ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Χριστιανός Ορθόδοξος54 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
EumenisΜέλος
11/01/2013, 13:59:25
quote:

Κατά τήν διάρκεια τῆς ἐκδηλώσεως θά προσφερθοῦν Καφές, Τσάϊ, Χυμός, Βουτήματα καί Βασιλόπιττα.

Τέτοια Βουτήματα θα έχει;

Και περιμένετε οπαδούς από τα κουλουράκια;

ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ;

gewkwn,
η απόφαση της ΔΙΣ,είναι για μένα ''κατάπτυστη''!Χωρίς ούτε ένα επιχείρημα,χωρίς ούτε μια απόδειξη,χωρίς την ''φώτιση'' του Θεού,ένα μάτσο ιερείς,είπαν μια ''κοτσάνα'',που ο χρόνος ο ίδιος θα την διαψεύσει τελικά!Το 2013 θα την διαψεύσει,και μετά θα τρέχουν να ζητήσουν ταπεινά συγγνώμη,γονυπετείς στα πόδια του μοναχού!

gewkwnΜέλος
11/01/2013, 21:05:33
quote:

Gewkwn χαχα που αλλου θα σε πετυχαινα? Βρήκες κανένα φορουμ μετά το undersec?

Edited by - strakastroukas on 11/01/2013 02:21:42

Ελα ρε τι λεει;
πως τα πας ;
για το αλλο θεμα που εγραψες θα σου στειλω π.μ.

gewkwnΜέλος
11/01/2013, 21:56:31
quote:

gewkwn,
η απόφαση της ΔΙΣ,είναι για μένα ''κατάπτυστη''!Χωρίς ούτε ένα επιχείρημα,χωρίς ούτε μια απόδειξη,χωρίς την ''φώτιση'' του Θεού,ένα μάτσο ιερείς,είπαν μια ''κοτσάνα'',που ο χρόνος ο ίδιος θα την διαψεύσει τελικά!Το 2013 θα την διαψεύσει,και μετά θα τρέχουν να ζητήσουν ταπεινά συγγνώμη,γονυπετείς στα πόδια του μοναχού!

Δηλαδη η αποφαση ειναι "για ΦΤΥΣΙΜΟ"!
χμ...
Πως ακριβως κρινεις οτι δεν ειχαν την
φωτιση του θεου οι ιερεις;
Επειδη αποφασισαν οτι εχει αιρετικη
προσεγκιση ο "κ.Μαξιμος" στο πρωτο του
βιβλιο και οτι σωστα αποπευθηκε απο
την θεση του;
(πραγμα το οποιο δεν αναφερεται
στο βιογραφικο του στην σελιδα του συνδεσμου)

Επισης μου εκανε εντυπωση
η τελευταια σου προταση .

quote:

Το 2013 θα την διαψεύσει,και μετά θα τρέχουν να ζητήσουν ταπεινά συγγνώμη,γονυπετείς στα πόδια του μοναχού!

Ξαναγυρναμε στα αρχικα μυνηματα και σε βαρεθηκα

1)Παραδεχτηκες την πιθανοτητα να κανετε λαθος
και τωρα θεωρεις δεδομενο οτι δεν εχετε λαθος!!

2)Νομιζα οτι μια απλη μετανεια ηταν η διαδικασια
και αυτη απευθηνεται προς τον θεο σας ,οχι προς
τον "κ.Μαξιμο".
Αυτο που γραφεις για την συγνωμη γονατιστοι στον
"κ.Μαξιμο" πως γινεται ;
Τι ιδιοτητα εχει ο "κ.Μαξιμος" ωστε να θεωρεις
οτι θα πανε τρεχοντας να του ζητησουν συγνωμη και
οτι θα ειναι και γονατιστοι;

Σοβαρεψου και ασε τα copy-paste.

Επειδη φιλε μου ξαναγυρισες στο "δεν κανουμε λαθος"
θα σου γραψω και επιλπλεον πραγματα ετσι για να σου δειξω
την λαθος προσεγκιση που κανεις .

Με αφορμη την ανταλαγη αποψεων με εσενα για
αυτο το θεμα ,εχω μελετησει πως παρηγαγε τις αποψεις του
ο "κ.Μαξιμος" .

Βρηκα που λες μια σελιδα

quote:

http://www.agioskosmas.gr/eshatologika.asp?isue=103

Στην οποια χρησιμοποιει ενα κομματι που γραφει
Η γνώμη των αρχαίων ημών προγόνων για τους αριθμούς
Εδω χρησιμοποιει την αποψη των Πυθαγοριων για την ουσια του συμπαντος αριθμολογικα ωστε να εχει βαση η αποδοση που θα δωσει.

Μεχρι εδω καλα φιλε μου Χ.Ο.

ΞΕΧΝΑΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΑ
ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ Η ΕΚΛΗΣΙΑ!!!!

Για δες τον 2ο αναθεματισμο
που ψελνοταν μεχρι και το 2007
την "κυριακη της ορθοιξιας"

Σε όσους ασπάζονται τις διδασκαλίες των Ελληνων και δεν τις σπουδάζουν μόνο για μόρφωση, αλλά ακολουθούν και τις μάταιες θεωρίες τους και τις πιστεύουν ως αληθινές, και μάλιστα ωσάν αυτές να περιέχουν τη βεβαιότητα, και παρασύρουν σ’ αυτές άλλοτε κρυφά και άλλοτε φανερά και τις διδάσκουν χωρίς κανέναν ενδοιασμό, τρεις φορές ανάθεμα.

Ο "κ.Μαξιμος" οταν χρησιμοποιει τις "εσωτερικες αντιληψεις"
των πυθαγoριων για το Συμπαν ερχεται σε αντιθεση
με αποφαση Οικουμενικης Συνοδου!!!

Μονο και μονο αυτη η θεση της εκλησιας μεσα απο την Οικουμενικη
συνοδο ειναι αρκετη για να "Αναθεματισει" τον "κ.ΜΑΞΙΜΟ"!!!

Υσ: Σκεψου τι λογικη εχεις οταν "τα δεδομενα που θετεις" ειναι
απο την αρχη ΑΝΑθΕΜΑΤΑΙΑ απο την εκλησια ...

Edited by - gewkwn on 11/01/2013 21:59:28

nediBΜέλος
11/01/2013, 22:17:59
Καλη χρονια σε ολους
Xριστιανε Ορθοδοξε το ονομα του θηριου ειναι ηδη γνωστο.
Δεν περιμενουμε καμμια αποκαλυψη ουτε κανενα βιβλιο.

321

quote:

Καλη χρονια σε ολους

321

Και είναι;;;;

nediBΜέλος
11/01/2013, 22:41:52
Δεν εχω την αδεια να σου κατι παραπανω απ'το οτι αρχιζει απο J και στην Ελληνικη απο Ι.
Ειναι γνωστο και του ψευδοπροφητη.

321

11/01/2013, 23:48:52
quote:
nediB

quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
Και είναι;;;;

quote:
nediB
Δεν εχω την αδεια να σου κατι παραπανω απ'το οτι αρχιζει απο J και στην Ελληνικη απο Ι.

John Stournaras !!

*

Edited by - Sesostris on 11/01/2013 23:49:56

nediBΜέλος
11/01/2013, 23:57:31
Πολυ καλο.Λες;;;

321

12/01/2013, 02:33:12
quote:
John Stournaras !!

...

iasonasΜέλος
16/12/2003, 18:39:27
Μίζερι

Η Μίζερι Τσάστεϊν ήταν νεκρή. Ο Πολ Σέλντον την είχε μόλις σκοτώσει και μάλιστα με απέραντη αγαλλίαση, ασκώντας το δικαίωμα του συγγραφέα που αποφασίζει κάποια στιγμή να δώσει τέλος σ' ένα δημιούργημά του. Η δημοφιλής ηρωίδα των βιβλίων του τον είχε κάνει πλούσιο και διάσημο, αλλά ταυτόχρονα έπνιγε το συγγραφικό του ταλέντο κι έκανε τη δουλειά του να μοιάζει με αφόρητη αγγαρεία.
Είχε βαρεθεί πια να καταστρώνει τις απίθανες περιπέτειές της. Τώρα ήταν επιτέλους ελεύθερος ν' ασχοληθεί με κάτι αληθινά ουσιαστικό, να γράψει αυτά που πάντα επιθυμούσε.
Όμως τότε ακριβώς του συνέβη το απρόβλεπτο: ένα αυτοκινητικό ατύχημα σ' έναν ορεινό, χιονισμένο δρόμο του Κολοράντο. Ένα ατύχημα, που τον καθήλωσε με φρικτούς πόνους σ' ένα άγνωστο κρεβάτι, όχι ενός νοσοκομείου, αλλά στο απομονωμένο πάνω στο βουνό σπίτι της Άννι Γουίλκς.
Για καλή του τύχη, η Άννι ήταν κάποτε νοσοκόμα και διέθετε άφθονα δυνατά παυσίπονα στο σπίτι της. Ταυτόχρονα όμως ήταν και φανατική αναγνώστρια των περιπετειών της Μίζερι. Κι όταν ανακάλυψε τι είχε κάνει ο Πολ στην αγαπημένη της ηρωίδα, θύμωσε πολύ. Μα πάρα πολύ.

"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"

iasonasΜέλος
16/12/2003, 18:40:08
Ντολόρες Κλεϊμπορν

Η έκλειψη δεν ήταν ολική ακόμα, αλλά κόντευε να γίνει. Ο ουρανός είχε ένα αυτοκρατορικό πορφυρό χρώμα κι αυτό που είδα πάνω από τη θάλασσα έμοιαζε με μεγάλη μαύρη κόρη ματιού, με ένα αραχνοΰφαντο βέλο από φλόγες γύρω της...
Άκουγα τα νύχια του να γρατζουνάνε την παλιά σανίδα, καθώς πάλευε να τραβηχτεί προς τα πάνω...
Ξαφνικά δεν υπήρχε τίποτε άλλο εκτός από ένα γκρίζο τετράγωνο κομμάτι ξύλο με μια μαύρη τρύπα στο κέντρο του και πυγολαμπίδες να στροβιλίζονται από πάνω του...

"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"

iasonasΜέλος
16/12/2003, 18:44:37
Οι Ρυθμιστές

Είναι ένα καλοκαιριάτικο απόγευμα στο Γουέντγουορθ του Οχάϊο και στην οδό Πόπλαρ όλα μοιάζουν φυσιολογικά σαν κάθε μέρα... Το μόνο που δεν ταιριάζει στην εικόνα είναι το κόκκινο φορτηγάκι που έχει σταματήσει πάνω στο λόφο με αναμμένη τη μηχανή. Σε λίγο θα ξεκινήσει και τότε θ' αρχίσει το μακελειό. Μια ήσυχη γειτονιά θα μετατραπεί σε κόλαση.
Ενώ τριγύρω χαλάει ο κόσμος, ένα σπίτι παραμένει φαινομενικά ήρεμο. Είναι σκοτεινό και φωτίζεται μόνο από την τρεμάμενη οθόνη της τηλεόρασης. Εκεί, όπου εδώ και καιρό τίποτα δεν είναι φυσιολογικό, ζει η Οντρεϊ Γουάϊλερ και ο αυτιστικός ανιψιός της, ο οχτάχρονος Σηθ Γκάριν. Εκείνοι δίνουν τη δική τους μάχη, που η έντασή της έχει μετατρέψει το νούμερο 247 της οδού Πόπλαρ σε φυλακή.
Όταν πέσει η νύχτα, όσοι επιζήσουν θα βρεθούν σ' έναν άλλο κόσμο, όπου τα πάντα είναι δυνατά - όσο τρομερά κι αν είναι. Εκεί όπου κυβερνούν οι Ρυθμιστές και κανείς δεν ξέρει πώς να τους αντιμετωπίσει...
Ο Richard Bachman "πέθανε" ξαφνικά το 1985, όταν αποκαλύφθηκε ότι πίσω του κρυβόταν ο κορυφαίος συγγραφέας Stephen King. Οι "Ρυθμιστές" εκδόθηκαν συγχρόνως με το "Ντεσπερέϊσον" του Stephen King - δύο έργα που αποτυπώνουν τις δύο όψεις του ίδιου εφιάλτη.

"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"

RivaldinhoΝέο Μέλος
19/12/2003, 23:50:38
Μόλις χτες είδα το Rose Red σε DVD. Πολύ καλή ταινία. Δεν είναι η φοβερή ταινία τρόμου, αλλά πράγματι σε κρατά σε αγωνία μέχρι το τέλος. Να ρωτήσω κάτι όμως τον ειδικό(iasona)? Βρε iasona αναφέρεις στο πρώτο σου μήνυμα σε αυτό το topic ότι η ταινία είναι βασισμένη σε πραγματικό γεγονός. Είδα και στα extras του DVD to videάκι για το ημερολόγιο της πρωταγωνίστριας (Έλενα ..κάπως, νομίζω) αλλά χωρίς ελληνικούς υπότιτλους. Αν δεν κάνω λάθος στην αρχή έγραφε το κλασσικό κομάτι ότι 'κάθε όνομα που αναφέρεται είναι τυχαίο και δεν ευθυνόμαστε για οποιαδήποτε ομοιότητα με καταστάσεις και γεγονότα κτλ'. Είναι αλήθεια το ότι βρέθηκε αυτό το ημερολόγιο και το ότι υπήρξε αυτό το σπίτι? Και μάλιστα ότι μια ερευνήτρια έκανε αυτή την έρευνα και από τότε δεν έχει δώσει σημεία ζωής? Ή είναι άλλο ένα κολπάκι του δαιμόνιου King ?

®iv

WarfaceΜέλος
20/12/2003, 03:11:29
ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΣΕ DVD ΤΟ "ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟΝ S.K. ΑΜΑ ΤΗΝ ΒΡΩ ΞΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΕΟΤΕΡΑ

WolffacedΜέλος
20/12/2003, 16:24:41
Ο Stephen King είναι από τους καλύτερους μου συγγραφείς. Τα αγαπημένα μου βιβλία από αυτόν είναι:
Το φυλαχτό (Talisman)
Σάλεμς Λοτ (Salem's Lot)
To Αυτό (It)
Σχεδόν όλες οι ταινίες που έχουν βασιστεί στα βιβλία του είναι πολύ κατώτερες από αυτά. Δύο όμως που μου άρεσαν πολύ ήταν οι:
Ταξίδι στο Άγνωστο (Langoliers)
Μαθήματα Φόβου (Apt Pupil)

Πρόσφατα είδα πως κυκλοφόρησε και στα Ελληνικά το πρώτο μέρος της μελλοντικής εφταλογίας Ο Μαύρος Πύργος.

http://www.stephenking.com

Edited by - Wolffaced on 20/12/2003 16:33:06

iasonasΜέλος
21/12/2003, 14:45:56
Φίλε Rivaldinho δεν είμαι ειδικός επί του Stephen King, τουλάχιστον όχι ακόμα, πρέπει πρώτα να κάνω το διδακτορικό μου πάνω στο φαινόμενο King και μετά με λες ειδικό.
Εγώ την ταινία την έχω δει πριν καιρό και όχι σε DVD, αλλά σε απλό video και VHS μορφή, οπότε όπως καταλαβαίνεις extras δεν είχε για να δω, θέλω να πάρω όμως και το DVD, πιστεύω ότι αξίζει. Τώρα αυτό που είπα για πραγματικό γεγονός, το έχω διαβάσει σε ξένο περιοδικό, μάλιστα είχε εκτός από συνέντευξη του King είχε και συνέντευξη του κατόχου της έπαυλης αυτής, οπότε πιστεύω ότι το έργο είναι βασισμένο σε πραγματικό γεγονός. Δεν το έχω ψάξει περισσότερο, θα το ξανακοιτάξω και αν μάθω κάτι θα σας το πω.

"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"

27/12/2003, 13:06:04
Μερικές από τις ταινίες που δεν είχα αναφέρει πιο πριν αλλά μου άρεσαν πολύ είναι

Dead Zone,
Green Mile,
Hearts in Atlantis
Misery
Sleepwalkers

Επίσης να σου πω για το Gerald game's φίλε Ιάσωνα... και συγνώμη για την καθυστέρηση... πρόκειται μάλλον για παράξενο βιβλίο σε σχέση με τα υπόλοιπα που έχει γράψει..
Ένα ζευγάρι πάει για διακοπές νομίζω στο εξοχικό τους και εκει μπαίνουν στον πειρασμό να πειραματιστούν επάνω στο σεξ κάνοντας διάφορα χρησιμοποιώντας μαζι και κάποια αντικείμενα.. όπως χειροπέδες , δένοντας ο ένας τον άλλον.
Κάποια στιγμή ο Gerald μπαίνει στον πειρασμό να κάνει κάνει κάποια πράγματα επάνω στην γυναίκα του τρομάζοντάς την ενώ εκείνη είναι δεμένη...
Η ιστορία αρχίζει όταν κάποια στιγμή μέσα στον τρόμο της εκείνη τον χτυπάει με το πόδι της και εκείνος σκοτώνεται ενώ εκείνη έχει μείνει δεμένη μέσα σε ένα σπίτι που βρίσκεται στην ερημιά και δεν υπάρχει κανείς άλλος τριγύρω...

Αυτά μπορώ να θυμηθώ γιατι το έχω διαβάσει πριν 10 χρόνια περίπου..

Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο...

Η ομορφιά απλώνεται.....

SIMORIL .......

27/12/2003, 13:35:05
Μου έκανε εντύπωση που δεν το ανάφερε κανείς αυτό το βιβλίο "Gerald's game" του οποίου είναι και ο σωστός τίτλος, και δεν σου κρύβω πως μπήκα στην αμφιβολία πως είχα κάνει λάθος στο όνομα του συγγραφέα και πως μάλλον ήταν κάποιου άλλου το βιβλίο!Έτσι άρχισα να ψάχνω στο google για να δω!!
Αλλά όλα εντάξει, το επιβεβαίωσα και όντως είναι του King και μάλιστα εκδόθηκε το 1992 .. καλά θυμόμουν λοιπόν πως το διάβασα πριν από δέκα χρόνια.. είχε περίπου ένα - δύο χρόνια που το εξέδωσε..

Σου παραθέτω και ένα linκ που μπορείς να το αγοράσεις...

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/0451176464/103-1320250-7447816?v=glance

επίσης σου παραθέτω ένα άλλο link απο το ίδιο site που μπορείς να διαβάσεις τις πρώτες σελίδες κάνοντας κλικ επάνω στο εξώφυλλο του βιβλίου...

Description:
Alone in their bedroom, Jessie and Gerald Burlingame are playing a game of trust and control. Kinky sex is Gerald's game and lately he has taken to handcuffing his wife to the bedposts. But when her husband takes the game too far by handcuffing her to a bedpost, Jessie lashes out--with deadly results. But now she is trapped, with no way to escape the deathly quiet of the room. As the long hours pass, cramps bite like iron jaws into Jessie's own flesh; but they're nothing compared to the thirst raging through her.

Over the next twenty-eight hours, Jessie will come face-to-face with her most terrifying nightmares that exist in the last place she would ever look...her mind!

Ευχαριστώ .. πάντα με φιλική διάθεση..

Η ομορφιά απλώνεται.....

SIMORIL .......

27/12/2003, 13:38:27
http://www.amazon.com/gp/reader/0451176464/ref=sib_dp_pt/103-1320250-7447816#reader-link

είναι το link που μπορείς να διαβάσεις τις πρώτες σελίδες του βιβλίου κάνοντας κλικ στο εξώφυλλο

Η ομορφιά απλώνεται.....

SIMORIL .......