ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ερώτηση - περί 25 κύκλων ζωής - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Ερώτηση - περί 25 κύκλων ζωής - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Bersecul11 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
BerseculΝέο Μέλος
15/09/2010, 02:16:01
Καλησπέρα , έχω μιά απορία , έχετε ακουστά για 25 κύκλους ζωής η κάτι τέτοιο? μπορείτε να μου πείτε περί τίνος πρόκειται ακριβώς ? αν αυτό δεν είναι το κατάλληλο μέρος για τέτοιες ερωτήσεις με συγχωρήτε. Ελπίζω σε απαντήσεις..

15/09/2010, 02:21:04
Καλωσόρισες.

Θες να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος? Π.χ. πού άκουσες ή διάβασες για "25 κύκλους" ζωής?

Lost in Necropolis

La ville de la mort

16/09/2010, 21:12:36
κατι ειχα ακουσει για 4 κυκλους ζωης..

εχουν σχεση με μια καπανια νομιζω κατα των ναρκοτικων ,του καρκινου κ.α

CHARMED

17/09/2010, 04:17:05
quote:
Agnostic:

Θες να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος?

quote:
Bersecul:

Ελπίζω σε απαντήσεις..

Κι εμείς!

Αν μη τι άλλο, το να γίνεις πιο συγκεκριμένος θα μας βοηθήσει στο να αλλάξουμε τον τίτλο του θέματος σε κάτι λιγότερο γενικό από τον υπάρχοντα τίτλο: "Ερώτηση"

makforΜέλος
17/09/2010, 09:34:47
Bersecul

ΑΠΑΝΤΗΣΗ , οχι και χωρις να το αποκλειω μαλλον ειναι ενας αλλος μυθος καποιων κατεργαρεων για να "τσιμπανε" πελατες !!!

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]

BerseculΝέο Μέλος
18/09/2010, 02:45:19
χαιρετώ και πάλι , με συγχωρήτε που άργησα να απαντήσω αλλά έχω εξεταστική αυτό τον καιρό και τρέχω. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και απαντάω:

Τον νέστωρα μάτσα τον συγγραφέα τον ξέρετε ? αυτός λοιπόν υποστήριζε ότι υπάρχουν 25 κύκλοι ζωής και ότι κάθε άνθρωπος μέχρι να πεθάνει διανύει έναν ακόμα κύκλο ζωής από τους 25 που έχει. Επίσης υποστήριζε ότι είναι στάνταρ τα πράγματα και ήξερε ο ίδιος με αρκετές ερωτήσεις για την ζωής σου που σου έκανε να σου πεί σε ποιό κύκλο ζωής είσαι και πότε και υπό ποιές συνθήκες θα φύγεις από τη ζωή.

Αυτά είναι που ξέρω και δυστηχώς είναι λίγα. Αλλά θα μου ήταν πολύτιμο αν μου λέγατε αν ξέρετε τπτ παρεμφερές η πάνω στο ζήτημα.

18/09/2010, 05:00:16
Ωραία
Πιστεύω πως με όσα μας έγραψες έχει γίνει μια καλή αρχή για να το ψάξουμε το θέμα περισσότερο μέσα από τη συζήτηση.

Για την ώρα, θα γίνει αλλαγή στον τίτλο θέματος ώστε να είναι πιο συγκεκριμένος.
Στο "Ερώτηση" προστίθεται η διευκρίνηση "περί 25 κύκλων ζωής"

Καλή συνέχεια

TravellerΜέλος
07/01/2004, 12:18:58
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

ΕΧΘΕΣ ΑΡΓΑ ΤΟ ΠΡΩΙ (ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ, 6/01/04) ΤΟ STAR CHANNEL ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ CARTOON, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΩΣ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΕΛΗΣ ΛΥΚΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΒΙΩΝΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ.ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ (ΠΡΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΡΟΦΗΣ) ΕΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ STORY, ΑΛΛΑ Η ΤΑΙΝΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΜΕ ΕΝΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΤΑΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ.

ΑΝ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΤΙΤΛΟ, Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΩ, ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

ΕΙΣ ΑΝΑΜΟΝΗΝ + ΕΛΠΙΔΑΝ...

07/01/2004, 15:12:25
Καλημέρα Traveller και χρόνια πολλά!

"ΜΠΑΛΤΟ 2 (BALTO 2)
Περιπέτεια κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής 2001.
Διάρκεια: 75’
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Φιλ Βαϊνστάιν
Ακούγονται οι φωνές των: Μόρις Λα Μαρς, Τζόντι Μπένσον, Λέισι Τσάμπερτ, Μαρκ Χάμιλ, Ντέιβιντ Καραντάιν

ΥΠΟΘΕΣΗ: Τώρα πια ο Μπάλτο το ατρόμητο λυκόσκυλο είναι πατέρας τριών αξιολάτρευτων κουταβιών. Όμως, ένα απ’ αυτά, η Άλιου προβληματίζεται έντονα για τις έντονες διαφορές της από τα αδέλφια της, καθώς αυτή μοιάζει περισσότερο με λύκο παρά με σκύλο. Έτσι κάποια στιγμή, φεύγει μακριά από την οικογένειά της ώστε να μάθει περισσότερα για τους λύκους και τις συνήθειές τους. Όμως, ο Μπάλτο, ανήσυχος για την ασφάλειά της, αποφασίζει να τη βρει..."

Τα δεδομένα είναι από την ιστοσελίδα του STAR-CHANNEL:
http://www.star.gr

αυτή...που τα κατάφερε!κάνε κλικ!

TravellerΜέλος
07/01/2004, 16:02:12
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ ΑΜΑΛΙΑ !

12/01/2004, 18:42:52
Το θέμα μετονομάζεται σε ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΑΙΝΙΑΣ CARTOON - ΜΠΑΛΤΟ 2 (BALTO 2) από "ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΑΙΝΙΑΣ CARTOON" και μεταφέρεται στο Forum - Κινηματογράφος - από το "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού" που το φιλοξένησε αρχικά.

Νομίζω ότι έτσι θα φανεί πιο χρήσιμο.

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------