για να ενφβανθυνετε κι αλλο...)

Για μια ακομη φορα λοιπον φιλε μου "Αιρετικε" Χ.Ο.
Σταματα να κανεις διαφημιση τον κ.Μαξιμο και κοιταξε να
πεισεις το διηκητικο συμβουλιο του "Συνδεσμου" να στειλει
τα εν λογω χρηματα για την εκδοση σε απορες οικογενιες που
τα εχουν πραγματικα αναγκη τα εν λογω χρηματα , ετσι για μην μπορωκαι εγω να κατηγωρω τον συνδεσμο που τοσο πολυ υπερασπιζεσαι!!!!!

Με αφορμη το τελευταιο που σου εγραψα παραπανω θελω να σου θειξω
και το θεμα της υπερασπισης που κανεις στον "κ.Μαξιμο" θαρει κανεις οτι ειναι πολυ κοντινο σου προσωπο ...
Ρε μπας και εισαι στο διηκητικο συμβουλιο;

Τελικα το κολπο σου εχει πιασει ...
Γινομαι χρηστιανος ...
Αρχισα βλεπεις να σε λυπαμαι...
χαχαχαχαχαχαχα

Σαν αμερικανος κανεις ....
Ξερεις καλυτερα και απο αυτους
του Δ.Ι.Σ. την αληθεια....

ΥΣ: Δεν ξερω πως ακριβως θα "νικησεις" τον "Πραγματικο Προεδρο"
του Διηκητικου συμβουλιου αλλα μιας που ειναι δεδομενη για εμενα η αμεση σχεση σου με τον "συνδεσμο" κανε κατι πραγματικα καλο ,αφου επιμενεις να πιστευεις τον "κ.Μαξιμο" , πειστον να κανει την αναρτηση
του βιβλιου δωρεαν , γιατι εαν θελει να μας σωσει, θα πρεπει να κανει και αυτος μια θυσια στο βωμο του χρηματος και ναμην εχει κερδος!!!!

Edited by - gewkwn on 07/01/2013 23:42:26

Edited by - gewkwn on 07/01/2013 23:43:07

Edited by - gewkwn on 07/01/2013 23:46:18

NotirkΜέλος
08/01/2013, 10:23:24
{quote} Νικόμαχος

Δεν έχει πλέον,ύστερα απο όλα αυτα που γράφει απτόητος και εν ηρεμία διατελών, κανένα νόημα η ενασχόλησις μαζί του.

Αντιθέτως νομίζω ότι τον "τρέφουμε".

DO NOT FEED TROLL

Εστω και εκκλησιαστικό τρόλ...!!1

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
============================================

-Επί τέλους, το καταλάβατε!!! Κάλιο αργά παρά ποτέ.

08/01/2013, 14:41:00
quote:
gewkwn

Sesostris

Μπηκα μες την σελιδα και ανακαλυψα
πολυ ενδιαφερον πραγματα !!!

*)Ο κ.Μαξιμος ειναι το ιδιο
και το αυτο με τις εκδοσεις.
*)Ο ¨"Συνδεσμος" οπως των αποκαλουν
εχει ενα "εσωτερικο" μαλλον πρωτοκολο
με "μεσσια" τον "κ.Μαξιμο".

Αντιλανβανομαι πολυ καλα τον ρολο
του Χ.Ο. εδω ...

Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο , όπως φαίνεται φίλε gewkwn , ο Χριστιανός Ορθόδοξος έκανε copy-paste το κείμενο και δεν μας παρέπεμψε στη σελίδα . Για να μη διαβάσουμε τα υπόλοιπα που υπάρχουν εκεί μέσα και καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται .

Πονηρός ο βλάχος !

*

http://www.patrokosmas.gr/themata.asp?isue=76&artid=4433

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΤΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ
ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
«ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ»
Τοσίτσα 1 (β), Τ.Κ. 10682 Ἀθῆναι • Τηλ. 210 8239300 - 210 8234332

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Μέ μεγάλη μας χαρά σᾶς προσκαλοῦμε τήν Κυριακή 20 Ἰανουαρίου 2013 και ὥρα 4 μ.μ. τό ἀπόγευμα στό Ξενοδοχεῖο OSCAR, ὅπου θά γίνει ἡ καθιερωμένη Κοπή Βασιλόπιττας τοῦ Συλλόγου μας.

Στήν ἐκδήλωση θά πραγματοποιηθεῖ ἐπίκαιρη ὁμιλία ἀπό τόν Πρόεδρο τοῦ Συνδέσμου μας π. Μάξιμο Βαρβαρῆ, σχετικά μέ τό Νέο του Ἀποκαλυπτικό Βιβλίο γιά τόν Ἀντίχριστον.

Ἀκόμη ἐφέτος ὁ Σύλλογός μας, ἐπειδή κλείνει τά 18 χρόνια λειτουργίας του, ἀπεφάσισε νά τιμήσει καί νά βραβεύσει κάποια μέλη καί φίλους του, πού ἡ βοήθεια καί ἡ συμβολή τους στάθηκε καθοριστική γιά ὅλο τό ἔργο του.

Κατά τήν διάρκεια τῆς ἐκδηλώσεως θά προσφερθοῦν Καφές, Τσάϊ, Χυμός, Βουτήματα καί Βασιλόπιττα.

Μετά τιμῆς

Διά τό Δ. Σ.

Ἡ Γ. Γραμματεύς

Υ/Γ

Για περισότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων παρακαλούμε επικοινωνείστε με την Γραμματεία του Συνδέσμου μας στα Τηλέφωνα: 210-82.39.300 και 210-82.34.332

08/01/2013, 22:15:05
Καλή επιτυχία να έχετε...
μπορεί να μην εξορκίζουμε τα βιβλία, από που κι αν προέρχονται,
μπορεί να μην τα ρίχνουμε στην πυρά, όπως παλιά,
ετσι κι αλλιώς κατα καιρούς διαφημίζουν αρκετοί την πραμάτια τους σε τούτον εδώ το χώρο
quote:
Κατά τήν διάρκεια τῆς ἐκδηλώσεως θά προσφερθοῦν Καφές, Τσάϊ, Χυμός, Βουτήματα καί Βασιλόπιττα.

τα Βουτήματα πάντως ήταν όλα τα λεφτά

not asked to learn how deep the secrets ... there are no
Ευχαριστούμε!Καλό παράδεισο να έχουμε όλοι μας!

dominic976Μέλος
08/01/2013, 22:54:00
quote:

Ευχαριστούμε!Καλό παράδεισο να έχουμε όλοι μας!

μη μας το χαλας τωρα....

kondorasΜέλος
08/01/2013, 22:56:52
Χ.Ο.
quote:

Κάνετε όλοι σας λάθος,δεν βρίσκομαι εδώ για να πουλήσω βιβλία,εξάλλου δεν έχω λαμβάνειν τίποτα απο τις πωλήσεις...Ούτε ο πατέρας Μάξιμος ενδιαφέρεται για τα λεφτά,αλλιώς δεν θα είχε επιλέξει στην ζωή του να γίνει μοναχός,΄θα έκανε μια άλλη δουλειά,πιο προσοδοφόρα,και θα πήγαινε και καλά!

Μα, ναι, φυσικά:

quote:

Επιπλέον έχω πει οτι οι πωλήσεις έχουν πέσει αισθητά τα τελευταία χρόνια...Απ'οσο είμαι σε θέση να γνωρίζω,μόνο το πρώτο βιβλίο πήγε καλά,τα υπόλοιπα δεν πήγαν,δεν περπάτησαν...Οπότε,αν ξαναβγάλει βιβλίο,σίγουρα δεν θα το κάνει επειδή θα ελπίζει σε κάποιο κέρδος.....

Ένας συνηθισμένος τρόπος αύξησης των πωλήσεων είναι η δημιουργία και πώληση νέων προϊόντων. Ή η ανακύκλωση των παλιών σε νέα συσκευασία.
Είναι από τους βασικότερους κανόνες στην αγορά.

gewkwnΜέλος
09/01/2013, 00:17:36
quote:

Χ.Ο.
quote:

Κάνετε όλοι σας λάθος,δεν βρίσκομαι εδώ για να πουλήσω βιβλία,εξάλλου δεν έχω λαμβάνειν τίποτα απο τις πωλήσεις...Ούτε ο πατέρας Μάξιμος ενδιαφέρεται για τα λεφτά,αλλιώς δεν θα είχε επιλέξει στην ζωή του να γίνει μοναχός,΄θα έκανε μια άλλη δουλειά,πιο προσοδοφόρα,και θα πήγαινε και καλά!

Μα, ναι, φυσικά:

quote:

Επιπλέον έχω πει οτι οι πωλήσεις έχουν πέσει αισθητά τα τελευταία χρόνια...Απ'οσο είμαι σε θέση να γνωρίζω,μόνο το πρώτο βιβλίο πήγε καλά,τα υπόλοιπα δεν πήγαν,δεν περπάτησαν...Οπότε,αν ξαναβγάλει βιβλίο,σίγουρα δεν θα το κάνει επειδή θα ελπίζει σε κάποιο κέρδος.....

Ένας συνηθισμένος τρόπος αύξησης των πωλήσεων είναι η δημιουργία και πώληση νέων προϊόντων. Ή η ανακύκλωση των παλιών σε νέα συσκευασία.
Είναι από τους βασικότερους κανόνες στην αγορά.

πολυ ενδιαφερον το γεγονος οτι
υπαρχουνε πολλες τιμες...
εβαλες φωτο απο την σελιδα
quote:

http://www.agioskosmas.gr/ekdosis.asp?isue=33&artid=88

με τιμη 18ευρω
και αντιστοιχα εγω βρηκα την
quote:

http://www.agioskosmas.gr/ekdosis.asp?isue=33&artid=3828

Η σελιδα σου πρεπει να ειναι πιο καινουρια(&artid=28)
του π. Μαξίμου Μοναχού, Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2010 - 2733 εμφανίσεις άρθρου
Ενω αυτη που βρηκα εγω πιο παλια(&artid=88)
του π. Μαξίμου Μοναχού, Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2010 - 11504 εμφανίσεις άρθρου
το περιεργο ειναι οτι εχουνε μια ημερα διαφορα!!!!

Ενδιαφερον ειναι και το γεγονος οτι στην πρωτη παρουσιαζει
αρχικη τιμη τα 18 ευρω ενω η δευτερη τα 26 που με την προσφορα
παει στα 15!!!

Επισης παρατηρω οτι στην πρωτη σελιδα η εκδοση ειναι η Γ'
πραγμα που μας δειχνει οτι το κοστος για το πιθανο κοστος
για γραφιστα και φιλολογο σιγουρα δεν υπαρχει πραγμα που σημαινει
οτι το κοστος σε για την Γ επανεκδοση ηταν 10 ευρω περιπου
για το καθε βιβλιο οτι τιμη και μας δινει αφηνει πολυ περιθωριο
για κερδος ο "Συνδεσμος" .

quote:

Στήν ἐκδήλωση θά πραγματοποιηθεῖ ἐπίκαιρη ὁμιλία ἀπό τόν Πρόεδρο τοῦ Συνδέσμου μας π. Μάξιμο Βαρβαρῆ, σχετικά μέ τό Νέο του Ἀποκαλυπτικό Βιβλίο γιά τόν Ἀντίχριστον.

Χ.Ο. Ποιος ειναι ο προεδρος;
χαχαχαχαχα
Επιρροη σε ολα τα επιπεδα ...

Edited by - gewkwn on 09/01/2013 00:59:08

Όπως διαπιστώνετε,ο σύλλογος έχει βγάλει λίγα βιβλία,διαφορετικού περιεχομένου και οχι μόνο εσχατολογικά...Και τα έχει και σε πολύ προσιτές τιμές!Τι είναι για παράδειγμα 8 ευρώ για ένα βιβλίο;Τσάμπα πράμα!Μόνο τα πολύσέλιδα τα έχει ακόμα ψηλά,στα 18 ευρώ,αλλά πρόκειται για βιβλία 666 και 500 σελίδων αντίστοιχα!Τι θέλατε δηλαδή,να τα δίνει τσάμπα;Και πως να βγάλει τα έξοδα έκδοσης;Απο την τσέπη του;Εξάλλου,το βασικό νόημα το δίνει απο το εξώφυλλο,και τις ημερομηνίες τις αποκαλύπτει σε όλες τις εκπομπές που καλείται.....Δεν αναγκάζει κανέναν να αγοράσει τίποτα.Πρέπει όμως και να ζήσει και αυτός,δεν πρέπει;Απ'οσο ξέρω΄,άλλες πηγές εισοδή ματος δεν έχει....

dominic976Μέλος
09/01/2013, 18:13:53
οι κανονες του φορουμ επιτρεπουν την προωθηση βιβλιων?
για συζητηση ειμαστε εδω μεσα.
ετσι δεν ειναι?

09/01/2013, 21:26:37
quote:
dominic976:
οι κανονες του φορουμ επιτρεπουν την προωθηση βιβλιων?
για συζητηση ειμαστε εδω μεσα.
ετσι δεν ειναι?

Αν και υπάρχει ειδικός χώρος στα forums του esoterica.gr
αφιερωμένος στα Περιοδικά - Βιβλία
οπου μπορεί να γίνει συζήτηση για βιβλία και περιοδικά (ακόμα και παρουσίαση κάποιας νέας έκδοσης)
οι κανόνες του forum είναι αυστηροί, στην περίπτωση που κάποιος "κομήτης" μετέχει με μόνο σκοπό την διαφήμιση ενός βιβλίου.
αντιθέτως το μέλος Χριστιανός Ορθόδοξος έχει ενεργό συμμετοχή στα forums ... και μπορούμε να δείξουμε μια ανοχή όλοι μας
μια και αναφέρετε στα γραφόμενα κάποιου άλλου
(ασχέτως αν συμφωνούμε ή οχι με αυτά)
και γίνετε (?) διάλογος επάνω σε αυτα
(ετσι θα έπρεπε να γίνεται τουλάχιστον)
Απο την άλλη , καλο θα είναι ο διάλογος να επικεντρωθεί σε αυτα που υποστηρίζει το μέλος Χριστιανός Ορθόδοξος και οχι στο αν και ποσα χρήματα θα κερδίσει ο συγγραφέας .

not asked to learn how deep the secrets ... there are no
gewkwnΜέλος
09/01/2013, 23:21:06
quote:

Όπως διαπιστώνετε,ο σύλλογος έχει βγάλει λίγα βιβλία,διαφορετικού περιεχομένου και οχι μόνο εσχατολογικά...Και τα έχει και σε πολύ προσιτές τιμές!Τι είναι για παράδειγμα 8 ευρώ για ένα βιβλίο;Τσάμπα πράμα!Μόνο τα πολύσέλιδα τα έχει ακόμα ψηλά,στα 18 ευρώ,αλλά πρόκειται για βιβλία 666 και 500 σελίδων αντίστοιχα!Τι θέλατε δηλαδή,να τα δίνει τσάμπα;Και πως να βγάλει τα έξοδα έκδοσης;Απο την τσέπη του;Εξάλλου,το βασικό νόημα το δίνει απο το εξώφυλλο,και τις ημερομηνίες τις αποκαλύπτει σε όλες τις εκπομπές που καλείται.....Δεν αναγκάζει κανέναν να αγοράσει τίποτα.Πρέπει όμως και να ζήσει και αυτός,δεν πρέπει;Απ'οσο ξέρω΄,άλλες πηγές εισοδή ματος δεν έχει....

Εχεις πολυ πλακα πραγματικα εχεις πολυ πλακα !!!

Το θεμα που συζητουσαμε ειναι για το 2018 που ειναι
συνεχεια του πρωτου του βιβλιου για το 2012 . Αλλα οκ
ας κανω ενα σχολιο και για αυτα τα βιβλια .

Καλη υπεκφυγη δεν λεω ,αλλα δεν θα το αφησω να πεσει κατω.

Τα βιβλια που λες λοιπον φιλε μου Χ.Ο. ειναι και αυτα
ακριβα μια που ο "κ.Μαχιμος" και ο "Συνδεσμος" (που στην
ουσια ειναι η "κ.Μαξιμος") εχουν σκοπο το κερδος
Πραγμα που ανεφερες σε προηγουμενη δημοσιευση σου.
οποτε μη μου γραφεις χαζομαρες...

Το "τσαμπα" με αυτο το στιλακι που μου γραφεις μαγκα μου εχεις παλι λαθος !
Το λαθος σου φιλε μου Χ.Ο. ειναι γιατι οταν σου γραφαμε οτι εχει σκοπο το κερδος εγραφες οτι δεν εχει κανενα προσωπικο οφελος ο
"κ.Μαξιμος" και οτι το εκανε μονο κξαι μονο επειδη ηταν το πιο
διυσδυτικο μεσο το βιβλιο .
Οποτε φιλε μου μη προσπαθεις να γυρισεις προς οφελος σου
αυτα που σου γραφαμε παραποιωντας τα

Οχι τιποτα αλλο αλλα εδω αρχισες τα βγαζεις τα νυχακια σου
επειδη αναγκαζεσαι να παραδεχτεις το λαθος σου για τις κατηγορηματικες σου δηλωσεις που εγραφες

Γραφεις προς το τελος της απαντησης σου
Πρέπει όμως και να ζήσει και αυτός,δεν πρέπει;Απ'οσο ξέρω΄,άλλες πηγές εισοδή ματος δεν έχει....

Προσεξε οτι σε προηγουμενες δημοσιευσεις σου μου εγραφες οτι
δεν κερδιζει κατι ο "κ.Μαξιμος" απο τις πωλησεις
και σου εγραφα οτι αυτο απλα δεν γινεται και εσυ συνεχισες
να το υποστιριζεις .
Επιτελους παραδεχτηκες οτι βγαζει χρηματα απο τις πωλησεις,
οποτε ειναι λογικο να τις προωθει για να βγαλει "τα προς το ζην".
Και μια που το παραδεχτηκες ολα καλα ...

Το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι χρειαστηκε να μπει η
συζητηση σε τετοιο κομματι μονο και μονο επειδη δεν μπορουσες
να παραδεχτες το οικονομικο "κομματι της υποθεσης με το βιβλιο"την στιγμη που σε ρωτησα σχετικα με το νοημα ενος τετοιου βιβλιου την πρωτη φορα που σου απεθυηνα καποιες ερωτησεις.
Εαν υπολογισω και το γεγονος οτι το 2010 κυκλοφωρουσε η Γ'ενανεκδοση στην τιμη που την πουλουσαν πολυ παραπανω απ οτο κοστος εκτυπωσης
του βιβλιου μετα την σχετικη δημοσιευση του kondoras
μονο ενα συμπερασμα βγαινει , και οπως θα τραγουδουσαν
διασκευασμενα οι ABBA (εαν υπηρχαν ακομη σαν συγκροτημα)

MONEY, MONEY, MONEY
MYST BE FUNNY
IN THE RICH "ATHEIST" WORLD.
MONEY, MONEY, MONEY
ALWAYS SUNNY
IN THE RICH "ATHEIST" WORLD.

Το γραφω αυτο μονο και μονο γιατι
ο "κ.Μαξιμος" ειναι μονο ο πρωτος
στιχος...

Edit: Οσο αναφορα τα 8 ευρω για ενα βιλβιο των 36 περιπου
σελιδων
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΔΩΘΕΙ
ΜΕ 4,5 ΕΥΡΩ ΟΤΑΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ!!!!

(παρα πολλα χρηματα εβαλα για την εκδοση αλλα ας υποθεσω οτ ιετσι ειναι ...)

Edited by - gewkwn on 10/01/2013 01:14:18

10/01/2013, 13:46:00
Τελικά φίλε Χριστιανέ Ορθόδοξε θα μας αποκαλύψης ποιος είναι ο αντίχριστος ή θα πρέπει να σκάσουμε τα 18 € για να το μάθουμε ;

*

quote:

Τελικά φίλε Χριστιανέ Ορθόδοξε θα μας αποκαλύψης ποιος είναι ο αντίχριστος ή θα πρέπει να σκάσουμε τα 18 € για να το μάθουμε ;

*

Θα σας το αποκαλύψω στις 21/1 όταν και θα έχει κυκλοφορήσει το βιβλίο.Πιο πριν δεν μπορώ,δεν το θέλει ο συγγραφέας.....

gewkwn,
δεν έχω πολλά να σου πω,μόνο το εξής:Μαγκιά του αν με την έκδοση των βιβλίων του έχει και κέρδη,το τερπνόν μετά του ωφελίμου!Αφου μπόρεσε και πούλησε 12.000 απο το πρώτο,μαγκιά του!Ας μην τα αγόραζε ο κόσμος,(όπως κάνει με τα υπόλοιπα,καθώς το 2018 έχει κάτω απο 2000 πωλήσεις σε 2 χρόνια τώρα).Τώρα,που βρίσκεται στην πτώση του,το μυαλό του δεν το έχει σίγουρα στα κέρδη,καθώς δεν αγοράζει πλέον ο κόσμος όπως παλιά.....

gewkwnΜέλος
11/01/2013, 00:53:08
quote:

gewkwn,
δεν έχω πολλά να σου πω,μόνο το εξής:Μαγκιά του αν με την έκδοση των βιβλίων του έχει και κέρδη,το τερπνόν μετά του ωφελίμου!Αφου μπόρεσε και πούλησε 12.000 απο το πρώτο,μαγκιά του!Ας μην τα αγόραζε ο κόσμος,(όπως κάνει με τα υπόλοιπα,καθώς το 2018 έχει κάτω απο 2000 πωλήσεις σε 2 χρόνια τώρα).Τώρα,που βρίσκεται στην πτώση του,το μυαλό του δεν το έχει σίγουρα στα κέρδη,καθώς δεν αγοράζει πλέον ο κόσμος όπως παλιά.....

Αλαξες το στιλ σου, ωραια ...

μονο που και παλι εκανες ενα λαθος φιλε μου
"Βλεπεις" γνωριζεις πολυ καλα και τις πωλησεις
του καινουριου βιβλιου του .
Ειναι πολυ ενδιαφερον συνδιασμος το γεγονος
οτι σου ξεφυγε το νουμερο των πωλησεων οπως
επισης και το γεγονος οτι ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ
ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ.

ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ Η ΕΠΙΣΙΜΗ ΕΚΛΗΣΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ "ΚΑΙΕΙ"
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΦΩΝΤΑΣ
ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΗΣΤΙΑΝΟΣ.
ΑΡΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΗΣΤΙΑΝΟΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΑΣ ,ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ
ΔΙΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΚΟΥΠΛΕ ΤΩΝ ABBA ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Να σε ρωτησω κατι πολυ συγκρεκριμενο με αφορμη την
την επιμονη ταση σου να υποστιριζεις τοσο
πολυ σε αυτο το εκλησιαστικο θεμα .
Αντε για να τελειωνουμε με τις υπεκφυγες σου...

Σεβεσαι η οχι την αποφαση της ΔΙΣ;
Απαντησε μου ρε μαγκα !!
Αντε να σε δω ...

Edited by - gewkwn on 11/01/2013 00:58:39

strakastroukasΝέο Μέλος
11/01/2013, 02:08:08
Gewkwn χαχα που αλλου θα σε πετυχαινα? Βρήκες κανένα φορουμ μετά το undersec?

Edited by - strakastroukas on 11/01/2013 02:21:42