- Χθες βράδυ ονειρεύτηκα... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
κάπου εκεί σε μια γριά-βάθρα στη Σαμοθράκη...

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
quote:
ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΖΟΥΝ Σ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ,ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣΑΡΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ!ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΙΡΑΚ,ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΙ Ο ΜΠΟΥΣ ΕΠΑΡΑΞΕ ΣΩΣΤΑ..ΑΠΟΔΕΙΞΗ;Η ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ!
Ε, ρε Μουρ (FAHRENEIT 9/11) που τους χρειάζεται!
Αλλά στο USA που έχουν κατά τα άλλα μια δημοκρατία "υπόδειγμα" και θέλουν κιόλας να την εξάγουν και εις τους "βάρβαρους" και "απολίτιστους" αραβο-μουσουλμάνους, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΤΑΙ μια ταινία που ούτε Hardcore πορνό δείχνει ούτε Σφαξίματα και ξεκοιλιάσματα (θα μου πείτε αν έδειχνε τέτοια θα εγκρινόταν απευθείας για προβολή σε όλους τους κινηματογράφους!)
Η αλήθεια, αλλά και ο λογικός προβληματισμός που εισάγει με το έργο του ο Μουρ, ενοχλούν όμως...
(Απορώ πώς δεν τον "αυτοκτόνησε" μυστηριωδώς και "κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ατυχήματος" η CIA ή το FBI ακόμα τον κύριο Μουρ...τυχερός είναι προς το παρόν, αλλά μάλλον περιμένουν να δουν την επόμενη κίνησή του/έργο του για να σκεφθούν αν ήρθε η ώρα του με αυτά που λέει και δείχνει)

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
Θα ήταν ηλίου φαεινότερο ποιός θα κρυβόταν πίσω από αυτή την μυστηριώδη και ξαφνική "αυτοκτονία"...

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
Μήπως oi αεροπορικές επιδρομές στο Αφγανιστάν και Ιράκ αναγνώριζαν τους πολίτες ή τους στρατιώτες;;;;
Τελικά ποιοι είναι οι τρομοκράτες;;;;
Αν θεωρήσουμε τον Μπιν Λάντεν τρομοκράτη δεν πρέπει να θεωρήσουμε και το Μπούς το ίδιο;;;;
Αν θεωρήσουμε τον Μπους Μαχητή κατά της Τρομοκρατίας δεν πρέπει να θεωρήσουμε και τον Μπιν Λάντεν το ίδιο;;
Λίγο μπερδεμένα δεν είναι;;;
Τώρα όποιος είπε σε εκπομπή ότι οι Αμερικάνοι έχουν ετοιμάσει στρατόπεδα συγκέντρωσης Χριστιανών είναι παντελώς !@###$%. Οι Αμερικάνοι είναι από τα πιο "Θρησκευόμενα" Χριστιανικά κράτη στον κόσμο πως μπορούν λοιπόν να φτιάξουν στρατόπεδα συγκέντρωσης Χριστιανών;;;
Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα
quote:
Τώρα όποιος είπε σε εκπομπή ότι οι Αμερικάνοι έχουν ετοιμάσει στρατόπεδα συγκέντρωσης Χριστιανών είναι παντελώς !@###$%. Οι Αμερικάνοι είναι από τα πιο "Θρησκευόμενα" Χριστιανικά κράτη στον κόσμο πως μπορούν λοιπόν να φτιάξουν στρατόπεδα συγκέντρωσης Χριστιανών;;;
Συμφωνώ απόλυτα!
Τώρα όσον αφορά την τρομοκρατία...
Αν θεωρήσουμε αληθινά τα τρομοκρατικά χτυπήματα, τόσο στο Λονδίνο όσο και στη Νέα Υόρκη, ως αληθινά (προσωπικά πιστεύω οτι είναι φτιαχτά) τότε έγιναν για κάποιο λόγο.
Δε μπορεί να έγιναν αναίτια και να πλήγησαν έτσι οι αθώοι και καλοί Αμερικανοί που ενδιαφέρονται ανιδιοτελώς για τον πλανήτη μας...
Οφθαλμός αντί οφθαλμού, φίλε μου, ή αλλιώς Νέμεσις! ![]()

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
Απο την άλλη σκορπώντας σε μεγάλη μάζα εκατομμυρίων ανθρώπων τον πανικό, τον όλεθρο, και τον θάνατο συνεργαζόμενος με ανθρώπους που τάχα τους επικηρύσει σάν παγκόσμιους εγκληματίες και τρομοκράτες όπως τον Οσάμα μπίν λάντεν. Πιστεύω και εγώ οτι κάπου θα πίνουν καφέ μαζί όπως πολύ εύστοχα παρατήρησε ανωτέρω ένας αγαπητός φίλος.
Φίλοι μου χριστιανοί προσέξτε τις παρέες σας!!