- Χθες βράδυ ονειρεύτηκα... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Αυτό το μηχάνημα λοιπόν δε κάνει τίποτε άλλο απο το να καταγράφει κάθε αλλαγή στο ηλεκτρικο πεδίο του ανθρώπινου σώματος, σε κάθε αλλαγή των εγκεφαλικών κυμμάτων και να τις μεταφράζει σε εικόνες και λέξεις. Μέχρι τώρα έχει καταφέρει να λεξοποιήσει και εικονοποιήσει κάπου 1000 διαφορετικά ηλεκτρικά ερεθίσματα του ανθρώπου κατα το στάδιο ύπνου REM.
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()
Οτι ήμουν σε καποιο διαμέρισμα κάποιας άλλης συνοικίας και συζούσα με κάποιον μάλλον με τον Richard Marx (είχα μπεί στο sight του χτές βράδυ και διάβαζα την ιστορία του "Ηazard")
Απ'το απο κάτω διαμέρισμα που προφανώς ζούσε κάποιο άλλο ζευγάρι ακούστηκαν κραυγές σαν να είχε γίνει φωνικό
Ο φίλος μου βγήκε έξω γυμνός να δεί τι συμβαίνει επικρατούσε μια ταραχή ακούγονταν φωνές και κλάματα μικρών παιδιών που έκλεγαν τον τράβηξα απτον όμο και του είπα ότι και να συμβαίνει καλύτερα να καλέσουμε την αστυνομία...
Βγήκαμε έξω απο το κτίριο και όταν ήρθε η αστυνομία και μας είχε πάρει μέσα στο αμάξι για κατάθεση είδαμε "εκέινον" να κατεβαίνει με την συνοδία αστυνομικών κρατούσε στο χέρι του ένα μεγάλο μπόγο απο σεντόνι και φώναζε με ύφος παράφρονα λές και είχε κάνει κατόρθωμα...
" 400 κομμάτια την έκανα τετρακόσια ολόκληρα κομμάτια..."
Είπα στον φίλο μου καθώς ήμασταν μέσα στο περιπολικό και περνούσε "εκείνος" απο δίπλα μην κειτάξεις κρύψου...
Δέν πρόλαβα να το πώ και είχαν ήδη ανταλλάξει ματιές,το πλάνο σταμάτησε,"εκείνος" χαμιγελούσε ειρωνικά , διαισθανόμουν οτι το κακό δεν θα τελείωνε εκεί...
Ακολούθησε ένας γάμος στον οποίο έσκασαν μύτη μπράβοι "εκείνου" που εξαιτίας μας είχε συληφθεί
Ο κόσμος έτρεχε ολούθεν πανικόβλητος
Το ζευγάρι (νύφη-γαμπρός) που μάλλον ήμουν και δεν ήμουν εγώ με τον φίλο μου τρέχαμε τραβόντας ο ένας τον άλλον για να ξεφύγουμε στο σκαρφάλωμα ενός τοίχου μας τσάκωσαν και τους δύο και μας χώρισαν εμένα με πήγαν σε ένα δωμάτειο σάν σουίτα πολυτελείας ξενοδοχείου με μια μεγάλη οθόνη μπροστά απο ένα πελώριο κραβάτι
Με έριξαν εκέι και εντός ολίγων λεπτών ήρθε ένας μεγαλόσωμος άντρας με πολύ ψυχρό και ανέκφραστο πρώσωπο
Άνοιξε την οθώνη και διέκρινα "εκείνον" (που μάλλον είχε δραπετεύσει) μαζί με τον φίλο μου που ήταν δεμένος σε μια καρέκλα και φυμομένος...
Προφανώς με κάμερα έιχαν κάνει σύνδεση για να μας αναγκάσουν να δόυμε ο ένας του άλλου τα βασανιστήρια...
Ο "απρόσωπος" άντρας έβγαλε ένα μαχαίρι και με χάραξε στην άκρη του δαχτύλου,άρπαξε το χέρι μου και άρχισε να ρουφάει απο μέσα μου μέναν υπερφυσικό τρόπο όλη μου τη ζωή ...
¨ΑΡΓΩ¨ γιατί δεν βιάζομαι και η Ψυχή μου λαχταρά πάντα ταξίδια...
Αν όντως αυτό που αναφέρεις με τον Ονειρογράφο ισχύει, τότε πρόκειται για κάτι καταπληκτικό και θα είναι σίγουρα μια ιστορική εφεύρεση αν αυτή τελικά τελειοποιηθεί.
Το σκεπτικό που ανέπτυξα πιο πάνω—και που δεν είναι δικό μου, αλλά ενός φωτισμένου καθηγητή μου—σκοπό δεν είχε άλλωστε να δείξει ότι δεν υπάρχουν όνειρα. ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ! Το θεωρώ όμως ένα πρώτης τάξεως αντεπιχείρημα σε κάποιους στενόμυαλους που θεωρούν ότι τα συστατικά του Κόσμου είναι μόνον αυτά που περιγράφονται μέσα σ’ ένα βιβλίο Φυσικής Γ’ Λυκείου (για να μην πω Γ’ Γυμνασίου!)
Ακούνε κάποιοι για «ανεξήγητα φαινόμενα» και σου ‘χουν την απάντηση έτοιμη : «Μα αυτά δεν εξηγούνται από την Επιστήμη!». Και ποιος είπε όμως το αντίθετο; Λες και η Επιστήμη είναι κάτι το στατικό που δεν εμπλουτίζεται μέρα με τη μέρα…».Δεν εξηγούνται ΑΚΟΜΗ από την Επιστήμη», θα ήταν μια πιο ειλικρινής απάντηση…Αλλά κάποια πράγματα και καθόλου να μην εξηγηθούν δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν…Και η Επιστήμη άλλωστε αυτό δεν κάνει; Εξηγεί τα ανεξήγητα! Αν η Επιστήμη ασχολούνταν μόνο με ό,τι μπορούσε να εξηγήσει, τώρα θα ήμασταν ακόμη στην Παλαιολιθική εποχή!
Αρκετά όμως ξεφύγαμε από το θέμα…Αν βρεις το link, ειδοποίησέ με!
Παρατηρώ ότι τα τελευταία όνειρα εδώ μέσα είναι γεμάτα αγωνία κ κακό..
H σελήνη;....

Thothoula γεματούλα
Kόρη Thoth Tρισμέγιστου
Aδερφή TAT Kύβου

Thothoula γεματούλα
Kόρη Thoth Tρισμέγιστου
Aδερφή TAT Kύβου
Edited by - Valnta on 09/10/2003 17:04:56
Ποιος το έγραψε;

Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.
Tρισμέγιστε, δεν έχω ιδέα. Aνυπόγραφο το βρήκα...

Thothoula γεματούλα
Kόρη Thoth Tρισμέγιστου
Aδερφή TAT Kύβου
To δίχτυ των Mαγικών Δονήσεων
Στην κοσμολογία των ιθαγενών της Aυστραλίας η ουσία της πραγματικότητας δεν είναι, απλώς, ένα συνονθύλευμα από απομονωμένα συμβάντα και υλικά αντικείμενα, που αντιλαμβάνονται οι αισθήσεις μας. Aντίθετα όλο το Σύμπαν θεωρείται ως η εκδήλωση, η εξωτερίκευση μιας παγκόσμιας συνείδησης που, κατά κάποιο τρόπο, ονειρεύεται τον κόσμο των σκέψεων, των μορφών και της ύλης.
Σύμφωνα με αυτή τη λογική, κάθε μορφή ζωής είναι μια διαφοροποιημένη όψη του αρχικού ονείρου του φωτός. "Eν αρχή ην το ονείρεμα", καθώς λένε, της παγκόσμιας αυτής συνείδησης ή διαφορετικά, των Mεγάλων Θεϊκών Προγόνων-όντων αρχετυπικών που έχουν τεράστια, άυλα κραδασμικά σώματα.
Oι ιθαγενείς της Aυστραλίας θεωρούν ότι εμείς οι άνθρωποι είμαστε, μαζί με όλη την πραγματικότητα που μας περιβάλλει, μια προβολή του ονειρέματος Tων Θεών. Για αυτούς, καθετί γεννήθηκε από την ίδια πηγή, από το αρχικό ονείρεμα και τις πράξεις των Mεγάλων Προγόνων. Oλόκληρος ο κόσμος των φαινομένων δημιουργήθηκε πριν απ΄την αρχή της ιστορίας, κατά τη διάρκεια της άχρονης Eποχής του Oνειρέματος.
Σύμφωνα με τη διδασκαλία των Aμπορίτζιν οι Mεγάλοι Πρόγονοι εξωτερίκευσαν τα όνειρα που έκαναν για τα φυτά και τα ζώα σταθεροποιώντας την ενέργεια του καθενός με έναν αρχετυπικό ήχο που τα αντιπροσωπεύει και αποτελεί τη βαθύτερη ουσία της ύπαρξής τους. Συμμετέχοντας σε μια γνώση που ήταν κτήμα ολόκληρης της προϊστορικής ανθρωπότητας και που μόλις πρόσφατα οι επιστήμονες άρχισαν να ανακαλύπτουν, οι Aμπορίτζιν θεώρησαν πως κάθε μορφή είναι συμπύκνωση ενός ιδιαίτερου ήχου ο οποίος την εκφράζει κ την αντιπροσωπεύει, ενσάρκωση μιας συχνότητας δονήσεων που πάλλεται με έναν ορισμένο τρόπο. Eτσι, λοιπόν, όχι μόνο αυτό το εσωτερικό όνομα αποτελεί τη μορφή και τη δύναμη οποιουδήποτε πλάσματος συναντάμε στον πλανήτη, αλλά το φως, ο ήχος κ η ύλη θεωρούνται ότι συνθέτουν ένα απέραντο δίχτυ δονήσεων που αλληλοσυμπληρώνονται κ μετατρέπονται αδιάκοπα η μία στην άλλη.

Thothoula γεματούλα
Kόρη Thoth Tρισμέγιστου
Aδερφή TAT Kύβου
Έτσι είναι οι πρωτόγονοι;
Κρίμα σε εμάς στους.... εξελιγμένους ![]()

quote:
Παντως περα απο την πλακα...εμεις δινουμε τροφη στους τρομοκρατες....εαν συνεχιστουν τα κυματα πανικου και οι δολοφονιες αθωων φοβισμενων πολιτων τοτε ειτε εχουμε χτυπηματα ειτε δεν εχουμε το εργο των τρομοκρατων εχει γνωρισει την επιτυχια.
poltergeist, λογικό δεν είναι μετά από ένα τρομοκρατικό χτύπημα με ανθρώπινες απώλειες να επικρατεί πανικός...? ![]()

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

Αν εξυπηρετούν κι άλλες σκοπιμότητες, που δεν ξέρω ποιές μπορεί να είναι αυτές, τότε το συζητάμε πάλι...

quote:
Και να υποθεσω οτι οποιος δεν θελει να φακελωθει γονιδιακα θα ειναι απειλη και τρομοκρατης??....Εμενα μου κανει περισοτερο με καταπατηση της προσωπικοτητας παρα με αθωο απλα προστατευτικο μετρο.
Εννοείται ότι δεν γίνονται για προστασία, αλλά για ΕΛΕΓΧΟ!
Προστασία από τι?
Και οι "νονοί της νύχτας" προστασία πουλάνε...
σε προστατεύουν από τους ίδιους τους τους εαυτούς για να σ'τα παίρνουν και να σε ελέγχουν....
Απλά τα πράματα
Δώσε στον καθένα λίγη δύναμη ή εξουσία κάποιου είδους (πολιτική, οικονομική,κλπ) και δες τι "νταβατζιλίδικες" τάσεις θα του ξυπνήσουν αμέσως...
Όλο το "σύστημα" ιεραρχίας, εξουσίας και αξιών σήμερα βασίζεται ακριβώς στα ποσοστά και στο είδος των επιβαλλόμενων νταβατζιλικίων...

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "